Dodaj do ulubionych

II Płockie Targi Ślubne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 22:30
Jak myślicie, warto się wybrać? Targi w Pałacu Kultury były takie sobie...
Obserwuj wątek
    • Gość: targowicz Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 08:46
      Chyba wrator się wybrać - zwłaszcza że większość płockich firm tu
      się będzie reprezentować - w Pałacu kultury jeśli były płockie to
      może ze dwie lub trzy (nie wiem nie byłem ale tak uważam)
      • Gość: szofer Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 21:40
        Płockie firmy w Warszawie??? hehehe , dobre!!!
    • Gość: ela Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 10:43
      a co z Palacu Kultury nikt do plocka nie chce przyjechac wesela robic???

lol;>
      • Gość: amanda Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:16
        Można się wybrać na te Płockie Targi ale trzeba wiedzieć PO CO ?
        Czego się szuka ? Jak na razie to co roku na tych targach panuje duży tłok i
        ścisk co bardzo utrudnia jakikolwiek rozsądny wybór.
        Jeśli chodzi o wybór kamerzysty badż fotografa to raczej polecam poszukać w
        internecie bo czy Jakowscy czy Maślankowscy to jedna wielka kaszana jeśli chodzi
        o zdjęcia ślubne
        • Gość: organizator Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 13:30
          Witam państwa,
          Jeśli to wątek o mojej imprezie to chętnie się podłączę. Otórz,
          Targi Ślubne to nie Gala Ślubna i nie ma nic wspólnego z tą imprezą.
          Dwie wynajęte sale w szkole nr 22 to łącznie ok 1200 m2 powierzchni -
          marzę żeby był tam ścisk. Jeśli w zeszłym roku prezentowało się 15
          firm a w tym 42 to chyba sukces(jak na Płock). W internecie
          rzeczywiście najlepiej sobie wybrać i kamerzystę, i fotografa, i
          salę, a nawet zespół. Ja na takim weselu nie chciał bym być.
          Pozdrawiam i zapraszam na www.plockietargislubne.pl :-)
          • Gość: stary Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 14:58
            Znowu nachalna reklama płockiego portalu weselnego i targów. Zespoły
            które tam bedą grały to jekieś nowe stwory. Dlaczego nie tam
            Saturna, Rewanża, Black Jack, Concort. Będzie też super kamerman
            Płocka Jakowski. Wystarczy poczytać wcześniejsze posty. itd.
            • Gość: maciek Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 12:29
              > Dlaczego nie tam
              > Saturna, Rewanża, Black Jack, Concort.

pewnie dlatego ze oni sami nie chcieli...
              • Gość: gosc Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 18:07
                A moze dlatego, że już i tak są znani w Płocku, to po co mają
                jeszcze wydawać kasę na coś takiego jak targi?
                • Gość: Bywalec Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.eranet.pl 11.02.08, 21:50
                  ...co za zaściankowe argumenty?! Na targach (dowolnych) bywają firmy, którym
                  reklama do niczego nie jest już potrzebna, ale tam WYPADA bywać! Chodzi o dobre
                  Imię Firmy, prestiż czy inny PR. Ale kto na tej wsi to rozumie?
                  • Gość: :) Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 22:54
                    dużo wody w Wiśle upłynie zanim to zrozumieją...
                  • Gość: TIITT Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 09:16
                    ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ALE NIE W KWESTII ŚMIESZNYCH TARGÓW WESELNYCH,
                    POZA TYM ORGANIZOWANYCH LOKALNIE W TAKIEJ WIOSCE JAK PŁOCK TO CO
                    PISZESZ DOTYCZY NP OGÓLNOKRAJOWYCH CZY OGÓLNOŚWIATOWYCH WYSTAW I
                    PEWNYM UZNANYM MARKOM POPROSTU NIE WYPADA TAM NIE BYĆ. A CO DO
                    PŁOCKICH TARGÓW NIKOGO NIE ZACHĘCAM ANI NIE ODRADZAM WRĘCZ NAWET Z
                    LEKKIM NACISKIEM NA ZACHĘCAM PRZECIEŻ NIC SIĘ NIE STANIE JAK
                    ZOBACZYCIE COŚ WIĘCEJ :) CHOĆ NIE PROPONOWAŁBYM RACZEJ FIRM KTÓRE
                    TAM SIE WYSTAWIJĄ GDYZ NA TAKICH IMPREZAACH REKLAMUJE SIĘ RACZEJ ZA
                    PRZEPROSZENIEM "GÓWNO" CZYLI COŚ CO NORMALNIE MA MAŁĄ SIŁE PRZEBICIA
                    ZOBACZYCIE TAM RACZEJ WSZYSTKICH NIEUDOLNYCH FOTOGRAFÓW KAMERZYSTÓW
                    ZESPOŁY ETC ALE TO MOŻE I DOBRZE BĘDZIECIE CHOĆ WIEDZIELI CZEGO NIE
                    NALEŻY BRAĆ.
                    • Gość: rusek Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 09:59
                      pożywiom - uwidim
                    • Gość: filemon Re: II Płockie Targi Ślubne IP: 213.76.179.* 12.02.08, 11:53
                      absolutnie popieram!!!
                    • Gość: do tiitt Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 11:56
                      Może to i śmieszne ale chyba nie dla tych którzy się tam
                      wystawiają :) Będą tam raczej znane firmy w Płocku i okolicach,
                      znani fotografowie, kamerzyści i tacy, którzy wchodzą na rynek
                      płocki rozbudowując swoją sieć. Po prostu - REKLAMA.
                      Zgodzę się że pewnym markom uznanym na świecie nie wypada nie być na
                      targach ogólno światowych, ogólnokrajowych itd. Ale... nie będąc na
                      takich targach - też dużo tracą. Nie wiem czy każdy sobie tak
                      podlicza ile trzeba wydać (w sumie) za wyprawienie ślubu, wesela
                      itd. Całość ok 20000 - 40000 jak nie drożej czasem - zależy od chęci
                      i szczególnie od ... kasy - kto ile może wydać aby uczcić ten dzień.
                      To jest walka o takiego klienta i nie pisz że im nie zależy na takim
                      kliencie :)
                      • Gość: stary Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 20:21
                        Jasne będą tam firmy znane w Płocku ale z czego, z jakiego poziomu
                        swoich usług. Nie będzie tam żadnego uznanego zespołu z Płocka, nie
                        będzie żadnego kamermana robiącego coś na poziomie. Co do foto to
                        nie wiem ale te osoby które znam z dobrych i zawodowych usług też
                        nie startują. Inne dziedziny nie jestem w temacie.
                        • Gość: do bywalca Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 00:11
                          zgadzam sie z ostatnimi przedmówcami, ja reprezentuję jedną z
                          profesji /nie będę pisał jaką / roboty z weselami mam nie do
                          przerobienia, nie mam zamiaru reklamować się na tych śmiesznych
                          targach .Pewnie jak byłoby tak krucho z robotą jak u "bywalca" to
                          tez bym się wystawił jak on. Najlepszą reklamą jest solidność i
                          zadowolenie klientów które jest przekazywane pocztą pantoflową.
                          zresztą co można pokazać na takich targach fotograf pokaże albumy z
                          najlepszymi zdjęciami,- czasami nie jego, kamerzysta jakieś animacje
                          i urywki filmów,- zresztą jedni rżną patenty od drugich, zespół
                          przez kilka minut ma zagrać i się zaprezentować /z tego co wiem
                          20minut/, jak tu ocenić w tak krótkim czasie profesjonalizm i to że
                          nie spieprzą mi wesela /przecież wszystko mozna puścić z gotowca/ a
                          na weselu są różne sytuacje, sala weselna czy cattering powiedzą ile
                          to świetnych dań zrobią i jakto jest u niech pieknie i cudownie i że
                          są naj naj naj ......a ja wiem swoje ponieważ znam wszystkie te sale
                          i wszystkich gości od catteringu i w rzeczywistości wygląda wszystko
                          mniej różowo co u niektórych, w pewnych salach choć podobno uznanych
                          nigdy nie zrobiłbym nawem stypy nie mówiąc o weselu. Więc idźcie tam
                          ale bardziej w charakterze czysto rozrywkowym niż z nastawieniem że
                          podpiszecie umowy z najlepszymi. Traktujcie tego typu imprezy z
                          dużym przymróżeniem oka.
                          • Gość: kkk Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 10:56
                            Faktycznie - ładnie to opisane i to samo ja również stwierdzam, ale
                            zapominacie moi drodzy jeszcze o jednej ważnej rzeczy - te targi
                            faktycznie - dla niektórych są - "by się pokazać". Ale z drugiej
                            strony zauważcie jeszcze jedno - są powiązane z fundacją. Niektórzy
                            stwierdzą że to mydlenie oczu - ok! Ale czy dla wszystkich?
                            Osobiście uważam że na pewno nie dla tych komu przy okazji można
                            pomóc - bo założe się, że większość płockich firm (nieważne czy np.
                            kamerzyści, fotografowie, zespoły, salony piękności etc.) próbując
                            nawiązać z nimi kontakt, by pomóc w organizacji takiej imprezy (nie
                            koniecznie np. tak jak te targi) powiedziała by - A ZA ILE? To taka
                            moja mała dygresja. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem

Pozdrawiam
                    • Gość: obserwator Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.08, 22:43
                      > REKLAMUJE SIĘ RACZEJ ZA PRZEPROSZENIEM "GÓWNO" CZYLI COŚ CO NORMALNIE
                      > MA MAŁĄ SIŁE PRZEBICIA

Ciekawe - sadzisz ze ktos kto sie reklamuje ma gowniana jakosc usług?
                      Ciekawe, bardzo ciekawe - a ktora branze ty reprezentujesz?

Mało jeszcze wiesz o życiu
    • Gość: YTU Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 08:20
      NO TA PRAWDA CO DO AMATORKI WYSTAWIAJĄCYCH SIE
    • Gość: YOU Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 08:25
      i w dodatku komus zależało żeby nie kontymuować tego wątku, pniewaz
      sztucznie otwierał inne bardziej odległe i nie z branży żęby ten
      nie pojawiał sie na 1 stronie -ciekawe czemu? co prawda w oczy
      kole ...
    • Gość: wystawca Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 09:02
      żebyście się nie zdziwili, że za rok nie będziecie mieli klientów,
      szanowna konkurencjo. Jak was nie stać na stoisko to najlepiej pisać
      bzdury na tym forum. Lista firm podana w Gazecie jest moim zdaniem
      ciekawa i różnorodna. Firmy z Płońska i Warszawy wchodzą na płocki
      rynek a jedyne co Wy potraficie to pluć na pomysł targów. Pozdrawiam.
      • Gość: z Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.anonymizer.ccc.de 21.02.08, 09:18
        Najłatwiej jest opluć, bo pan/pani z firmy XXX jest nalepsza na świecie w tym o
        robi i ma głeboko w d... reklame gdziekolwiek....

bez komentarza
        • Gość: pss Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:06
          No jasne, że jestem najlepszy, bo mam dużo terminów zajętych dwa
          lata do przodu.
          • Gość: ;p Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:19
            taki rozchywytwany a ma czas na forum bzdury pisac ;]
            • Gość: ewa Re: II Płockie Targi Ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 08:39
              Jak idzie pstryknie to co zawsze wg schematu wezmie kase i mysli ze blyszczy....
              dobre
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka