paczula8 09.09.08, 13:46 Szanowni Państwo, czym kierujecie się odsyłając wątki - jedne na oślą a inne w niebyt? Proszę o podanie kryteriów. Z góry dziekuję, paczula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: Pytanie dotyczące moderacji ... :) 09.09.08, 14:24 Skorzystaj z wyszukiwarki, jest post Siwej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Giwi, nie chce mi sie z Toba przepychać, 09.09.08, 15:36 podaj linka, wyjasnijmy sprawę i sobie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Pokaz siły? OK :) 09.09.08, 15:54 W takim razie mam inne pytanie, czy osobie, która usuwa moje posty wystarczy cywilnej odwagi, żeby się przedstawić? Odwaga - dziś bardzo w cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Pokaz siły? OK :) 09.09.08, 15:56 Paczulko,jestes na straconych pozycjach. Walcz jak ci sie chce,ale odpowiedz jest jedna: pisz na Berdyczow.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Pokaz siły? OK :) 09.09.08, 16:03 och, nie mam watpliwości, kto tu rozdaje karty ;) ... a to co w tej chwili się dzieje, jasno dowodzi, ze są to karty znaczone. To przykre, bo człowiek lubi mieć jakąś nadzieję, nie mówiąc o tym, ze chciałoby sie do przeciwnika czuć szacunek ... szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pokaz siły? OK :) 09.09.08, 17:02 Ach do przeciwnika. Ciekawe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Pokaz siły? OK :) 09.09.08, 17:28 odpowiedz na temat a uwagi osobiste przenieś poza forum Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Pokaz siły? OK :) 10.09.08, 11:15 Czasami ja Cię tnę, czasami inne osoby z administracji, na FK często Giwi. Ciebie akurat często wycinam bezśladowo, żeby sobie oszczędzić pracy przy wywalaniu postów w których linkujesz do Osła. Albo wklejasz zawartość. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Pokaz siły? OK :) 10.09.08, 11:26 siwa napisała: > Czasami ja Cię tnę, czasami inne osoby z administracji, na FK często Giwi. > Ciebie akurat często wycinam bezśladowo, żeby sobie oszczędzić pracy przy > wywalaniu postów w których linkujesz do Osła. Albo wklejasz zawartość. > Siwa, ja nie pytałam DLACZEGO moje posty są cięte - wiem, że info na ten temat udzielane są na priva. Zrobiłas dla mnie odstępstwo, czuję się zaszczycona. pozdrawiam paczula Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Pokaz siły? OK :) 10.09.08, 11:44 Ja Ci odpowiadam DLACZEGO niektóre są cięte, a inne lecą na Osła. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 biała flaga ! 10.09.08, 12:40 Siwa, poddaję się ;))) Miłego popołudnia:) paczula Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Pytanie dotyczące moderacji ... :) 09.09.08, 17:26 też kiedyś o to pytałam, ale zostałam zbyta odpowiedzią że kasuje się pojedyncze posty, a na osła wysyła całe wątki. co jest oczywistą bzdurą, bo bywają wątki usunięte w całości i bez śladu. w związku z tym przyjąć można że żadne obiektywne kryteria nie istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Pytanie dotyczące moderacji ... :) 09.09.08, 20:00 te niezgodne z tematyka ida na osla, a te ewidentnie lamiace regulamin znikaja. tak mi sie wydaje. jednak generalna zasada jest taka, ze 'widzimisie' ma najwyzszy priorytet, co jest niestety ulomnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie dotyczące moderacji ... :) 10.09.08, 02:14 wanilinowa napisała: > też kiedyś o to pytałam, ale zostałam zbyta odpowiedzią że kasuje się pojedyncze > posty, a na osła wysyła całe wątki. co jest oczywistą bzdurą, bo bywają wątki > usunięte w całości i bez śladu. > w związku z tym przyjąć można że żadne obiektywne kryteria nie istnieją W tej odpowiedzi było dużo więcej. Także o wątkach odsyłanych w niebyt. "Re: czym się różni ośla ławka od niebytu? Tym, że na Ośle [teoretycznie] ląduje spam i wątki głupie. A reklamy na przykład znikają bez śladu." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=83211808&a=83213316 S. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Widzisz Snajper ... :) 10.09.08, 08:32 chodzi o to, ze mój watek był spamem i był głupi, i jako taki <zgodnie z planem - moim!> powinien znaleźć sie na Oslej ... ale się nie znalazł, stąd pytanie. Wiem, sprawa jest błacha, ale wiesz jak lubię przejrzyste zasady ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder1 Bio_Mom... 10.09.08, 09:49 B_M>>>oczywiscie ja chcialem powkurzac watkiem, ktory polecial na Osla. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Bio_Mom... 10.09.08, 11:03 of.woman.born znaczy?:) aaa skoro tak to ... czule ... tu i tu i ... o tu też ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Pytanie dotyczące moderacji ... :) 10.09.08, 09:02 > W tej odpowiedzi było dużo więcej. Także o wątkach odsyłanych w niebyt. > :) zapewniam Cię że kasowane są nie tylko reklamy. właściwie to nie rozumiem instytucji oślej ławki. PS: żeby była jasność, nie jestem częstą klientką nożyczek, ale chciałabym czasem doczytać na oślej ciekawy wątek (np o sposobie moderacji na FK, w której to dyskusji udzielali się aesi) a tu kuku, wiadomość została skasowana. teraz już rozumiem że powodem była "reklama forum";) Odpowiedz Link Zgłoś