Dodaj do ulubionych

Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod Płocka

06.05.13, 19:56

tak sobie mysle ze lepiej wydac te pieniadze na ludzi ktorzy podtrzebuja dobrego wozka niz na konkursy pieknosci..
Obserwuj wątek
    • Gość: arek Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.plock.mm.pl 06.05.13, 20:27
      a ja się z Tobą nie zgadzam, bo każdy z nas nieważne czy sprawny czy z niepełnosprawnością ma prawo funkcjonować we wszystkich aktywnościach a nie ograniczać się jedynie do tych najniższych typu dobry wózek. to, że organizujemy tego typu konkursy oznacza że jesteśmy o krok dalej, że potrzeby osób niepełnosprawnych rosną, że bardzo często wychodzą poza cztery ściany i dążą do szczęścia. I to daje nadzieję, że nadejdzie czas kiedy przestaniemy myśleć o niepełnosprawnych w kategoriach wózków, kul itd. tylko będziemy współuczestniczyć w wielu aktywnościach :)
    • Gość: pati Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 20:43
      jak dla mnie to ten konkurs to jedna wielka ściema, i nie chodzi tu o to że uczestniczki poruszają się na wózkach ale o sam sposób oddawania głosów
    • Gość: marcin Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.13, 20:50
      po 1 - dla osób niepełnosprawnych udział w takim konkursie i pokazanie wszystkim swojej niebywałe urody jest z pewnością bardzo pozytywnym przeżyciem,
      po 2 - dzięki temu konkursowi problemy osób niepełnosprawnych zostały nagłośnione a Ty w swojej dobroduszności przekażesz pieniądze, bo jesteś szlachetnym i dobrym człowiekiem - czyli konkurs spełnił swoje zadanie :D
      • Gość: szwed ka Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 21:23
        A więc mamy głosować na Olgę bo jest "nasza"? Spod Płocka?
        A wygra Ta, która ma najwięcej głosów "na naszą"?
        To zmieńmy tytuł na "Nasza na wózku" albo cóś, bo jak tak, to mamy głosować na Miss.
        • fr0gger Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P 06.05.13, 22:56
          ale przecież masz rozum - sugestii gazety nie musisz traktować aż tak serio.
          Jak Cię interesuje to oddaj głos na najpiękniejszą wg. Twojego zdania.
          Jeśli nie interesuje, to nie krytykuj, że jest taki konkurs i omiń łukiem.
          Są tacy dla których taki konkurs może być największym osiągnięciem i z tego będą czerpać siłę na dalsze dni.

Pozdrawiam
          • Gość: szwed ka Re: Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 23:18
            Czy ja nie potrafię uczciwie napisać? Czy to jest niezrozumiałe?
            Ja krytykuję sugerowany sposób głosowania.Ja nie chcę głosować na jedno, gdy chodzi o drugie bo mi nie pasuje.
            Sam zaś uważam, że wszystkie dziewczyny zgłoszone do konkursy są ładne. Wszystkie tak samo zasługują na wygraną!
    • biust75d Czy kolejny konkurs to będzie wybór miss w trumnie 07.05.13, 08:24
      Będzie chyba kilka kategorii wiekowych.... Jak mozna spaprać ideę konkursu piekoności. Juz były tez wybory miss więźniarek. W tym kraju mamy totalne pomylenie pojęć. Wprowadźmy jeszcze wybory miss i mistera Down'a -będzie komplet.
      • djrej Re: Czy kolejny konkurs to będzie wybór miss w tr 07.05.13, 12:19
        Ciekawe, czy jak skręcisz sobie kark jadąc motorem, albo skacząc do wody, albo gdy potrąci cię na ulicy podobny do ciebie bezmózg, to też będziesz taki cwaniak
        Żyj i pozwól żyć innym tak, jak chcą. Skoro tyle dziewczyn zgłosiło się do konkursu, to znaczy, że tego potrzebują. Potrzebują wyjść z cienia, uwierzyć w siebie i nabrać odwagi do życia w świecie, gdzie wokół jest tylu złośliwych kretynów, z tobą na czele (za "miss w trumnie")
        Wdziałem zdjęcia wszystkich kandydatek i niektóre są naprawdę prześliczne.
        Żeby nie było... zachęcanie do głosowania na "swoją" uważam za głupie. Dziewczyny na pewno chciałyby prawdziwego głosowania.
    • Gość: miller a czemu nie IP: *.009.c83.petrotel.pl 07.05.13, 11:37
      wybrać w następujących kategoriach:
      Mistera na kulach?
      Miss bezzębnych?
      Najładniejszą z jedną nogą?
      Miss/Mistera ofiar księży-pedofilów?

w przypadku wózkowych, jest tylko jena różnica:
      chodzące miss szukają sponsora butów, torebek, fatałaszków
      a te na wózkach szukają sponsora, który da na nowy wózek
      • Gość: a tak Re: a czemu tak IP: *.157.c88.petrotel.pl 07.05.13, 13:16
        proponuję wybrać bezmózga roku, miałbyś duże szanse na wygraną
        • Gość: szwed ka Re: a czemu tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 19:27
          Proponuję wyzbyć się inwektyw. To życie "na wózku" nie jest usłane kwieciem i choć ogromna liczba ludzi ( w skali Kraju, ma się rozumieć) jest zaangażowana w walkę "o lepsze" - te wszystkie zabiegi, terapeutyka, sanatoria i szpitale, organizowanie środowiska w całość umożliwiającą bardziej skomplikowane formy wspólnego spędzania czasu, nic nie zastąpi utraty zdrowia. Jedźcie do Ciechocinka.
    • zielonylin Miss Polski na Wózku. Głosujmy na Olgę spod Płocka 12.05.13, 09:20
      Olgo - melduję, że głos oddałem.
      Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka