Dodaj do ulubionych

Skarga na moderatora

10.02.08, 22:05
Chciałam złożyć skarge na moderatora forum "Małe Dziecko" o nicku bj23. Od pewnego czasu popiera i udziela sie w wątkach nie zwiazanych z forum, jest niegrzeczna i obraża innych. Proszę o danie ostrzeżenia Pani moderator lub zmianę moderatora na inną, bardziej kompetentną osobę. Korzystam z tego forum od dłuższego czasu i takiego bałaganu nie było tu nigdy. Wg mnie to moderator powinien świecić przykładem a nie jeszcze podsycać do pisania watków niestosownych i nie na temat. I nie jest to tylko moja opinia.
Ponizej linki do kilku wątków, niestety niektóre zostały juz usuniete (np o kolczykowaniu kotka i jego genitaliów). Pozdrawiam.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75420191
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75394780
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75061400
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75313038
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75412140
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Ale nie wyjasnilas swojego stanowiska w sporze... 10.02.08, 22:40
      ...dotyczacym dziurawienia specyficznych cześci ciała, a więc przekłuwanie, czy
      raczej przekuwanie?
    • kropka Re: Skarga na moderatora 10.02.08, 22:44
      takie sprawy załatwia się mailem na forum@agora.pl
      Poza tym w tych watkach bj23 nie jest na czerwono, czyli nie wypowiada się jako
      moderator. Admini społeczni są zwykłymi forumowiczami i maja takie samo prawo
      wypowiadać sie w róznych watkach, jak każdy.
    • jan-w Re: Skarga na moderatora 10.02.08, 22:44
      Też uważam, że moderator powinien się wypowiadać wyłącznie w wątkach
      państwowotwórczych, z myślą o odpowiednim ukierunkowamiu rozwoju duchowego
      przyszłych obywateli Wielkiej Rzeczypospolitej. Przekuwaniu halabard na nocniki
      i smokom na kołderkach, mówimy: Stanowcze nie!

Żeby twój niewątpliwie słuszny postulat, odniósł skutek, lepiej, zgodnie z
      zasadami, pisz do forum@agora.pl Zamieszczanie takich tekstów na forum,
      zawsze sprawia wrażenie, że autorowi chodzi raczej o robienie zadymy, niż o
      rozwiązanie problemu.
      • kitka20061 Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 00:58
        Dziekuję za informacje. Tu wysłała niezadowolone mamy moderatorka bj32.
      • Gość: taki tam Re: Skarga na moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 15:04
        jan-w sam jest głupkowatym moderatorem forum Ursynowa. Skutecznie
        zniechęcił już mnóstwo ludzi. Kłóci się tam, obraża uczestników
        forum i wycina wszystko co obnaża jego głuptę i niekompetencję. A
        wycina bardzo dużo.
        • jan-w Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 19:02
          A na dodatek ma owłosione stopy i i kaprawe lew oko!
          • Gość: jan jakiś tam Re: Skarga na moderatora IP: *.chello.pl 11.02.08, 22:43
            sami widzicie, idiota
        • hypatia69 Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 22:44
          No. Wszyscy moderatorzy do banda z piekła rodem, co nie? I Jan-w i
          Bj23 [czy 32...]. A my musimy cierpieć...:|
    • snajper55 Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 03:23
      kitka20061 napisała:

> Chciałam złożyć skarge na moderatora forum "Małe Dziecko" o nicku bj23. Od pewn
      > ego czasu popiera i udziela sie w wątkach nie zwiazanych z forum, jest niegrzec
      > zna i obraża innych.

A jakieś konkretne przykłady tego obrażania podasz, czy mamy wierzyć na słowo ?
      Bo w podanych przez Ciebie wątkach nie widzę czerwonego nicku moderatora forum.
      A FORUMOWICZKA bj32 w swoich postach w tych wątkach nikogo nie obraża.

Za to Ty potrafisz napisać:

"Czy Ty udajesz nierozgarnięta czy naprawde jest z Toba coś nie tak."

czy też:

"Już głupszego pytania to nie mogłaś zadać. Chyba bardzo Ci sie nudzi."

S.
      • romanticca Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 09:37
        wspomniana moderatorka w jednym z wątków (nie pamiętam w którym) sama podała Forum o Forum jako miejsce do zgłaszania ewentualnych skarg. Gdy skarga została tam zamieszczona okazuje się, że dobrym miejscem jest Forum o Moderacji, na którym to z kolei dowiadujemy się, że należy pisać na maila.
        No pewnie, a maila ktoś dostanie albo nie, bo wiadomo jak poczta gazetowa działa, poza tym nikt nie będzie o skardze wiedział i sprawa "załatwiona". Jak problemu nie widać, to znaczy, że go nie ma, tak?

Moderatorka wspomnianego forum, choć może nie wypowiada się "na czerwono" to jednak pozostaje tą samą osobą, a netykieta obowiązuje każdego. Kogoś, kto piastuje stanowisko MODERATORA w szczególności.

Co w ogóle wątek o usługach kowalskich (mający na celu wyśmianie kilku osób) robi jeszcze na forum Małe Dziecko??? Moderatorka widać wspaniale się w nim bawi i ani myśli go kasować lub gdziekolwiek przenosić, choć z godnym podziwu zapałem przenosi inne wątki, które z powodzeniem mogłyby na forum pozostać bo małego dziecka dotyczą.

Popieram prośbę o zmianę moderatora.
        • demonii Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 10:28
          > Moderatorka wspomnianego forum, choć może nie wypowiada się "na czerwono" to je
          > dnak pozostaje tą samą osobą, a netykieta obowiązuje każdego. Kogoś, kto piastu
          > je stanowisko MODERATORA w szczególności.

Co nie zmienia faktu, że nie potraficie wskazać kiedy to moderatorka, jako
          nie_moderatorka obraża inne uczestniczki na forum.

Wątek "kowalski" jak zapewne zauważyłaś zainteresował więcej osób, niż
          moderatorkę.

Prosba o zmiane moderatorki jest nieuzasadniona moim zdaniem.
          • romanticca Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 11:28
            demonii napisała:

>
            > Wątek "kowalski" jak zapewne zauważyłaś zainteresował więcej osób, niż
            > moderatorkę.

A to już rozumiem. Czyli jak jakiś wątek będzie o kowalstwie ale będzie interesujący (czyli będzie się można w nim powyśmiwać z innych) to jego miejsce jak najbardziej jest na forum Małe Dziecko. A jeśli nie daj Boże będzie o krostach na pupie dwulatka to już absolutnie na tym forum pozostać nie może bo nie dotyczy samego dziecka a jego ZDROWIA.
            Rzeczywiscie jest to wielce logiczne i przemawia na korzyść moderatorki.

Nie chodzi o to czy pytania są głupie czy mądre. Forum jest od tego by je zadawać. A może się mylę? Może to miejsce, gdzie udowadnia się innym o ile jest się mądrzejszym/dowcipniejszym/inteligentniejszym?
            Bo jeśli tak to znowu zwracam honor moderatorce/admince/opiekunce - to akurat NIE STANOWI RÓŻNICY dla uczestników.

Ja w każdym razie na forum Małe Dziecko bywać powoli przestaję. Pewnie - mała strata. Komu tam by zależało? Toż to ludzie są dla forum i jego moderatorów a nie odwrotnie, prawda?
            • demonii Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 11:45
              Uczepiłyście sie wątku, który tak naprawdę jest ironią wobec wielokrotnie
              zadawanego na tym forum pytania. Ja rozumiem, że nie zawsze jest czas by zerknąć
              w wyszukiwarkę, choc akurat na tym forum ta umiejętność jest w kompletnym
              zaniku, ale dublowanie wątków które sa jeszcze na pierwszej stronie to już
              zaśmiecanie i nic innego - poza tym to nie moderatorka ów watek założyła.
              Powtórzę jeszcze raz pytanie - przytoczcie przykłady postów, w których
              moderatorka obraża userki, bo autorka skargi przynajmniej raz obraziła
              moderatorkę personalnie.
    • demonii Droga autorko skargi 11.02.08, 10:43
      Forum Małe dziecko ma zupełnie innego moderatora - zapewniam Cię iż nie jest nią
      owa bj23 - i tyle w temacie.
      • kitka20061 do demonii 11.02.08, 11:05
        A czy mozesz mnie poinformowaz kto jest moderatorem i jaką funkcję pełni na forum "Małe dziecko" bj32. Będe wdzięczna za odpowiedź.
        • demonii Re: do demonii 11.02.08, 11:10
          Napisałaś skargę na moderatora o nicku bj23 - nie ma takiego moderatora.
    • deela za moderatorką! 11.02.08, 10:48
      Oświadczam wszem i wobec iz calym sercem jestem za moderatorką Małego Dziecka!
      Dziewczyna ma upiorną robotę i musi cackać się z infantylnymi matkami, które
      potrafią zapytać o rzeczy tak idiotyczne, że forum nastolatków by się chyba
      położyło ze śmiechu! Czyż można traktować poważnie kobietę ktora nie ma pojecia
      jak sie cos myje? (nocnik konkretnie?)
      Co do chamskich i wulgarnych zachowań MODERATORKI to ich nie odnotowałam,
      natomiast odpowiedzi matek które dosłownie wątek wczesniej pisały językiem typu
      "czy mozna 16 dzidziusiowi podac na sniadanko paróweczkę" pozostawia wiele do
      życzenia, w tym postepowanie autorki tego wątku : przyklad?

"do bj32
      kitka20061 10.02.08, 22:32 Odpowiedz

Haidi napisała:
      "Synkowi wychodzi czwórka"
      bj32 napisała:
      > A który to ząb w ogóle? Znaczy jedynka, trójka?
      Gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem. Już wiem dlaczego panuje na tym
      forum taki bałagan, a Pani moderator nie wie które wątki są nie na temat."

Sama pisze nie na temat a poza tym rozpetuje wulgarna zaczepke, a pozniej bedzie
      psioczyc na moderatora

poza tym bj jako moderatorka wyraza sie jezykiem schludnym i rzeczowym a jako
      osoba prywatna odpowiada dowcipnie i z dystansem
      natomiast nie zauwazylam zeby byla chamska lub wulgarna (w przeciwienstwie do
      wpolciamkajacych wpolbluzgających matek)

Ponadto moderatorka MA PRAWO wyrazac swoja opinie jako osoba PRYWATNA co do
      autorki watku chyba w ogole nie dociera!
      • morita11 Re: za moderatorką! 11.02.08, 11:13
        Naalym dziecku tylko czytam bo mam jeszcze bardzo male dziecko ;) ale
        moderatorke uwazam za odpowiednia osobe na tym stanowisku.
    • mali.sa Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 12:15
      Prosimy o przesłanie linków do konkretnych wypowiedzi na forum@agora.pl.
      Jeśli chodzi o off-topicowe wątki na forum Małe Dziecko, to ich ilość jest w
      dopuszczalnej normie.;)
      • genoveva Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 14:46
        mali.sa napisała:

> Jeśli chodzi o off-topicowe wątki na forum Małe Dziecko, to ich
        ilość jest w
        > dopuszczalnej normie.;)
        >

A jaka jest *dokładnie* dopuszczalna norma ?
        • Gość: . Re: Skarga na moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 21:50
          genoveva napisała:

> A jaka jest *dokładnie* dopuszczalna norma ?

wszelkie normy sa jak sie zdaje tajne:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=75323906&a=75323906
          • genoveva Re: Skarga na moderatora 12.02.08, 15:38
            E tam. Myślę, że normy są po prostu uznaniowe, dzięki czemu w
            zależności od potrzeby można je dowolnie stosować.
      • snajper55 Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 20:45
        mali.sa napisała:

> Jeśli chodzi o off-topicowe wątki na forum Małe Dziecko, to ich ilość jest w
        > dopuszczalnej normie.;)

I nie można w żadnym przypadku zaliczyć do nich wątku kowalskiego. Problem czy
        bobaskowi przekłuwać uszko, nosek, języczek czy coś innego jest poważnym
        problemem gnębiącym, jak widać, wielu młodych rodziców.

S.
    • 987ania Re: Skarga na moderatora 11.02.08, 16:26
      No to proponuje założyć sobie inne forum bez bj23. A kto będzie chciał, to
      będzie pisał na Małym Dziecku o paróweczkach i nocniczku oraz kolczyczkach w
      uszeczkach.
      • 24lena BANA kitce ! 11.02.08, 19:51
        Zamiast usuwac moderatorke,do ktorej "pracy" nie mam najmniejszych zastrzezen,
        bo uwazam ze swietnie sprawdza sie w tej roli,
        proponuje dac bana kitce czy jak tam sie szanowna kolezanka podpisuje,
        ciagle walkuje ten sam temat,wprowadza zamieszanie na forum,a poza tym zle sie tu czuje,wiec moze trzeba jej pomoc zmienic srodowisko na bardziej przyjazne i dzidziowate...fee :)
        • mw144 Ja jestem ZA! 14.02.08, 11:05
          Jednej "wszystkowiedzącej", robiącej zamieszanie na forum, piszącej
          nie na temat wątku, obrażającej innych uczestników i czepiającej się
          bez powodu moderatora - mniej.
    • snajper55 Kitka, Persen polecam. :) /nt 11.02.08, 20:48

• snajper55 Źródło konfliktu ? 11.02.08, 21:41
      Autor: kitka20061 27.01.08, 22:15

Bardzo przykre jest, ze moderatorem forum "Małe dziecko" jest osoba, która uważa że klaps od czasu do czasu nie jest niczym złym. Chciałabym sie dowiedzieć, czy istnieje możliwosć aby Cie z tej funkcji odwołać?

--------------------------------------------------------

Autor: bj32☺ 28.01.08, 01:23

Wybacz, ale wyrażam tu swoją prywatną opinię. Nie jako moderator, tylko jako zwykła forumowiczka. Zatem nie wiem, co ma jedno z drugim wspólnego. Ale jeśli chcesz...
      (...)
      Tak jak Ty masz prawo do wyrażania swojego zdania, tak i ja mam, nie sądzisz? Klaps, żeby odniósł skutek nie musi boleć. Poza tym pisałam juz kilkakrotnie, że *nie stosuję* klapsów jako metody wychowawczej. Bo wtedy byłaby to tresura, a nie wychowywanie.
      (...)
      "jak można uważac, ze klaps to nic złego" Napisałam coś takiego?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=74775245&a=74938015

S.
      • Gość: bj.jesteśmy.z.tobą Re: Źródło konfliktu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 21:54
        co za wyrachowanie ze strony kitki - nie zgadza się z rozmówcą, więc
        poszukała sposobu na zemstę? ale wciaż widać brak racjonalnego
        uzasadnienia, rzeczowych argumentów. mam na mysli chęć usunięcoa bj
        z funkcji moderatora. całą ta sprawa to rzeczywiście bicie pianki.
        • hypatia69 Re: Źródło konfliktu ? 11.02.08, 22:34
          :)))
          • marouder.eu Hypatio, zlekcewazylas moje kopyrajts!! 11.02.08, 22:49
            ...a czy rzeczony Kubala wtedy odpowiedzial na sugestie, ze jest ciemny jak kwit
            na pape, bo nie pamietam?
            • hypatia69 Re: Hypatio, zlekcewazylas moje kopyrajts!! 11.02.08, 23:00
              Kopy...co?
              Kubala nie odpowiedział. Może uznał, ze niesposób Ci zaprzeczyć,
              czyli milczenie oznacza zgodę i tu ja się z nim, a zatem i z Tobą
              spierać nie będę. Nie wyparł sie i miał rację:)))
              • marouder.eu Moje prawa autorskie to pies! 11.02.08, 23:09
                ...a Kubala z zasady nie ma racji niezaleznie, czy sie zgadza, czy wypiera!
                • hypatia69 Re: Moje prawa autorskie to pies! 12.02.08, 02:02
                  Ah, kopy... teges. Ale w regulaminie jest, ze można używać na
                  potrzeby, czy coś...
                  To muszę to zniknąć? :( A to takie piękne... Pozwól mi zachować.
                  Proszęproszęproszę...

A Kubala jaki jest każdy widzi.
                  • marouder.eu A prosze cie bardzo,cytuj.Tylko sie drocze:)/nt 12.02.08, 02:28

• hypatia69 Dziękuję:))) n/t 12.02.08, 11:11

• marouder.eu Kitka Brumbakiem forum Male dziecko:))/nt 11.02.08, 22:06

• snajper55 Nieee. Brumbak jest śmieszny, a Kitka żałosna. 12.02.08, 01:22
          Małe dziecko

Autor: kitka20061 26.01.08, 23:06

Trafiłaś w dziesiatke. Właśnie niedawno wróciłam z Kenii, gdzie całą rodziną
          byliśmy na Safari. Niestety oglądanie zwierząt w telewizji mało ma wspólnego w
          widzeniu ich w naturalnym środowisku. Nie ta sama wielkość, nie czuc zapachów,
          głosy równiez lekko zniekształcone. I ta adrenalina gdy sie jest na wyciągnięcie
          ręki od zwierząt, czasem wskoczą na maske samochodu. Super przygoda. Szczerze
          polecam.

S.
          • kitka20061 do snajper55 12.02.08, 15:39
            Widzę, ze mam już nawet swojego fana. Zamiast spać albo robic inne przyjemne rzeczy, to czyta moje wpisy i jeszcze umieszcza je na innych forach. Moze zrób sobie z nich tapetę na ścianę?
            • Gość: . co za samokrytyka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 07:02
              kitka20061 napisała:

> Zamiast spać albo robic inne przyjemne rzeczy, to czyta moje wpisy

skoro czytanie twoich wpisow nie jest rzecza przyjemna, to po co je piszesz - z
              sadyzmu, czy w nadziei, ze nikt nie przeczyta?:)
              • kitka20061 Re: co za samokrytyka:) 13.02.08, 18:27
                Jak coś cytujesz, to do końca, żeby miało sens. Nie jesteś w temacie, to nie rozumiesz o co chodzi. Skoro ktoś kto nigdy nie cyztał moich postów, nie udzielał sie na forum Małe dziecko nagle przeszukuje forum, czyta je po nocach i cytuje na innych forach, to wybacz ale musi być chyba moim fanem. Pozdrawiam
                • marouder.eu Czy moglbym zostac twoim fanem kitko? 14.02.08, 00:37
                  Jestem w trakcie czytania twoich dziel wszystkich!
                  Aha, jedyna powazna przeszkoda, ktora moglaby ewentualnie zaprzepascic moja
                  szanse zostania legitymizowanym przez ciebie twoim fanem jest fakt posiadania
                  juz dwu niemalych synow w wieku 19 i 15 lat.
                • snajper55 Re: co za samokrytyka:) 14.02.08, 04:27
                  A czyż przypadek osobnika oskarżającego moderatora o niecne czyny bez podawania
                  żadnych przykładów (a więc najprawdopodobniej bezpodstawnie) nie jest wart
                  chwili uwagi ? Czyż moderator atakowany przez takowego nie jest wart chwili
                  uwagi ? Wiem, to pewnie dla ciebie niezrozumiałe...

S.
                  • hummer Re: co za samokrytyka:) 14.02.08, 17:22
                    snajper55 napisał:

> A czyż przypadek osobnika oskarżającego moderatora o niecne czyny bez podawania
                    > żadnych przykładów (a więc najprawdopodobniej bezpodstawnie) nie jest wart
                    > chwili uwagi ?

Facet. Moderatorzy moderują wbrew regulaminowi forum. Bo to zakłada tylko
                    moderację w przypadkach zakazanych przez Konstytucję RP. Jak widać bawi Cię
                    łamanie Regulaminu i Konstytucji RP.

Cenie Cię, mniej niż byłego Ministra Ziobro.
                    • hypatia69 Re: co za samokrytyka:) 15.02.08, 12:37
                      "Moderatorzy moderują wbrew regulaminowi forum." Możesz rozwinąć i
                      uzasadnić tę teorię? I nie parskać, ze Snajpera nie cenisz, bo to
                      głupie jest zwyczajnie. Facet rozsądny i sympatyczny jest.
                    • snajper55 Re: co za samokrytyka:) 15.02.08, 16:33
                      hummer napisał:

> Facet. Moderatorzy moderują wbrew regulaminowi forum. Bo to zakłada tylko
                      > moderację w przypadkach zakazanych przez Konstytucję RP.

To jest jedynie Twoje głębokie przekonanie, czy też masz jakieś argumenty ? Może
                      jakiś cytat regulaminu forum mówiący o Konstytucji ?

> Jak widać bawi Cię łamanie Regulaminu i Konstytucji RP.

Moderatorka łamie Konstytucję pisząc (podobno) nie na temat ???

> Cenie Cię, mniej niż byłego Ministra Ziobro.

Chyba się z tego powodu pochlastam.

S.
                • hypatia69 Re: co za samokrytyka:) 14.02.08, 13:48
                  "Skoro ktoś kto nigdy nie cyztał moich postów" Udowodnij.
                  "nie udzielał sie na forum Małe dziecko" Udowodnij. Może sie
                  udzielał pod innym nickiem.
                  "czyta je po nocach" Może mieszka w kanadzie...
                  "musi być chyba moim fanem" Widzi mi sie, ze masz mrowie
                  wielbicieli. I czemu mnie to nie dziwi?
                  • hummer Chyba cenzura ma udowodnić 14.02.08, 17:23
                    a nie cenzurowany?
                    Chyba, że żyjesz, dalej w komuszym świecie.
                    • hypatia69 Re: Chyba cenzura ma udowodnić 15.02.08, 12:33
                      Jaka cenzura, na litość wszystkich pijanych bogów?! Facetka się
                      dopitoliła do moderatorki, bo jej sobie prywatnie nie lubi,
                      dodatkowo pluje jadem na wszystkich, którzy jej pokazują, że sie
                      zblamowała i bredzi. W kolejnym rzucie oskarża gościa, że nie czyta
                      czegoś, co być moze czyta. No to kto tu żyje w komuszym świecie?
                      Nawiasem mówiąc Okrągły Stół to fikcja. A w rządzie dalej siedzi
                      zazwyczaj lewica, w tym utajniona.
    • grimma Re: Skarga na moderatora 12.02.08, 12:23
      a kogo byscie chcialy?
    • romanticca Re: Skarga na moderatora 12.02.08, 14:57
      Wspaniały i jakże kulturalny styl dyskusji jest jak widzę kontynuowany. Nie ma to jak zgnoić, wyśmiać, zdeptać. Widzę, nie tylko na forum Małe Dziecko stało się to powszechne i popularne. Trzeba wszak jakoś pokazać innym o ile jest się lepszym!
      A jak ktoś nie jest doskonały, inteligentny, wręcz wybitny to niech po prostu siedzi cicho bo zasługuje wyłącznie na kpiny. A już nie daj Boże nie skorzysta z wyszukiwarki - ukamienować przygłupa ku uciesze gawiedzi!

Tak jak sądziłam moderatorzy świetnie bawią się w swoim gronie, wszelkie skargi nie mają sensu, bo natychmiast znajdą się setki dowodów na to, jak bardzo osoba skarżąca odbiega od ideału. Skarga od takiej osoby jest oczywiście godna wyłącznie pogardzenia.

Przykro mi, ale żadne z Was - prześmiewcy - nie jest ani specjalnie mądre, ani też wyjątkowe. Wyśmiewanie innych jest prostackie i płytkie oraz banalnie łatwe. Sztuką jest znaleźć w sobie cierpliwość dla (być może) prozaicznych i "głupich" problemów innych ludzi. A jeśli cierpliwości brak (bo to rzadka cnota) to chociaż nic nie pisać.
      Pozdrawiam
      • hypatia69 Re: Skarga na moderatora 12.02.08, 20:06
        "Nie ma
        > to jak zgnoić, wyśmiać, zdeptać.
        "A jak ktoś nie jest doskonały, inteligentny, wręcz wybitny to niech
        po prostu siedzi cicho" Jak ta Wasza bj, co to nawet nie pamiętacie,
        ile, ale przenosi inaczej, niż sobie życzycie, to już felerna i ją
        zdjąć?
        "Tak jak sądziłam moderatorzy świetnie bawią się w swoim gronie" Ilu
        moderatorów i ich wypowiedzi się tu doliczyłaś?
        "Sztuką jest znaleźć w sobie cierpliwość" dla moderatora i jak nie
        pasuje, to trzeba na niego najpierw naskoczyć na forum, a potem
        napisać skargę...
        Eh. Pascal by się Wam przydał na tej Waszej dzieciarni.
      • deela Re: Skarga na moderatora 13.02.08, 08:19

> Wspaniały i jakże kulturalny styl dyskusji jest jak widzę kontynuowany. Nie ma
        > to jak zgnoić, wyśmiać, zdeptać. Widzę, nie tylko na forum Małe Dziecko stało s
        > ię to powszechne i popularne. Trzeba wszak jakoś pokazać innym o ile jest się l
        > epszym!

masz jakies kompleksy?

> A jak ktoś nie jest doskonały, inteligentny, wręcz wybitny to niech po prostu s
        > iedzi cicho bo zasługuje wyłącznie na kpiny. A już nie daj Boże nie skorzysta z
        > wyszukiwarki - ukamienować przygłupa ku uciesze gawiedzi!

nie ze ukamieniowac, ale jak ten sam temat jest poruszony TRZECI raz na tej
        samej (PIERWSZEJ!!!!!!) stronie to wybacz.....

> Tak jak sądziłam moderatorzy świetnie bawią się w swoim gronie, wszelkie skargi
        > nie mają sensu, bo natychmiast znajdą się setki dowodów na to, jak bardzo osob
        > a skarżąca odbiega od ideału. Skarga od takiej osoby jest oczywiście godna wyłą
        > cznie pogardzenia.
        ja nie jestem moderatorem

> Przykro mi, ale żadne z Was - prześmiewcy - nie jest ani specjalnie mądre, ani
        > też wyjątkowe.
        to twoje zdanie

> Wyśmiewanie innych jest prostackie i płytkie oraz banalnie łatwe
        ja nie wysmiewam nigdy ludzi tylko ich falsz hipokryzje lub glupote

> . Sztuką jest znaleźć w sobie cierpliwość dla (być może) prozaicznych i "głupic
        > h" problemów innych ludzi.
        czy ja mam na drugie Matka Teresa? dla glupoty, infantylizmu niedorajdztwa
        zyciowego litosci NIE MA

> A jeśli cierpliwości brak (bo to rzadka cnota) to ch
        > ociaż nic nie pisać.
        bo?
    • artjoasia po moim trupie! 21.02.08, 12:55
      Przyłączę się do postulatu paru osób - może bądź uprzejma sprecyzować, kiedy to właściwie bj32 była niegrzeczna i kogo właściwie obraziła. Jak dotąd niczego takiego nie zauważyłam - zauważyłam natomiast, że to Ty ją obraziłaś, na co zresztą zareagowała w sposób wyjątkowo grzeczny i spokojny (i chwała jej za to!)

Kitko, dziecko drogie! Pozwolę sobie zauważyć, że MD nie jest chyba JEDYNYM forum w tym kraju, na którym masz możliwość wyrażać swoje cenne opinie - może więc gdzie indziej poczujesz się lepiej. Na MD naprawdę nie masz obowiązku zaglądać, jeśli Ci się tam nie podoba, cyrografu żadnego chyba nie podpisywałaś...?

Co do tych wątków, które tak dokładnie przeczytałaś (i nawet znasz na pamięć), chociaż budzą Twoje święte oburzenie - jak sama stwierdziłaś, niektóre zostały usunięte (dlaczego wobec tego NIESTETY???), co świadczy o tym, że bj32 swoją robotę wykonuje jak najbardziej właściwie, prawda?

No cóż, ale miło było sobie trochę tę piankę pobić, zawsze to jakaś rozrywka!
      Pozdrawiam,
      Stara Dygresyjna Krowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka