Dodaj do ulubionych

Strzyżenie psów

IP: *.c152.petrotel.pl 22.09.08, 23:54
Witajcie potrzebuje informacji gdzie można w Płocku obciąć i wykąpać psa rasy york ,zależy mi na tym żeby wyglądał ładnie.
Czekam na propozycje i wasze opinie. Pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Milenka Re: Strzyżenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 08:38
      Na Jana Pawla jest p. Ewa ktora strzyze pieski. Nie wiem jak cenowo
      bo nie mam pieska ale moja znajoma tam chodzi. Podobno ma sporo
      chetnych bo w Płocku malo kto wykonuje taka usluge. Popoludniu moge
      podac nr telefonu jesli chcesz? Tylko podaj meila
    • Gość: iza Re: Strzyżenie psów IP: *.plock.mm.pl 23.09.08, 17:30
      Ja chodzę z moim psem na ul.Wyszogrodzką, strzyżą bardzo ładnie, tylko są kolejki, trzeba czekać ok 3 tyg.
      • Gość: Milenka Re: Strzyżenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 20:50
        607 045 467 nr do Pani Ewy odnosnie strzyzenia pieska :)
    • Gość: Andzia Re: Strzyżenie psów IP: *.032.c71.petrotel.pl 23.09.08, 21:11
      Cześć, jeśli chodzi o strzyżenie to bardzo polecam salon pielęgnacji
      psa i kota "Aria" na Jana Pawła II. Sama chodzę tam ze swoim Yorkiem
      i jestem bardzo zadowolona. Wypróbowałam już inne salony ale ten
      jest pierwszym który na prawdę mogę polecić.
      • Gość: moniczka Re: Strzyżenie psów IP: *.111.c80.petrotel.pl 23.09.08, 23:29
        witam, ja co prawda yorka nie mam, ale ze swoim pieskiem także chodzę do "arii",
        kolejek nie ma, więc nie wiadomo ile czekać nie trzeba, miła obsługa,
        profesjonalne podejście do zwierząt i nie ma problemu z dużymi pieskami (jak w
        niektórych salonach) bo p. Ola zajmuje się każdym(!) zwierzątkiem, więc ja
        również polecam salon "aria"
    • Gość: Magda Re: Strzyżenie psów IP: *.class147.petrotel.pl 25.09.08, 17:50
      Witam. Ja takze oddaję swojego psiaka w ręce p. Oli , do "Arii" na
      Jana Pawła. Nie mam tam po drodze, ale naprawde warto nadrobić kilka
      kilometów z centrum gdzie mieszkam. Salon istneije podobno dopiero
      od roku, przypuszcam ze wlasnie dlatego nei jest tak znany jak inne.
      mi poleciła go kolezanka, wiec ja przekazuje informacje dalej.
      jesli chodzi o usługi p. Oli to naprawde nieczęsto spotyka się
      takie podejscie do swoejj pracy. jest tanio, sympatycznie i fachowo.
      naprawde polecam!! ale wybór oczywiście należy do Ciebie :)
    • Gość: Gość1 Re: Strzyżenie psów IP: *.148.c93.petrotel.pl 01.10.08, 21:20
      Do Pani Oli na Jana Pawła II 17 podaje nr 507-568-661
      Ja osobiście jestem zadowolony i mój piesek też i na pewno nie zmienię fryzjera!!!
      • Gość: Gabi Re: Strzyżenie psów IP: 82.177.243.* 02.10.08, 23:16
        A ja ostatnio byłam ze swoim sznaucerkiem w salonie Frotka na Jachowicza. Też jest świetna obsługa, a że nowo otwarty to nie ma kolejek. Jestem bardzo zadowolona bo z pieska po zabiegu się nie sypało łupieżem i miał gładką i błyszczącą sierść, i fryzurka też super. Nie wiem jak z yorkami ale dla sznaucerka polecam.
        • Gość: Nepri Re: Strzyżenie psów IP: *.zep.com.pl 04.10.08, 11:58
          Jesli chodzi o yorki to też super obcinają na Jachowicza. I
          faktycznie nie ma dużych kolejek bo to nowy salon ale bardzo dobrze
          wyposażony i Pani bardzo miła, polecam.
        • Gość: omega Re: Strzyżenie psów IP: 80.48.4.* 09.10.08, 08:53
          www.frotka.com
    • Gość: Nepri Re: Strzyżenie psów IP: *.zep.com.pl 04.10.08, 12:04
      Polecam salon na Jachowicza, super miła Pani i bardzo dobrze strzyże
      mogę nawet podać tel. 793 706 110
    • Gość: Gerard Re: Strzyżenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 17:59
      Witam, mam hopla na pkt swojego psa tak jak i Wy i napewno nie
      poleciłbym salonu, który się świeżo co otworzył bo jak można wyrobić
      sobie opinie po kilku miesiącach działalności?? Ja na początku
      strzygłem psa u Ludwiczaka, ale tam nie mogłem wykąpać, później
      zaryzykowałem i poszedłem z psem na Jana Pawła do Arii ale jedynie
      na kąpiel, dopiero po pewnym czasie jak zobaczyłem, że pani zna się
      na rzeczy zacząłem obcinać tam psa i wiem teraz, że jest to salon
      godny polecenia. A krótko: miła obsługa, ta Pani wie co robi,
      terminy ok!! zawsze mi pasuje długo czekać nie trzeba!!
      Także ja polecam Arie.
    • Gość: Gabi Re: Strzyżenie psów IP: 82.177.243.* 09.10.08, 11:00
      Każdy kiedyś zaczynał, a ja dałam szansę i się przekonałam że warto i dlatego
      polecam. To jest wyłącznie moja opinia a nie wyrobienie opinii publicznej po
      kilku miesiącach działalności...
      • Gość: Ania Re: Strzyżenie psów IP: *.c152.petrotel.pl 09.10.08, 23:44

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi na moje pytanie!
        Ja z racji tego że mieszkam na podolszycach udałam się na Jana Pawła 17 do Arii i Faktycznie Pani jest bardzo miła i podejście do psów ma nie wiarygodne!!! widać że robi to z zamiłowania! czekałam tylko jeden dzień a tylko dlatego ,że mi nie pasowało akurat na godzinę jaką Ona mi zaproponowała tego samego dnia!
        Psiak wykąpany, obcięty,wymasowany, wy balsamowany!!!
        i łupieżu nie ma!!!
        Jestem naprawdę zadowolona i polecam!!!

• Gość: Myszka Re: Strzyżenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 09:29
          www.primavet.pl/uslugi.html
          na samym dole sa 2 zaprzyjaznione zaklady w ktorym strzyga pieski :)
    • Gość: madzia Re: Strzyżenie psów IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 18:50
      Strzyżenie i kapile pieskow a wszczególności yorka polecam na wyszogrodzkiej bo sama byłam juz kilka razy, czasem trzeba poczekac ale naprawde warto bo ci ludzie naprawde posiadają ogromna wiedze na temat tej rasy i sa bardzo sympatyczni.
      • Gość: gosc Re: Strzyżenie psów IP: *.plock.mm.pl 27.10.08, 20:35
        również polecam wyszogrodzką, dzis byłam z moim yorkiem na strzyżeniu, bardzo
        dokładnie i faktycznie mają dużą wiedzę na ten temat, otrzymałam odpowiedz na
        każde moje pytanie.jestem zadowolona i polecam wszystkim.
        • Gość: kama Re: Strzyżenie psów IP: *.074.c95.petrotel.pl 28.10.08, 07:52
          Witam! Ja z racji tego że mam swojego pieska już 5 lat zdążyłam wypróbować prawie wszystkie salony w Płocku. Ja osobiście polecam raczej doświadczonych fryzjerów, którzy wiedzą co robią czyli centrum sznaucera na dobrzyńskiej albo pieska z wyszogrodzkiej. Odradzam natomiast p ewę z jana pawła strzygła bardzo długo, efekt był mizerny i na dodatek wzięła najwięcej pieniędzy ze wszystkich.
    • Gość: Marta Re: Strzyżenie psów IP: 82.177.243.* 28.10.08, 15:48
      A ja centrum sznaucera na pewno nie polecę, ostatnio byłam tam z moją 4-ro
      miesięczną yorczką i facet ogolił ją maszynką prawie na łyso, a że ma cienki
      włos to wyglądała jakby z wojny wróciła, natomiast znajoma była ze swoim we
      "frotce" i piesek wygląda jak maskoteczka, ślicznie i żałuję że nie poszłam tam
      jak mnie namawiała.
      • Gość: amelka Re: Strzyżenie psów IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 22:46
        widze że jest tu poruszany temat fryzjera dla piesków bo właśnie ja mam w tej chwili mały problem z moim 7 miesięcznym yorkiem jego sierść przy skórze jest srebrna a na końcach porobiły się czarne kluchy jak chce go wyczesac a on mi ucieka i podgryza czy taki fryzjer dla piesków by coś poradził co mam zrobić lub gdzie sie udać.
        • Gość: ul.Wyszogrodzka Re: Strzyżenie psów IP: *.plock.mm.pl 20.03.09, 08:21
          ja korzystam z u p.Łukasza i p.Kasi na Wyszogrodzkiej, również mój pies miał
          takie kluchy, ale wyczesali i ostrzygli, teraz nie ma takich sytuacji, ponieważ
          wytłumaczono mi jak i co mam robić, polecam -mają dużą wiedzę i są bardzo
          sympatyczni.
          • Gość: Piotr Re: Strzyżenie psów IP: 82.177.243.* 01.04.09, 22:15
            Ludzie poczytajcie trochę, kluchy to poprostu szczenięca sierść która zrasta i
            trzeba ją ściąć, a u yorka który ma włos i go nie wymienia jak inne psy, wizyty
            u fryzjera są koniecznością, jeżeli nie strzyżenie całkowite na krótko, to
            chociaż co trzy miesiące strzyżenie higieniczne. Ja ze swojej strony polecam
            salon na Jachowicza, dobierają ładnie fryzurki i pies wychodzi dopieszczony...
            • Gość: psiara Re: Strzyżenie psów IP: *.cdma.centertel.pl 02.04.09, 11:38
              Głupoty piszesz. Jeśli się dba o włos yorka, regularnie czesze i
              kąpie w dobrych szamponach, używając odrzywki to żadne kluchy się
              nie robią.
              Ja do psiego salonu na Jachowicza psa bym nie zawiozła, z prostej
              przyczyny, tam preferują pozostawienie psa na czas strzyżania tylko
              pod ich opieką, czyli bez właściciela, a ja swojego psa nie zostawię
              z obcymi ludźmi. I każdemu rozsądnemu psiarzowi tego nie polecam, bo
              potem różne, dziwne żeczy z psem się dzieją. Skąd mam wiedzieć jak
              traktują mojego psa, gdy mnie przy nim nie ma? Mam wierzyć w
              zapewnienia ze strony internetowej?
              Polecam psich fryzjerów, którzy nie mają nic przeciwko temu, aby
              właściciel psa był przy strzyżeniu, czy kąpieli i obserwował co robi
              taki fryzjer.
              • Gość: Rita Re: Strzyżenie psów IP: 82.177.243.* 09.04.09, 22:53
                Psiaro to że preferują to nie znaczy że żądają, ja jak byłam tam pierwszy raz to
                mogłam stać i patrzeć pani Kasi na ręce (dodam że jest sympatyczną i wesołą
                osóbką) i nikt mnie nie wygonił, teraz już zostawiam Amisia i wiem że jest w
                dobrych rękach i może warto najpierw sprawdzić zamiast kogoś oczerniać...
                • Gość: psiara Re: Strzyżenie psów IP: *.cdma.centertel.pl 10.04.09, 16:13
                  Nikogo nie oczerniam, tylko wyraziłam swoje zdanie.
                  Skoro wchodzę na stronę internetową i widzę zapis " Preferujemy
                  pozostawienie psa na czas strzyżenia pod naszą opieką" to
                  automatycznie skreślam takiego psiego fryzjera i według mnie nie ma
                  o czym dyskutować. Albo można być przy strzyżeniu, albo tego fryzjer
                  sobie nie życzy, dlatego woli, aby właściciel zostawił psa.
                  Ja bym psa nie zostawiła, choćby ten fryzjer był najcudowniejszy.
              • Gość: Rita Re: Strzyżenie psów IP: 82.177.243.* 14.04.09, 13:43
                Wybacz ale pisząc że różne dziwne rzeczy z psem się dzieją po strzyżeniu w takim
                salonie, to jest oczernianie , a zwłaszcza jeśli nie byłaś i nie wiesz. Nie będę
                z Tobą dyskutować bo nie ma o czym, w końcu nikt Cię nie zmusza do chodzenia do
                frotki :) A tak na marginesie to preferować=woleć, a wybór należy do właściciela.
                • Gość: psiara Re: Strzyżenie psów IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.09, 08:20
                  Weź nie rób już z siebie cyrku za darmo Rito, Matro itd (jedno IP
                  82.177.195). Z braku klientów robisz sobie reklame na forum,
                  krytykując konkurencję - stary i oblegany przez psiarzy salon na
                  Dobrzyńskiej.
                  Pewnie, że nie ma o czym z Tobą dyskutować, bo z klonami się nie
                  dyskutuje. BUHAHAHAHAHAHA
                  • Gość: Rita Re: Strzyżenie psów IP: 82.177.243.* 15.04.09, 13:18
                    Nie wiem psiaro czy słyszałaś o IP zewnętrznym i w sieci do której jestem podłączona takie coś występuje i pofatygowałam się i zadzwoniłam do dostawcy netu i pod ten adres jest podłączonych ponad 300 osób, więc prawdopodobieństwo jest duże, że dwie osoby mogłyby być niezadowolone z jednego fryzjera a zadowolone z drugiego.
                    Jak dla mnie to koniec tematu.
                • Gość: york Re: Strzyżenie psów IP: *.c152.petrotel.pl 15.04.09, 12:08
                  Rita, a co Ty tak bronisz zawzięcie tej frotki, jakby był to Twój
                  salon?
                  Siara ma rację. Postanowiłaś udupić konkurencję aby szybko zdobyć
                  klientów. Chciałabym zobaczyć tego Twojego pięknie ostrzyżonego
                  yoreczka na żywo. Chyba mieszkasz w Płocku skoro strzyżesz psa na
                  Jachowicza. Napisz gdzie spacerujesz ze swoim psem to przyjdę i
                  sobie to super stzryżenie obejrzę. Tylko jeśli Twój york wygląda tak
                  jak te na zdjęciach 13 i 23 na stronie www.frotka.com to dziękuję
                  ale nie podoba mi się, więc i nie skorzystam ze strzyżenia. Mój york
                  tak wygląda przed strzyżeniem.
                  • Gość: psiara Re: Strzyżenie psów IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.09, 12:50
                    Przejrzałam zdjęcia psów na tej stronie i odnoszę wrażenie, że ktoś
                    się dopiero uczy strzyc. Te psy wyglądają jakby były jakieś
                    niedorobione. Strzyżenie na jedno kopyto wszystkich ras jak leci.
                    Nieudolnie i zbyt mocno zrobione wcięcie na całej długości, między
                    przednimi i tylnymi łapami, a pozostawiona pod brzuchem "falbanka"
                    jest za wąska i albo przycięta za krótko, albo na równo, co oszpeca
                    każdego psa bez względu na rasę. Na łapach zbyt mocno pościnany włos
                    ozdobny, zero kątowania, pies wygląda jakby był kaleką. No i te
                    pościnane nożyczkami yorki - tragedia. Zostaw psa do strzyżenia
                    samego, a przy odbiorze nie będziesz wiedział jaką masz rasę.
                    A te lepsze zdjęcia to są ostro retuszowane, co widać gołym okiem.

Może lepiej niech ta pani z Jachowicza tylko sprzedaje same psie
                    akcesoria, a strzyżenie sobie odpuści, bo to wstyd i hańba brać od
                    ludzi pieniądze za takie wyzemdolenie psa.
                    • Gość: anakonda Re: Strzyżenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 23:01
                      No to psiara pochwal się swoimi pracami. Skoro używasz takiego
                      słownictwa i wiesz jak co powinno wyglądać oznacza to, że wiesz o co
                      gra, także mniemam, że pałasz się strzyżeniem. Skoro tak zacięcie
                      krytykujesz, to przedstawisz swoje prace. Będzie można porównać i
                      ocenić wartość twoich słów...
                  • Gość: Rita Re: Strzyżenie psów IP: 82.177.243.* 16.04.09, 09:27
                    York zapraszam na wielką płytę w pobliżu szkoły, najczęściej w godz między 7 a
                    8, 16 a 17 i około 21
                    • Gość: yorczek Re: Strzyżenie psów IP: *.aster.pl 10.05.09, 00:31
                      Tak czytam te przepychanki i jedno co mogę napisać to to ,że swojego psa do
                      Frotki ( bo niby znajoma) ale nie polecam!!! Zrobiła mi z psa kundla a miała
                      pole do popisu bo mija suczka była bardzo zarośnięta a zarazem zadbana. Dostałam
                      psa w okropnym stanie. Już sama bym lepiej go ostrzygła.
    • Gość: Sylwia Re: Strzyżenie psów IP: *.152.149.18.dsl.dynamic.eranet.pl 11.05.09, 20:05
      Polecam salon "Frotka" u Pani Kasi. Profesjonalna obsługa, Pani Kasia ma wyśmienite podejście do piesków jak również wiedzę na temat naszych pupili. Byłam tam już kilka razy z moimi shih tzu. Jutro mam kolejną wizytę. Na pewno nie zmienię tego salonu na żaden inny. Moje pieski po wizycie u p. Kasi są wymyte, wypielęgnowane i szczęśliwe. Gorąco polecam niezdecydowanym salon "Frotka" na Jachowicza.
      • Gość: Ania_82 Re: Strzyżenie psów IP: *.plock.mm.pl 19.05.09, 23:09
        :)
        • Gość: Ania_82 Re: Strzyżenie psów IP: *.plock.mm.pl 19.05.09, 23:26
          Hej tak mnie zainspirowało to jak pisaliście wczesniej o tym IP i faktycznie
          jest to prawda ze kilka osób może być pod tym samym hehe…ale nie o tym chciałam…
          Ja chodzę do Arii na Jana Pawła do Pani Oli i tam kupiłam sobie taki płyn do
          rozczesywania swego Yorka, jest super pięknie pachnie ułatwia rozczesywanie
          rozplątuje włos i jest przy okazji odżywką, ktoś wcześniej pisał że jego piesek
          ma kluski na końcówkach i dlatego o tym pisze. A jeśli chodzi o zostawanie z
          psem przy strzyżeniu to ja zawsze zostaje nikt mnie nie wygania, a poza tym jest
          sympatyczna atmosfera.
          Pozdrawiam Wszystkich, którzy kochają swoje psiaki
    • Gość: Anka Re: Strzyżenie psów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.05.13, 20:06
      Ostatnio odwiedziłam nowy salon pupil na jachowicza w tym niebieskim wieżowcu obok poczty jest rewelacyjny. Pani ma fajne podejście mój yorczek i ja byliśmy naprawdę zadowoleni.
    • Gość: Paula Re: Strzyżenie psów IP: 91.212.223.* 20.07.16, 12:59
      Witam, a ja polecam mojego męża :-) Nowy fryzjer w Płocku przy przychodni weterynaryjnej POLIVET na Bolesława Krzywoustego 2B (z tyłu Marynarza) lub w Ciechomicach na Tymiankowej 22 - jeżeli ktoś mieszka po drugiej stronie Wisły albo na życzenie dojazd do klienta :-) Wiem wiem, powiecie, że jestem nieobiektywna, możliwe, że macie rację, ale widzę jak wkłada w to swoje serducho. Posiada ciekawą umiejętność nawiązania właściwej relacji z psim klientem co gwarantuje bezpieczeństwo oraz bezstresową obsługę psiaków. Widzę to na co dzień i podziwiam :-) Możecie przekonać się sami :-) I zgadzam się z przedmówcami, że konkurencja jest potrzebna i motywująca. Z psim fryzjerem jest jak z każdym innym fryzjerem. Jednemu klientowi spodoba się fryzura zrobiona przez jednego a innemu przez drugiego fryzjera. Trzeba znaleźć takiego, który podpasuje :-) I należy to uszanować a nie hejtować. Fajnie, że powstało takie forum i każdy może wyrazić swoją konstruktywną opinię. W sumie nie wiedziałam, że tyle psich fryzjerów jest w Płocku :-) Pozdrawiam fryzjerów i kochających pieski oraz jak macie ochotę zapraszam na stronkę www.facebook.com/ROFI.Psi.Fryzjer.Plock
      • Gość: gość 721 Re: Strzyżenie psów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.16, 09:41
        Paula, fryzjer musi umieć ostrzyc psa tak, jak właściciel sobie życzy, bo to właściciel psa płaci za usługę, a jak nie umie to niech się nie bierze za strzyżenie. Wy wszyscy macie cudowne podejście do psów, tylko rzadko który pozwoli aby właściciel psa był obecny przy strzyżeniu. Przecież strzyżenie to nie zabieg chirurgiczny, żeby odbywał się w sterylnych warunkach.
        • Gość: Paula Re: Strzyżenie psów IP: 91.212.223.* 11.10.16, 09:12
          gość 721, jeśli groomer prosi, aby właściciel poczekał na zewnątrz gabinetu to tylko i wyłącznie kierując się dobrem psiaka. Na stole groomerskim zwierzak spotyka się z nową dla niego sytuacją, tym samym z reguły jest spokojniejszy. Dzięki temu cały zabieg strzyżenia jest dla niego mniej stresujący i dużo bezpieczniejszy (nie kręci łebkiem, nie gryzie, nie wyrywa się, nic, ani nikt go nie rozprasza). Jeżeli właściciel ma jakiekolwiek wątpliwości, co do komfortu zwierzęcia i czekając w poczekalni uzna za stosowne, zawsze może wejść i dotrzymać psu towarzystwa. A co do fryzury to najlepiej przed strzyżeniem ustalić dokładnie czego się oczekuje (można przynieść zdjęcie przykładowo obciętego psiaka znalezione w necie albo pokazać zdjęcie poprzedniej fryzury, która nam się spodobała) i pozwolić groomerowi robić to, w czym jest profesjonalistą.
          Pozdrawiam :-)
    • Gość: saluthello123 Re: Strzyżenie psów IP: *.150.c73.petrotel.pl 24.05.18, 19:24
      Polecam salon fryzjerski Centrum Sznaucera na ul Dobrzyńskiej Pan zna się na rzeczy jest pewien co robi, nie boi się i nie bawi z obcinaniem. Niektórzy nie mają podejścia i obcinają po 2 godziny, ja mam psa rasy shih tzu obcina go w 30 min, pożądnie i ładnie. Obcina maszynką, niektórzy tylko podcinają nożyczkami, ale jak nie ogolic tyle włosów, przecież piesek się męczy, także ja jestem zadowolona, ale jak kto woli decyzja zależy od właściciela w jaki sposób obcinac psa. Bardzo długo pracuje w tej branży. Bardzo polecam. Ja mam psa od 3 lat i przez 3 lata chodzę tylko tu. Najserdeczniejsze pozdrowienia i gratulacje dla tego Pana, zna się na rzeczy! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka