hummer 09.08.08, 13:20 Odkąd odpowiada tu mali.sa zrobiło się coś jakby cieplej. Pani Malwino. Myślę, że nie jest to tylko podmiana na urlop Siwej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Co się stało z Siwą? 10.08.08, 10:34 giwi napisała: > A kto to jest Malwina? Nie znasz z kim pracujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Co się stało z Siwą? 10.08.08, 11:08 giwi napisała: > ??? Nie rżnij głupa. Co innego powiedzieć Malwina a co innego podać ją z imienia i nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Co się stało z Siwą? 10.08.08, 17:11 Od kiedy to mali.sa zmieniła imię? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 09:41 nie wiedze zadnej zmiany, ani na cieplej ani na chlodniej.... chociaz widze jedna mala: jak pisalam do siwej to dostawalam odpowiedz, jak pisze do mali, to jak na berdyczow... Odpowiedz Link Zgłoś
zerva Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 09:50 Siwa jest na urlopie. Niestety nie wiemy kim jest pani Malwina. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 10:36 zerva napisała: > Siwa jest na urlopie. > > Niestety nie wiemy kim jest pani Malwina. ==================== To wyjaśnijcie (ciekawe ile osób ukrywa się pod nickiem zerva?) bo sprawa jest niezwykle interesująca. === Odpowiedz Link Zgłoś
zerva Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 11:45 Co mamy wyjaśnić? Z nicka zerva korzysta tylko jedna osoba. I nic mi nie wiadomo o tym, żeby ktoś inny znał hasło do mojego loginu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 14:42 zerva napisała: > Co mamy wyjaśnić? ========================= Kim jest Malwina. === > Z nicka zerva korzysta tylko jedna osoba. I nic mi nie wiadomo o tym, żeby ktoś > inny znał hasło do mojego loginu. ======================================= Dlaczego w taki razie odpowiadasz w liczbie mnogiej? Odpowiedz Link Zgłoś
mali.sa Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 14:56 Nie wiemy kim jest Malwina. To z pewnością nie ja.:) Można sprawdzić w wizytówce. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 16:25 mali.sa napisała: > Nie wiemy kim jest Malwina. To z pewnością nie ja.:) Można sprawdzić w wizytówc > e. ====== A może na drugie? A moze na bierzmowaniu? (Oczywiście jeżeli jestes katoliczką). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giwi Re: Co się stało z Siwą? IP: *.acn.waw.pl 11.08.08, 19:42 Daj ogłoszenie po wiadomościach w TV: "poszukiwany, poszukiwana". Jeśli dodasz, że bez tej cennej wiedzy umrzesz, może z ciebie nie zedrą ostatniego grosza. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zerva Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 16:24 hiperrealizm napisał: > zerva napisała: > > > Co mamy wyjaśnić? > ========================= > Kim jest Malwina. Zgaduję. Jest kobietą. > === > > Z nicka zerva korzysta tylko jedna osoba. I nic mi nie wiadomo o > tym, żeby ktoś > > inny znał hasło do mojego loginu. > ======================================= > Dlaczego w taki razie odpowiadasz w liczbie mnogiej? Bo przekazywałam Ci wiedzę całej administracji zawodowej. Nie wiemy kim jest Malwina. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 16:28 zerva napisała: > hiperrealizm napisał: > > > zerva napisała: > > > > > Co mamy wyjaśnić? > > ========================= > > Kim jest Malwina. > > Zgaduję. Jest kobietą. ==================================== A jednak coś wiesz na temat tajemniczej Malwiny! > > === > > > Z nicka zerva korzysta tylko jedna osoba. I nic mi nie wiadomo o > > tym, żeby ktoś > > > inny znał hasło do mojego loginu. > > ======================================= > > Dlaczego w taki razie odpowiadasz w liczbie mnogiej? > > Bo przekazywałam Ci wiedzę całej administracji zawodowej. Nie wiemy kim jest > Malwina. ================== omat_ko moja! Posiadasz wiedze całego administracji!? Jakim cudem!>? == A Malwinę musicie wytropić! Ciekawe gdzie ona moze się ukrywac? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Co się stało z Siwą? 12.08.08, 17:41 Zgaduję: hummer pisał na pomoc@, dostał odpowiedź i Mmmalisę pomylił z Mmmmalwiną z Pomocy. Falstart Szerloku ;) (cieszę się, że tęsknicie, wracam niedługo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Chwilkę! 12.08.08, 17:52 To jednak jakaś malwina jest! Jak to się jest ze prawie jej nik nie zna z załogi? To jakiś telepracownik jest? Hmmmm może maleszka.... Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Ha! 12.08.08, 18:19 Rozpracowałeś Straszny Spisek!!! Z niepokojem oczekuję na inne odkrycia po powrocie z urlopu. Już się nie mogę doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Ha! 12.08.08, 19:18 siwa napisała: > Rozpracowałeś Straszny Spisek!!! > Z niepokojem oczekuję na inne odkrycia po powrocie z urlopu. > Już się nie mogę doczekać! ========================================= dym w oczy! Ty lepiej powiedz kim jest Malwina! Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Nigdy. 12.08.08, 22:11 Stracisz całą satysfakcję z tropienia Tajemniczych Malwin. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Nigdy. 13.08.08, 12:02 siwa napisała: > Stracisz całą satysfakcję z tropienia Tajemniczych Malwin. ==== Cóż za troska. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Co się stało z Siwą? 12.08.08, 22:34 Bardzo tęsknimy. :-) Nie zapomnij odkurzyć pomarańczowego wdzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darz_bor Re: Co się stało z Siwą? IP: *.dsl.bell.ca 16.08.08, 04:40 siwa napisała: > (cieszę się, że tęsknicie, wracam niedługo ;) ..no i z czego sie cieszysz zalosna, antypatyczna kobito? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Co się stało z Siwą? 16.08.08, 12:20 przeciez napisala, dlaczego.... bo tesknimy.... nie rozumiesz, co czytasz? znasz siwa, ze wiesz, ze zalosna i antypatyczna? jak znasz, to napisz troche.... ja nie znam i jestem okropnie ciekawa.... ja ciebie cos powiem.... mozna miec duzo pretensji do administratorek... kazdy z nas ma... ale tylko zalosny i antypatyczny forumowicz wydaje opinie o charakterze kogos, kogo nie zna... napisz jej to na priva, pod pelnym nazwiskiem.... zobaczymy, czy tu ci starczy odwagi.... Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Co się stało z Siwą? 18.08.08, 15:48 dana33 napisała: > znasz siwa, ze wiesz, ze zalosna i antypatyczna? No przecież widać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Co się stało z Siwą? 19.08.08, 00:20 ten bialy pas miedzy jednym postem a drugim to ty????? :))))) to ta lewa strona podoba mi sie bardziej... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius bo zapytałeś w liczbie mnogiej 12.08.08, 12:26 A może nie zauważyłeś, co napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: bo zapytałeś w liczbie mnogiej 12.08.08, 17:53 yavorius napisał: > A może nie zauważyłeś, co napisałeś? ======================================== Zapytałem bo ona pierwsza zaczęła używać liczby mnogiej. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=83190743&a=83246511 Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: bo zapytałeś w liczbie mnogiej 12.08.08, 17:55 yavorius napisał: > A może nie zauważyłeś, co napisałeś? ===== To ty skup się i przyjrzyj uwaznie kto, co, kiedy i gdzie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 11:47 hiperrealizm napisał: > To wyjaśnijcie (ciekawe ile osób ukrywa się pod nickiem zerva?) bo > sprawa jest niezwykle interesująca. Forum.abuse, wszyscy aesi i trzej wybrani trolle z Aquanetu. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 12:35 Ja bym jeszcze dodała byłych aesów, bo to nigdy nic nie wiadomo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 12:11 a co sie stalo z mojej ukachoniutkej kropka? mam nadzieje ze ma sie dobrze(nie szuczu). Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 12:34 Wysłałam Kropce sms, że kochasz i tęsknisz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 22:22 Ja tez tesknie i kocham, dostawalem od niej bana dosyc czesto i tego nie da sie tak latwo wymazac z pamieci! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Co się stało z Siwą? 11.08.08, 22:25 ty uwazaj na to co piszesz absztyfikant, bo orgie pod kolderka wspolna zamienia sie w rozdrapywanie oczu.... mam terrorystyczne doswiadczenia... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś