maciek.zwany.jajo 02.09.07, 11:28 dzisiaj pomyślałem że nalezy zlikwidować wszystkie szpitale. Ja jestem zdrowy to po co mają być? -------------- Jajo - najlepsza bitch forumowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja [...] IP: *.149.c82.petrotel.pl 02.09.07, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
troll.zwany.jajem Re: kurcze blade 02.09.07, 13:44 Zostawić tylko szpitale psychiatryczne!!! Muszę mieć gdzie się leczyć na wypadek jak mi się pogorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: kurcze blade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:46 myslisz ze pomoze ? watpie, nie w tym stadium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: kurcze blade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:49 racja, pogarsza ci sie często, corasz częściej, szpital nie pomoze ci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyralgna Re: kurcze blade IP: *.plock.msk.pl 02.09.07, 14:08 Co za debilne zapisy. Po co to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio Re: kurcze blade IP: *.216.c85.petrotel.pl 02.09.07, 21:13 maciek.zwany.jajo napisał: > dzisiaj pomyślałem że nalezy zlikwidować wszystkie szpitale. > Ja jestem zdrowy to po co mają być? Dobry pomysł, dorzucam się. Nie chodze do burdelu - zlikwidować wszystkie burdele. Mam fajną kobietę, na co mi one? A, do szkoły też nie chodzę, zlikwidować! Kto jeszcze będzie coś likwidował? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: kurcze blade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 09:18 Zlikwidować wszystko... i niczego nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: kurcze blade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 09:31 Gość portalu: *** napisał(a): > Zlikwidować wszystko... i niczego nie będzie ;) Dobry pomysł :))) Odpowiedz Link Zgłoś