Gość: klop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:03 I Vectra nie może go dobrze zbudować! Możemy nie mieć amfiteatru do wyborów. Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: budowlaniec Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.c240.petrotel.pl 04.03.06, 12:10 Te, a co maja do siebie wybory, amfiteatr i jaja. No chyba, że wybierzesz z worka jaja i posadzisz je w amfiteatrze! To se posadż. Może wysiedzisz nowego pomysła, intelygencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:59 A dlaczego Pan dzisiaj w takim złym humorze:( tego typu wpisy należy przyjmować z dużą wyrozumiałością i "pobłażliwością".Uśmiechnij się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tery Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:32 Jeżeli to nawetprawda, to nie dokońca znaczy,że jest to wina projektanta. Założenia zawsze są piękne i na wyrost. Tak samo było z biurowcem PERNU (ten sam projektant). Mieliśmy mieć wizytówkę na wjeździe do Płocka, a powstało bloczysko straszydło z małymi okienkami z PCV. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedzialny Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:40 jak to mozliwe? W Tygodniku pisali ze projekt byl sprawdzany na jakiejs politechnice za 100 000 zlotych! Nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:22 to nieprawda pilem wczoraj winko na tumach i robota az sie pali brawo wektra robilem tam kiedys na wiosne wroce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:33 Nie robcie jaj bo wiem prawie na 100procent ze Ksiazecy Plock to faworyt numer jeden w wyscigu o miejsce finalu MISS WORLD 2006 Byloby glupio jak trzeba by to robic na budowie Choc to pomysl oryginalny albo w SDK - troche zamala widownia i za malo parkingow Cala nadzieja ze zdarzymy z Galeria podkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodek Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:10 Panie Klop A po co nam amfiteatr na wybory Urny tam beda staly czy co ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szale' Re: Słyszałem, że projekt amfiteatru jest skopany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:04 To nie slyszales ze jedynie sluszny kandydat i niewatpliwy zwyciesca szykuje "to" na bankiet po zwyciestwie Ma byc po cezarejsku Duzo ludzi,na scenie lwy a w charakterze chrzescijan reszki komuchow Po zwyciestwie wszyscy przejda z okrzykiem AVE CEZAR pod ratusz gdzie misterium calopalenia Czy dojdzie do podpalenia miasta tego jeszcze nie wiadomo Wszystko zalezy od Vectry czy zdazy ze specyfikacja przetargowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skreślam Re: biurowiec PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:38 Biurowiec PERNu to miała być architektura REPREZENTATYWNA (sic!!!) co UBOGACI (sic!!!) miasto. I jest reprezentatywna dla prostackiego wyobrażenia prominęntnych ciemniaków o tym jak "ubogacać i uszczęśliwiać" miasto Odpowiedz Link Zgłoś