Dodaj do ulubionych

Łowcy dziur

IP: *.c154.petrotel.pl 02.03.06, 22:20
Uwaga z Jagielonki przy głównym wejściu odpadła nowiuteńka latarnia
przykręcona do muru nad wejściem nikomu chyba się nic nie stało , latarnia
zbiła tylko szybę. Szyba była nowa latarnia również.
Jagielończyk.
ps. tylko w czasie uroczystości żeby nic nie odleciało lub spadło
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Łowcy dziur IP: *.class147.petrotel.pl 02.03.06, 23:08
      Koniec z pretensjami mieszkańców, ciągłymi telefonami od zdenerwowanych kierowców, radnych i dziennikarzy

czy pan smietanwoski czy jak mu tam uwaza sie za kolejna wladze w miescie
      czy poprostu daje upust swojej frustracji spowodowanej brakami dziennikarskimi
      • Gość: dziennikarz Re: Łowcy dziur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:30
        No to panie śmietana! Będą telefony. A w MZD byli kiedyś obchodowi, chociaż
        pracowało dziesięc osób mniej, a pracy było nawet więcej. Proponuję najlepiej,
        żeby każdy mieszkaniec miasta wział trochę obowiązków z pleców pracowników mzd,
        którzy tak ciężko przeciez pracują.
        • Gość: samoobrona Re: Łowcy dziur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:31
          A może pan śmietana uznał w ramch akcji "nie ma wolnych mediów" że piszący o
          dziurach dziennikarza są z "jakiegoś układu"?
    • Gość: *****5 Re: Łowcy dziur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 00:32
      Genialny pomysł. Czy będą mieli również beczkę ze "smołą"? Propoonuję aby przy
      każdej dziurze popstawić deliwenta z kociołkiem. Zaleje ją i będzie pilnował
      żeby obok nie powstała nowa. Dzięki temu będzie zarabiał przez cały rok i to na
      świerzym powietrzu. Będzie to praca umysłowa. Najpierw zrobi dokładny
      trójwymiarowy skic dziury ( w czterech egzemplarzach), obliczy jej objętość....
      Kiedyś po drodze do Lwowa spotkałem Kobitę z kociołkiem. Naprawiała drogę. Po
      Paru miesiącach znowu ją w tym miejscu spotkałem. Na drugi rok też. itd
    • Gość: Patriot Na Hermana rok temu łatali i...znów są dziury IP: 193.59.95.* 03.03.06, 07:48
      Wiosną 2005 łatali dziury na Hermana (koło sklepu 100-ki). Nawet z nimi
      pogadałem, aby zrobili to solidnie, bo za rok będzie to samo. NO I SŁOWO STAŁO
      SIĘ CIAŁEM. Znów są dziury.
      No ale jakby za dobrze robili to by roboty nie mieli!!!
      Tylko powstaje jedno pytanie: ci pracownicy chyba mają jakieś auta i woleliby
      jeździć po równym asfalcie? A może się mylę? Ale ze mnie naiwniak!
      • Gość: Jan Osiedlowy Re: Dziury na os.Dworcowa ! IP: *.c158.petrotel.pl 03.03.06, 12:07
        Zgłaszam skrzyżowanie Chopina/Otolińska przy reklamie Peklimaru ,gdzie część
        przejścia dla pieszych załamała się ( w kierunku na Międzytorze).Brawo SEB za
        interwencje na rzecz uczynienia z Płocka miasta znośnego dla mieszkańców!
    • Gość: maro78 Re: Łowcy dziur IP: 193.59.95.* 03.03.06, 12:28
      bezrobotny to ja nie jestem ale od razu mogę wskazać ulicę piaska i
      gierzyńskiego na międzytorzu. poligon rakietowy. latami regularnie pękały rury
      pod ulicami. nawierzchnia byla łatana bardzo prowizorycznie - na sztukę. teraz
      nie da się tamtędy przejechać szybciej niż 10km/h. zapraszam.
      • Gość: a taka jedna Re: do administratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:39
        jeśli usuwacie posty może i głupie oraz niegłupie odpowiedzi(chociaż nie
        wskazujące kolejnej dziury w jezdni)bo nie pasują do zamysłu animatora, to
        przynajmniej usuńcie tego debila ze stłuczoną lampą i potłuczoną głową, który
        jest wszędzie ni w pięć ni w dziewięć
    • Gość: kierowca na Piaska IP: *.plock.mm.pl 03.03.06, 17:13
      Na ul. W Piaska na skrzyżowaniu do szkoły (Piaska 4,5,6) jest wielka dziura,

na Gwardii Ludowej od straży do Statoil są same dziury
    • rtd5rtd Jakie biedne miasto. 18.03.06, 20:58
      Nowa drogę trzeba położyć w takiej sytuacji a nie szukać dziur.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka