anna_heche 24.07.08, 17:06 Moderator nie chce udzielic mi informacji dlaczego usunał mój post. Gdzie mogłabym złożyć skargę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dennis26 Re: skarga na moderatora 24.07.08, 17:21 A o przyczyne usunięcia pytałas na forum czy wysyłałaś maila? Bo tylko droga pocztowa jest w zasadzie tą właściwą na którą otrzymamy odpowiedz na temat usunięcia wątku, a skargi to pewnie na forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: skarga na moderatora 24.07.08, 17:32 Po czterech udzielonych odpowiedziach, znudziło mi się odpowiadanie na to samo pytanie. Ile razy można odpowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: skarga na moderatora 24.07.08, 17:36 Prosiłam o dokładny cytat, który jakoby był atakiem personalnym. Dopuszczasz do siebie taką myśl, że ktoś ma prawo się z tobą nie zgadzać? Chce wiedziec dokładnie o czym mówisz. Bo ja na przykład mówię Ci teraz o tym, że Ty mnie atakujesz personalnie. Kasujesz moje posty na tematy o których inni mogą pisac. I jak mnie zapytasz o co chodzi to ja Ci odpowiem jakie tematy mam na mysli. Poza tym pytalam Cie o zwierzchnika. Każd kto wykonuje jakąs funkcję powinien umiec odpowiedziec na pytanie kto jest jego zwierzchnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: skarga na moderatora 24.07.08, 17:44 Pisz do administracji: forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: skarga na moderatora 24.07.08, 22:45 eela napisała: > Pisz do administracji: forum@agora.pl napisalam skarge, za to, ze mnie obrazil w jednym ze swoich postow, ktory potem zostal usuniety.Do dzis echo..... Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: skarga na moderatora 24.07.08, 20:26 anna_heche napisała: > Prosiłam o dokładny cytat, który jakoby był atakiem personalnym. > Dopuszczasz do siebie taką myśl, że ktoś ma prawo się z tobą nie > zgadzać? Chce wiedziec dokładnie o czym mówisz. Bo ja na przykład > mówię Ci teraz o tym, że Ty mnie atakujesz personalnie. ... jan-w jest z tego znany to czołowy arogant na forum współczuję kontaktów ( chocby forumowych) z tym typkiem Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: skarga na moderatora 25.07.08, 08:18 > jan-w jest z tego znany > to czołowy arogant na forum Janeeeek, sygnaturka wzywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: skarga na moderatora 25.07.08, 08:39 Pamiętasz o filmie o którym dyskutowaliśmy? Dzisiaj premiera. Zwróć uwagę na postać Granta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: skarga na moderatora 25.07.08, 14:29 prywatne rozmowy prowadzimy za pomoca maili albo innych komunikatorach spamowanie w watkach nie na temat tez jest spamowaniem... admin powinien to wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: skarga na moderatora 25.07.08, 14:28 to teraz pytanie: bardziej wspolczujesz Pascala mezczyznom czy Jana-w kobiotom?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzieneusz Re: skarga na moderatora 25.07.08, 13:41 w mailu udzieliliśmy, mam nadzieję, wyczerpującej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: skarga na moderatora 25.07.08, 14:08 Pan raczy żartować? Na kilka kwestii zawartych w tej skardze odniesiono sie do jednej i do tego w sposób mało zadowalający. Nie rozumiem 'ukarania' mnie wycięciem mojego wątku tylko dlatego, że kilku forumowiczów nie pisało na temat. Można było wyciąć te odpowiedzi a resztę zostawić. Pierwszę słyszę, żeby z powodu niesubordynacji jakiegoś forumowicza, ktory pisze coś niezgodnego z netykieta wycinac cąły wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: skarga na moderatora 28.07.08, 20:55 anna_heche napisała: > Pierwszę słyszę, żeby z powodu > niesubordynacji jakiegoś forumowicza, ktory pisze coś niezgodnego z > netykieta wycinac cąły wątek. .............. to normalna praktyka admilicji " Jeżeli internauta zgłasza jakis istotny dla moderacji problem to problemem nie jest ten problem ale ten (ta) internauta(tka)." Admilicja tego forum Odpowiedz Link Zgłoś