Gość: Beata IP: *.acn.pl 14.05.03, 18:35 Kochani. Gdzie sa lepsze warunki do nurkowania. Chodzi mi o okoliczne centra diving, ceny, warunki, organizacja. mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. Musze do piatku podjąc decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 00:52 zdecydowanie sheraton w el gounie, caly polozony na lagunach, poza tym sama el gouna ciewkawsza niz srodek pustyni w drodze do makadi. Poza tym o wiele lepszy standard i obsluga. Od kiegy menagerem w merideinie jest arab wszystko sie tam kupy nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 15.05.03, 13:21 A mozesz mi powiedziec jak sytuacja w sheratonie wyglada, jesli chodzi o nurkowanie? My jedziemy ze sprzetem i zalezy nam na ty, ze albo w hotelu było diving center albo gdzies blisko obok hotelu. nie chce nam się jeździc do Hurgady. Bardzo Ci dziekuje za te wczesniejsze informacje. ja tez troche byłam przerazona takim molochem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 15.05.03, 23:01 Aga, a powiedz mi prosze, jak tam wygladaja plaże. nie moge nic znaleźć. Udało mi sie tylko zobaczyć port. mam wrażenie, ze tam nie ma łagodnie opadającej plazy, a ja bym tak chciała. I osrodki nurkowania z głebokim zejsciem. Wiesz cos o tym? Prosze napisz mi, bo ja w poniedziałek musze zapłacić za hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiana Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 22:59 Co masz na myśli mówiąc, że w Le Meriden "wszystko się kupy nie trzyma" Jak jest z czystością w pokojach, jakie jedzenie, bardzo Cię proszę napisz coś więcej o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 07.06.03, 23:08 Sylwiana, trzyma sie trzyma. Ale zalezy z jakiego biura. Big Blue daje pokoje garden, 1000 metrow od morza. reszte chyba widzialas na stronach, ktore Ci wysłałam jesli to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwiana Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 23:18 Nie wiem o co chodzi? Nic od ciebie nie dostałam chyba mnie z kimś pomyliłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 07.06.03, 23:31 To sorry, wysyłałam cos Sylwii, myslałam, że to Ty. Tu jest jakaś strona dla tych co mnie nie lubia, tam jest wirtualnie pokazany Le Meridien. Zobacz sobie. Jest tam prawie wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beathyba go juz sa Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 16.05.03, 00:47 Chyba go już sama rozwiazałam. Zreszta zobaczcie zdjęcia z El Gouna. Przepieknie zrobione strony. Sa nawet mapki www.elgouna.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 21.05.03, 10:01 No to, który lepszy? Nikt nie był? Odpowiedz Link Zgłoś