multanovabb 02.11.07, 20:41 Bardzo proszę o opinie na temat tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agira Re: Dr Pędraszewski 02.11.07, 21:48 Prowadzi moją drugą ciążę, pierwszy poród "odbierał" (c.c.). Bardzo sympatyczny człowiek, a jako lekarza oceniam go bardzo dobrze. Oby tak do końca pozostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
milenamilka Re: Dr Pędraszewski 19.08.08, 09:29 Moje 2 ciąże prowadził i bylam bardzo zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nata2671 Re: Dr Pędraszewski 03.11.07, 22:17 Nie prowadził moich ciąż, ale pracowałam z nim. Natomiast operował mnie / ciąża pozamaciczna/.Bardzo miły i sympatyczny człowiek. Jako lekarz uważam za bardzo dobrego specjalistę i polecam jako lekarza prowadzacego ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_r_d Re: Dr Pędraszewski 06.11.07, 10:44 A to kopia mojego postu z 2006 roku: "Jest moim lekarzem od ponad 8 lat, prowadził moje dwie ciąże (obie zagrożone). Zanim do niego trafiłam chodziłam do Julii L. Któregoś dnia pilnie potrzebowałam ginekologa, podjechałam do Julci i okazało się, że szkoli się poza Płockiem. Więc za telefon i do koleżanki położnej: którego polecasz ? Znasz ich z porodówki, który jest "dobry dla pacjentek". Nie prywatnie tylko na oddziale - wiecie położna zwraca uwagę na ważne drobiazgi. Poleciła Pędraszewskiego. Trafiłam do niego następnego dnia, stwierdził ciążę (z dużym znakiem zapytania) i położył do szpitala. I opiekował się mną super i podczas ciąży (bardzo problematycznej) i porodu i później na położnictwo też często zaglądał. Wszystko wyjaśni, zawsze dostępny pod telefonem, ja jestem z niego bardzo zadowolona. O czym świadczy fakt, że już od 8 lat jestem jego pacjentką." Teraz mogę powiedzieć "od 9 lat" i nadal polecam. Pozdrawiam, Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
2gosia2 Re: Dr Pędraszewski 08.11.07, 21:49 A w którym szpitalu pracuje dr Pędraszewski? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia28607 Re: Dr Pędraszewski 09.11.07, 13:17 dr Pędraszewski pracuje na winiarach, bardzo fajny sympatyczny lekarz, prowadził moją ciążę i był przy mnie kiedy rodziłam, dość długo to trwało więc przeprowadził w końcu c.c,polecam go Odpowiedz Link Zgłoś
multanovabb Re: Dr Pędraszewski 24.11.07, 23:00 Mam jeszcze jedno pytanie:czy do dr Pędraszewskiego trzeba sie umawiać telefonicznie czy idzie sie i czeka w poczekalni na swoją kolej? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia28607 Re: Dr Pędraszewski 25.11.07, 10:08 do dr Pędraszewskiego umawia się telefonicznie na konkretną godzinę, nie trzeba czekać godzinami w poczekalni Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_r_d Re: Dr Pędraszewski 26.11.07, 08:41 rejestracja we wtorki i czwartki w godzinach 15-20, tel. 601314032. Odpowiedz Link Zgłoś
artu84 Re: Dr Pędraszewski 27.11.07, 09:44 Witam serdecznie. Przejrzalem pare watkow i rozumiem ze dr Pedraszewski przyjmuje w Orlen Medice i pracuje w szpitalu wojewodzkim ? czy w szpitalu wojewodzkim tez przyjmuje ? i jeszcze jedno pytanie. W orlen medice maja usg ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewasta77 Re: Dr Pędraszewski 27.11.07, 20:49 Witam! W Orlen Medice mają napewno usg, nie mam pojęcia czy przyjmuje na Winiarach Odpowiedz Link Zgłoś
madziunka26 Re: Dr Pędraszewski 28.11.07, 14:45 W oren Medice przyjmuje tylko raz w tyg.Ma prywatny gabinet na 1 Maja 6/10(ten nowy blok) Tam ma USG-Doppelerowskie,USG genetyczne ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
stephka Re: Dr Pędraszewski 31.12.07, 09:49 uwazam go za dobrego ginekologa... prowadzi moją obecna ciąże - mam andzieje, ze wszystko pójdzie dobrze. Jest miły sympatyczny delikatny i cierpliwy. I moze mam złe przeświadczenie ze nie leci na kasę, po prostu bierze pieniadze za swoja pracę i wiedze a do tego wszystko Ci dokładnie wytłumaczy.... mam nadzieje że moja opinia o nim się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
ml78 Re: Dr Pędraszewski 18.06.08, 22:16 ja tez mam bardzo dobrą opinie o nim. bylam dwa razy i bede chodzila napewno. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
78_aga Re: Dr Pędraszewski 18.08.08, 14:45 Same pozytywy na jego temat. Prowadził moją 2 ciążę. Pierwszą prowadziła Pani J. Lewandowska - nie polecam (robi dobre wrażenie - prawie jak matka i na wrażeniu się kończy; wystarczy spojrzeć na jej gabinet). Tu piszemy jednak o dr Pędraszewskim. Jest to bardzo sympatyczny człowiek, cierpliwy. Wszystko spokojnie wytłumaczy. Podczas wizyty nie patrzy na zegarek. Bardzo dobrze prowadzi ciążę, wszystkie podejrzane objawy monitoruje. Nie jest naciągaczem. Podczas pierwszej ciąży miałam problem z hemoroidami przez pół ciąży. Masakra!!! Pani Julia nic nie mogła na to poradzić za każdym razem wymyślała jakieś nowe specyfiki. Podczas 2 ciąży gdy tylko się pojawiły brałam to, co kazała mi dr Lewandowska przy 1 ciąży, aby dotrwać do wizyty. Trwało to 3 dni. Jak poszłam do dr Pędraszewskiego roześmiał się jak powiedziałam co brałam (nic nie mówiłam o Julii), a po jego wskazaniach hemoroidy zniknęły po tygodniu, chociaż były dużo większe niż przy 1 ciąży. Gdy na zwykłym usg coś odbiegało od normy od razu zrobił usg doppelerowskie, i wyłapał przyczynę. Na całe szczęście dzięki szybkiej diagnozie wszystko skończyło się dobrze :) W szpitalu też super podejście do "swoich" pacjentek. Zawsze sam przyszedł i powiedział co i jak. Bardzo polecam tego lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
syska1234 Re: Dr Pędraszewski 18.08.08, 21:23 A ile kosztuje wizyta u doktora Pędraszewskiego? Chyba się do Niego wybiorę, bo widzę w opisach same zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
78_aga Re: Dr Pędraszewski 21.08.08, 17:33 O ile się nie mylę to 90zł, a z usg 120. pozdrawiam :) myślę, że nie powinnaś być rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
magdziolek87 Re: Dr Pędraszewski 21.08.08, 19:32 Czyli u dr Pędraszewskiego płaci się 90zł za wizytę plus do tego 120zł za USG czyli w sumie 210zł za wizytę tak? Jesli oczywiście podczas wizyty jest robione USG? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka62 Re: Dr Pędraszewski 22.08.08, 10:07 Nie, jeśli jest samo badanie to kosztuje 90 zł, jeśli badanie+usg to 120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: Dr Pędraszewski 25.10.08, 15:17 witam ja tez chodze do DR PEDRASZEWSKIEGO polecam z czystym sumieniem naprawde dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Dr Pędraszewski IP: *.248.c82.petrotel.pl 06.06.09, 21:21 Ja mogę tylko tyle powiedzieć, faktycznie jako lekarza oceniam bardzo dobrze.Moje spostrzeżenia są takie, że kiedy chodziłam do doktora prywatnie było ok, jednak od jakiegoś czasu korzystam z usług pana doktora na kasę chorych i niestety muszę stwierdzić, że się rozczarowałam. Nie jest zbyt miły i niechętnie udziela informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario16093 Re: Dr Pędraszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 05:46 Ja od niedawna chodzę do dr Pędraszewskiego, mam dobre zdanie, ale niestety nie jest tani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Dr Pędraszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 09:38 Mam pytanie, gdzie przyjmuje doktor na kase chorych? w której przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario16093 Re: Dr Pędraszewski IP: *.113.c64.petrotel.pl 08.06.09, 09:20 W Orlen Medica, ale z tego co wiem to długo trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjętka Re: Dr Pędraszewski IP: *.class147.petrotel.pl 12.06.09, 08:14 Pędraszewski przyjmuje w Orlen Medice na Chemików na kasę chorych ale tylko pracownice Orlenu. Przyjmuje tylko raz w tyogoniu kilka godzin. Na wizytę czekamy ok 3 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paciętka Re: Dr Pędraszewski IP: *.class147.petrotel.pl 12.06.09, 08:18 > Ja mogę tylko tyle powiedzieć, faktycznie jako lekarza oceniam bardzo > dobrze.Moje spostrzeżenia są takie, że kiedy chodziłam do doktora prywatnie był > o > ok, jednak od jakiegoś czasu korzystam z usług pana doktora na kasę chorych i > niestety muszę stwierdzić, że się rozczarowałam. Nie jest zbyt miły i niechętni > e > udziela informacji. POTWIERDZAM Prywatnie to miło, przyjemnie, spokojnie... a na kasę to byle szybciej, niezbyt miło ogólnie niemile wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka-81 Re: Dr Pędraszewski 30.06.09, 10:49 Z tą kasą chorych to pewnie każdy lekarz tak trochę ma. Dlatego od razu zdecydowałam że będę chodzić prywatnie. Na dziecko czekaliśmy dwa lata i nie żałuję kasy na "wewnętrzny" spokój, mimo że ciąża przebiega prawidłowo i pewnie wystarczyłyby zwykłe bezpłatne wizyty. A co do Pana Piotra to lekarz jak lekarz, ja nie lubię pogawędek o niczym i specjalnego spoufalania. Cieszę się że jest konkretny i żadnych wątpliwości nie pozostawia bez odpowiedzi. Co do opieki w szpitalu to się dopiero dowiem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENIA Re: Dr Pędraszewski IP: *.091.c69.petrotel.pl 21.07.09, 12:09 Zgadzam się z Twoją opinią malinka-81. Do Dr Pędraszewskiego chodzę regularnie od 8 lat i obecnie prowadzi moją drugą problematyczną ciążę. Wcześniej chodziłam do Orlen Medici ale chore terminy oczekiwania na wizytę skłoniły mnie do rozpoczęcia wizyt w prywatnym gabinecie. Jeżeli ktoś spodziewa się wylewności i przymilania to niech poszuka innego lekarza - ja od swojego ginekologa oczekuję kompetencji, troski o moje zdrowie i jasnych odpowiedzi na zadane pytania - to właśnie cały Pan Doktor. Wg mnie godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr Pędraszewski IP: *.186.c83.petrotel.pl 10.12.09, 17:32 Niestety nie mogę napisać o tym panu nic dobrego. Kasa, kasa, kasa tylko to się dla niego liczy. Prywatnie przyjmuje sporo pacjentek, na każdą przypada 15 minut albo i nie, nie porozmawia, nie wytłumaczy, byle szybciej, a ceny straszne. Za wizytę 100 i więcej, z usg zapłaciłam 150 zł. Za wypisanie dodatkowych recept dodatkowa zapłata. Na kasę chorych lepiej do niego wcale nie chodzić. Strasznie nie przyjemny i mało delikatny. O wszystko trzeba się samemu doprosić. Nie Polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dr Pędraszewski IP: *.c156.petrotel.pl 12.11.10, 12:08 Szczerze polecam. Rzeczowy, kompetentny i profesjonalny. Troszczy się o swoje pacjentki nie tylko w swoim gabinecie, ale także w szpitalu na oddziale. Może wizyty u Doktora nie należą do najtańszych, ale czego nie robi się dla swojego dobra. Wszystkim dziewczynom wahającym się, którego lekarza wybrać do prowadzenia ciąży z całą odpowiedzialnością polecam Pana Doktora. Ja otrzymałam od niego więcej zainteresowania, niż się mogłam spodziwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: Dr Pędraszewski IP: *.034.c68.petrotel.pl 12.11.10, 18:23 ha ha ha na oddziale ma cie generalnie nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dr Pędraszewski IP: *.088.c87.petrotel.pl 12.11.10, 21:57 Nie piej tak z zachwytu nad tym panem. Miałaś fart lub trafiłaś na dobry humor. Dziewczyny, jeśli chcecie mieć minimum poczucia bezpieczeństwa gdy przyjdzie chwila porodu, omijajcie go szerokim łukiem. Ja też byłam jego prywatna pacjentką, której obiecywał cuda na kiju, a ciąża zakończyła się dramatycznie, bo jak przyszło co do czego, nagle prywatna pacjentka przestała go interesować. W czasie ciąży kilkakrotnie leżałam na oddziale i spotkałam wiele kobiet, które miały podobne doświadczenia z tym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAMŁODAMAMA. Re: Dr Pędraszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 21:45 A wyobrazcię sobie dziewczyny jaki jest pan dr. jesli się nie jest jego prywatną pacjentką po prostu brak słów moje zdanie jest takie że dla niego to tylko kasa, kasa i tylko kasa się liczy a nie my zwykłe pacjentki. PS: ŻEBY BYĆ JEGO PACJENTKĄ TO TRZEBA MIEĆ BARDZO GRUBY PORTFEL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Dr Pędraszewski IP: 91.212.223.* 02.12.10, 10:51 Zgadzam się z negatywnymi opiniami o tym lekarzu. Byłam świadkiem jego "zainteresowania" swoimi prywatnymi pacjentkami, które leżały na ginekologii i czekały po terminie aż pies z kulawą nogą się nimi zainteresuje. Nie polecam. Szkoda kasy. Sprawdzona opinia na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isz Re: Dr Pędraszewski IP: *.107.c72.petrotel.pl 03.12.10, 11:02 potwierdzam wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dr Pędraszewski IP: *.058.c81.petrotel.pl 03.12.10, 16:16 Widzę, że kilka osób ma podobne zdanie. To może napiszmy to tu: www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/p%C4%99draszewski Wiele osób zanim wybierze lekarza, wchodzi na tę stronę. Nie życzę nikomu tego co spotkało mnie "dzięki" opiece pana doktora. Może dzięki temu ktoś się zastanowi przed podjęciem takiej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś