Dodaj do ulubionych

Wróżka z ulicy Czwartaków

IP: *.zep.com.pl 23.11.07, 09:25
Czy był może ktos u wrózki z Czwartaków (blok naprzeciwko OBI) i
jakie ma wrażenia po tej wizycie. Ja byłam i jestem ciekawa, czy
komuś się sprawdziły jej słowa. Bo ja sie obawiam, że kobieta
naprawdę wie co mówi, choć ja nie jestem z tego zadowolona. Mówi
wszystko, nawet i te złe rzeczy, cholerka! Ale na tym to chyba
polega!
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 00:20
      I co ,lepiej wiedzieć co będzie?
      • Gość: pomocy Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.centertel.pl 10.08.08, 12:05
        proszę jeśli ktoś ma dokładny adres do tej wróżki na Czwartaków to prosze dajcie
        znac moj nr. gg 4917683
    • Gość: kk Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.091.c67.petrotel.pl 10.08.08, 12:09
      mam dokładnie takie same wrażenia co Ty. Mówi też złe rzeczy, troche wyszłam od
      niej zdołowana, ale też mi sie wydaje, że sie chyba zna na rzeczy.
      • Gość: Marynarz Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: 88.220.32.* 13.08.08, 21:09
        Pieprzenie kota. Nie masz na co wydać kasy, wyślij dla biednych
        dzieci w Afryce. Będzie większy pożytek.
      • Gość: ddd Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 17:20
        jeśli ktos z was ma namiar na wrózkę z czwartaków to poproszę - moje
        gg 6168141
    • Gość: mario16093 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.080.c85.petrotel.pl 05.03.09, 10:54
      Mówisz o tej wróżce na Jana Pawła. Pani Eli? Astrolożce? Bo ja u
      niej byłam...
      • Gość: agathe Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.class147.petrotel.pl 06.03.09, 16:45
        podaj prosze adres tej z czwartakow lub kogos godnego zaufania... slyszalam tez o jakies wrozce z ul kwiatka ale nie wiem jak zdobyc namiary...
        • Gość: mario16093 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 07:35
          Jak chcesz to Ci podam, ale zastanów się czy warto. Kobitka jest
          astrolożką-droga. Zmienia przepowiednie. Lepiej iść chyba na
          Jachowicza.
          • Gość: agathe Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 15:49
            chcę... chcę się przynajmniej zastanowić... napisz na maila gigimolo@wp.pl napisz proszę coś o niej, ile chce za wizytę, jaka jest...
            • kira1211 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 23.11.09, 20:20
              Czy mogłabys mi podać dokładny adres do wrózki z ul.Czwartaków i miasto w jakim
              mieszka,byłabym Ci bardzo wdzięczna.
              Pozdrawiam kira1211;)
              Mój adres E-mail to: kira1211@gazeta.pl
            • Gość: wiola Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.centertel.pl 18.08.14, 10:37
              Hej czy ktos mi poda telefon do wrozki na jachowicza ?????
    • Gość: nieznany Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 15:47
      Ja byłam pod koniec kwietnia br. Wyszłam od niej podbudowana. Jesienią tego roku przepowiedziała mi m.in. związek ze starszym mężczyną. Terez jest listopad, ale nikogo jeszcze nie poznałam (nawet nie miałam okazji). Rok jeszcze sie nie skończył, zobaczymy, ale mam mieszane uczucia.
      • Gość: znany Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.plock.mm.pl 06.11.10, 13:41
        Gość portalu: nieznany napisał(a):

> Ja byłam pod koniec kwietnia br. Wyszłam od niej podbudowana. Jesienią tego rok
        > u przepowiedziała mi m.in. związek ze starszym mężczyną.

I ten starzec zrobi ci dzieciaka. Na alimenty nie licz.
      • Gość: ela Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.plock.mm.pl 08.11.10, 01:14
        przede wszystkim o tym co mowi wrozka sie nikomu nie opowiada, a po drugie jak chcesz kogos poznac skoro nie masz ku temu okazji? sadzisz ze wpadnie Ci przez komin?
        • Gość: do Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: 91.212.223.* 08.11.10, 05:14
          roboty kobitki.Chłopy chcą mądrych kobiet a nie wierzących w jakieś gadanie niby wróżek.Samo w życiu nic się nie zrobi.A wy tylko księcia z bajki szukacie.
      • Gość: gość Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.class98.petrotel.pl 19.10.11, 14:22
        Sprawdziło się niemal wszystko, tylko mężczyzna okazał się 10 lat starszy a nie 8 lat, i spotkaliśmy się w grudniu, a nie w listopadzie.
        • Gość: lelka Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.plock.mm.pl 19.10.11, 22:13
          boze, jaka jestes drobiazgowa, nie przesadzaj.
          • Gość: a. Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 11:07
            hahaha dobre, no to naprawdę wielka mi wróżba, wróżki przepowiadają poznanie wielkich miłości w przeciągu kilku miesięcy (no bo wiadomo ze w ciągu tego czasu i tak kogoś poznasz i tak!), nowej pracy (no bo wiadomo ze jesli czegos szukasz to w trakcie kilku miesięcy coś znajdziesz), wyjazdów i podróży (no bo cięzko w ciągu kilku lat nigdzie nie wyjechać) itp itd... wróżka widzi po tobie czy jestes smutna, czy facet cie zostawił czy masz problemy finansowe i nie trzeba być wróżką zeby podniesc Cie na duchu wciskając tego typu głupoty ze poznasz faceta albo zmienisz pracę bo to i ja mogę ci powiedziec za darmo!
            powiedzcie mi lepiej dlaczego wrózka nie moze powiedziec mi jakie mam wytypować numery w totolotka, na jaki kolor przefarbuję włosy lub jaką wypłatę dostanę w następnym miesiącu albo nie, na co zachoruję i jakie leki będę brała? no dlaczego tego nie powie, przeciez jest wróżką i powinna to wiedzieć!
            to wszystko to fikcja i szukanie jeleni ale niestety jest tyle głupich ludzi i naiwnych ze ten zawód nigdy nie zniknie..
            • Gość: onka Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.plock.mm.pl 26.10.11, 19:04
              wróżka mówi o możliwościach a nie co konkretnie się stanie lub co zrobisz, karty pokazują to, że to ty wybierasz drogę a one tylko pokazują co może być na końcach różnych dróg. wszystko zależy od nas, karty są dla ludzi mądrych a nie dla kretynów, którzy swoje życie dopasowują do wróżby
              • jerzyy.dombczak Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 27.10.11, 01:14
                > wróżka mówi o możliwościach

wszystko zależy od nas, karty są dla ludzi mądrych a nie dla
                > kretynów, którzy swoje życie dopasowują do wróżby

Wrozka powinna zaczac grac w blackjacka albo pokera. Zobaczylaby tyle mozliwosci.
              • Gość: x Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 15:52
                zgadzam się w 100% - to ty decydujesz o swoim życiu, wróżka może najwyżej podać jedną z możliwości
                Skorzystałam z wizyty u wróżki
                ale w życiu sama podejmowałam decyzje mając jej rady jedynie jak to sie mówi "z tyłu głowy"
                i widziałam możliwość tego że zdarzy się to co zapowiadała i wybierałam to co mi pasowało
                przewidziala mi tzw, konkretne dobra majątkowe
    • Gość: Trąba Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.centertel.pl 30.10.11, 10:27
      A mi wywróżyła, że mnie okradną.
      • Gość: s Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 13:46
        no to ja już na Twoim miejscu do konca zycia z domu bym nie wyszła :-D
        • Gość: k. Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.12, 10:56
          Gość portalu: s napisał(a):

> no to ja już na Twoim miejscu do konca zycia z domu bym nie wyszła :-D

Ciekawe czy trąba zamknęła się na trzy spusty i okratowała wszystkie okna?
    • Gość: jasio Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.plock.mm.pl 01.12.11, 17:56
      jezeli ktos ma namiary na wrozke z czwartakow to poprosze. ja bylam pare razy na padlewskiego ale sprawdza sie tylko polowa tegto co mowi.... raczej chyba zgaduje a nie wrozy.
      • Gość: jasio Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.plock.mm.pl 01.12.11, 17:57
        moj mail jasio.fasola@wp.pl
        • Gość: rudA Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.086.c84.petrotel.pl 16.02.12, 12:31
          proszę kontakt do wróżki Ilony jeśli ktos posiada
          mój mail: rudyrudyrudyryc@wp.pl
    • Gość: Janek Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.class99.petrotel.pl 18.02.12, 16:36
      Sory ale ja tam pierdół klientki z kulą i kartami nie trawię.Już wolę zjeść dobre jadło i sam przewidzę że czeka mnie po nim wizyta na kibelku:)
    • szpila61 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 05.06.12, 16:11
      Jeśli można to ja też poproszę nr do tej na Czwartaków mój @: szpila61@autograf.pl
    • Gość: polollolo Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.plock.mm.pl 07.06.12, 10:37
      To co tu czytam to okropnosc. W 99,99% narod katolicki a korzysta z czarnej magii, gusel, przesadow, zabobonow. Ochyda.
      • szpila61 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 08.06.12, 01:12
        Skoro tak twierdzisz niech Ci będzie ;) he he ;p
        • Gość: polollolo Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.plock.mm.pl 08.06.12, 16:37
          Zglosze to do Twojego ksiedza proboszcza, wtedy do smiechu Cie nie bedzie he he
          • Gość: Szpila61 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.opera-mini.net 08.06.12, 22:02
            Skoro to Ci pomoże ;p he he i uważasz, że jestem wierząca ;) a może jestem demonem... Teraz masz zagadkę he he
    • Gość: Plock Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 17:37
      Czy może ktos podac numer telefonu do tej Pani ? Bardzo mi zalezy.
      Dzieki.
    • Gość: Zakłopotany. Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.204.102.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.13, 22:58
      Proszę, dajcie mi numer do wróżki Ilony na Czwartaków !
      PILNE.

Z góry dziękuję za pomoc.
      • Gość: aaaaaaaaa Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.tor.fu.me.uk 13.11.13, 09:52

793 466 922
    • martyna_marcelina Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 20.07.17, 16:00
      Hej podasz mi numer do wrozki z Czwartakow? Pozdrawiam
    • lezel Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 21.04.18, 21:15
      oszustka
      • lezel Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 21.04.18, 21:15
        nic sie nie sprawdza
        • sama1111 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 01.05.18, 21:22
          Polecam (wrozkaeva@gmail.com) Pieniądze bierze normalne. Dużo rzeczy sie sprawdza.
    • sama1111 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków 01.05.18, 21:20
      Byłam, mieszne mam odczucia. raczej nie pójde więcej. Kwota wygórowana.
      • Gość: Onaaaw Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.253.c67.petrotel.pl 07.02.21, 19:11
        Ja tez byłam to istna porażka. Wyszłam z bólem glowy, na pewno więcej tam nie pójdę. Cena kosmos. Nie wiem za co!!!
        • Gość: Martyna Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.21, 08:28
          Czy byłaś u pa i Ilony? Bo właśnie szukam do niej namiaru? Będę wdzięczna za pomoc.
        • Gość: Eliza111 Re: Wróżka z ulicy Czwartaków IP: *.051.c70.petrotel.pl 25.10.21, 12:55
          byłam bardzo dawno i to co mówiła wydawało mi się z kosmosu , oj wiele czasu minęło aż poukładałam sobie to co wówczas mi mówiła i prawie wszystko mi się przydarzyło , zmianiłam kilka razy aparat tel i numer znikł , poproszę o nr do pani z Czwartaków

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka