Dodaj do ulubionych

Różycki z Radotek - pomaga na wszystko?

23.09.07, 07:51
Słyszałam, że Różycki z Radotek pomaga na wszystko: na kolki,
alergie przeziębienia, nastawia bioderka. Czy macie jakieś
doświadczenia? Czy Waszym dzieciom pomógł? Rozważam wyjazd do tego
Pana.
Obserwuj wątek
    • mp1203 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 23.09.07, 08:25
      u nas pomogl na kolke gdy misiu mial 1,5 miesiaca,pozdraiwam
      • Gość: mama madzi Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.146.45.73.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 19:46

masz jakiś telefon do tego Pana chciałam się do niego wybrac ze soją
        córką.
        • Gość: ja Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.140.c70.petrotel.pl 06.01.10, 21:05
          zapisów telefonicznych nie ma kiedyś przyjmował we wtorki jedziesz i koczujesz
          wśród tłumie ludzi na swą kolej to mi się tam nie podoba organizacji kibla brak
          tragedia telefon oni nie wiedzą co to takiego szkoda gadać
        • Gość: ktosia: Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 21:12
          Pan Różycki jest bardzo dobrym HOMEOPATĄ mogę go polecic z czystym sumieniem
          każdemu na kolkę u dzieci jest najlepszy (tylko on może pomóc) wiem to z
          doświadczenia ale niestety ceni sobie bardzo prywatnosc i telefonu nie podaje
          nikomu ani przez telefon nie można się umawiac na wizytę. Przyjmuje od
          poniedziałku do piątku od około godziny 18.00 według kolejności jak kto
          przyjedzie do około 22.00.
          Pozdrawiam i życzę zdrowia.
    • shemhazai Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 23.09.07, 15:44
      maritaj napisała:

> Słyszałam, że Różycki z Radotek pomaga na wszystko: na kolki,
      > alergie przeziębienia, nastawia bioderka. Czy macie jakieś
      > doświadczenia? Czy Waszym dzieciom pomógł? Rozważam wyjazd do tego
      > Pana.

A na głupotę też pomaga ?
      Jak nie to nie masz po co do niego jechać.
      • maritaj Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 28.09.07, 09:13
        -------------------------------------------------------------------

Pokazałaś kim jesteś pisząc ten tekst i obrażając. Myślę, że forum
        nie jest dobrym miejscem dla takich jak ty. Jeśli nie chcesz się
        wypowiadać lub nie masz nic do powiedzania na ten temat to załóż
        własne forum lub własny wątek i tam wyrażaj negatywne komentarze o
        innych uczestnikach. Najlepiej jednak zachowaj je dla siebie.
        Pozdrawiam

---------------------------------------------------------------------

Marita 79`
      • Gość: wóda&koks Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.dynamic.mm.pl 11.06.18, 08:08
        pani doktór,poco zaraz głupota?...
    • rutkam Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 23.09.07, 17:07
      Nie wiem czy na wszystko,ale mojemu synkowi też pomógł jak cierpiał na
      kolkę,mojemu tacie pomagał na egzemę skóry, oczywiscie w obydwu przypadkach pomogło.

Pozdrawiam
      • Gość: asia Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: 194.246.98.* 16.11.13, 10:25
        proszę o info w jaki sposób pan Różycki pomaga na kolkę, daje zioła?
    • agnieszka_r_d Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 24.09.07, 09:07
      My byliśmy raz albo dwa, chyba ze trzy lata temu - szukaliśmy
      ratunku na infekcje gardłowo-oskrzelowwe. Lekarze nie potrafili nam
      pomóc - ładowali antybiotyk za antybiotykiem. Pomogło na krótki
      okres czasu. Myślę, że po prostu dobrze im zrobiła przerwa w braniu
      antybiotyków + sporo "babcinych" rad. Przykładowo "lek"
      przeciwgorączkowy nie działał na nich wcale - dostawali apteczne
      specyfiki.
    • wiola.p29 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 26.09.07, 10:38
      byliśmy u niego gdy nasza Oliwka miała kolkę a nikt z płockich lekarzy nie umiał
      już pomóc, on okazała się naszym zbawieniem. w rodzinie było też kilka
      przypadków w których okazywał się pomocny.
    • ania4027 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 07.10.07, 14:22
      Mieszkam w jego okolicy. Przyjeżdża do niego mnóstwo ludzi, uważam, że pomógł
      nie jednemu, a w kżdym razie nie zaszkodził-leczy ziołami. Pozdrawiam
      • pati1609 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 17.06.08, 11:41
        Wiem,że na kolke jest najlepszy!!!A orientujecie sie czy potrafi
        równeiz wyleczyć grzybice, migreny itp?
    • 1aishka1 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 29.06.08, 21:10
      Ja byłam,ale u starego Rózyckiego.Gdy byłam małą miałąm dotkliwie
      popaloną twarz(włozyłam buzię do popielnika,a ojciec, nie zauważył i
      dolał benzyny).Nie mam ani jednej blizny.Miałam też kaszaka w
      okolicy kręgosłupa,lekarze chcieli mnie operować,Rózycki dał do
      sm,arowania irozszedł się. Nie znam młodego,ale stary był doskonałym
      zielarzem.
    • maritaj Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 05.05.09, 18:36
      xxx?
      • Gość: j04nn4 majunia85 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.09, 22:47
        Ciemna to może być ulica nocą, nie obrażaj kogoś kogo nie znasz. Po
        pierwsze ten facet posiada ogromną wiedzę po drugie pomógł wielu w
        ich problemach ja jako dziecko także miałam okazje skorzystać z jego
        porad i moja siostra także w sprawach w których lekarze byli
        bezradni i rozkładali ręce. Ja nie twierdze, że zioła wyleczą
        wszystko, ale leki farmakologiczne także nie działają zawsze.
        Pozatym kiedyś leczono się tylko ziołami. Zresztą kto nie chce niech
        nie próbuje, a Ty powstrzymaj się od takich wypowiedzi bo to
        ewidentnie świadczy o braku kultury. Pozdrawiam Aska
    • majusia85 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 07.05.09, 20:35
      Czytają wpisy "fanek" odnoszę wrażenie, że ciemnota jeszcze długo będzie tkwiła w tym kraju.
      "Wiem, że na kolkę jest najlepszy".... cytat roku :D
      • Gość: mama kuby Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.cdma.centertel.pl 04.06.09, 09:22
        po co tu jesteś?
      • Gość: lili Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.128.c84.petrotel.pl 04.06.09, 13:44
        pewnie takie pojecie jak zielarstwo nic ci nie mowi???
        i za pewne nie wiesz ze wlasnie ziolami ongis leczono wiele schorzen SKUTECZNIE
        Rozycki- nie znam go, ani nigdy u niego nie bylam, ale wiem ze przede wszytkim
        jest zielarzem, jak jego ojciec i na temat ziol, przynajmniej ojciec duza wiedze
        posiadal, podróżował po swiecie zbieral informacje, uczyl sie... zapewne swoja
        wiedze przekazał synowi. a to ciemniaki co ??? hehehe ty przy nich
        taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka "blyskotliwa"
        :)))

natomiast, zgodze sie:

ciemnota jeszcze długo będzie tkwiła
        > w tym kraju.

oj bedzie, bedzie...sczegolnie za sprawa osob, ktore sa w stanie "skasowac"
        mniej inwazyjne metody leczenia niz czysto chemiczne:)
        na przyszlosc radze ksztalcic sie i jeszcze raz to samo, a pozniej probowac cos
        wniesc do watku

i jeszcze jedno, na przyszłość jakbyś chciałą kogoś ośmieszyć, to najpierw
        uzbrój się w wiedzę, a później przyłóż się do tego co chcesz napisać, pewnie się
        nie uda bo za cienka jesteś, ale pamiętaj wiedza jest kluczem:)))
        • Gość: ryś Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.221.c71.petrotel.pl 07.01.10, 00:13
          A RAKA TEN PAN TEŻ
          LECZY????????????...ZIOŁAMI????????????????????????????????????????
          phYYYYYYYYYY
          • Gość: ktosia: Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 22:44
            Do rysia: twojego raka rysiu to na pewno wyleczy - gumowym młotkiem!!!!!!!!! ha
            ha ha, hi hi hi, he he he.
            • Gość: do ktosia Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.plock.mm.pl 07.01.10, 23:09
              rak cię śmieszy.... módl się dziecko żebyś nie musiała kiedyś płakać
              • Gość: ktosia: Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 23:13
                Rak mnie nie śmieszy - nie jestem dzieckiem - modlę się - nieraz płaczę.
                POZDRAWIAM:
                • maja11-25 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 10.01.14, 11:58
                  Ja mam pytanie czy do tego pana trzeba jechać z dzieckiem jeśli ma kolke .Bardzo proszę o odpowiedzi
        • Gość: do lili Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.plock.mm.pl 07.01.10, 23:08
          brakuje ci jakiejkolwiek wiedzy, to wykaż odrobinę kultury "agitatorko"
          • Gość: ryś Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.026.c74.petrotel.pl 07.01.10, 23:37
            A ty ktosiu weź ten młotek i bardzo mocno walnij się w swój pusty łeb!!!!!Nie
            kpij sobie!!!!Ja pytałem tylko, skoro tyle ludzi mówi same superlatywy na temat
            leczenia ziółkami. A jak wiadomo raka nikt ziołami jeszcze nie
            wyleczył.Niestety:-(Więc najpierw się zastanów potem pisz!!Prosty człowieku!!
            • Gość: ktosiek: Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 12:38
              Walnięty rysiu przecież ktosia napisała że pan Różycki jest HOMEOPATĄ a każdy
              normalny człowiek wie że raka leczy onkolog(szkoda że ty o tym nie wiesz)i kto
              tu jest pusty łeb,prosty człowiek itd. tak więc zakończ tę głupią dyskusję z
              honorem dla ciebie proszę i pozdrawiam.
              • Gość: ryś Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.045.c78.petrotel.pl 08.01.10, 19:56
                Wow jakież to odkrywcze rzeczy "ktoś" na forum wypisuje.A ty cymbaliński
                przeczytaj sobie wcześniejsze posty, pomaga na wszystko ...,ludzie tu piszą o
                różnych chorobach, które leczą lekarze poszczególnych specjalizacji.Pan Z
                Radotek podobno pomaga na wszystko.A mój post o leczeniu raka ziołami to był
                sarkazm!Ciemny młotku!!!!!
                • Gość: ktosiek: Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 21:16
                  Sarkastyczny rysiu - w temacie tego wątku jest wyraznie napisane POMAGA NA
                  WSZYSTKO a nie leczy matołku (jasny).
          • Gość: lol Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.237.c87.petrotel.pl 07.01.10, 23:39
            hahahahaha ta co wiedzą błyszczy, hahaha ze słownika synonimów

usmialem sie

a teraz zaprezentuj swoja wiedze odnośnie tematu
            • aluap4 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 09.01.10, 09:45
              ale z Was idioci!!!
              Matoły Waszym zdaniem jak jest forum to od razu trzeba kogoś wyzwać, wyśmiać
              naród Polski!!!
        • Gość: JA: Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 23:16
          Oj lili kultura ci się kłania.
      • Gość: asia Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.dynamic.mm.pl 22.11.16, 18:09
        Na kolke jest najlepszy~pracyje w szpitalu na Dziecięcym i nasi lekarze sami sugerują o nim. Daje mieszankę ziół ktore działają rozkurczowo i rozgrzewaja i to cała magia Zwykłe zioła dobrze dobrane które działają na kolke. Leki w aptece mają oczywoscie tez w składzie te zioła ale to trzeba by było podać 2 ~3 leki naraz żeby dało ten sam efekt a on daje w jednej łyżeczce od herbaty.
    • Gość: aaa Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.025.c95.petrotel.pl 10.01.10, 00:48
      ciemnota i zacofanie
      • Gość: dobrarada. Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 01:08
        Piszesz o sobie - - - aaa.
        Więc idz do szkoły to będziesz taka jak my.
        • Gość: bez_cukru Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.201.c67.petrotel.pl 10.01.10, 19:54
          Podobno Różycki już nie przyjmuje "pacjentów".
        • Gość: lol Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.137.c70.petrotel.pl 10.01.10, 20:32
          > Piszesz o sobie - - - aaa.
          > Więc idz do szkoły to będziesz taka jak my.

ej, bez liczby mnogej!!! myslisz ze ktos tu by chcialby byc taki jak ty?

plockie fabryki magistrów czy licencjatów madrosci ci nie zapewnią:)
          • Gość: aaa Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 08:53
            a wiesz gdzie ja mam twoje gadanie? A w doopie!!!!
          • Gość: aaa Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 08:55
            a jedż do tego cudotwórcy z Radotek
        • Gość: aaa Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 08:52
          pójdę do tej samej co i ty to będę mądra
    • Gość: iza Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.centertel.pl 11.01.10, 13:49
      podajcie mi jakies namiary na tego pana? Adres gdzie dokładnie przyjmuje, mam
      zamiar wybrać się do niego. Pozdrawiam
      • Gość: doktór Rurzycki Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.class100.petrotel.pl 10.01.14, 23:35
        stary rynek na przecifko afrodyty
    • Gość: Ell Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: 78.154.70.* 06.10.14, 14:46
      Nam pomógł
      • Gość: OLI Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.15, 12:56
        Prosze o info gdzie mieszka czy przyjmuje ten pan moja corka 3.5miesięczna ma problem z bioderkiem tzreb je nastwic w panewce .Zalecone mam szerokie sztywne pieluchowanie dziecko wrzeszcy niemiłosiernie. Nakupowalam i probowalam roznych materialow metod nie stety okazuja sie do niczego.Kiedys byla taka Starsza Pani kolo warszawy nastawila dziecku mojej znajomej niestety zmarla.Jesli ktos ma jakies namiary prosze o odpowiedz z gory dziekuje.Pozdrawiam
        • Gość: fifi Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.dynamic.mm.pl 16.02.15, 17:01
          Idź do ortopedy ,jedź do Otwocka. Różycki nie nastawia bioderek.
    • Gość: infern Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: 213.158.222.* 20.04.15, 18:57
      Bylam bardzo sceptyczna jadac do tego pana z moja corka ktora mecza kolki....i w niczym sie niepomylilam mowiac do meza ze to istna glupota. Moze komus pomoglo nam nie, i szkoda bo meczylam dziecko to dziwaczna kuracja.... ale gdy jest sie na tyle zdesperowanym placzem dziecka czlowiek siega po dziwne metody i wierzy ze cokolwiek pomoze. Pozostalo nam to przezyc i wrocic do sap simplexu. Pozdrawiam wszystkich ktorzy dziela nasz los
      • Gość: A. Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.110.c95.petrotel.pl 30.04.15, 21:11
        Kolka u niemowlaka może być objawem alergii, a wtedy Różycki nie pomoże.
      • Gość: ona Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.plock.mm.pl 01.05.15, 20:26
        może wystarczy dziecko zdrowo żywić by nie miało kolek, może zwyczajnie nie podawać mleka krowiego, które dla ludzi nie jest dobre? każdy ssak powinien pić mleko wyłącznie własnej matki, bo tylko takie jest odpowiednie dla jego gatunku. jak można dziecku podawać białka, hormony przeznaczone dla cieląt......
      • Gość: ola Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.class100.petrotel.pl 04.05.15, 19:39
        Nam też Rózycki nie pomógł na kolke. Dopiero krople sab simplex przesłane przez kuzynke z Niemiec zdzialaly cuda.
    • Gość: Martyna Ch Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.16, 20:08
      Pomozcie !!

Potrzebuje numeru do znachora Różyckiego z Radotek !!

Przyjmuje on moze w soboty i w niedziele ?
      • a1234512345 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 13.11.16, 21:02
        Przyjmuje pn-pt od godz. 17, telefonu brak.
      • Gość: ghjd Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.16, 07:53
        Buhaha znachor
        • Gość: Anna Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.12.17, 13:48
          W ubiegłym tygodniu byłam u Pana Różyckiego z problemem skórnym. Byłam już u wielu profesorów, ordynatorów klinik dermatologicznych, wspaniałych specjalistów.Zmiany skórne leczyłam latami. Nikt nie potrafił mi pomóc. Pan Różycki przygotował zioła do picia, maść, które to już po kilku dniach przyniosły zadziwiające efekty.Po dwóch tygodniach nie było śladu i moja 7 letni horror skończył się. Wszystkim, którzy wybierają się do Niego życzę, by mieli to szczęście by dostać się do Niego bo od innych wiem, że z tym jest coraz trudniej. Wiadomo, ma swoje życie prywatne i nie czeka na pacjentów. Ceni sobie wolność i czas swój chce poświęcić rodzinie. To zrozumiałe. Pomógł bardzo wielu osobom, mojej mamie, której lekarze nie chcieli już leczyć bo nie widzieli efektów swojego leczenia, moim koleżankom z pracy...Ci, którzy źle się o Nim wypowiadają są albo złośliwi albo też po prostu nie dostosowali się do Jego zaleceń. Z całego serca bardzo Mu dziękuję i życzę by jak najdłużej mógł pomagać potrzebującym bo jest w tym naprawdę świetny.
          Z czystym sercem polecam.
          • Gość: Karol Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.centertel.pl 07.03.18, 23:42
            Witam proszę o kontakt do tego Pana , jak dojechać ? Czy trzeba się umówić ? Bardzo proszę o pomoc .
          • Gość: 3kwiat Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? IP: *.centertel.pl 05.06.18, 09:46
            uważam że jest to naprawdę mądry człowiek pewnie nie wszechwiedzący ale warto skorzystać z jego wiedzy i oczywiście stosować do jego zaleceń. WYLECZYŁ mojego tatę w bardzo prosty sposób .Lekarze leczyli go pół roku w tym 2 miesiące leżał w szpitalu. Jednak bezskutecznie .
            • draxoo27098 Re: Różycki z Radotek - pomaga na wszystko? 03.03.23, 10:24
              Mogę prosić o adres jakiś dokładniejszy do Pana Różyckiego? Nigdzie nie ma nawet wzmianki o miejscu gdzie się znajduje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka