Dodaj do ulubionych

Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar

IP: *.acn.pl 14.05.03, 18:35
Kochani. Gdzie sa lepsze warunki do nurkowania. Chodzi mi o okoliczne centra
diving, ceny, warunki, organizacja. mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. Musze do
piatku podjąc decyzję.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 00:52
      zdecydowanie sheraton w el gounie, caly polozony na lagunach, poza tym sama
      el gouna ciewkawsza niz srodek pustyni w drodze do makadi. Poza tym o
      wiele lepszy standard i obsluga. Od kiegy menagerem w merideinie jest arab
      wszystko sie tam kupy nie trzyma.
      • Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 15.05.03, 13:21
        A mozesz mi powiedziec jak sytuacja w sheratonie wyglada, jesli chodzi o
        nurkowanie? My jedziemy ze sprzetem i zalezy nam na ty, ze albo w hotelu było
        diving center albo gdzies blisko obok hotelu. nie chce nam się jeździc do
        Hurgady. Bardzo Ci dziekuje za te wczesniejsze informacje. ja tez troche byłam
        przerazona takim molochem.
      • Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 15.05.03, 23:01
        Aga, a powiedz mi prosze, jak tam wygladaja plaże. nie moge nic znaleźć. Udało
        mi sie tylko zobaczyć port. mam wrażenie, ze tam nie ma łagodnie opadającej
        plazy, a ja bym tak chciała. I osrodki nurkowania z głebokim zejsciem. Wiesz
        cos o tym? Prosze napisz mi, bo ja w poniedziałek musze zapłacić za hotel.
      • Gość: sylwiana Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 22:59
        Co masz na myśli mówiąc, że w Le Meriden "wszystko się kupy nie trzyma"
        Jak jest z czystością w pokojach, jakie jedzenie, bardzo Cię proszę napisz coś
        więcej o tym hotelu.
        • Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 07.06.03, 23:08
          Sylwiana, trzyma sie trzyma. Ale zalezy z jakiego biura. Big Blue daje pokoje
          garden, 1000 metrow od morza. reszte chyba widzialas na stronach, ktore Ci
          wysłałam jesli to ty.
          • Gość: Sylwiana Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 23:18
            Nie wiem o co chodzi?
            Nic od ciebie nie dostałam chyba mnie z kimś pomyliłaś.
            • Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 07.06.03, 23:31
              To sorry, wysyłałam cos Sylwii, myslałam, że to Ty. Tu jest jakaś strona dla
              tych co mnie nie lubia, tam jest wirtualnie pokazany Le Meridien. Zobacz sobie.
              Jest tam prawie wszystko.
              Pozdrawiam
    • Gość: Beathyba go juz sa Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 16.05.03, 00:47
      Chyba go już sama rozwiazałam. Zreszta zobaczcie zdjęcia z El Gouna.
      Przepieknie zrobione strony. Sa nawet mapki
      www.elgouna.com/

• Gość: Beata Re: Dylemat: Le Meridien czy Sheraton Miramar IP: *.acn.pl 21.05.03, 10:01
      No to, który lepszy? Nikt nie był?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka