seamoon 06.05.13, 19:56 tak sobie mysle ze lepiej wydac te pieniadze na ludzi ktorzy podtrzebuja dobrego wozka niz na konkursy pieknosci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.plock.mm.pl 06.05.13, 20:27 a ja się z Tobą nie zgadzam, bo każdy z nas nieważne czy sprawny czy z niepełnosprawnością ma prawo funkcjonować we wszystkich aktywnościach a nie ograniczać się jedynie do tych najniższych typu dobry wózek. to, że organizujemy tego typu konkursy oznacza że jesteśmy o krok dalej, że potrzeby osób niepełnosprawnych rosną, że bardzo często wychodzą poza cztery ściany i dążą do szczęścia. I to daje nadzieję, że nadejdzie czas kiedy przestaniemy myśleć o niepełnosprawnych w kategoriach wózków, kul itd. tylko będziemy współuczestniczyć w wielu aktywnościach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 20:43 jak dla mnie to ten konkurs to jedna wielka ściema, i nie chodzi tu o to że uczestniczki poruszają się na wózkach ale o sam sposób oddawania głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.13, 20:50 po 1 - dla osób niepełnosprawnych udział w takim konkursie i pokazanie wszystkim swojej niebywałe urody jest z pewnością bardzo pozytywnym przeżyciem, po 2 - dzięki temu konkursowi problemy osób niepełnosprawnych zostały nagłośnione a Ty w swojej dobroduszności przekażesz pieniądze, bo jesteś szlachetnym i dobrym człowiekiem - czyli konkurs spełnił swoje zadanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed ka Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 21:23 A więc mamy głosować na Olgę bo jest "nasza"? Spod Płocka? A wygra Ta, która ma najwięcej głosów "na naszą"? To zmieńmy tytuł na "Nasza na wózku" albo cóś, bo jak tak, to mamy głosować na Miss. Odpowiedz Link Zgłoś
fr0gger Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P 06.05.13, 22:56 ale przecież masz rozum - sugestii gazety nie musisz traktować aż tak serio. Jak Cię interesuje to oddaj głos na najpiękniejszą wg. Twojego zdania. Jeśli nie interesuje, to nie krytykuj, że jest taki konkurs i omiń łukiem. Są tacy dla których taki konkurs może być największym osiągnięciem i z tego będą czerpać siłę na dalsze dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed ka Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 23:18 Czy ja nie potrafię uczciwie napisać? Czy to jest niezrozumiałe? Ja krytykuję sugerowany sposób głosowania.Ja nie chcę głosować na jedno, gdy chodzi o drugie bo mi nie pasuje. Sam zaś uważam, że wszystkie dziewczyny zgłoszone do konkursy są ładne. Wszystkie tak samo zasługują na wygraną! Odpowiedz Link Zgłoś
biust75d Czy kolejny konkurs to będzie wybór miss w trumnie 07.05.13, 08:24 Będzie chyba kilka kategorii wiekowych.... Jak mozna spaprać ideę konkursu piekoności. Juz były tez wybory miss więźniarek. W tym kraju mamy totalne pomylenie pojęć. Wprowadźmy jeszcze wybory miss i mistera Down'a -będzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
djrej Re: Czy kolejny konkurs to będzie wybór miss w tr 07.05.13, 12:19 Ciekawe, czy jak skręcisz sobie kark jadąc motorem, albo skacząc do wody, albo gdy potrąci cię na ulicy podobny do ciebie bezmózg, to też będziesz taki cwaniak Żyj i pozwól żyć innym tak, jak chcą. Skoro tyle dziewczyn zgłosiło się do konkursu, to znaczy, że tego potrzebują. Potrzebują wyjść z cienia, uwierzyć w siebie i nabrać odwagi do życia w świecie, gdzie wokół jest tylu złośliwych kretynów, z tobą na czele (za "miss w trumnie") Wdziałem zdjęcia wszystkich kandydatek i niektóre są naprawdę prześliczne. Żeby nie było... zachęcanie do głosowania na "swoją" uważam za głupie. Dziewczyny na pewno chciałyby prawdziwego głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miller a czemu nie IP: *.009.c83.petrotel.pl 07.05.13, 11:37 wybrać w następujących kategoriach: Mistera na kulach? Miss bezzębnych? Najładniejszą z jedną nogą? Miss/Mistera ofiar księży-pedofilów? w przypadku wózkowych, jest tylko jena różnica: chodzące miss szukają sponsora butów, torebek, fatałaszków a te na wózkach szukają sponsora, który da na nowy wózek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tak Re: a czemu tak IP: *.157.c88.petrotel.pl 07.05.13, 13:16 proponuję wybrać bezmózga roku, miałbyś duże szanse na wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed ka Re: a czemu tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 19:27 Proponuję wyzbyć się inwektyw. To życie "na wózku" nie jest usłane kwieciem i choć ogromna liczba ludzi ( w skali Kraju, ma się rozumieć) jest zaangażowana w walkę "o lepsze" - te wszystkie zabiegi, terapeutyka, sanatoria i szpitale, organizowanie środowiska w całość umożliwiającą bardziej skomplikowane formy wspólnego spędzania czasu, nic nie zastąpi utraty zdrowia. Jedźcie do Ciechocinka. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonylin Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod Płocka 12.05.13, 09:20 Olgo - melduję, że głos oddałem. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś