Dodaj do ulubionych

Krótka historia capoeiry

IP: *.c153.petrotel.pl 04.03.05, 20:08
capoeira jest naj pjękniejszym tańcem narodowym. Bardzo się ciesze z tej
grupy capoeira unicar Płock. Ja ruwnieżzawsze od mała zawsze chciałem
trenować capoeira od kąd tylko zobaczyłem film Tylko Dla Najlepszych. Przyjć
przekonaj się sam.......dziękuje i narka
Obserwuj wątek
    • Gość: JaAaAa Re: Krótka historia capoeiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:44
      "dzieki Mestrowi Bimbrze" - kto to jest Mestre Bimber? :DDD
      • Gość: Mestre Bimber Re: Krótka historia capoeiry IP: 212.160.172.* 09.03.05, 14:50
        Jestem ciekawy kto pisal ta krotka historie?
        Niemajacy kompletnego pojecia o capo dziennikarz, ktory skompilowal rozne
        teksty z sieci czy moze ktos zaangazowany sie nie przylozyl?
        • Gość: Tomek Re: Krótka historia capoeiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 07:27
          witam
          artykul naprawde byl troszke smieszny. ale to nie jest wina czlonkow grupy ze
          mial tak malo miejsca w gazecie i pisal go ktos nie majacy zielonego pojecia o
          CAPO. jesli chcesz sie przekonac ile "zaangazowani" czlonkowie wiedza o capo
          zapraszam na trening pogadamy :) P.S. a kim ty wogole jestes ?? :D pozdrawiam
          Tomek
      • Gość: Tomek Re: Krótka historia capoeiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 07:32
        czesc
        Mestre Bimber to ten ziomek ktory napisal tego posta pod Twoim :). tylko watpie
        zeby to on byl "ojcem" Capoeiry :D. odpowiedzialem na Twoje pytanie teraz ty
        odpowiedz na moje :D ogladales/as film "Wszystko dla najleprzych" ??? bo ja nie
        mimo ze to wlasnie dzieki temu filmowi (podobno) zorganizowalem grupe :D
        Pozdrawiam AXE
        • Gość: Giosia Re: Krótka historia capoeiry IP: *.zep.com.pl 16.03.05, 07:34
          A ja mam pytanie do kogos kto zna się lub trenuje ten styl walki. Mój syn
          trenuje od prawie roku karate - ma 9 lat, ale chciałby zacząc trenować
          capoierę - czy jest to mozliwe? Może zacząłby od nowego roku szkolenego? Czekam
          na odpowiedz.
          • Gość: Tomek Re: Krótka historia capoeiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:50
            moze zaczac trenowac w kazdej chwili. nabor do płockiej grupy jest caly czas.
            podaje swojego maila tomo2001@go2.pl i tel. 502411148 :) Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka