Dodaj do ulubionych

Płocczanie dla Płocka

06.10.11, 15:19
Lista sporządzona wg informacji o miejscu zamieszkania umieszczonych na oficjalnych listach PKW.

PiS
1. Jasiński Wojciech

PJN
2. Kubera Piotr
7. Sawicka Marzena
9. Szczytniewska Beata
13. Osiecki Radosław
14. Kozłowska Elżbieta
18. Śladowska Marlena

SLD
2. Iwaniak Arkadiusz
15. Przedlacki Andrzej

Ruch Palikota
5. Walewski Andrzej
13. Buczyński Hubert

PSL
11. Kwiatkowski Stanisław
13. Kęsicka Lucyna
15. Góralska Katarzyna
17. Kominek Tomasz

PPP Sierpień'80
6. Nowicki Piotr
9. Żochowska Maria

PO
4. Gapińska Elżbieta
8. Pesta Piotr
12. Krzewicki Mateusz (bez wychowania i kultury, masowa pozaklejał plakaty konkurentów z różnych opcji na stojakach w Płocku)
16. Lewicki Grzegorz

Do Senatu
4. Martynowski Marek (PiS)
5. Smulewicz Eryk (PO) (bez wychowania i kultury, masowo zakleja w terenie poza Płockiem plakaty konkurentów z różnych opcji)
Obserwuj wątek
    • Gość: 1234 Walawski dla Płocka IP: *.159.c72.petrotel.pl 06.10.11, 15:31
      Na początku wyjasnię , ktos mi uwierzy albo nie , nie musi.
      Nie znam gościa , tego walawskiego
      Nie znam założeń , obietnic Ruchu Poparcia Palikota
      Nie sympatyzuje z tą ani inna partią
      W poprzednich wyborach ( jaki ja głupi byłem) głosowałem na Peło
      A teraz , na złość wszystkich , w mojej zemście na tych wszystkich rządzących , co to naobiecywali i obiecują a nic nie robią
      BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA TEGO GOŚCIA I TĄ PARTIĘ
      LISTA NR 4 - POZ. 5 -
      Walawski - z Płocka
      Z Ruchu Palikota , który mam nadzieję przynajmniej trochę zamiesza , nie wierze że spełni obiecanki , ale jak mówie troche namiesza w tej stetyrczałej skorupie , tych wszystkich zawodowych obiecywaczy .
      I Tak bedzie - nikt mnie nie przekona
      PAMIĘTAJCIE LISTA NR 4 POZYCJA 5
    • Gość: wyborcy Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 15:32
      płocczanin z Gostynina/Gąbina, na jedynki nie głosujemy
      • Gość: wyborcy Re: Płocczanie dla Płocka IP: 69.195.136.* 06.10.11, 16:37
        Biorąc pod uwagę miejsce urodzenia, to większość by pewnie z tej listy wypadła. Wojciech Jasiński mieszka za to od lat NA TERENIE Płocka, Międzytorze, czego nie można powiedzieć o wielu osobach zamieszczonych na liście w tym wątku. Poza tym jest to jedyny płocczanin umieszczony na pozycji nr 1 przez partie polityczne w naszym okręgu. Dlatego m.in. warto wesprzeć swoim głosem tego płocczanina, jeśli ktoś oczywiście chce zagłosować na PiS.
    • Gość: płocczanin 0 Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.dynamic.mm.pl 06.10.11, 16:09
      Zrobią obwodnice? Tramwaj? Obniżą cenę wody? Pojada na wycieczkę do Honsiu?,Zlikwidują KM? Zrobią MKOPWiM? Zlikwidują drani , którzy zrobili drani o wyrzucaniu Polaków na bruk? wypędzą banki obce?

Postawią pomnik gen.Z.Padlewskiemu? wybudują domy socjalne? Będą obchodzić Rocznice polskie? Przywrócą życie na Wiśle? Zbudują statek ? obniżą w % KARE ZA 15 GROSZY? Wyślą słonie z osadą do Buko Buko? zbudują zakłady pracy dla bezrobotnych? podniosą pensje do Europejskich?

Co chcą zrobić dla Płocka? wejść a my spadamy? niech spadają . milczeli jak grób.

przyjemnego WYBIERANIA.
      • Gość: pomogę wybrać Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 16:56
        znam kandydata, który odpowie pozytwywnie na wszystkie twoje postulaty - zagłosujesz na takiego kandydata?
        Jeśli dasz mi odpowiedź twierdzącą, wskażę ci tego kandydat.
        • Gość: xxpani Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 18:20
          Nawiazując do postu plocczanina0 ja zagłosuję na każdego kto wprowadzi przymusowe badania okresowe z zakresu psychiatrii na wzór PKN Orlen z obligatoryjnym poddaniem leczenia osób u których aż nadto widac odchyłki od normy zdrowia psychicznego!
          Sanatorium może powstać w Buku Buku lub w straej słoniarni po wybudowaniu nowej
      • Gość: Marek Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 18:28
        Zlikwidują drani , którzy zrobili drani o
        > wyrzucaniu Polaków na bruk?
        Zenek to ci się udało, chcesz, żeby ciebie też to dotknęło, za ludzi wurzucnych na bruk z dawnego WPHW?
        • Gość: płocczanin 0 Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.dynamic.mm.pl 07.10.11, 14:35
          Pozdrowienia dla Oka , który przejął mój komputer . Podczas pisania, samo Cos wskoczyło...

Tak się kończy Kondominium z piaskowymi.
          • Gość: rada Re: Płocczanie dla Płocka IP: 69.195.136.* 07.10.11, 23:54
            Idź jednak zagłosuj, to później będziesz miał prawo chociaż narzekać.
    • Gość: plocker Re: Płocczanie dla Płocka IP: 174.140.169.* 06.10.11, 22:25
      dobra robota
    • Gość: Stefan Kamaz Re: Płocczanie dla Płocka IP: 69.195.136.* 07.10.11, 13:16
      Dobra lista. Każdy płocczanin znajdzie na niej swoją opcję.
    • Gość: płocczanin Re: Płocczanie dla Płocka IP: 69.195.136.* 09.10.11, 08:51
      Już byliśmy z rodziną.
      • Gość: ech Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 09:24
        zrób konferencje prasową i poinformuj świat o tym epokowym wydarzeniu
    • Gość: płocczanin Re: Płocczanie dla Płocka IP: 69.195.136.* 09.10.11, 20:21
      Polska i Płock zwyciężyły pomimo ubeckich zagrań na naszym forum!
      • Gość: yhy Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.opera-mini.net 09.10.11, 20:34
        znaczy się wziąłeś leki i ci minęło :d
      • Gość: Czwartaków Re: Płocczanie dla Płocka IP: 174.140.169.* 09.10.11, 20:37
        Tu jest wielu ubeków, zwłaszcza ubeków udających bohaterów Solidarności w Płocku.
        • Gość: no Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.opera-mini.net 09.10.11, 20:40
          co ty powiesz? za 20 min mogę podać nawet ci nazwisko!
          • Gość: Czwrtaków Re: Płocczanie dla Płocka IP: 174.140.169.* 09.10.11, 20:45
            No, no, więc czekam tchórzu i sługusie warszawski. Tylko nie marnuj mojego czasu sbku
            • Gość: yhy Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.opera-mini.net 09.10.11, 20:49
              ty nie tylko jesteś ich sługusem, ale nawet tępym sługusem
              • Gość: Czwartaków Re: Płocczanie dla Płocka IP: 174.140.169.* 09.10.11, 20:52
                Tak bardzo się boisz tępaku? Miałeś podać nazwisko tchórzu.
    • Gość: płocczanin Re: Płocczanie dla Płocka IP: 69.195.136.* 09.10.11, 20:58
      Lista płocczan podobno zwyciężyła pomimo warszawskiej akcji xyxy, cutyman, adsl i pochodnych ukrywaczy się ze stolicy :)
      • Gość: yhy Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.opera-mini.net 09.10.11, 21:12
        chyba całkiem cię poięło razem z pjnem co ich wystawiłeś a głosy na nich poszły na marne
        • Gość: Gerwazy Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.11, 01:36
          A co cię to obchodzi ty sbecka gnido?
          • Gość: dz Re: Płocczanie dla Płocka IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 04:35
            mowisz o sobie
            • Gość: boom twój wątek był wyjątkowo nieuczciwy IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 15:03
              wściekły karierowiczu
              • Gość: do śmiecia Re: twój wątek był wyjątkowo nieuczciwy IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 15:06
                ochrona moskiewska SB-ka czuwa pilnie jak pies wściekły
                • Gość: dziecko stalina Re: twój wątek był wyjątkowo nieuczciwy IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 15:23
                  ten nie potrzebował sprzedawać ludzi by mieć sztucznie 1 miejsce , wygrał uczciwie z dalekiego mimo manipulacji sb-ka na forum
                  www.maciejmalecki.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka