Gość: targowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 22:30 Jak myślicie, warto się wybrać? Targi w Pałacu Kultury były takie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: targowicz Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 08:46 Chyba wrator się wybrać - zwłaszcza że większość płockich firm tu się będzie reprezentować - w Pałacu kultury jeśli były płockie to może ze dwie lub trzy (nie wiem nie byłem ale tak uważam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 21:40 Płockie firmy w Warszawie??? hehehe , dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 10:43 a co z Palacu Kultury nikt do plocka nie chce przyjechac wesela robic??? lol;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:16 Można się wybrać na te Płockie Targi ale trzeba wiedzieć PO CO ? Czego się szuka ? Jak na razie to co roku na tych targach panuje duży tłok i ścisk co bardzo utrudnia jakikolwiek rozsądny wybór. Jeśli chodzi o wybór kamerzysty badż fotografa to raczej polecam poszukać w internecie bo czy Jakowscy czy Maślankowscy to jedna wielka kaszana jeśli chodzi o zdjęcia ślubne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 13:30 Witam państwa, Jeśli to wątek o mojej imprezie to chętnie się podłączę. Otórz, Targi Ślubne to nie Gala Ślubna i nie ma nic wspólnego z tą imprezą. Dwie wynajęte sale w szkole nr 22 to łącznie ok 1200 m2 powierzchni - marzę żeby był tam ścisk. Jeśli w zeszłym roku prezentowało się 15 firm a w tym 42 to chyba sukces(jak na Płock). W internecie rzeczywiście najlepiej sobie wybrać i kamerzystę, i fotografa, i salę, a nawet zespół. Ja na takim weselu nie chciał bym być. Pozdrawiam i zapraszam na www.plockietargislubne.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 14:58 Znowu nachalna reklama płockiego portalu weselnego i targów. Zespoły które tam bedą grały to jekieś nowe stwory. Dlaczego nie tam Saturna, Rewanża, Black Jack, Concort. Będzie też super kamerman Płocka Jakowski. Wystarczy poczytać wcześniejsze posty. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 12:29 > Dlaczego nie tam > Saturna, Rewanża, Black Jack, Concort. pewnie dlatego ze oni sami nie chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 18:07 A moze dlatego, że już i tak są znani w Płocku, to po co mają jeszcze wydawać kasę na coś takiego jak targi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.eranet.pl 11.02.08, 21:50 ...co za zaściankowe argumenty?! Na targach (dowolnych) bywają firmy, którym reklama do niczego nie jest już potrzebna, ale tam WYPADA bywać! Chodzi o dobre Imię Firmy, prestiż czy inny PR. Ale kto na tej wsi to rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 22:54 dużo wody w Wiśle upłynie zanim to zrozumieją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIITT Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 09:16 ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ALE NIE W KWESTII ŚMIESZNYCH TARGÓW WESELNYCH, POZA TYM ORGANIZOWANYCH LOKALNIE W TAKIEJ WIOSCE JAK PŁOCK TO CO PISZESZ DOTYCZY NP OGÓLNOKRAJOWYCH CZY OGÓLNOŚWIATOWYCH WYSTAW I PEWNYM UZNANYM MARKOM POPROSTU NIE WYPADA TAM NIE BYĆ. A CO DO PŁOCKICH TARGÓW NIKOGO NIE ZACHĘCAM ANI NIE ODRADZAM WRĘCZ NAWET Z LEKKIM NACISKIEM NA ZACHĘCAM PRZECIEŻ NIC SIĘ NIE STANIE JAK ZOBACZYCIE COŚ WIĘCEJ :) CHOĆ NIE PROPONOWAŁBYM RACZEJ FIRM KTÓRE TAM SIE WYSTAWIJĄ GDYZ NA TAKICH IMPREZAACH REKLAMUJE SIĘ RACZEJ ZA PRZEPROSZENIEM "GÓWNO" CZYLI COŚ CO NORMALNIE MA MAŁĄ SIŁE PRZEBICIA ZOBACZYCIE TAM RACZEJ WSZYSTKICH NIEUDOLNYCH FOTOGRAFÓW KAMERZYSTÓW ZESPOŁY ETC ALE TO MOŻE I DOBRZE BĘDZIECIE CHOĆ WIEDZIELI CZEGO NIE NALEŻY BRAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 09:59 pożywiom - uwidim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filemon Re: II Płockie Targi Ślubne IP: 213.76.179.* 12.02.08, 11:53 absolutnie popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tiitt Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 11:56 Może to i śmieszne ale chyba nie dla tych którzy się tam wystawiają :) Będą tam raczej znane firmy w Płocku i okolicach, znani fotografowie, kamerzyści i tacy, którzy wchodzą na rynek płocki rozbudowując swoją sieć. Po prostu - REKLAMA. Zgodzę się że pewnym markom uznanym na świecie nie wypada nie być na targach ogólno światowych, ogólnokrajowych itd. Ale... nie będąc na takich targach - też dużo tracą. Nie wiem czy każdy sobie tak podlicza ile trzeba wydać (w sumie) za wyprawienie ślubu, wesela itd. Całość ok 20000 - 40000 jak nie drożej czasem - zależy od chęci i szczególnie od ... kasy - kto ile może wydać aby uczcić ten dzień. To jest walka o takiego klienta i nie pisz że im nie zależy na takim kliencie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 20:21 Jasne będą tam firmy znane w Płocku ale z czego, z jakiego poziomu swoich usług. Nie będzie tam żadnego uznanego zespołu z Płocka, nie będzie żadnego kamermana robiącego coś na poziomie. Co do foto to nie wiem ale te osoby które znam z dobrych i zawodowych usług też nie startują. Inne dziedziny nie jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bywalca Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 00:11 zgadzam sie z ostatnimi przedmówcami, ja reprezentuję jedną z profesji /nie będę pisał jaką / roboty z weselami mam nie do przerobienia, nie mam zamiaru reklamować się na tych śmiesznych targach .Pewnie jak byłoby tak krucho z robotą jak u "bywalca" to tez bym się wystawił jak on. Najlepszą reklamą jest solidność i zadowolenie klientów które jest przekazywane pocztą pantoflową. zresztą co można pokazać na takich targach fotograf pokaże albumy z najlepszymi zdjęciami,- czasami nie jego, kamerzysta jakieś animacje i urywki filmów,- zresztą jedni rżną patenty od drugich, zespół przez kilka minut ma zagrać i się zaprezentować /z tego co wiem 20minut/, jak tu ocenić w tak krótkim czasie profesjonalizm i to że nie spieprzą mi wesela /przecież wszystko mozna puścić z gotowca/ a na weselu są różne sytuacje, sala weselna czy cattering powiedzą ile to świetnych dań zrobią i jakto jest u niech pieknie i cudownie i że są naj naj naj ......a ja wiem swoje ponieważ znam wszystkie te sale i wszystkich gości od catteringu i w rzeczywistości wygląda wszystko mniej różowo co u niektórych, w pewnych salach choć podobno uznanych nigdy nie zrobiłbym nawem stypy nie mówiąc o weselu. Więc idźcie tam ale bardziej w charakterze czysto rozrywkowym niż z nastawieniem że podpiszecie umowy z najlepszymi. Traktujcie tego typu imprezy z dużym przymróżeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 10:56 Faktycznie - ładnie to opisane i to samo ja również stwierdzam, ale zapominacie moi drodzy jeszcze o jednej ważnej rzeczy - te targi faktycznie - dla niektórych są - "by się pokazać". Ale z drugiej strony zauważcie jeszcze jedno - są powiązane z fundacją. Niektórzy stwierdzą że to mydlenie oczu - ok! Ale czy dla wszystkich? Osobiście uważam że na pewno nie dla tych komu przy okazji można pomóc - bo założe się, że większość płockich firm (nieważne czy np. kamerzyści, fotografowie, zespoły, salony piękności etc.) próbując nawiązać z nimi kontakt, by pomóc w organizacji takiej imprezy (nie koniecznie np. tak jak te targi) powiedziała by - A ZA ILE? To taka moja mała dygresja. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.08, 22:43 > REKLAMUJE SIĘ RACZEJ ZA PRZEPROSZENIEM "GÓWNO" CZYLI COŚ CO NORMALNIE > MA MAŁĄ SIŁE PRZEBICIA Ciekawe - sadzisz ze ktos kto sie reklamuje ma gowniana jakosc usług? Ciekawe, bardzo ciekawe - a ktora branze ty reprezentujesz? Mało jeszcze wiesz o życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YTU Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 08:20 NO TA PRAWDA CO DO AMATORKI WYSTAWIAJĄCYCH SIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOU Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 08:25 i w dodatku komus zależało żeby nie kontymuować tego wątku, pniewaz sztucznie otwierał inne bardziej odległe i nie z branży żęby ten nie pojawiał sie na 1 stronie -ciekawe czemu? co prawda w oczy kole ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystawca Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 09:02 żebyście się nie zdziwili, że za rok nie będziecie mieli klientów, szanowna konkurencjo. Jak was nie stać na stoisko to najlepiej pisać bzdury na tym forum. Lista firm podana w Gazecie jest moim zdaniem ciekawa i różnorodna. Firmy z Płońska i Warszawy wchodzą na płocki rynek a jedyne co Wy potraficie to pluć na pomysł targów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.anonymizer.ccc.de 21.02.08, 09:18 Najłatwiej jest opluć, bo pan/pani z firmy XXX jest nalepsza na świecie w tym o robi i ma głeboko w d... reklame gdziekolwiek.... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pss Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:06 No jasne, że jestem najlepszy, bo mam dużo terminów zajętych dwa lata do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:19 taki rozchywytwany a ma czas na forum bzdury pisac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 08:39 Jak idzie pstryknie to co zawsze wg schematu wezmie kase i mysli ze blyszczy.... dobre Odpowiedz Link Zgłoś