Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:37
Wiem że było już pare tematów na ten temat ale mogło się troche zmienić więc pytam jeszcze raz;) Który wy polecacie ośrodek do kursu prawo jazdy? Narazie zdecydowałam się na Pawlika ale jeszcze nie jestem pewna ;) Słyszeliście cos o nim? Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Olip Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 22:31
      Ja polecam "Sukces" zdałam za pierwszym razem bez problemu, moi znajomi też. Warto!
    • Gość: mila Re: Prawo jazdy IP: *.plock.mm.pl 18.01.11, 22:11
      Polecam Auto-Danielak, ul. Królewiecka. Najwyższa zdawalność egzaminów w Płocku. Zdałam za pierwszym podejściem. Pan Andrzej jest świetnym instruktorem, cierpliwy i rzetelny.
    • amberleen Re: Prawo jazdy 14.09.12, 12:07
      Witam
      Podobno w Płocku dobrze uczą w ośrodku szkolenia kierowców sukces, ale najlepiej zapytaj o to znajomych, którzy mają już prawo jazdy. A jeśli wolisz szukać dobrych ośrodków jazdy w internecie to polecam wejść na stronę z porównywarką kursów (autoq.pl/) i przejrzeć osk z Płocka z najlepszą zdawalnością.
    • Gość: Klaudia Prawo jazdy IP: 46.227.36.* 10.07.14, 11:49
      Ja polecam z czystym sumieniem pana Danielaka. U swojego dotychczasowego instruktora spod Płocka nie mogłam ani się nauczyć ani tym bardziej zdać. Do Pana Danielaka poszłam JEDEN raz i to tylko na godzinę,a następnego dnia zdałam egzamin na kat. A i to bez problemu. Świetny nauczyciel, poza tym "swój" człowiek, znalazł dla mnie czas późno wieczorem, choć nie byłam jego kursantką. Serdecznie polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka