Gość: ja IP: 100.100.100.* 12.03.03, 06:49 czy to nie jest facet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIKA Re: Iwona Wierzbicka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 08:17 Gdzie ta Pani chodzi do fryzjera,ma tak ładną fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Iwona Wierzbicka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 11:45 Już nie było co spieprzyć w Sierpcu więc przeniosła się do Płocka.Jej mąż też projektuje a ona podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyklista Re: Iwona Wierzbicka IP: *.visp.energis.pl 23.05.03, 20:47 Gość portalu: bar napisał(a): > Już nie było co spieprzyć w Sierpcu więc przeniosła się do > Płocka.Jej mąż też projektuje a ona podpisuje. Wszechobecne podejrzenia wszystkich i wszędzie!!! Wszyscy biorą, będą brać lub już brali! Cudownie!!! jaka ta Polska jest wspaniała. Panie "bar" walnij sobie kielicha i zacznij kochać ludzi, a jak masz bardziej konkretną wiedzę to się podziel z PROKURATURĄ lub (albo) Facetami w czerni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomI(c)e Re: Iwona Wierzbicka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:37 do "ja": to nie jest facet, po prostu zdjęcie nie za bardzo... do "KIKA": nie ładnie nabijać się z czyjegoś wyglądu do "bar": zwrot "spieprzyć w sierpcu" nie za bardzo leży w kontekście komentowanego artykuł - chyba powinienneś rozwinąć o co ci chodzi. A w sprawie męża Pani Architekt to chyba zrozumiałe że budowlaniec i projektant to niby co ma robić??? Umie projektować to projektuje. do "Cyklista": mowa jest srebrem... pozdrawiem wszystkich komentatorów i bardziej zrozumiałych, czytelnych wypowiedzi oraz więcej dobrej woli i zrozumienia życzę... WGP.II.T.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Iwona Wierzbicka IP: *.pt-2.petrotel.pl 29.05.03, 00:08 zmieniliśmy front, teraz urzędnicy są cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomI(c)e Re: Iwona Wierzbicka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 13:21 lol. Frontu nie zmieniliśmy. Tylko po co do gołębi [mam na myśli nazwę ptaka a nie nazwisko :)]strzelać z bazooki??? Tym bardziej że na razie nie ma takiej potrzeby.... A robić komuś przykrość bez powodu.... Nieładne to i niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALA Re: Iwona Wierzbicka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 00:55 Gość portalu: loki napisał(a): > zmieniliśmy front, teraz urzędnicy są cacy? CZEMU SIĘ CZEPJACIE PANI INŻYNIER MIASTA - RÓWNA KOBITKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: Iwona Wierzbicka IP: *.pt-2.petrotel.pl 29.05.03, 00:10 czy to napisałeś ty, Kwiatkowski - "ja"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Iwona Wierzbicka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 12:14 Słyszałem, że Pani Iwona Wierzbicka dostała premię w pracy. Musiała to być duża premia, bo z domku na Zielonym Jarze zapragnęła przenieść się na łono natury do założenia parkowo-pałacowego w okolicach rodzinnych stron. Pałac raczej mierny lecz pięcio-hektarowy park piękny. MOże jednak warto zostać urzędnikiem? Dla takich pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.s.gość Re: Iwona Wierzbicka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 15:18 Kupowanie posiadłości jest ostatnio modne wśród płockich architektów nie tylko tych z urzędu, dlaczego ktoś się temu dziwi? Przecież Pani Wierzbicka ciężką pracą i knowaniem zasłużyła sobie na siedzibę godną "BARONOWEJ" jak mówi się o niej w Urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Iwona Wierzbicka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 23:02 Gość portalu: ja napisał(a): > czy to nie jest facet? czemu jestes taki zgryzliwy szczur! Pani Iwona jest super szefową. Odpowiedz Link Zgłoś