Dodaj do ulubionych

przykro patrzec

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.11.03, 23:39
na te posty o mozliwosci nabycia chleba nocą w warszawie. w weekendy
powinien dzialac automatyczny admin.
Obserwuj wątek
    • gini Re: przykro patrzec 01.12.03, 00:35
      Gość portalu: aniela napisał(a):

> na te posty o mozliwosci nabycia chleba nocą w warszawie. w weekendy
      > powinien dzialac automatyczny admin.

Jak dadza nozyczki i jakas odpowiednia gaze to moge tnac ewentualnie, a co mi
      tam.
      • aniela Re: przykro patrzec 01.12.03, 00:36
        gaze-te. podobno dusz drukarski leczy rany lepiej niz czas.
        • aniela Re: przykro patrzec 01.12.03, 00:37
          nie dusz a tusz (popadam w przesade ale umiarkowana)
      • Gość: Nihil No, no... IP: *.72.64.249.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.12.03, 23:22

> Jak dadza nozyczki i jakas odpowiednia gaze to moge tnac ewentualnie, a co
        mi tam.

>
    • basia Re: przykro patrzec 01.12.03, 09:49
      to po co patrzeć?

Ps.po co odpisywać,skoro przykro?
      • aniela Re: przykro patrzec 01.12.03, 17:09
        wlasciwe pytanie powinno brzmiec: po co zamieszczac posty poczucie etsetyki
        raniace (o netyce nie wspomne bo mnie nie obchodzi). powinnas juz chyba
        przywyknac ze mijasz sie z sednem.
        ps. ale za to jestes mila (chyba juz Ci to mowilam?)
        • basia Re: przykro patrzec 01.12.03, 20:08
          aniela napisała:

> wlasciwe pytanie powinno brzmiec: po co zamieszczac posty poczucie etsetyki
          > raniace (o netyce nie wspomne bo mnie nie obchodzi). powinnas juz chyba
          > przywyknac ze mijasz sie z sednem.

czyje pytanie powinno tak brzmieć? Ja zadałam takie jakie chciałam zadać.
          Dodam w takim razie: "po co czytać posty poczucie etsetyki raniace"

Możesz zgłosisz się jako moderator FT,FK.Będziesz blisko sedna,które rani
          estetykę itd...

> ps. ale za to jestes mila (chyba juz Ci to mowilam?)

powtarzasz się.ale to nie demencja,jestem pewna.

• Gość: aniela Re: przykro patrzec IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.12.03, 20:23
            korespondencja z Toba przypomina mi pewna definicje LK:

Bledne kolo: zob. circulus vitiosus

Circulus vitiosus: zob. bledne kolo.

tak to mniej wiecej wyglada, najogledniej ją oceniając. oceniajac ja dosadniej
            musialabym sie posluzyc retoryka watkow o chlebie w wawie noca, ktora obca mi
            jest, stety.
            • basia Re: przykro patrzec 01.12.03, 20:34

> korespondencja z Toba przypomina mi pewna definicje LK:
              >
              > Bledne kolo: zob. circulus vitiosus
              >
              > Circulus vitiosus: zob. bledne kolo.

> tak to mniej wiecej wyglada, najogledniej ją oceniając. oceniajac ja dosadniej
              > musialabym sie posluzyc retoryka watkow o chlebie w wawie noca, ktora obca mi
              > jest, stety.

aha,często się powtarzasz,więc blisko sedna (koła błędnego w tym wypadku) jesteś.
              Ostatnio często powtarzasz "wątek o chlebie" .

Ps.swoją drogą co za ludzkie odruchy,nono kto by pomyślał.
              Aniela i dosadna retoryka.
              Prawie,prawie na końcu języka...
              • Gość: aniela Re: przykro patrzec IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.12.03, 20:38
                spelnilas moje oczekiwania, znow nie zrozumialas sedna.
                wybacz zatem, ale rezygnuje z kontynuacji rozpoczetego przez Ciebie podwatku o
                tym, ze odpowiadanie (czytanie) na nieestetyczne posty jest gorsze niz ich
                zamieszczanie.
                powodzenia w innych dziedzinach zycia i osiagniecia celu "zeby wszyscy mnie
                lubili"
                Twoja Aniela
                • kixx Re: przykro patrzec 01.12.03, 20:53
                  Basiu.
                  po pierwsze:nigdy się nie staraj zrozumiec anieli,ona z samych wyżyn do reszty
                  forumowiczów(czyt.plebsu) przemawia.Gdzież nam maluczkim zrozumieć jej anielską
                  wysokość z jej aureolą.
                  po drugie:ciekawe spostrzeżenie,jej anielska wysokość zawsze rezygnuje z
                  kontynuacji wymiany postów z kimkolwiek,kto nie dostrzega jej anielskiej
                  aureoli,ale....
                  jest w tym bardzo niekonsekwentna.
                  Słabość charakteru?
                  U anioła?
                  hhym
                  Może podróba,a aureola kradziona?
                • basia Re: przykro patrzec 01.12.03, 20:56

Aniela,no przecież nie wiem czy się śmiać w głos czy tylko chichotać.Pokaż mi
                  gdzie napisałam

"ze odpowiadanie (czytanie) na nieestetyczne posty jest gorsze niz ich
                  > zamieszczanie."

Po co czytać i po co odpowiadać,znaczyło mniej więcej tyle,żeby palców między
                  drzwi nie wkładać.Ty to chyba jednak lubisz....
                  • buggi Re: przykro patrzec 02.12.03, 00:05
                    Basiu, bo sztuka jest tak napisac, tak zagmatwac, glupiego przy tym z innego
                    zrobic, by nikt nic nie zrozumial, nawet jesli rzecz traktuje o chlebie w
                    nocy. Najwazniejsze, by wyjsc na swoje, miec ostadnie zdanie. To jest to
                    sedno, z kto´rym sie mijasz ;)Chore sedno Anieli
                    • aniela Re: przykro patrzec 03.12.03, 23:44
                      przepraszam ze musieliscie tak dlugo czekac na moja odpowiedz.

odpowiadam: bez odbioru.

• zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 07:27
                        Aniela...z tego co One pisały,wygląda na to,ze cały czas było bez odbioru:))))

Zgadzam się z Buggi...to sztuka jest,a o właściwych odbiorców rzeczywiście
                        trudno...:)))
                        • Gość: aniela Re: przykro patrzec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.03, 16:28
                          aha Zalogowana, lubie sobie czasem rzucic grochem o cudza sciane lub
                          przemowiac do obrazu jakiegos. ale nie mam ambicji zdobywac czarnego pasa w
                          tych dziedzinach wiec spasowalam.:))
                          ps. aha grob Twoj pusty widze? ;)
                          • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:36

> ps. aha grob Twoj pusty widze? ;)

Myśl o jedzeniu zawsze mnie na nogi stawia:)...wiesz ten chleb mam na myśli...:)

• Gość: kixx Re: przykro patrzec IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 15:52
                        aniela napisała:

> przepraszam ze musieliscie tak dlugo czekac na moja odpowiedz.
                        >
                        > odpowiadam: bez odbioru.
                        €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                        ciekawe spostrzeżenie,jej anielska wysokość zawsze rezygnuje z
                        aureoli,ale....
                        Słabość charakteru?
                        U anioła?
                        hhym
    • Gość: Jureek Re: przykro patrzec IP: 212.20.131.* 04.12.03, 09:40
      A dlaczego przykro? Chciałabyś odpowiedzieć, ale nie wiesz, gdzie można kupić
      chleb nocą i dlatego Ci żal i przykro?
      Jura
      • Gość: Jureek Re: przykro patrzec IP: 212.20.131.* 04.12.03, 09:41
        Aha, no i co ma do tego admin i to jeszcze automatyczny?
        Strasznie niejasno to napisałaś.
        Jura
        • miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 10:13
          Aj, Jura, bo Ty nie rozumiesz zlozonosci problemu. No nic a nic nie rozumiesz.
          • Gość: Jureek Re: przykro patrzec IP: 212.20.131.* 04.12.03, 10:27
            miltonia napisała:

> Aj, Jura, bo Ty nie rozumiesz zlozonosci problemu. No nic a nic nie rozumiesz.

Pewnie, że nie rozumiem. A po toż właśnie pytam, żeby zrozumieć.
            Jura

Co admini mają wspólnego z pieczeniem chleba? Ot, zagadka.
            • miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 10:39
              Widzisz Jura, admini sa przeciwnikami swiezego pieczywa. Sa nan wrecz uczuleni.
              Za pytania o swieze pieczywo banuja, szykanuja, przesladuja. Tutaj masz szersze
              objasnienie istoty problemu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9387673&a=9417498
              • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 12:30
                Ludzie czy Wy nie potaficie na nic spojrzeć głębiej ?
                Chleb to był tylko symbol..."Bierzcie i jedzcie, to jest ciało moje"
                Czy teraz już rozumiecie oburzenie Anieli na wątek o kupowaniu chleba w nocy w
                Warszawie?
                Przecież to jest publiczne forum pod patronatem Agory,zrozumiałe,ze już
                zabrakło miejsca na
                amoralność:)))
                • fdj Re: przykro patrzec 04.12.03, 13:43
                  zalogowana napisała:

> Przecież to jest publiczne forum pod patronatem Agory,zrozumiałe,ze już
                  > zabrakło miejsca na amoralność:)))

Aha, ale tylko do czasu, aż Agora przejmie jakąs sieć piekarni (w końcu co jak
                  co, ale chleb, to ludzie zawsze będą jeść - interes jak nic), a Adam zostanie
                  Chleb Account Manager ;-)))
                  • miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:03
                    Myslicie, ze to o cialo chodzilo? No tak, niektorzy go dawali niewasko.
                    • kixx Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:04
                      A niektórzy z chęcia by dali,żeby tylko ktoś chciał wziąć
                      • Gość: aniela Re: przykro patrzec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.03, 16:22
                        sprobuj poszukac chetnych w innym watku
                        bez odbioru

ps. tu jest miejsce na odtworzenie postów o ciekawym spostrzezeniu.
                        • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:30
                          Nie tutaj,fakt...,przecież tu niecha nie ma:)
                          • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:37
                            aha niezapowiedziane Powtorne Przyjscie Zalogowanej. czy z okazji barborki
                            mozna pic w adwent?
                            • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:41
                              Niezapowiedziane? Apokalipsy nie czytałaś ?
                              • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:44
                                aha mialam koreczki w uszach akurat jak jezdzcy przejezdzali w okolicy
                                • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:48
                                  Śledziowe koreczki w uszach? To uważaj bo ryba psuje sie od głowy...
                              • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:45
                                apokalipsy? czy ty aby nei po*chleb*iasz sobie?
                                • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:47
                                  A trzeci koń to koń czerwony...gitman Ty lewicowcu:)
                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:50
                                    zostaw mego konia w spokoju ty neinasycona ty. ;)))
                                    • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:52
                                      No tak chleb na myśli...suchy chleb, dla konia.
                                      :)
                                      • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:58
                                        widze, ze z neijednego pieca chleb jadalas. ;)))
                                        • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:00
                                          Chodziło Ci o tego komunistę Pieck'a ?
                                          Pisze się przez "ck"...
                                          • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:02
                                            aha zebraliscie sie tu z powodu chleba czy z powodu igrzysk moze? ;)
                                            • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:03
                                              Ciało się zebrało...ciało forumowe.
                                              • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:04
                                                Z powodu ciała..., no!
                                                • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:06
                                                  cialopalenie sie szukuje?
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:09
                                                    gupi portal! moje celne riposty zjadl! z przeczyn technicznych rzekomo, ale ja
                                                    wiem swoje. znowu krasnoludki rzadza.
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:09
                                                    aha pij piwo tylko butelkowe. na wszelki wypadek ;)
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:11
                                                    Wbiliście się w mój czas antenowy! O 17:09 !
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:14
                                                    do puszkowego tez sie nei dostana tak latwo skubance. ;)))
                                                  • zalogowana Puszkowego? 04.12.03, 17:16
                                                    Akcyzę już wprowadzili:)
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:12
                                                    gitman napisał:

> gupi portal! moje celne riposty zjadl!

Chciałeś widocznie moją właśność intelektualna ukraść!
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:09
                                                    Spalenie ze wstydu?
                                                    Wstyd to kraść! A ja nie kradnę!
                                                    Chyba ,że miałaś na myśli kreMację sylwestrową...taką blisko ciała, małą
                                                    czarną...ze względu na Twoje antyrasistowskie poglady...?
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:14
                                                    aha widze ze rozwadniacie mi watek. o chlebie i wodzie tu tylko jestemy.
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:17
                                                    jak pierwsi komunisci albo pierwsi chrzescijanie. zanim sie nei dorobili to o
                                                    chlebie i wodzie zyli.
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:17
                                                    I czynimy to na Twoją pamiątkę...wszystko zgodnie z Biblią:)
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:19
                                                    aha to ja sie moze wpisze. na pamiatke.
                                                    /podpis nieczytelny/
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:21
                                                    Ty to jesteś cwaniara...nieczytelny...nie to co ta Błochowiak i teraz sa
                                                    problemy, poprawki, bandyci jednoręcy ...mafia i brudne pieniądze.
                                                  • miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:19
                                                    Gitman ma jeszcze piwo, a Ty kiedys wspominalas, ze masz recepte na zamiane
                                                    wody w wino.
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:21
                                                    aha sadzisz, ze mam piwo bo nei jestem chrzescijaninem ani komunista? ;)))
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:21
                                                    aha czemu ten watek ma byc winny? nie jest nawet o chlebie ;)
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:22
                                                    Bo tylko w winie prawda!
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:24
                                                    aha kto przyszedl bez wina niech pierwszy rzuci kamieniem? (chlebem
                                                    wyschnietym na kamien)
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:26
                                                    a nene kto przyszedl bez wina ten sie powinien zrzucic na wino. tak mowi
                                                    pismo. :)))
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:27
                                                    aha to literowka. powinno byc "rzucic"?
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:30
                                                    aha ta strategia sie nazywa na sepa.
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:31
                                                    ale wymaga przyznasz sokolego wzroku (stad dostrzec kto z czym przyszedl)
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:34
                                                    a takze chwytnych szponow, zeby nei wypuscic lupu przedwczesnie. ;)))
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:36
                                                    aha widze ze przemawia przez Ciebie fachowa wiedza oraz ugruntowane
                                                    doswiadczenie :)
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:39
                                                    aha a wspomnialem o klach czy raczej w kontekscie sepow nei bylby to najlepszy
                                                    pomysl? ;)))
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:41
                                                    aha uwazam ze kly sa konieczne. chyba ze dysponujesz otwieraczem.
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:44
                                                    kly sie przydaja przy warczeniu (yyy czy sepy warcza?) bo mozna wtedy je
                                                    zademonstrowac, uwazam ze za pomoca otwieracza trudniej odgonic rywali. :)))
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:45
                                                    przy zgrzytaniu raczej. do warczenia bardziej nada sie silnik.
                                                    poza tym chyba sie nie spodziewasz ze wystrasze sie wyszczerzonego w usmiechu
                                                    uzebienia i zaniecham podsuwania kieliszka? ;)
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:50
                                                    jak bedzie co lac, to naleje. a jak bedzie komu wlac, to wleje. ;)))
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:52
                                                    etam, zalewasz... ;)))
                                                  • fdj Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:53
                                                    Nieee, przelewa z próżnego w puste.
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:57
                                                    ej fdju, bo sie zasepie!. ;)))
                                                  • fdj Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:58
                                                    To byłoby niewskazane ;-)
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:53
                                                    no ale przynajmniej za kolnierz nei wylewam. ;)))
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:55
                                                    aha znaczy przelewa Ci sie?
                                                  • fdj Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:56
                                                    Tylko uważaj, bo kropla do kropli i zbieże się miarka.
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:58
                                                    zaraz to sie setka zbierze. :)))
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:59
                                                    ciiiiiii
                                                  • miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:02
                                                    Taka barmanska to juz jest (ta setka, wyjasniam, gdyby moj post sie
                                                    przemiescil).
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:01
                                                    dolewasz do pelna?
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:03
                                                    hyhyh zeby sie tylko czara goryczy nie rozlala przy tym ;)
                                                  • fdj Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:04
                                                    100
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:05
                                                    aha kto wypil moja setke?
                                                  • fdj Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:06
                                                    Uwielbiam pić na krzywy ryj
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:05
                                                    etam mi nei zalezy.
                                                  • miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:05
                                                    Absynt w te czare lejesz, czy co?
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:27
                                                    Byle nie za mocno, bo można zabić...śmierć jak kromka chleba, i to tu na
                                                    Śląsku, i wszystko w rodzinie...przysłowiowy wujek pedofil:)
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:30
                                                    aha odtad "chebodawca" oprocz pozytywnego ma znaczenie negatywne. ktore
                                                    bardziej?
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:30
                                                    "chlebodawca" (zanim zauwaza zaangazowani poszukiwacze literowek ;)
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:33
                                                    Chlebodawca - ciałodawca- prostytutka...wychodzi na to,ze bardziej negatywne:)

Wychodzę baj , baj dzieciaczki!
                                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:30
                                                    baj baj dziewczęta i chłopcy ! Idę do kina...a Wy weżcie sobie lepiej
                                                    jagodzianki, będzie i picie i jedzenie, dwa w jednym, mniej mycia.
                                                  • gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:32
                                                    pa i zmartwychwstawaj czesciej...
                                                  • aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:32
                                                    aha jagodzianke z truskawkami poprosze. oraz orange juice, moze byc
                                                    pomaranczowy ;)
                            • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:45
                              >czy z okazji barborki
                              > mozna pic w adwent?

"Bierzcie i pijcie..." - jak głosi nauka kościoła katolickiego, a w adwencie
                              trzeba być szczegolnie praktykujacym.
                        • kixx Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:48

> sprobuj poszukac chetnych w innym watku
                          > bez odbioru
                          >
                          > ps. tu jest miejsce na odtworzenie postów o ciekawym spostrzezeniu.
                          €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

ciekawe spostrzeżenie,jej anielska wysokość zawsze rezygnuje z
                          aureoli,ale....
                          Słabość charakteru?
                          U anioła?
                          hhym
                          • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:50

Kixx o 15:52 gadałeś to samo...za dużo pijesz, ja rozumiem praktykujący katolik?
                            • kixx Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:54
                              zalogowana napisała:

>
                              ja rozumiem praktykujący katolik
                              > ?
                              €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Uważasz to za wadę?
                              A tak w ogóle to co napisałaś nie ma sensu.
                              • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:55
                                Dla pijanego na pewno!
                              • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:58
                                Poczytaj mój post z 16:45 to zrozumiesz:)
                                • kixx Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:26
                                  Sądząc z tych trzech twoich postów ,które przeczytałem,dalsze poznawanie twojej
                                  żałosnej pisaniny nie ma sensu.Jak wszystko,co w tych postach napisałaś.
                                  • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 20:33
                                    kixx napisał:

> Sądząc z tych trzech twoich postów ,które przeczytałem,dalsze poznawanie
                                    twojej
                                    >
                                    > żałosnej pisaniny nie ma sensu.Jak wszystko,co w tych postach napisałaś.

Do czego teraz pijesz...?
                                    :)
                    • zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:40
                      miltonia napisała:

> Myslicie, ze to o cialo chodzilo? No tak, niektorzy go dawali niewasko.

...i czasopisma, z którymi też niektórzy sobie pogrywali dając ciała.

• aniela 100 04.12.03, 18:04
      mam przeczucie ze to juz
      • fdj Re: 100 04.12.03, 18:05
        Szkoda, że sekundnika nie ma ;-)))
        • aniela Re: 100 04.12.03, 18:06
          aha Baloo i Mmpm umieli to jakos sprawdzic. i mnie nauczyli. sprawdzilam i
          wyszlo na moje. ;)
          • fdj Re: 100 04.12.03, 18:07
            Dowody poproszę.
            (nieeeeeee, nie do wody, tylko dowody!!!)
            • aniela Re: 100 04.12.03, 18:08
              czy do wody pisze sie przez o kreskowane czy jakie? ;)
              • fdj Re: 100 04.12.03, 18:09
                Przez otwarte "u umlaut"
            • gitman Re: 100 04.12.03, 18:09
              ja moge swoje 10 srebrnikow polozyc na szali anieli. ;)))
              • fdj Re: 100 04.12.03, 18:11
                Etam, 10.
                Za mniej niż 30 się nie zakładam ;-)
              • aniela Re: 100 04.12.03, 18:12
                aha Gitman jest naocznym swiadkiem. na wlasne oczy widzial jak zapewnialam ze
                setka moja ;))
                • fdj Re: 100 04.12.03, 18:13
                  Etam, jemu oczy srebrniki zasłaniają, to nic nie widział.
                  • gitman Re: 100 04.12.03, 18:16
                    o przepraszam, ja jestem obiektywny. obiektywny w mierzeniu korzysci jakie
                    moze mi dac taki a nei inny werdykt. :)))
                    • aniela Re: 100 04.12.03, 18:17
                      aha ja tez przedkladam korupcje nad zastraszanie.
                    • fdj Re: 100 04.12.03, 18:17
                      Idę stąd, bo mnie oślepił blask Twoich srebrników połączony z blaskiem Twej
                      obiektywności. Nie mogę więcej pisać.
                      • gitman Re: 100 04.12.03, 18:21
                        aha ja tez juz zaraz ide, bo zauwazylem ze czas mnie goni.
    • aniela 100 04.12.03, 18:04
      po raz drugi !!
      • gitman Re: 100 04.12.03, 18:06
        hyhy z gory kasek wypatrzyla szponami chwycila i juz po setce. ;)))
        • aniela Re: 100 04.12.03, 18:07
          aha nawet nie uslyszales jak zawarczalam silnikiem ;))
          • gitman Re: 100 04.12.03, 18:11
            slyszalem tylko szelest otwieranych na raz stron. i to z wielu stron. ;)))
            • aniela Re: 100 04.12.03, 18:14
              a nene, gralam w jednego ognia, biliwmi, jak sie ma cztery rece to mozna
              wygrac z jednej strony nawet :)
              • gitman Re: 100 04.12.03, 18:17
                cztery rece maja ludzie chciwi albo pracowici. teraz mam zagadke. ;)))
                • aniela Re: 100 04.12.03, 18:18
                  aha czy to test jednokrotnego wyboru tylko? ;)
                  • gitman Re: 100 04.12.03, 18:19
                    no mozesz zawsze wziac pol na pol. ;)))
                    • aniela Re: 100 04.12.03, 18:22
                      aha ale ktora polowke? chybe te wieksza?
                      • zalogowana Re: 100 04.12.03, 20:30
                        halba to halba...a jak zaczniesz nierówno rozlewać, to moze dojść do rozlewu
                        krwi...i nie chodzi mi tu o Krwawą Merry, ani o Merry ChristMASS, choć ta
                        rzeczywiście wyglada na krwią zalaną.
    • Gość: karolek Re: przykro patrzec IP: *.chello.pl 22.01.04, 19:57
      OJ PRZYKRO!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka