Dodaj do ulubionych

szara eminencja forum

12.12.06, 21:43

Internauta twierdzi że ma dostep do danych dostepnych tylko Administracji
forum.

Re: do sMalca
Autor: misiu-1 ☺
Data: 25.09.05, 11:13
Zapewniam Cię, że z powodu złamania regulaminu usunięto procentowo więcej
Twoich postów niż moich.
Ja jestem w o tyle lepszym położeniu, że bez trudu mogę przeczytać wszystkie,
co do jednego, Twoje posty. Takoż bez zmęczenia, bo treści w nich tyle co brudu
za paznokciem. Mam więc lepszy przegląd niż Ty.
Obserwuj wątek
    • b.pascal Re: szara eminencja forum 12.12.06, 21:57
      Nie wiem, czy ten internauta twierdzi to, co Ty twierdzisz, że on twierdzi, ale
      gdyby brać na poważnie to, co twierdzą niektórzy internauci na tym portalu, z
      Tobą włącznie, to okazałoby się, że na forum jest tylko Sodomia i Gomoria. :)
      • cyberski Re: szara eminencja forum 13.12.06, 10:15
        To jedno...
        A drugie to to, że możliwość czytania nawet tych usuniętych postów wcale nie musi wynikać tylko i wyłącznie z bycia "szarą eminencją forum" jak to Brumbak ładnie określił...
        Mozna też kopiować sobie na dysk wszyskie posty określonej osoby lub z określonego forum...
        Zakazu przecież nie ma :)))
      • ggigus ale jakos nikt inny poza misiem1 takich rzeczy nie 13.12.06, 17:03
        pisze
        • b.pascal Dopisz to do dowodów istnienia wielonickowego... 13.12.06, 17:33
          ...potwora grasującego na forum Wege. :D
          Tradycyjna buźka. ;* I jeszcze jedna za to, że jesteś ostatnio grzeczna. ;*
          • ggigus nie dopisuje niczego do niczego, detektywie-amator 13.12.06, 17:43
            ze, ale to zadziwiajace, ze taki argument - po paru latach na forum - widze
            wlasnie u misia1
            czym to wytlumaczyc?
            ale oczywiscie wiem, ze ty nie mozesz odpowiedziec na to pytanie

no i szkoda, ze ty jestes jak zwykle chamski, ale jako forumowy pajac (cytat,
            pascalu, cytat!) mozesz sobie na wiele pozwolic
          • jureek Re: Dopisz to do dowodów istnienia wielonickowego 13.12.06, 17:51
            b.pascal napisał:

> Tradycyjna buźka. ;* I jeszcze jedna za to, że jesteś ostatnio grzeczna. ;*

Gdybyś coś takiego powiedział Ggigus w realu, to powinna Cię tak walnąć w pysk,
            żebyś do końca życia popamiętał, chamie w białych rękawiczkach.
            Jura
            • browanx Re: Dopisz to do dowodów istnienia wielonickowego 14.12.06, 06:48
              jureek napisał:

> Gdybyś coś takiego powiedział Ggigus w realu, to powinna Cię tak walnąć w pysk,
              > żebyś do końca życia popamiętał, chamie w białych rękawiczkach.
              > Jura

Włazisz w gumiakach do prawie każdego tematu i wstawiasz te swoje czerstwe
              komentarze. Skąd wiesz co zrobiła by Ggigus w realu ty ... w czarnych rękawiczkach.
              • brumbak Re: Dopisz to do dowodów istnienia wielonickowego 15.12.06, 11:46
                browanx napisał:

>
                > Włazisz w gumiakach do prawie każdego tematu i wstawiasz te swoje czerstwe
                > komentarze. Skąd wiesz co zrobiła by Ggigus w realu ty ... w czarnych rękawiczk
                > ach.
                >
                -,,,,,,,,,,,
                Włazisz w gumiakach do tego tematu i wstawiasz swój prymitywny komentarz.W
                takim razie co by browanx zrobił/zrobila w realu ... skoro tu włazi w gumiakach.
        • misiu-1 Wyjaśnienie dla mniej inteligentnych 13.12.06, 17:51
          Kiedy pisałem ten post, jego adresatka miała na koncie ledwie kilka własnych (a
          i do teraz jest ich niewiele więcej), w tym jeden usunięty poprzedniego dnia,
          który mimo to mogłem nadal przeczytać, ponieważ miałem go jeszcze w cache-u.

Wyjaśnienie dla jeszcze mniej inteligentnych:

Cache to takie miejsce na twardym dysku, gdzie tymczasowo (w miarę dostępnego
          miejsca) przechowywana jest zawartość odwiedzanych stron. Korzystając z tego
          wynalazku, można wrócić do tamtych stron w trybie off-line, nawet, kiedy
          komputer jest odłączony od sieci.

Wyjaśnienie dla b***baka i ggigus:

Kiedy pani nauczycielka w szkole wlepi wam kolejną lufę, to zapewne dlatego,
          żeście się znów nie nauczyli a nie dlatego, że wszyscy się na was uwzięli.
          • ggigus o misiu1 mowa, a misiu1 tu 13.12.06, 18:06
            sledzisz misiu1 wszystkie fora? naraz??
            i zapamietaj: tylko winni sie tlumacza
            • misiu-1 Re: o misiu1 mowa, a misiu1 tu 13.12.06, 18:11
              ggigus napisała:

> sledzisz misiu1 wszystkie fora? naraz??

Nie wszystkie, ale "wegetarianizm" i "o moderacji" jak najbardziej. Wpadam tu
              mając nadzieję na rozrywkę, jakiej mi do spółki z b***baczkiem dostarczasz.

> i zapamietaj: tylko winni sie tlumacza

Mylisz się, ggigus. Winni siedzą. Tłumaczą się podejrzani. :-)
            • b.pascal Re: o misiu1 mowa, a misiu1 tu 13.12.06, 19:44
              Widzę, że sobie miło konferujesz z misiem, ale pozwolę sobie wtrącić się jak
              między wódkę, a zakąskę, bo zwietrzyłem kolejny paradoks.

ggigus napisała:

Znasz pewnie także to powiedzenie, że milczenie oznacza zgodę. Napisz mi w takim
              razie, co Ty zwykle robisz Ggigus, kiedy ktoś Cię o coś oskarży: tłumaczysz się
              dowodząc tym swojej winy, czy milczysz potwierdzając oskarżenie? :D
            • cyberski Re: o misiu1 mowa, a misiu1 tu 13.12.06, 21:52
              ggigus napisała:

[...]

Brednia...
              Tłumaczą się Ci którzy chcą się tłumaczyć :)
        • cyberski Re: ale jakos nikt inny poza misiem1 takich rzecz 13.12.06, 21:54
          co oczywiście nie oznacza, że takich rzeczy nie robi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka