Dodaj do ulubionych

tureccy studenci w Płocku

12.07.11, 14:28
Nie wiem czy ktoś dziś przeglądał prasę ?ja tak i zobaczyłem coś co mi osobiście sie nie spodobało i powinno się nie spodobać innym.Moze ja mam takie tylko odczucia.Mianowicie chodzi o pomysł władz Włodkowica ściągnięcia studentów z Turcji.Mało tego władze te chca im budować miejsce do modlitw,będą mieszkać w akademiku.Ten naród jest jak zaraza,epidemia.Juz sobie wyobrażam co to będzie. Beda sie zadzic,panoszyć gwałcić Nasze polskie kobiety a te będą leciały do nich jak muchy do gówna,a później płacz przywiozą ze sobą swoja kulturę .z Naszego miasta zrobią sobie swoje miasto Ma ich byc 2000.Przyjmując ich do Naszego miasta zsyłamy na siebie nieszczescie.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bywalec Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 14:32
      chyba przesadzasz i niepotrzebne robisz rabat o nic - tyle kobitek jeździ co roku na wczasy do Turcji i nie spotkałem takiej, której by się krzywda stała.
      pozatym jak wzośnie prestiż szkoły - będzie miedzynarodowa- o czegoś trzeba zaczynać .
    • Gość: Clitoris Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.111.c69.petrotel.pl 12.07.11, 14:37
      Popukaj się w główkę! Turków mieszka w Polsce kilka tysięcy i Katolicka Polska jest nadal Katolicką! Troszkę tolerancji! Jak Polacy wszędzie jeżdżą,wyłudzaja zasiłki,kradną itd to dobrze?
      • Gość: henryjones Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.147.51.214.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.11, 14:51
        Ja mam sie popukac w głowke.Pewnie bedziesz pierwsza ktorej sie spodoba egzotyczny facet i to jeszce student.Ciekawy jestem
        czy zdaja sobie ludzie jaki to jest narod.Prawda jest taka ze wszyscy z nimi walcza.Przykładem sa Niemcy.Sprowadzili ich po wojnie zeby odbudowac kraj i im odbudowali ale jaki maja teraz z nimi problem .jest jedno ale Ci starzy Turccy to byli pracowicie a młodzi to jest tragedia i nie wazne że to studenci Szczerze wole murzynów.Wczasy to zupełnie co innego.Jechac do nich a majac ich w swoim miescie to sa zupelnie dwie różne sprawy.Juz slysze ich modliwy i widze z okna meczety hehe.Zwiedziłem troche świata i śmiem twierdzic ze to jest jeden z najgorszych narodów i tolerancja nie ma nic do tego.Wiem jacy sa.Myslicie ze oni sobie tak tu przyjada i bedzie fajnie hehe.To głupota i nie wiedza o ich kulturze.Wypowiedzi pozytywne to przede wszystkim wypowiedzi młodych ludzi ktorzy chca być na siłe tolerancyjni a życia nie znaja
        • Gość: bywalec Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 15:27
          Gość portalu: henryjones napisał(a):

> Zwiedziłem troche świata i śmiem twierdzic ze to jest jeden z najgorszych narodów i
          > tolerancja nie ma nic do tego.Wiem jacy sa

to zwiedź jeszcze troszkę i zobacz Turcję i Turków - może się dowiesz coś więcej niż z lektur Sienkiewicza. Kup sobie wycieczkę 2 tygodniową albo dłuższą , poczytaj sobie, dowiesz się trochę o cywilizacji, kulturze - może przestaniesz pieprzyć BREDNIE!!!!!!
          W Płocku Turcy już bywali - jeden nawet nadzorował uruchamianie wielkiej i trudnej instalacji w Orlenie. Był też jeden Indianin a ilu było Hindusów z Indii - nie gwałcili, nie porywali.

> czy zdaja sobie ludzie jaki to jest narod.

No jaki to jest naród? Opisz. Wcześniej porównałeś Turków do Murzynów - skąd ich znasz?
          Czy zdajesz sobie sprawę ze swojej niewiedzy i ciemnoty - ja pracowałem z Turkami w Europie, bywałem w Turcji, trochę wiem, ale żeby zaraz za eksperta od Turków próbować uchodzić, na to nie wpadłem jeszcze.
          Mam wiele lat doświadczeń z czarnymi, ale nie jestm i chcę być ekspertem.
          • Gość: henryjones Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.147.51.214.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.11, 15:43
            ok.Moje obawy moze sa zbyt pochopne ale miałem z nimi do czynienia w Niemczech i wiem co mowie a z murzynami miałem do czynienia w USA.Ty moze byłes na wakacjach i miałes troche widzenie ograniczone.Nie mam zamiaru nikogo obrażac z wypowiadających sie na ten temat.Nie mam zamiaru równiez jechać do kraju gdzie jest smród i egzotyczne plaże hehe.Jest tyle ciekawych miejsc na tym świecie że mam duży wybór.Bedziesz chciąl moge Ci kilka polecić.Nie intersuja mnie takie miejsca jak Egipt ,tunezja,turcja itpZwiedz sobie południowa Francje,Hiszpanie,Norwegie ,Włochy,USA,Japonie i wtedy możemy pogadaćJeszcze jedno mowiąc o kilku tysiącach w Polsce to zupełnie co innego niż 2000 w jednym małym mieście a Ty mówisz o jednym który przyjechał na chwile hehe a my ich bedziemy mieli przez 3, 5lat a to jest różnica.Wypowiadając sie wczytaj sie w to co piszesz
            • Gość: bywalec Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 15:54
              >Zwiedz sobie południowa Francje,Hiszpanie,Norwegie ,Włochy,USA,Japonie i wtedy możemy > pogadać

To opowiedz na początek o Murzynach i Turkach w Japonii, albo o Turkach w Hiszpanii.
              Potem mozemy się zająć Włochami, Francją, USA i co tam ślina na język jeszcze przyniesie.
              Ale koniecznie zacznij od odpowiedzi na pytanie jaki to naród ci Turcy oraz Murzyni.
            • Gość: Clitoris Re: do henryjones... IP: *.227.c84.petrotel.pl 12.07.11, 17:10
              Nie wiem w jakiej Turcji byłeś,ale w tej co ja bywam,nie spotkałem się z taką dziczą jakiej doświadczam w Polsce.Turcy,przynajmniej u siebie,są bardzo mili,upszejmi,nigdy nie spotkałem się z wrogością. Szukając drogi,zapytałem idącego ulicą.Wsiadł do auta i doprowadził nas ns miejsce.Na dawana mu kasę nawet nie spojrzał,powiedział łamana polszczyzną"dowidzienia wam" i wysiadł. Owszem,był wypadek gwałtu niedaleko naszego hotelu,ale.... Pani z Polskiej wycieczki,będąca nawalona jak ruski plecak,wyszła w stringach na nocny spacer.W kraju,w którym żeby wejść do autobusu,musiałem założyć koszulkę,aby nie swiecić nagością.Po prostu została ukarana(?) za swoją głupotę.Jak bedę miał okazje,pojadę do Turcji nie raz,bo to piękny i bezpieczny kraj.Nikt nie dał mi do zrozumienia,że jestem nie mile widziany.W przeciwieństwie do takich,co do Polski wpuszczali by tylko białych,katolików, a na granicy koniecznie trzeba pokazać świadectwo chrztu,jedynej słusznej religii...
              • Gość: płocczanin 0 Re: do fotografa, prawie. IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 17:56
                Jakie to romantyczne. Zgwalcili kobietę bo zasłużyła na karę. A kamieniowania nie było? Ulubiony sposób Azjatów. Szarijat uznany przez młode pokolenia katolika , no, no.
                W jusa mieliby dożywocie.
      • nicotea Re: tureccy studenci w Płocku 12.07.11, 14:51
        Halo! Człowieku, idź do spowiedzi albo umów się z egzorcystą. a tak w ogóle, to skąd u Ciebie "henryjones" - przecież to jakieś niepolskie jest.
        • Gość: płocczanin 0 Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 15:51
          A nie można pomysłodawców wysłać do Turcji? Zaspokoją żądze kasy.

A Turcja co zrobiła z Cesarstwem Bizantyjskim? Nie ukradła czegoś?
          Niestety Europa udawała, że jest Ok a teraz placzą.
          Jak rząd po Chińczykach.

A była już Osoba , która wiedziała o co chodzi.
          Oriana Fallaci

Przeprowadziła wywiady z postaciami takimi jak Henry Kissinger, szach Iranu, ajatollah Chomeini, Willy Brandt, Deng Xiaoping, Ariel Szaron, Lech Wałęsa, pułkownik Muammar al-Kadafi, Federico Fellini, Sammy Davis Jr, Zulfikar Ali Bhutto, Nguyen Cao Ky, Jaser Arafat, Indira Gandhi, Alexandros Panagoulis, arcybiskup Makarios III, Golda Meir, Nguyen Van Thieu, Haile Selassie i Sean Connery.

Fallaci była autorką również książek i esejów dotyczących bieżących wydarzeń. Po zamachach na Światowe Centrum Handlu 11 września 2001 podjęła kwestię stosunków między Zachodem a światem muzułmańskim, wyrażając opinie o zagrożeniach, jakie według niej niesie ze sobą islam, który uznawała za religię z natury swej wyjątkowo agresywną, niebezpieczną i reakcyjną. Odrzucała tezy o istnieniu umiarkowanego islamu, uznając dialog Zachodu ze społecznościami muzułmańskimi za niemożliwy. Występowała przeciw środowiskom imigranckim w Europie, uznając je za nieasymilowalne.

Główne tezy podnoszone przez Fallaci:

europejska "polityka wielokulturowości" poniosła porażkę, ponieważ imigranci nie asymilują się i nie przyjmują "wartości europejskich" jak oczekiwano, a wprost przeciwnie, gardzą nimi i wyrażają otwarcie wrogość wobec cywilizacji zachodniej,
          politycy tolerują skrajnie rasistowskie i agresywne wypowiedzi liderów niektórych zachodnioeuropejskich wspólnot islamskich, nawołujących otwarcie m.in. do zabijania nie-muzułmanów,
          elity stosują politykę przemilczania oraz ignorowania przypadków wdrażania tych postulatów w życie (morderstwa Pima Fortuyna - którego w rzeczywistości nie zamordował muzułmanin - i Theo van Gogha),
          zachodnie elity intelektualne, zwłaszcza lewicowe, są otwarcie antychrześcijańskie i równocześnie otwarcie proislamskie, pomimo skrajnie brutalnych metod (rejestrowane kamerą podrzynanie gardeł, rozstrzelania, obcinanie głów piłą, bomby) stosowanych przez radykalnych islamistów,
          politycy europejscy w imię politycznej poprawności i wielokulturowości tolerują praktyki w sposób ewidentny sprzeczne z "wartościami europejskimi" – np. dyskryminację kobiet (żon muzułmanów) czy infibulację (usunięcie łechtaczki połączone ze zszyciem warg sromowych) dziewczynek, przemilczając je lub nazywając eufemistycznie "odmiennymi wzorcami kulturowymi",
          tzw. umiarkowany islam de facto nie istnieje, gdyż jest sprzeczny z nakazami Koranu, jego interpretacjami oraz stanowiskiem wielu islamskich liderów religijnych – czego wedle niej dowodzi wrogość prezentowana przez liderów religijnych wobec tzw. "umiarkowanych muzułmanów",
          zachodnie media fałszują rzeczywistość unikając mówienia o "terroryzmie islamskim" czy wręcz negując jego istnienie pomimo otwartego wsparcia udzielanego terrorystom przez wielu islamskich liderów politycznych i religijnych,

Fallaci utrzymywała też, że bierność i pasywność jaką wykazywać mają europejskie elity wobec islamskiego ekstremizmu jest podobna do tej, jaką wykazywały wobec zbrodni niemieckich nazistów w 30. i 40. latach XX wieku.

Tego rodzaju sądy zawarła w książkach Wściekłość i duma (napisana w oparciu o mający charakter pamfletu kilkustronicowy artykuł pod tym samym tytułem, opublikowany w najpoczytniejszej włoskiej gazecie Corriere della Sera), Siła rozumu, jak również kończący swego rodzaju trylogię Wywiad z samą sobą. Apokalipsa. Jako autorka jest ostro krytykowana przez różne organizacje antyrasistowskie i islamskie. Polemizowało z nią również wielu uznawanych za wybitnych włoskich dziennikarzy i pisarzy, jak Tiziano Terzani czy laureat literackiej Nagrody Nobla Dario Fo, jak również osoby publiczne w innych krajach. Ryszard Kapuściński, który utożsamiał się z wizją dziennikarstwa prezentowaną przez Terzaniego, w 2006 roku na na uroczystości otwarcia Biblioteca Europea w Rzymie, powiedział: "Każde z nich reprezentowało inny stosunek do świata. Ten świat wielokulturowy Orianę Fallaci przerażał. Nie wiedziała jak się odnaleźć w tym świecie, który znała, wielokulturowym. Ponieważ widziała jedyne wyjście z tego wszystkiego - rozdzielić. Tiziano Terzani był odwrotnego zdania. Uważał, że jedynym wyjściem z tej sytuacji jest zbliżyć się, zrozumieć, próbować się porozumieć."[2]

Była regularnie oskarżana, głównie przez środowiska lewicowe i muzułmańskie o szerzenie rasizmu, szczególnie o propagowanie wrogości do Arabów, oraz portretowana jako tuba propagandowa skrajnej prawicy. Najradykalniejsi z krytyków porównywali jej książki do Mein Kampf. Inni uznawali ją natomiast za wnikliwą obserwatorkę rzeczywistości, czy wręcz jedną z najwybitniejszych dziennikarek XX wieku.

25 maja 2005 sędzia śledczy we Włoszech zdecydował o ściganiu Oriany Fallaci za obrazę islamu po wniesieniu przeciwko niej pozwu przez przewodniczącego Związku Muzułmanów Włoch Adela Smitha.

Występowała także przeciwko ruchowi alterglobalistycznemu czy aktywizmowi gejowskiemu, zarzucając im powierzchowność, snobizm oraz czysto polityczne pobudki.
          • Gość: for.obs Re: sianie nienawisci etnicznej i religijnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 16:15
            Znowu podburza do nienawisci na tle religijnym i rasowym. Teraz chwilowo dał spokój Żydoma wziął sie za muzułmanów. Chyba cos ma w główkę.
          • Gość: bywalec Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 16:30
            Oriana Fallaci miała rację we wszystkim co napisała, ale ona WIEDZIAŁA co pisze i jakiej uzywa argumentacji pisząc o współczesnym islamie i NIELEGALNYCH IMIGRANTACH we Włoszech.
            Szkoda, że nie opisała NIELEGALNYCH polskich imigrantów w USA, RFN, Włoszech itd i ich nieprzystosowaniu do funkcjonowania w nowym społczeństwie jeszcze w II i III pokoleniu , niezdolności do pełnej integracji w kraju do którego dobrowlnie przyjechali, uporczywym pielęgnowaniu swojej odrębności i życiem wg przechowywanych z nabożenstwem wzorców biednego Podkarpacia lub Podlasia, skąd wyjechali za chlebem, jakie znali, przywieźli ze sobą z Polski i zapamiętali.
            Ale tu zapewne będzie pochwała dla polskiego patriotyzmu (przecież trzeba zachować swoje korzenie, tak powinno być, to Polskie) a te bezbożne mahometany nie CHCĄ się zmienić i uparcie na złość trwają przy swoim.
            Ale ten "indiana jones" poZal się boże nie jestOrainą Fallaci i nie ma pojęcia o czym pisze posługując się maczugą, niestety.
            Płocczanin zerowy też niewiele wiecej niż zero widział świata i tyle o nim wie.
            • Gość: fajkowicz Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 16:41
              płocczaninzerowy jak wulgarnie o nim piszesz to zasłużony Opiekun Miejsc Pamieci Narodowej. Nie obrażaj go.
              • Gość: bywalec Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 16:58
                Gość portalu: fajkowicz napisał(a):

> płocczaninzerowy jak wulgarnie o nim piszesz

A jak mam pisać, skoro on sam tak się ochrzcił.
                Biorąc pod uwagę wynik porównawczych studiów językowych nad znaczeniem słowa "wulgarnie" z tego co piszesz, wynika że ja napisałem: pospolicie, prosto, w sposób rozpowszechniony, głęboko zakorzeniony, trywialanie.
                Chyba nie obraziłem i do sądu ani do Poznania lub ambasady BRD nie mogę być za to ciągany.
            • Gość: płocczanin 0 Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 17:02
              Zerowy prześledził np losy ludów z Azji Mniejszej i kłopoty jakie ww zrobiły , gdziekolwiek się pokażą.
              dzeki rozumiem, że masz problem z nami a podrzynacze gardeł są ci znajomkami.
              Relatywna jest znajomość osobowa z muzułmanami . To jest odmienna cywilizacja, żyjąca w średniowieczu. Można obserwować np co się dzieje w północnej Afryce. Reemigranci z Azji Mniejszej podpuszczają tzw świat, że Lud jest w niewoli i w ramach niesienia demokracji, która u nich istnieć nie może , ma byc kagankiem wyzwolenia z żywota.
              Widzimy skutki działalności tych Azjatów. Kadafi morduje ludzi rzekomo pragnących demokracji , a ci mordują ludzi Kadafiego. I tak zarzynają się nawzajem muzułmanie z muzułmanami .

Wynik? Co bardziej buntowniczy, stracą najbardziej wartościowych ludzi, mocnych , przedsiębiorczych po obu stronach. Ci, którzy pozostaną, cisi i pokornego serca , będą łatwym materiałem do wyzysku.
              kto zyska?

Posłałem godzinę temu PG, rezultaty ww przemyśleń , opracowanych przez płocczanina , znanego tu z Forum, znawcę kilku języków , słusznego wzrostu i kondycji..prawie...

Cytat...... Semycha Kostenberg
              Autor: Gość: Symcha Kostenberg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Data: 30.07.06, 14:46
              ....................................... Jedynie słuszne jest to by nie dać sie zniszczyc fanatycznym muzułmanom. Cel
              swieci srodki nie wazne ze dzis zginie 1000 arabow i 200 zydow ale wazne ze te
              ofiary pozwola wyplenic fundamentalizm islamski i dac spokoj, rownowage w tym
              rejonie.....

A więc na tym wygrają Azjaci a tu dzeki uchodzi za wagabundę o specyficznej specjalizacji, nabijając się parafianizmu Polaków, w jusa, krzyżowców.

Trochę taniej by wyszło, gdy uczonych , np znanych z Forum , posłać do Konstantynopola. i bezpieczniej.
              • Gość: bij dziada Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 17:34
                czy ktos mógłby mi wyjaśnić co napisał płocczanin ? nic nie rozumiem , czy on jest za turkami czy przeciw ?
                • Gość: tłumacz Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 18:04
                  On napisał, że znowu jako j...y kapuś doniósł na kolejnego człowieka do KG. Tym razem to jakis człowiek znający języki i słusznego wzrostu, a wiec zupełne przeciwienstwo >plocczanina< nieuka i kurdupla
                • Gość: menel Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 18:21
                  on jest za a nawet przeciw
                  tak samo ma z Turkami i Arabami a takze Zydami bo:
                  Zydzi dokuczają Arabom w Izraelu i trzymają tych "barbarzyńców" w szachu na Bliskich
                  Arabowie demolują cywilizację sródziemnomorską
                  Turcy zdemolowali Biznacjum

Gdyby miał choc trochę oleju w głowie to stawiałby na Zydów i wspierał ich, żeby oni swoimi rękami chronili naszą cywilizację śródziemnomorską przez zalewem hord fanatyków muzułmańskich.
                  Ma nasz uczony pretensję do Turków o podbój Bizancjum,ale nie ma pretensji do Bizancjum, Kościoła i Europy o Wyprawy Krzyżowe i oraz spowodowanie osłabienia, stopniowe przyczynianie się, przyzwalanie i ostateczne sprokurowanie upadku Biznacjum na niemalże na własne życzenie.

Coś jeszcze napisał nasz uczony, że Arabowie nadal żyją w średniowieczu - szkoda że on nie wie o ile lat za Arabami była średniowieczna Europa lat 750 -1450. Skąd do średniowiecznej Europy przyszła nauka, sztuka i cywilizacja.
                  • Gość: płocczanin 0 Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 20:15
                    menel przeprowadziłeś prawie dobrze analizę. Nie może być pełna z racji stronniczości.
                    Żydzi jako fanatyczni przeciwnicy demokracji nie są w niczym użyteczni , ponieważ cywilizacja śródziemnomorska jest im obca . Wiedza do Arabów doszła z Indii.
                    Co trzeba, wiem. Jeżeli tylko , ktoś komu podrzyna gardło , to już koniec z miłością do ludzi.
                    Masz na otrzeźwienie przykład.

Shlomo Avinera. Doprawdy, miłośnik naszej cywilizacji.
                    Jeżeli chodzi o tych biznesmenów z pomysłem na Turków..to jak ich się pozbyć z Płocka . Może razem z łapaczem Rybaków i szulerni, wysłać do buku buku?

Te włodki , żeby mieć kasę, to chcą nam zmienić cywilizację a potem dadzą nogę na południe.
    • Gość: henryjones Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.146.101.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.11, 19:02
      W odpowiedzi.Nie mam zamiaru dyskutować na temat tego co było przekrzykiwać się i sobie coś na silę udowadniać.Tłumaczenie że Polacy też wyjeżdżają żyją na zasiłkach i itp.Jasne a nie są piętnowani?To prawda ale zawsze można się doszukiwać lepszych lub gorszych porównań.Ja tylko uważam że to nie jest dobry pomysł aby mieć 2000 studentów z Turcji.Opinii niech będzie tysiąc.Z tym że ktoś stara się być mądrzejszy i w jakiś sposób chce mnie obrazić i coś przy okazji chce sobie udowodnić to ok. To typowe dla" polaków".Liczyłem się z tym.To że naród ten jest taki przyjazny u siebie to chyba dosyć normalne.Żyją z turystyki tak?.Widziałem sytuacje gdzie nie byli u siebie to jest różnica zasadnicza i jak się zachowywali.Nie nawołuje do rasizmu.Każdy niech się trzyma swoich racji i zobaczymy kto ma większą rację
      • Gość: bywalec Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 19:39
        Dobrze że ogon podkuliłeś i spuściłeś trochę z tonu - ale miomo wszystko wyjedź do Turcji na wakacje, zawadź o Istambuł, Bursę, Efez, południowe wybrzeże, głeboką Anatolię, wschód Turcji i Turcję południowo-wschodnią - wtedy pogadamy jak będziesz miał ochotę.
        Z jednym masz rację - kościołów u nas pod dostatkiem, a ile te dzwonnice hałasu robią, jak dla mnie za dużo i aż nadto, jeszcze do tego meczet robiący hałas 5 razy na dobę to już byłoby zupełnie nie do zniesienia.
        BTW: pracowałem w wielkim z-dzie w kraju muzułmańskim, były tam miejsca modlów, a ile było pobożnych ludzi, którzy woleli się modlić zamiast pracować , chodzili na modlitwę nawet ze 3-4 razy w ciągu zmiany.
        • Gość: henryjones Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.147.95.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.11, 21:59
          Z tym ogonem przesadziłeś ale już na utarczki słowne nie ma ochoty.Nadal uważam że mam racje i wszystko wyjdzie w praniu.Władze Włodkowica zapewne nie maja już chętnych na tak renomowaną uczelnie dlatego podjęli taki krok. Dla nich jest ważna kasa i korzyści.Reszta ich nie obchodzi.Kraj może dla kogoś ładny.Cały czas podkreślam fakt iż w stosunku do turystów u siebie są zupełnie inni bo na turystach właśnie zarabiają.Za te same pieniądze wole wybrać Francję tylko południowa , Włochy,Hiszpanie,Portugalię itp Moja noga nie powstanie w żadnym Egipcie ,Tunezji,Turcji,Maroko.Są maniacy i niech jeżdżą jak lubią nawet na sex turystykę.Jak chcą się dowartościować z egzotycznymi Panami hehe stare baby bo w Polsce nikt ich nie chce ale to już nie moja sprawa.Zawsze im mogą zostać miłe wspomnienia-egzotyczna choroba hehe
          • Gość: bywalec Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 10:04
            Gość portalu: henryjones napisał(a):

> Władze Włodkowica zapewne nie maja już chętnych na tak renomowaną uczelnie dlatego
            > podjęli taki krok. Dla nich jest ważna kasa i korzyści.Reszta ich nie obchodzi.

nareszczie pieszesz z sensem

> Są maniacy i niech jeżdżą jak lubią nawet na sex turys tykę. Jak chcą się dowartościować z > egzotycznymi Panami hehe stare baby bo w Polsce nikt ich nie chce ale to już nie moja
            > sprawa. Zawsze im mogą zostać miłe wsp omnienia-egzotyczna choroba hehe

tu też piszesz do rzeczy. BTW: egzotyczną chorobę, niekoniecznie z tych wstydliwych, można przywieźć z tamtąd nawet bez zażywania seksu -np żółtaczka, ameba i jeszcze trochę.
            A z wstydliwych w Afryce mają takie france, że jakby trafiła ci się kiła lub syfilis albo rzerzączka, to osoba powinna udać się ze 3 razy na klęczkach do Częstochowy albo raz do Santiago de Compopstella w podzięce, że miała wyjątkowe szczęście i złapała coś niewinnego.

> Za te same pieniądze wole wybrać Francję tylko południowa

daj link do takich ofert w południowej Francji - ten sam standard co w Turcji i za takie sameTANIE PIENIĄDZE
            • Gość: And Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 12:07
              Władze Włodkowica zapewne nie maja już chętnych na tak renomowaną uczelnie dlatego
              > podjęli taki krok. Dla nich jest ważna kasa i korzyści.Reszta ich nie obchodzi.

To podobne myślenie ma bijdziada. Gdyby dopuścić go do władzy, wszystko miałoby poziom Włodkowica. Liczy się tylko zysk.
    • Gość: gość Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 20:06
      Ciekawe gdzie ta uczelnia pomieści 2000 studentów, chyba na swoim terenie pod namiotami. Akademiki w Płocku mają nie więcej jak 750 miejsc.
      • Gość: bij dziada Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 20:42
        ta uczelnia bedaca raczej przedsiebiorstwem edukacyjnym bedzie niedlugo rekrutowac studentow w burkina faso na kierunek - historia reggae i ubijanie manioku oraz organizacja i zarządzanie w biznesie plemiennym .
        moznaby tez otworzyc jakas podyplomówkę dla szamanów .

• Gość: do płocczanina Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.class100.petrotel.pl 12.07.11, 21:12
          Kolego jak sie używa cudzego tekstu to nawet przyzwoitośc nakazuje wziąść to w cudzysłów lub napisać źródło.
          A póxniej problemy takie jak z wydrukowaniem "ksiązki" której nie chcieli właśnie wydrukować z tego powodu.
          • Gość: płocczanin 0 Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 21:45
            Jestem zmęczony. Od rana dużo pisałem. Do wysłania. Musiało być uzasadnienie.

Moje książki powstały w większości z materiałów np Od Rodzin. Z poparciem i to mocnym. Rodziny wiedza o tym i następne dosyłają. Np foto, którego w Polsce nikt nie ma i mieć nie będzie. dlatego uczeni z Płocka są bezradni.
            Jeżeli jest np opracowanie, to pisze, ze kompilacja . Uczeni w piśmie nie łącza się z polem bitwy w IV wieku, tylko czytają to , co innym nikt nie da,
            Bliżej jakie cytaty.
            I tak większość z Forum nie rozumie o czym pisała Fallaci.
            • Gość: zazdrosna Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 21:51
              Gość portalu: płocczanin 0 napisał(a):

> I tak większość z Forum nie rozumie o czym pisała Fallaci.

zapewne przeczytałeś wszystko co napisała i do tego w języku oryginału - dlatego zrozumiałeś, gratulacje
              • Gość: płocczanin 0 Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 21:59
                Piszesz jak głupek. Zawsze o chodzi o system i x Temat i jego zrozumienie, jest zależny od rozwoju duchowego xa. Nie piszę o czakramach, żeby choremu nie dawać kości.
                Ogólnie ludzie stoją niezbyt wysoko na Drodze do Światła. Do Boga.
                • Gość: gość Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 06:22
                  A tak po naszemu po polsku to o co chodzi?
          • Gość: płocczanin 0 Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 07:57
            Racja . z wiki;pl.wikipedia.org/wiki/Oriana_Fallaci
            Oriana Fallaci

Natychmiast awansować ludzi włodkowica aby tylko nie udawali humanistów i światowców.
    • Gość: hihi Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 06:55
      "Beda sie zadzic,panoszyć gwałcić Nasze polskie kobiety a te będą leciały do nich jak muchy do gówna"

No z tymi gwałtami to żeś przesadził.
      To co opisujesz to nie gwałty to ku...two.
      • kwisniewski Re: tureccy studenci w Płocku 13.07.11, 07:30
        Pomysł nie jest nowy w Płocku. W szkole chemicznej w latach 70-tych, której właścicielem był MZRiP była szkoła dla obcokrajowców
        • Gość: stacja telefoniczn Re: świetlane perspektywy przed plocczaninem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 08:52
          Widziałem dzisiaj w telewizji RAI UNO highlights z Orianą Fallaci. Powiedziała że wraca do aktywnosci dziennikarskiej na wielka skalę bo jest pod wie;lkim wrazeniem interpretacji jej materiałów przez bliżej jej nieznanego mieszkanca Płocka. zamierza wspólnie z nim zaprezentować nowy program być może takze w telewizji SKY. Wierzy, że bariera językowa nie będzie przeszkodą
          • Gość: płocczanin 0 Re: forumowiczka nawiedzona. IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 08:58
            Jesteś nieszczęśliwa , felerna. jeżeli wy rozmawiacie ze zmarłymi, to znaczy , ze jesteście wybrani. Głupota.

To w ramach nowej kampania na Wybory?
            • Gość: stacja telefoniczn Re: forumowiczka nawiedzona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 09:08
              ...to nie ja. To mój Tata. Kupiliśmy czakramy i dały nam tyle dobrej eneregii, że mozemy komunikować się z kazdym nawet w zaswiatach
    • citymen Re: Nie generalizujmy 13.07.11, 09:43
      Nie popadajmy w skrajności, że wszyscy muzułmanie podżynają gardła i gwałcą a z drugiej strony nie można popadać w tzw hipokrytyczną poprawność polityczną i przymykać oczu na różne patologie nazywając rzeczy po imieniu. Każde uogólnianie już z założenia wymusza błędną ocenę.
      • Gość: płocczanin 0 Re: Nie generalizujmy IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 09:50
        City i co powiedziałeś? muzułmanie niech sobie żyją bez nacisków zewnętrznych. Ich wola we własnym kraju. Kiedy jednak mieszkają nie u siebie, muszą przestrzegać Prawa kraju osiedlenia.
        Nic więcej.
        • Gość: for.obs Re: Nie generalizujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 09:56
          Oj! Coś mi się wydaje, że jesteś taki ksenofobiczny zamordysta globalny. Mniejszość spod góry piasku juz spacyfikowałes, aż boją się pisnąć cokolwiek na forum bo zaraz policja, MS, KG, PGeneralny i nawet ambasada niemiecka. Teraz bierzesz sie za muzulmanów. Powinni ciebie powołac na unijnego ministra ds integracji i zgodnosci z prawem i zwyczajami. Biedni ci muzułmanie jeszcze nie przyjechali a juz maja przechlapane.
          • Gość: płocczanin 0 Re:szanujmy wszystkie narody! IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 10:03
            Ładnie napisałaś. Przecież wymóg zachowania przestrzegania Prawa kraju osiedlenia , jest tylko zgodnym współżyciem obywateli i nic więcej.
            Co tu jest złego? Włodki pojada do Turcji uczyć . będzie dobrze.
            • Gość: hihi Re:szanujmy wszystkie narody! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 10:28
              to to ja popieram, niech jadą uczyć Turków w Turcji. Hahahhaaaaa. Tak ich wyuczą jak potrafią i będzie to zemsta na Turkach. Długo nie podniosą łbów. Ja jeszcze bym im wysłał inżynierów i robotników do budowy dróg, kierownictwo szpitali, lekarzy niech ich leczą i problem z Turkami w UE będzie z głowy. NASZA zasłużona uczelnia może też wszystkim Turkom naraz nadać tytuły inżynierów, magistrów.
              • Gość: płocczanin 0 Re:szanujmy wszystkie narody! IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.11, 15:43
                Takie newsy podało TVN Informacje. Szok ale coś w tym jest.

cytat............15:15, 14.07.2011 /PAP
                Mossad werbuje graczy internetowych

www.tvn24.pl/0,1710576,0,1,mossad-werbuje-graczy-internetowych,wiadomosc.html
                • Gość: do plocczanina0 Re:szanujmy wszystkie narody! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 19:05

> Takie newsy podało TVN Informacje. Szok ale coś w tym jest

Z e wzgledu na twoje wpisy o zagrozeniach dla cywilizacji sródziemnomorskiej podobno jestes pierwszy na liście i z propozycją najwyższego honorarium
              • Gość: płocczanin 0 Re:szanujmy wszystkie narody! IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.11, 20:03
                TVN 24 INf. podało taka informacje;

16:48, 14.07.2011 /PAP
                Polska ma w UE najmniejszy odsetek cudzoziemców
                W 2010 R. BYŁO ICH TYLKO 45,5 TYS.

www.tvn24.pl/0,1710598,0,1,polska-ma-w-ue-najmniejszy-odsetek-cudzoziemcow,wiadomosc.html
                A Włodki chcą jak Zyndram z Maszkowic, sprowadzić islam.
                Niech zacni uczeni podadzą ile Zł zysku planują i Płock zbierze się po 1 zł na gaże. Będzie taniej.

To jest inna cywilizacja. Jak starsi , nie potrafią się asymilować. Nic dziwnego . Czytałem o jednej takiej wypędzonej..

• Gość: zazas Re:szanujmy wszystkie narody! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:06
                  Odpowiadasz na:

> To jest inna cywilizacja. Jak starsi , nie potrafią się asymilować.
                  > Nic dziwnego . Czytałem o jednej takiej wypędzonej..
                  Stworzył ich podlecu ten sam Bog. To nasi bracia.A ty jestes zły człowiek i przeciwnik nauki Jezusa Chrystusa.
                • Gość: napływowy Re:szanujmy wszystkie narody! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 20:51

> To jest inna cywilizacja. Jak starsi , nie potrafią się asymilować.

To twoja cywilizacja jest inna - nasza jest śródziemnomorska.
                  Zobaczysz jak już po roku te Turki bedą szprechać po polsku.
                  To twoi pobratymcy nie są w stanie się zaasymilować wn kraju do którego dobrowlnie wyjechali - na Jakckowie żyją po kilkadziesiąt lat a się boją wyjechać ze swojej dzielnicy bo nie potrafią się porozumieć w innych częsciach miasta.
                  Mogę w tej chwili mogłobym podac mnóstwo nazwisk niepolaków powszechnie znanych zasymilowanych tak, że sam zdziwisz jak bardzo i do jakiego stopnia, że jesteś z nich dumny.
        • Gość: ali ben bali Re:wielka prośba do pana plocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:06

> City i co powiedziałeś? muzułmanie niech sobie żyją bez nacisków zewn
          > ętrznych. Ich wola we własnym kraju. Kiedy jednak mieszkają nie u si
          > ebie, muszą przestrzegać Prawa kraju osiedlenia

Salem alejkum!Czy da nam pan zgode na pisanie na forum w niedziele i chrześcijańskie świeta oraz dni wazne dla polskiej historii? Prosimy.
      • Gość: ya-yko Re: Nie generalizujmy. Słusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 09:51
        Słusznie. Dlatego np nie każdy OPMN jest totalnym oszołomem i nygusem co tylko gada a nic nie robi.
        • Gość: feler seler Re: Nie generalizujmy. Słusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 18:41
          Chyba OMPN? Chociaz nie wiem co to oznacza...
          • Gość: doplocczanina0 Re: Nie generalizujmy. Słusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 19:07

> Takie newsy podało TVN Informacje. Szok ale coś w tym jest

Z e wzgledu na twoje ostatnie wpisy o zagrozeniach dla cywilizacji sródziemnomorskiej ze strony muzułmanów podobno jestes pierwszy na liście i z propozycją najwyższego honorarium
            • Gość: płocczanin 0 Re: Nie generalizujmy. Słusznie IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.11, 19:41
              Mam zwymiotować?
              • Gość: ziarko Re: Nie generalizujmy. Słusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:00

> Mam zwymiotować?

Tak i jeszcze kupe zwal może ci przejdzie
                • Gość: plocczaninowi0 Re: przestroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:09
                  Tylko uwazaj zenek cobyś sobie portek z levisa nie obesrał. Takie ładne jeszcze
                  • Gość: płocczanin 0 Re: przestroga - daje mi straszny IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.11, 20:17
                    Rozumiem , że Mika uważa twoją wypowiedź o portkach, za "wewnętrzne " przeżycie Rabiego i pozwoli ci mnie nękać dalej po 24,00 , z racji krwi?

sympatyczny gałganiarzu , to samo tyczy bluzki Lewiego z Węgier, właściciela stacji telefonicznej fajkowicza 4.
                    • Gość: michaella Re: przestroga - daje mi straszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:49
                      Ztom małom różnicą, że bluzki nie mozna obesr.... Ty musisz uwazać szczególnie
                      • Gość: płocczanin 0 Re: przestroga - daje mi straszny IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.11, 20:54
                        Rozumiem , że Mice po 24,00 zostaną już tylko takie wpisy ;bluzki nie mozna obesr.... it dalej.

• Gość: regel Re: przestroga - daje mi straszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:59
                          Poje...ło ciebie z ta 24,00. Czytałeś chociaz ten nowy regulamin? Odnoszę wrażenie, że albo nie albo go nie zrozumiałes. Obstawiam wariant drugi. Do zobaczenia w nowej erze walki z forumowymi oszołamami i obsrańcami portek ze szrotow w fabryce Levisa
                          PS Ty bys nawet bluzkę, sorki co ja mówie okulary sobie obesrał nie zdejmując ich z nosa
                          • Gość: płocczanin 0 Re: przestroga - daje mi straszny IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.11, 21:15
                            Pupil miki sra nadal na Forum.
                            • Gość: fryka mika Re: przestroga - daje mi straszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 21:21
                              Lepiej na forum niż jak ty w gacie. Smród na całej klatce i kobita ze szmata i miską klnie, że uchy puchna. Potem wszystko suszy sie na balkonie...beeeee
                              • Gość: plocczanin normaln Re: nowy regulamin-pozdrowienia dla plocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 09:19
                                Widać już skutki wprowadzenia nowego regulaminu. Plocczanin zmienił cel swojego ataku. Przestraszył się swoich ulubionych sprawców wszystkich nieszczęść czyli nacji 'Spod góry z piasku". Wziął się za muzułmanów licząc, że uzyska pozwolenie społeczności forumowej na atak na ich zwyczaje i religie. Za chwilę przykra niespodzianka. Zobaczy jak wielu normalnych plocczan jest przeciwko nienawisci religijnej i etnicznej, przeciw nietolerancji i ksenofobii.
                                • Gość: turek Re: plocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 09:53
                                  Biz kendiniz hakaret izin vermeyecektir. Plock, biz okumak istiyorum. Biz normal insanlar
                                • Gość: napływowy Re: nowy regulamin-pozdrowienia dla plocczanina0 IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 09:54
                                  od 24.00 obowiązuje zakaz udzielania się na forum pewnego internauty - zniknie powód i pretekst do odnoszenia się do jego wpisów, będzie normalniej chociaż mniej śmiesznie.
                                  Ale nie ma się co zbyt martwić na zapas - w odwodzie pozostają jeszcze citymen i zakamuflowane(ale łatwe do wytropienia i wytopienia) elementy z ekipy mm&coi
                                  • Gość: aplauso Re: nowy regulamin-pozdrowienia dla plocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 10:04
                                    Jeżeli prawdę piszesz to wielkie dzięki. Bez Niego będzie jednak smutno. Mam nadzieję, że znajdzie jakiś sposób na ominięcie blokady. Potrzebny jest sprawom polskim jak powietrze:):):) inaczej zniszczy nas turecka nawała co się skuma z napływowymi naszymi wrogami
                                    • Gość: turzyd Re: nowy regulamin-pozdrowienia dla plocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 11:11
                                      STPO KSENOFOBII!!!
                                      Plocczanin 0 do Syjamu albo na Madagaskar!!!
                                      • Gość: And Re: nowy regulamin-pozdrowienia dla plocczanina0 IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 16:28
                                        A ci jak zwykle się żrą :)
                                        Zróbcie sobie ustawkę gdzieś w lesie, wyżyjecie się i forum trochę odpocznie.
    • Gość: henryjones Re: tureccy studenci w Płocku IP: *.204.59.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.11, 10:28
      www.youtube.com/watch?v=miReXMRCwLY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka