Gość: BORYS IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 23:41 LYPA PANIE 0:1 ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Polacy zagrali z Amerykanami w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 23:45 kontrola gowno nie kopntrola odbierali kije a nawet nog nie przeszukali faktycznie tez mialem czapke i nikt nie kazal mi jej zdjac kazdy lepszy cwaniak mogl przemycic na mecz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos flaszka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 23:47 a ja zaryzokowalem wnioslem w nogawce cwiartke i sie udalo tak czulem ze nagadali sie i nic bede sprawdzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: flaszka IP: 62.29.133.* 01.04.04, 17:41 Rewelacja. naprawde jest się czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp1947 Polacy zagrali z Amerykanami w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 23:48 brawo za transparent doping jak na taki mecz calkiem niezly, mysle ze kadra do Plocka na pewno wroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikiFans [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 00:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: ta stmosferka...siuper :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 04:28 Hehehehe, bo wlasnie ja mialem bilet za 20 dychy i zajalem jedno z miejsc za 30zl, ale nie tylko ja, kilka osob bylo ze mna... Jest 40 zdjec z meczu a na zadnym nie ma widoku na kilka tysiecy kibicow z podniesionymi szalikami do gory, to byl piekny widok, zamiast tego ogladalem zdjecia na ktorych jest fotoreporterow kilku(nastu) i czerwono-bialych ludzikow... szkoda. Poza tym swietna atmosfera, trzeba przyznac... Odpowiedz Link Zgłoś