Dodaj do ulubionych

Przewodnik po liceach

IP: *.c151.petrotel.pl 22.03.05, 12:10
III LO GÓRĄ :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Przewodnik po liceach IP: *.stacje.agora.pl 22.03.05, 12:37
      Ciekawe czym roznia sie od siebie klasy : historyczno-europejską, humanistyczno-
      dziennikarską, humanistyczno-kulturową ?
    • Gość: Misiek Re: Przewodnik po liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:36
      hehehe no spox w III LO tez jest siłka, salka goimnastyczna, sala wielka, sklepik, ksero nawet. hehehe jak by nie było troche dyskryminachji i braku zetelności ja tu widze :))
      • Gość: gim 4 rlz Re: Przewodnik po liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 18:49
        zadna inna szkola tylko gim 4 rlz a z lic 70 reszta suks
        • Gość: jagienka 001 Re: Przewodnik po liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:35
          NO coż glupie pytanie oczywiscie JAGIELONKA IS THE BEST najlepsi ludzie
          nauczyciele klimat i ....... jedne chlopiec boski :D:D
          • Gość: :) Re: Przewodnik po liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 19:34
            nie tylko jeden ;) pozdrawiam :)
          • Gość: jagienka Re: Przewodnik po liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:56
            NO tak ale jeden szzcegolnie bliski mojemu sercu szkoda ze go nie mam :(:(:PPP
            zapraszamy do jagi!!! Boscy chlopcy polamia wam serca palki sie posypia hehe i
            tyle:) GIT SZKOLA:PP
            • Gość: zzzzzzz Re: Przewodnik po liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:22
              ekonomik to najlepsza szkola pod sloncem tu dopiero sa ladni chlopcy wyluzowani
              nauczyciele i wogole jest the best
              • Gość: Nataluś JAgiellonka :) IP: *.c243.petrotel.pl 30.04.06, 11:38
                JAGA JAGA JAGA RULEZZZZZZ !!!! NA ZAWSZE JAGIELLONKA SUPER ATMOSFERA LUDZIE I KADRA =))) NO I WŁADZIO JEST NIE DO POBICIA :D=D POZDRÓWKA DLA JAGIELLOŃCZYKÓW :D
                • Gość: ja Re: JAgiellonka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:47
                  Trzecie góruje po prostu a Jagiellonka jest raczej dla sadomasochistów :)
                  pozdrawiam pa:*
                  • Gość: gabaa Re:III górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:11
                    jak narazie to zawiele osób z tamtąd nie znam, ale i tak rządzicie:D pzdr;)
                    • luk1990 Re:III górą 26.07.06, 15:04
                      juz znasz 3 osby. jestm kolegą goscia, którego poznałaś na tym forum i będzie z
                      toba chodził do klasy. takze znasz juz nas 2 ;]
                      3 LO - rządzi :)
                      • brakloginu44 Re:III górą 26.07.06, 15:54
                        jedno co wiem to to ze jak by na to nie patrzyc "najinteligentniejsi uczniowie"
                        idą do Małachowianki... aha no i ze oczywiscie 3lo jest lepsze od jagiellonki ;-)
                        ---
                        zobaczyłem światło, więc przyszedłem...
                      • Gość: ja Re:III górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:58
                        luk1990 do jakiej klasy idziesz?
                        • brakloginu44 Re:III górą 26.07.06, 16:00
                          Gość portalu: ja napisał(a):

> luk1990 do jakiej klasy idziesz?

odpowiadam w imieniu luka1990: luk1990 nie wie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka