GoĹÄ: aniela IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.11.03, 23:39 na te posty o mozliwosci nabycia chleba nocą w warszawie. w weekendy powinien dzialac automatyczny admin. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gini Re: przykro patrzec 01.12.03, 00:35 Gość portalu: aniela napisał(a): > na te posty o mozliwosci nabycia chleba nocą w warszawie. w weekendy > powinien dzialac automatyczny admin. Jak dadza nozyczki i jakas odpowiednia gaze to moge tnac ewentualnie, a co mi tam. Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 01.12.03, 00:36 gaze-te. podobno dusz drukarski leczy rany lepiej niz czas. Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 01.12.03, 00:37 nie dusz a tusz (popadam w przesade ale umiarkowana) Link Zgłoś
GoĹÄ: Nihil No, no... IP: *.72.64.249.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.12.03, 23:22 > Jak dadza nozyczki i jakas odpowiednia gaze to moge tnac ewentualnie, a co mi tam. > Link Zgłoś
basia Re: przykro patrzec 01.12.03, 09:49 to po co patrzeć? Ps.po co odpisywać,skoro przykro? Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 01.12.03, 17:09 wlasciwe pytanie powinno brzmiec: po co zamieszczac posty poczucie etsetyki raniace (o netyce nie wspomne bo mnie nie obchodzi). powinnas juz chyba przywyknac ze mijasz sie z sednem. ps. ale za to jestes mila (chyba juz Ci to mowilam?) Link Zgłoś
basia Re: przykro patrzec 01.12.03, 20:08 aniela napisała: > wlasciwe pytanie powinno brzmiec: po co zamieszczac posty poczucie etsetyki > raniace (o netyce nie wspomne bo mnie nie obchodzi). powinnas juz chyba > przywyknac ze mijasz sie z sednem. czyje pytanie powinno tak brzmieć? Ja zadałam takie jakie chciałam zadać. Dodam w takim razie: "po co czytać posty poczucie etsetyki raniace" Możesz zgłosisz się jako moderator FT,FK.Będziesz blisko sedna,które rani estetykę itd... > ps. ale za to jestes mila (chyba juz Ci to mowilam?) powtarzasz się.ale to nie demencja,jestem pewna. Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: przykro patrzec IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.12.03, 20:23 korespondencja z Toba przypomina mi pewna definicje LK: Bledne kolo: zob. circulus vitiosus Circulus vitiosus: zob. bledne kolo. tak to mniej wiecej wyglada, najogledniej ją oceniając. oceniajac ja dosadniej musialabym sie posluzyc retoryka watkow o chlebie w wawie noca, ktora obca mi jest, stety. Link Zgłoś
basia Re: przykro patrzec 01.12.03, 20:34 Gość portalu: aniela napisał(a): > korespondencja z Toba przypomina mi pewna definicje LK: > > Bledne kolo: zob. circulus vitiosus > > Circulus vitiosus: zob. bledne kolo. > tak to mniej wiecej wyglada, najogledniej ją oceniając. oceniajac ja dosadniej > musialabym sie posluzyc retoryka watkow o chlebie w wawie noca, ktora obca mi > jest, stety. aha,często się powtarzasz,więc blisko sedna (koła błędnego w tym wypadku) jesteś. Ostatnio często powtarzasz "wątek o chlebie" . Ps.swoją drogą co za ludzkie odruchy,nono kto by pomyślał. Aniela i dosadna retoryka. Prawie,prawie na końcu języka... Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: przykro patrzec IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.12.03, 20:38 spelnilas moje oczekiwania, znow nie zrozumialas sedna. wybacz zatem, ale rezygnuje z kontynuacji rozpoczetego przez Ciebie podwatku o tym, ze odpowiadanie (czytanie) na nieestetyczne posty jest gorsze niz ich zamieszczanie. powodzenia w innych dziedzinach zycia i osiagniecia celu "zeby wszyscy mnie lubili" Twoja Aniela Link Zgłoś
kixx Re: przykro patrzec 01.12.03, 20:53 Basiu. po pierwsze:nigdy się nie staraj zrozumiec anieli,ona z samych wyżyn do reszty forumowiczów(czyt.plebsu) przemawia.Gdzież nam maluczkim zrozumieć jej anielską wysokość z jej aureolą. po drugie:ciekawe spostrzeżenie,jej anielska wysokość zawsze rezygnuje z kontynuacji wymiany postów z kimkolwiek,kto nie dostrzega jej anielskiej aureoli,ale.... jest w tym bardzo niekonsekwentna. Słabość charakteru? U anioła? hhym Może podróba,a aureola kradziona? Link Zgłoś
basia Re: przykro patrzec 01.12.03, 20:56 Aniela,no przecież nie wiem czy się śmiać w głos czy tylko chichotać.Pokaż mi gdzie napisałam "ze odpowiadanie (czytanie) na nieestetyczne posty jest gorsze niz ich > zamieszczanie." Po co czytać i po co odpowiadać,znaczyło mniej więcej tyle,żeby palców między drzwi nie wkładać.Ty to chyba jednak lubisz.... Link Zgłoś
buggi Re: przykro patrzec 02.12.03, 00:05 Basiu, bo sztuka jest tak napisac, tak zagmatwac, glupiego przy tym z innego zrobic, by nikt nic nie zrozumial, nawet jesli rzecz traktuje o chlebie w nocy. Najwazniejsze, by wyjsc na swoje, miec ostadnie zdanie. To jest to sedno, z kto´rym sie mijasz ;)Chore sedno Anieli Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 03.12.03, 23:44 przepraszam ze musieliscie tak dlugo czekac na moja odpowiedz. odpowiadam: bez odbioru. Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 07:27 Aniela...z tego co One pisały,wygląda na to,ze cały czas było bez odbioru:)))) Zgadzam się z Buggi...to sztuka jest,a o właściwych odbiorców rzeczywiście trudno...:))) Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: przykro patrzec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.03, 16:28 aha Zalogowana, lubie sobie czasem rzucic grochem o cudza sciane lub przemowiac do obrazu jakiegos. ale nie mam ambicji zdobywac czarnego pasa w tych dziedzinach wiec spasowalam.:)) ps. aha grob Twoj pusty widze? ;) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:36 Gość portalu: aniela napisał(a): > ps. aha grob Twoj pusty widze? ;) Myśl o jedzeniu zawsze mnie na nogi stawia:)...wiesz ten chleb mam na myśli...:) Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: przykro patrzec IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 15:52 aniela napisała: > przepraszam ze musieliscie tak dlugo czekac na moja odpowiedz. > > odpowiadam: bez odbioru. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ ciekawe spostrzeżenie,jej anielska wysokość zawsze rezygnuje z kontynuacji wymiany postów z kimkolwiek,kto nie dostrzega jej anielskiej aureoli,ale.... jest w tym bardzo niekonsekwentna. Słabość charakteru? U anioła? hhym Może podróba,a aureola kradziona? Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: przykro patrzec IP: 212.20.131.* 04.12.03, 09:40 A dlaczego przykro? Chciałabyś odpowiedzieć, ale nie wiesz, gdzie można kupić chleb nocą i dlatego Ci żal i przykro? Jura Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: przykro patrzec IP: 212.20.131.* 04.12.03, 09:41 Aha, no i co ma do tego admin i to jeszcze automatyczny? Strasznie niejasno to napisałaś. Jura Link Zgłoś
miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 10:13 Aj, Jura, bo Ty nie rozumiesz zlozonosci problemu. No nic a nic nie rozumiesz. Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: przykro patrzec IP: 212.20.131.* 04.12.03, 10:27 miltonia napisała: > Aj, Jura, bo Ty nie rozumiesz zlozonosci problemu. No nic a nic nie rozumiesz. Pewnie, że nie rozumiem. A po toż właśnie pytam, żeby zrozumieć. Jura Co admini mają wspólnego z pieczeniem chleba? Ot, zagadka. Link Zgłoś
miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 10:39 Widzisz Jura, admini sa przeciwnikami swiezego pieczywa. Sa nan wrecz uczuleni. Za pytania o swieze pieczywo banuja, szykanuja, przesladuja. Tutaj masz szersze objasnienie istoty problemu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9387673&a=9417498 Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 12:30 Ludzie czy Wy nie potaficie na nic spojrzeć głębiej ? Chleb to był tylko symbol..."Bierzcie i jedzcie, to jest ciało moje" Czy teraz już rozumiecie oburzenie Anieli na wątek o kupowaniu chleba w nocy w Warszawie? Przecież to jest publiczne forum pod patronatem Agory,zrozumiałe,ze już zabrakło miejsca na amoralność:))) Link Zgłoś
fdj Re: przykro patrzec 04.12.03, 13:43 zalogowana napisała: > Przecież to jest publiczne forum pod patronatem Agory,zrozumiałe,ze już > zabrakło miejsca na amoralność:))) Aha, ale tylko do czasu, aż Agora przejmie jakąs sieć piekarni (w końcu co jak co, ale chleb, to ludzie zawsze będą jeść - interes jak nic), a Adam zostanie Chleb Account Manager ;-))) Link Zgłoś
miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:03 Myslicie, ze to o cialo chodzilo? No tak, niektorzy go dawali niewasko. Link Zgłoś
kixx Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:04 A niektórzy z chęcia by dali,żeby tylko ktoś chciał wziąć Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: przykro patrzec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.03, 16:22 sprobuj poszukac chetnych w innym watku bez odbioru ps. tu jest miejsce na odtworzenie postów o ciekawym spostrzezeniu. Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:30 Nie tutaj,fakt...,przecież tu niecha nie ma:) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:37 aha niezapowiedziane Powtorne Przyjscie Zalogowanej. czy z okazji barborki mozna pic w adwent? Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:41 Niezapowiedziane? Apokalipsy nie czytałaś ? Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:44 aha mialam koreczki w uszach akurat jak jezdzcy przejezdzali w okolicy Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:48 Śledziowe koreczki w uszach? To uważaj bo ryba psuje sie od głowy... Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:45 apokalipsy? czy ty aby nei po*chleb*iasz sobie? Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:47 A trzeci koń to koń czerwony...gitman Ty lewicowcu:) Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:50 zostaw mego konia w spokoju ty neinasycona ty. ;))) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:52 No tak chleb na myśli...suchy chleb, dla konia. :) Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:58 widze, ze z neijednego pieca chleb jadalas. ;))) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:00 Chodziło Ci o tego komunistę Pieck'a ? Pisze się przez "ck"... Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:02 aha zebraliscie sie tu z powodu chleba czy z powodu igrzysk moze? ;) Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:09 gupi portal! moje celne riposty zjadl! z przeczyn technicznych rzekomo, ale ja wiem swoje. znowu krasnoludki rzadza. Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:09 aha pij piwo tylko butelkowe. na wszelki wypadek ;) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:11 Wbiliście się w mój czas antenowy! O 17:09 ! Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:14 do puszkowego tez sie nei dostana tak latwo skubance. ;))) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:12 gitman napisał: > gupi portal! moje celne riposty zjadl! Chciałeś widocznie moją właśność intelektualna ukraść! Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:09 Spalenie ze wstydu? Wstyd to kraść! A ja nie kradnę! Chyba ,że miałaś na myśli kreMację sylwestrową...taką blisko ciała, małą czarną...ze względu na Twoje antyrasistowskie poglady...? Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:14 aha widze ze rozwadniacie mi watek. o chlebie i wodzie tu tylko jestemy. Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:17 jak pierwsi komunisci albo pierwsi chrzescijanie. zanim sie nei dorobili to o chlebie i wodzie zyli. Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:17 I czynimy to na Twoją pamiątkę...wszystko zgodnie z Biblią:) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:19 aha to ja sie moze wpisze. na pamiatke. /podpis nieczytelny/ Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:21 Ty to jesteś cwaniara...nieczytelny...nie to co ta Błochowiak i teraz sa problemy, poprawki, bandyci jednoręcy ...mafia i brudne pieniądze. Link Zgłoś
miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:19 Gitman ma jeszcze piwo, a Ty kiedys wspominalas, ze masz recepte na zamiane wody w wino. Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:21 aha sadzisz, ze mam piwo bo nei jestem chrzescijaninem ani komunista? ;))) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:21 aha czemu ten watek ma byc winny? nie jest nawet o chlebie ;) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:24 aha kto przyszedl bez wina niech pierwszy rzuci kamieniem? (chlebem wyschnietym na kamien) Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:26 a nene kto przyszedl bez wina ten sie powinien zrzucic na wino. tak mowi pismo. :))) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:31 ale wymaga przyznasz sokolego wzroku (stad dostrzec kto z czym przyszedl) Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:34 a takze chwytnych szponow, zeby nei wypuscic lupu przedwczesnie. ;))) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:36 aha widze ze przemawia przez Ciebie fachowa wiedza oraz ugruntowane doswiadczenie :) Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:39 aha a wspomnialem o klach czy raczej w kontekscie sepow nei bylby to najlepszy pomysl? ;))) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:41 aha uwazam ze kly sa konieczne. chyba ze dysponujesz otwieraczem. Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:44 kly sie przydaja przy warczeniu (yyy czy sepy warcza?) bo mozna wtedy je zademonstrowac, uwazam ze za pomoca otwieracza trudniej odgonic rywali. :))) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:45 przy zgrzytaniu raczej. do warczenia bardziej nada sie silnik. poza tym chyba sie nie spodziewasz ze wystrasze sie wyszczerzonego w usmiechu uzebienia i zaniecham podsuwania kieliszka? ;) Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:50 jak bedzie co lac, to naleje. a jak bedzie komu wlac, to wleje. ;))) Link Zgłoś
gitman Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:53 no ale przynajmniej za kolnierz nei wylewam. ;))) Link Zgłoś
fdj Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:56 Tylko uważaj, bo kropla do kropli i zbieże się miarka. Link Zgłoś
miltonia Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:02 Taka barmanska to juz jest (ta setka, wyjasniam, gdyby moj post sie przemiescil). Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 18:03 hyhyh zeby sie tylko czara goryczy nie rozlala przy tym ;) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:27 Byle nie za mocno, bo można zabić...śmierć jak kromka chleba, i to tu na Śląsku, i wszystko w rodzinie...przysłowiowy wujek pedofil:) Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:30 aha odtad "chebodawca" oprocz pozytywnego ma znaczenie negatywne. ktore bardziej? Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:30 "chlebodawca" (zanim zauwaza zaangazowani poszukiwacze literowek ;) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:33 Chlebodawca - ciałodawca- prostytutka...wychodzi na to,ze bardziej negatywne:) Wychodzę baj , baj dzieciaczki! Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:30 baj baj dziewczęta i chłopcy ! Idę do kina...a Wy weżcie sobie lepiej jagodzianki, będzie i picie i jedzenie, dwa w jednym, mniej mycia. Link Zgłoś
aniela Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:32 aha jagodzianke z truskawkami poprosze. oraz orange juice, moze byc pomaranczowy ;) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:45 >czy z okazji barborki > mozna pic w adwent? "Bierzcie i pijcie..." - jak głosi nauka kościoła katolickiego, a w adwencie trzeba być szczegolnie praktykujacym. Link Zgłoś
kixx Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:48 Gość portalu: aniela napisał(a): > sprobuj poszukac chetnych w innym watku > bez odbioru > > ps. tu jest miejsce na odtworzenie postów o ciekawym spostrzezeniu. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ ciekawe spostrzeżenie,jej anielska wysokość zawsze rezygnuje z kontynuacji wymiany postów z kimkolwiek,kto nie dostrzega jej anielskiej aureoli,ale.... jest w tym bardzo niekonsekwentna. Słabość charakteru? U anioła? hhym Może podróba,a aureola kradziona? Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:50 Kixx o 15:52 gadałeś to samo...za dużo pijesz, ja rozumiem praktykujący katolik? Link Zgłoś
kixx Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:54 zalogowana napisała: > ja rozumiem praktykujący katolik > ? €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Uważasz to za wadę? A tak w ogóle to co napisałaś nie ma sensu. Link Zgłoś
kixx Re: przykro patrzec 04.12.03, 17:26 Sądząc z tych trzech twoich postów ,które przeczytałem,dalsze poznawanie twojej żałosnej pisaniny nie ma sensu.Jak wszystko,co w tych postach napisałaś. Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 20:33 kixx napisał: > Sądząc z tych trzech twoich postów ,które przeczytałem,dalsze poznawanie twojej > > żałosnej pisaniny nie ma sensu.Jak wszystko,co w tych postach napisałaś. Do czego teraz pijesz...? :) Link Zgłoś
zalogowana Re: przykro patrzec 04.12.03, 16:40 miltonia napisała: > Myslicie, ze to o cialo chodzilo? No tak, niektorzy go dawali niewasko. ...i czasopisma, z którymi też niektórzy sobie pogrywali dając ciała. Link Zgłoś
aniela Re: 100 04.12.03, 18:06 aha Baloo i Mmpm umieli to jakos sprawdzic. i mnie nauczyli. sprawdzilam i wyszlo na moje. ;) Link Zgłoś
aniela Re: 100 04.12.03, 18:12 aha Gitman jest naocznym swiadkiem. na wlasne oczy widzial jak zapewnialam ze setka moja ;)) Link Zgłoś
gitman Re: 100 04.12.03, 18:16 o przepraszam, ja jestem obiektywny. obiektywny w mierzeniu korzysci jakie moze mi dac taki a nei inny werdykt. :))) Link Zgłoś
fdj Re: 100 04.12.03, 18:17 Idę stąd, bo mnie oślepił blask Twoich srebrników połączony z blaskiem Twej obiektywności. Nie mogę więcej pisać. Link Zgłoś
gitman Re: 100 04.12.03, 18:06 hyhy z gory kasek wypatrzyla szponami chwycila i juz po setce. ;))) Link Zgłoś
gitman Re: 100 04.12.03, 18:11 slyszalem tylko szelest otwieranych na raz stron. i to z wielu stron. ;))) Link Zgłoś
aniela Re: 100 04.12.03, 18:14 a nene, gralam w jednego ognia, biliwmi, jak sie ma cztery rece to mozna wygrac z jednej strony nawet :) Link Zgłoś
gitman Re: 100 04.12.03, 18:17 cztery rece maja ludzie chciwi albo pracowici. teraz mam zagadke. ;))) Link Zgłoś
zalogowana Re: 100 04.12.03, 20:30 halba to halba...a jak zaczniesz nierówno rozlewać, to moze dojść do rozlewu krwi...i nie chodzi mi tu o Krwawą Merry, ani o Merry ChristMASS, choć ta rzeczywiście wyglada na krwią zalaną. Link Zgłoś