Dodaj do ulubionych

Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:03
I Vectra nie może go dobrze zbudować! Możemy nie mieć amfiteatru do wyborów.
Ale jaja!
Obserwuj wątek
    • Gość: budowlaniec Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.c240.petrotel.pl 04.03.06, 12:10
      Te, a co maja do siebie wybory, amfiteatr i jaja. No chyba, że wybierzesz z worka jaja i posadzisz je w amfiteatrze! To se posadż. Może wysiedzisz nowego pomysła, intelygencie.
      • Gość: luzak Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:59
        A dlaczego Pan dzisiaj w takim złym humorze:( tego typu wpisy należy przyjmować
        z dużą wyrozumiałością i "pobłażliwością".Uśmiechnij się :)
        • Gość: Tery Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:32
          Jeżeli to nawetprawda, to nie dokońca znaczy,że jest to wina projektanta.
          Założenia zawsze są piękne i na wyrost. Tak samo było z biurowcem PERNU (ten
          sam projektant). Mieliśmy mieć wizytówkę na wjeździe do Płocka, a powstało
          bloczysko straszydło z małymi okienkami z PCV.

Pozdr
          • Gość: odpowiedzialny Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:40
            jak to mozliwe? W Tygodniku pisali ze projekt byl sprawdzany na jakiejs
            politechnice za 100 000 zlotych! Nie wierze
            • Gość: pijak Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:22
              to nieprawda pilem wczoraj winko na tumach i robota az sie pali brawo wektra
              robilem tam kiedys na wiosne wroce
              • Gość: miss Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:33
                Nie robcie jaj bo wiem prawie na 100procent ze Ksiazecy Plock to faworyt numer
                jeden w wyscigu o miejsce finalu MISS WORLD 2006 Byloby glupio jak trzeba by to
                robic na budowie Choc to pomysl oryginalny albo w SDK - troche zamala widownia
                i za malo parkingow Cala nadzieja ze zdarzymy z Galeria podkowa
                • Gość: dodek Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:10
                  Panie Klop A po co nam amfiteatr na wybory Urny tam beda staly czy co !
                  • Gość: szale' Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:04
                    To nie slyszales ze jedynie sluszny kandydat i niewatpliwy zwyciesca
                    szykuje "to" na bankiet po zwyciestwie Ma byc po cezarejsku Duzo ludzi,na
                    scenie lwy a w charakterze chrzescijan reszki komuchow Po zwyciestwie wszyscy
                    przejda z okrzykiem AVE CEZAR pod ratusz gdzie misterium calopalenia Czy
                    dojdzie do podpalenia miasta tego jeszcze nie wiadomo Wszystko zalezy od Vectry
                    czy zdazy ze specyfikacja przetargowa
                    • Gość: skreślam Re: biurowiec PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:38
                      Biurowiec PERNu to miała być architektura REPREZENTATYWNA (sic!!!) co UBOGACI
                      (sic!!!) miasto.
                      I jest reprezentatywna dla prostackiego wyobrażenia prominęntnych ciemniaków o
                      tym jak "ubogacać i uszczęśliwiać" miasto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka