czarnakawaiczarnychleb 14.10.11, 10:23 Ceny sa atrakcyjne, czas zdawania kursu takze, ale czy instruktorki w tej szkole nie zawodza? Poproszę o oinię bezstronna najlepiej osoby tam ucseszczającej;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: informator Re: Czy ktoś uczęszczał do Kobiecej Akademi jazdy IP: *.class96.petrotel.pl 14.10.11, 11:04 Dla informacji podam , ze maja tylko skody ( chyba nawet tylko jedną) , a egzamin też można trafic na toyocie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnakawaiczarnychleb Re: Czy ktoś uczęszczał do Kobiecej Akademi jazdy 14.10.11, 11:48 Nie za ciekawie to brzmi, a czy ktos zna jakies szybckie dobre kursy? Zajecia raz na tydzien jednak mnie nie satysfakcjonują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: Czy ktoś uczęszczał do Kobiecej Akademi jazdy IP: *.146.227.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.11, 13:16 Na egzaminie możesz sobie wybrac samochód tzn. między skodą a toyotą. Moja siostra po kilku lekcjach w tej akademii w końcu zdała i była zadowolona. Najlepiej iść i porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 nie wprowadzaj w błąd IP: *.066.c83.petrotel.pl 17.10.11, 13:22 Szanowna olciu , jesli nie wiesz to nie wprowadzaj innych w błąd . W Wordzie jest losowanie, a nie że można wybrać. jaki ci przypadnie egazminator i samochód - w łasnie z losowania na takim zdajesz. Dlatego wiekszośc ośrodków szkolenia ma dwa typy samochodów , własnie Toyote i Skodę. A że akademia kobieca ma tylko skode to w mojej ocenie błąd, bo dla młodego kierowcy , który jeszcze dodatkowo jest zestresownay egzaminem to b. duzy problem. Ale szeczrze to sobie mysle , ze szanowna olciu masz cos "wspólnego" z tym ośrodkiem, który wchodzi na rynek i szuka oszczędności , w tym na zakupie samochodów , bo z tego co wiem mają tylko jeden i to włąsnie skode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: nie wprowadzaj w błąd IP: *.066.c83.petrotel.pl 17.10.11, 13:24 I jeszcze jedno bo zapomniałem. owiedz mio droga olciu jak ktos kto dopiero sam uczy sie zawodu może nauczyć kogoś innego ? Czy ty poszłabyś np. do dentysty który sie dopiero uczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenomen Re: nie wprowadzaj w błąd IP: *.190.c85.petrotel.pl 17.10.11, 16:02 Yariski w Wordzie są już tylko dwie lub trzy, więc prawdopodobieństwo, że nią będziesz jechać jest znikome. Nie oczekujmy od "raczkującego" ośrodka (i za taką cenę) nie wiadomo czego. A co do poziomu metafor przedmówcy się nie odniosę nawet. Ciekawi mnie również na jakiej podstawie je tworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziulek Re: nie wprowadzaj w błąd - ty też IP: *.c154.petrotel.pl 17.10.11, 19:40 Otóż szanowny fenomenie, tez jestes w błędzie , w WORD są 4 toyoty , a jednocześnie nigdy więcej niż 5,6 kursantów jest egzaminowanych , a więc prawdopodobieństwo trafienia w yariske wzrasta. Poza tym nawet niech to będzie 10 % to powiedz mi czy taki kursant , który się załapał na ta 10-tke będzie szczęsliwy? AI jeszcze jedno, ja też nie chciałbym trafić do początkującego dentysty , a metafora 1234 jest dla mnie jasna . Nauczysz się więcej od kogoś kto ma doświadczenie a nie od początkującego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre metafora IP: *.plock.mm.pl 17.10.11, 22:14 Świetna metafora... Emerytowany dentysta na zużytych maszynach wyleczy zęby... Jest ktoś bezstronny czy sama kokurencja ??? Może się ktoś zareklamuje ? Tylko nie 1234 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 do dobre IP: *.130.c65.petrotel.pl 18.10.11, 12:44 Szanowny kolego / żanko dlaczego uważasz że mam cokolwiek wspólnego z ośrodkami szkolącymi kierowców/ . Poza tym , ja naprawdę wolałbym iść np. do doświadczonego maechanika samochodowego z naprawa niz do kogoś kto niedawno szkołę skonczył , jest on napewno sprawniejszy , silniejszy itd ale doświadczenia to raczej mieć n ie będzie i nie chciał bym aby na moim samochodzie takowe zdobywał. Tak samo nie chciał bym aby moim kosztem uczył sie zawodu instruktora nauki jazdy. On moze i bedzie zadowolony , nauczy sie czegos , ale się zaptytam - czemu moim kosztem , czemu ja mam płacić za jego naukę , zdobywanie dośwaidczenia. A na koniec, nie wiem czy wieszz ze niejeden emeryt ma dobre i b. sprawne maszyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: do dobre IP: *.045.c82.petrotel.pl 03.12.11, 19:01 A skąd przeświadczenie że panie z kobiecej nie pracowaly wczesniej w innych szkolach?jakoś dziwne to forum nie ma opinii od lidzi którzy tam jeździli i nie wiem czy żonę tam wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadystka Re: Czy ktoś uczęszczał do Kobiecej Akademi jazdy IP: *.149.c92.petrotel.pl 30.12.11, 18:28 Ja uczęszczałam do Akademii Jazdy i egzamin zdałam za pierwszym razem. Jak tak czytam opinie wypowiadających się ludzi to mam wrażenie, ze wypowiada się konkurencja. 1- kurs teoretyczny oceniam pozytywnie. Są to wiadomości, które instruktor po prostu musi przekazać. Nie jest to najciekawsza część zajęć, ale niestety po prostu trzeba ją odbyć by móc wyjechać na ulice. Zajęcia z teorii odbywają się wg możliwości osób uczestniczących w kursie 2- kurs teoretyczny także na 5+ - instruktorki kompetentne, sympatyczne, tłumaczyły wszystko cierpliwie. Naprawdę jazda odbywała się bez stresu. Atmosfera jak najbardziej pozytywna 3- faktycznie, ośrodek posiada tylko skodę fabię, co może być stresujące gdy pomyśli się, że można na egzaminie trafić na toyotę yaris. Ja rozwiązałam to w ten sposób, że wzięłam dodatkową godzinę w szkole, gdzie mają yaris. I naprawdę to w zupełności wystarczyło. Jeździ się bardzo podobnie, różnica tkwi w tym co gdzie się znajduje pod maską auta i w zapalaniu świateł 4- mimo że ośrodek jest młodą firmą to instruktorki do początkujących bynajmniej nie należą. Pracowały wcześniej w innych szkołach jazdy. Wiem to z pierwszej ręki bo w końcu 30 godz za kółkiem, które trzeba wyjeździć na kursie sprawia, że dowiadujemy się wielu rzeczy o człowieku, który siedzi obok nas 5- generalnie cały kurs, wiedzę jaką przyswoiłam sobie w jego trakcie oraz umiejętność jazdy jaka potrzebna jest na zdanie egzaminu oceniam bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziulek Re: Czy ktoś uczęszczał do Kobiecej Akademi jazdy IP: *.class102.petrotel.pl 30.12.11, 19:09 Twój w[psi powinien zawierać dopisek : Materiał zawierał lokowanie produktu, czy jakoś tak , albo najprościej : podpis : mówie to ja Instruktorka/ włascicielka tej szkoły jazdy :) Materiał reklamowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Czy ktoś uczęszczał do Kobiecej Akademi jazdy IP: *.167.c80.petrotel.pl 18.05.12, 08:57 pani jest nastawiona na kasę ...................... a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaJ Re: Czy ktoś uczęszczał do Kobiecej Akademi jazdy IP: *.play-internet.pl 16.08.12, 13:41 Ja wybrałam i nie żałuję. Będę polecać - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś