Dodaj do ulubionych

Święto 3 Maja w katedrze, pod farą i na Starym ...

03.05.11, 21:45
grupa ze słupna już od 4 lat :obstawia: uroczystosci w plocku - 3 maj, 15 sierpnia, 11 listopada czy też ostatnio 10 kwietnia. A ja odnoszę wrażenie po zapowiedziach i w/w artykule jakby w płocku występowali po raz pierwszy. Wydział kultury ma stały scenariusz uroczystośći i części artystycznej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Życzliwy Re: Święto 3 Maja w katedrze, pod farą i na Stary IP: *.217.c85.petrotel.pl 03.05.11, 22:14
      Co nie zmienia faktu, że sam pokaz grupy kaskaderskiej był całkiem fajny lecz niestety powinien odbywać się w zupełnie innym miejcu ponieważ tu nie mogli pokazać pełni swoich możliwości. mam nadzieję że w przyszłym roku znajdzie się bardziej odpowiednie miejsce na tego typu pokaz.
    • marekjank byłem niestety zniesmaczony małą ilością Płocczan. 04.05.11, 10:54
      Byłem na tych uroczystościach juz po raz kolejny. I byłem niestety zniesmaczony małą ilością Płocczan którzy w nich uczestniczyli.Odnoszę wrażenie że co rok to mniej ludzi na nie przychodzi.Rozumiem niską temperaturą na dworze,długi weekend itp. ale to świeto jest raz w roku i jest bardzo ważne, tylko czy aby na pewno o tym wiemy...? Wyglądało to niestety tak jakby oprócz tych którzy składali wieńce i kwiaty było tylko kilkanascie innych osob.Jak na 127 tyś miasto to wstyd ogromny...!!!!
      • Gość: płocczanin Re: byłem niestety zniesmaczony małą ilością Płoc IP: *.dynamic.mm.pl 04.05.11, 17:06
        marekjank napisał: a ja się pytam;

Co się stało , że dopiero teraz to zauważyłeś. Ale czy możesz napisać , dlaczego tak się dzieje ? I od kiedy?
        • Gość: doplocczanina Re: powiedz plocczaninie dlaczego ty nie uczestnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 17:42
          Gość portalu: płocczanin napisał(a):

> marekjank napisał: a ja się pytam;
          >
          > Co się stało , że dopiero teraz to zauważyłeś. Ale czy możesz napis
          > ać , dlaczego tak się dzieje ? I od kiedy?

Nie strzęp ryja bo sam na te uroczystości nie chodzisz. Ciebie nie obchodza wiec nie wypowiadaj się chyba że powiesz dlaczego ty nie chodzisz. Nie masz moralnego prawa do karcenia w tym temacie kogokolwiek
          • plocczanin0 Re: plocczanin JEST CHORY. 04.05.11, 19:30
            Miły, szlachetny ryju. Z powodów zdrowotnych, nie chodzę. Kłamiesz , pisząc, że mnie NIE obchodzi. Mając małe możliwości jw., nadal pracuję nad MPnarodowej , co widać i słychać.

Istniejesz tylko dzięki złej pracy i nieudolności policji płockiej i Moderacji Agory SA, która nie wypełnia swoich czynności , nawet w zakresie Regulaminu Agory. To jest złe działanie na szkodę Polski.
            • Gość: miły ryj Re: plocczanin JEST CHORY. wiemy na co! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 20:50
              plocczanin0 napisał:

> Miły, szlachetny ryju. Z powodów zdrowotnych, nie chodzę.

Zdrowy jesteś bo latasz na bliznich i donosisz gdzie sie da. Wtedy masz czas, zdrowie i siły a jak trzeba stanąć przy biało-czerwonej to "powody zdrowotne" Nie pij dzien wcześniej i nie bedzie problemu.
              Sądze zresztą, że typ twojej choroby ma raczej cos wspólnego ze strona psychiczną a to nie wymusza ograniczenia aktywności ruchowej. Nawet lekarze twierdza, że taka aktywność na świeżym powietrzu jest wskazana.
    • Gość: op NIE KŁAM IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.11, 11:39
      koles
      • Gość: eee Re: NIE KŁAM IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.11, 16:17
        Frajerów poznajemy po kotylionach
        www.wpolityce.pl/view/11225/Autor_slow__jaki_prezydent__taki_zamach__i_frazy_o_slepym_snajperze_apeluje_o_szacunek_do_panstwa_i_jego_symboli.html
    • Gość: Plockowo Re: Święto 3 Maja w katedrze, pod farą i na Stary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 16:41
      szacunek dla tych Pań w białych sukniach <wow> musiało być niezle im zimno w tym polonezie ;)
      • Gość: z mazaków Re: plocczanin JEST CHORY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 20:48
        Fakt plocczanin JEST powaznie CHORY . Potwierdziły to panie z gabinetu psychologicznego, które przeprowadzają badania okresowe w PKN ORLEN Po tych badaniach zabrano plocczaninowi przepustkę na kombinat i wysłano na odpoczynek. Starsi wiekiem od niego przeszli badania pomyślnie i do dzisiaj tam pracują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka