Gość: co Wy na to ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edward Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: 193.59.95.* 16.02.06, 11:28 Krzyniu? Rewelacja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Z. Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 16.02.06, 12:05 Bardzo dobra kandydatura.Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. złóż kolego jeden wątek x na stanowisko y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:19 Zamiast płodzić seryjnie nowe tamaty x,y na prezia załóż jeden wątek. Są osoby które nie lubią grzebać w śmietniku, więc go nie rób na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: złóż kolego jeden wątek x na stanowisko y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:24 Co to za nawisk? Czy to Żyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dee Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 16.02.06, 20:55 A jego żona Prezesem Komunikacji Miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orotdoks Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.c242.petrotel.pl 17.02.06, 08:06 Super!!! Wtedy napewno odbudują synagogę i bożnicę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek. Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:21 Jestem za,ale z ramienia jakiej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:18 SLD - sojusz ludzi durnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.mofnet.gov.pl 17.02.06, 14:16 Ten człowiek on tylko do śmieci się nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe żaden z dotąd zgłoszonych nie jest w stanie wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:12 nie jest w stanie wygrac z Panem Milewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: żaden z dotąd zgłoszonych nie jest w stanie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:12 a Milewski to wielka rewelacja Izmajłowicza znam bardzo madry gość przykładem jest jak racjonalnie kieruje obecna społką którą cały czas rozwija i tworzy nowe stanowiska pracy kto go nie zna niech zamilknie i durnych opisów nie tworzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:33 obawiasz sie czegoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:51 zgadujcie ile chcecie a Prezydentem i taj bede JA! i to bedzie niespodzianka! ------------- jestem lesbijka ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:50 ten wieprz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:35 a znasz popaprańcu tego czlowieka ze tak sie wyrażasz ja w tej firmie pracuje i coś napewno więcej wiem o wartości tego człowieka Ty lepiej zapisz sie do cyrku przydasz sie na padline dla zglodniałego lwa pozdrawiam popaprańca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwizdun Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.c240.petrotel.pl 04.03.06, 12:07 Co to za facet? Jeżeli chcesz człowiekowi zrobić przysługę to zaprezentuj go a nie krzykniesz jakieś nazwisko. I co? Jak narazie olewam go. Nie znam gościa i chyba on czuje sie nie najlepiej. A może ja podam nazwisko? Proszę bardzo Kowalski na prezydenta!! I co? Taki sam skutek jaki ty wywołałeś. Uch, ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:19 Kandydat bardzo dobry Pelne poparcie Pana Senatora Kruszewskiego Juz ten wie co robi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esbek Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:01 Wie co robi i DLACZEGO to robi !!!! I dlatego to najlepszy kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.plock.mm.pl 04.03.06, 20:39 śmieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 09:36 agent ty sam jesteś jak śmieć na wiecej cie nie stac tylko na jedno słowo smieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Izmajłowicz Prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 09:56 marek trzymaj sie Z sld jakos sobie poradzisz a jak juz wygrasz ze swoimi to mieszkancy Cie popra bez problemu tym bardziej z poparciem senatora Odpowiedz Link Zgłoś