Gość: egon IP: 193.59.95.* 07.07.05, 08:41 Rewelacyjne jest to zdjęcie dołączone do artykułu. Czy gazeta mogłaby udostępnić je w lepszej rozdzielczości abym mógł uatrakcyjnić mój pulpit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toja Re: Program identyfikacji psów IP: 213.25.91.* 07.07.05, 09:42 Proszę ta piękną panią o sposób zamocowania paska na kolczatkę! Odpowiedz Link Zgłoś
pebees zaczipowany i golden retrieverów 07.07.05, 10:34 'W Płocku jest ponad 9,1 tys. zaczipowanych psów' ech... co to za słownictwo w tym artykule, może by tak czasem autorzy zajrzeli do słownika, bo w dzisiejszych czasach regułka 'uje się nie kreskuje' to trochę za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Program identyfikacji psów IP: *.c157.petrotel.pl 07.07.05, 11:51 Takie zdjęcia w tej gazecie to nie nowina. Istnieje spec od takiej "roboty". A, akcja? Głupia i nie potrzebne wydawanie pieniędzy. Mamy w Płocku już psy, które noszą na karku pod skórą identyfikacyjne chipy. To co teraz widzę to następny głupi pomysł. To takie problemy są w tym mieście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Niech lepiej Basia sama wczepi sobie czip w ci... IP: 193.59.95.* 07.07.05, 11:56 albo niech nosi ten żółty pasek. Idioci, nie mają się czym zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Niech lepiej Basia sama wczepi sobie czip w c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 06:36 Pomysł czipowania psów nie jest głupi. Sam kiedyś zgubiłem swojego pieska i po tygodniu rozpaczliwych poszukiwań udało mi się go znaleźć - przez przypadek. Teraz jest zaczipowany i wiem, że gapa nie zginie. Tym bardziej, że zabieg był bezpłatny - nie wiem jak jest teraz. A jak przyczepić pasek do kolczatki? Zapytaj „sąsiada złotą rączkę”. Sposobów jest co najmniej tysiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Program identyfikacji psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 06:47 do autora- były znacznie dowcipniejsze wpisy,znizka formy ? do innych: trzeba dbać o wizerunek Polaka-narzekacza, zrzędy, to najprostsze, rzeczowo zabrać głoś to już ponad siły/intelektualne/? Odpowiedz Link Zgłoś