plockman 12.09.03, 23:34 Był rozpisany konkurs na wymianę nawierzchni i ogólną rewitalizację ulicy Tumskiej. Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad_wp Re: Tumska 13.09.03, 00:30 Tak , był konkurs - oczywiście GW o tym pisała ale informacje te zginęły w czeluściach archiwum :-). Temat poruszył jeden z forumowiczów Forum Polskich Wieżowców które wbrew nazwie wykracza poza tą tematykę i poruszane są na nim ciekawe tematy z każdego miasta. Płock jest niestety reprezentowany chyba tylko przeze mnie i to też tylko okazjonalnie. A tutaj link do tematu o Tumskiej : skyscrapercity.com/showthread.php?s=7e07a2cdb8eaa2ca3ddbee78918696ce&threadid=48866 Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Tumska 23.09.03, 12:43 Cieszą pozytywne opinie i superlatywy wysuwane w kierunku naszego miasta. A ja zdobyłem parę nowych zdjęć do mojej małej płocko-inwestycyjnej kolekcji :)) Dzięki! P.S. Panowie odpowiedzialni za przebudowę - do roboty. Będzie się czym pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Tumska 23.09.03, 16:03 Nawiązując jeszcze do tematu FPW , to ja obiecałem zamieścić tam zdjęcia naszego miasta. Mam jednak problem bo tych zdjęć - ukazujących tę ładniejszą część Płocka mam naprawdę niewiele. Być może po ogłoszeniu wyników konkursu Gazety będzie się czym pochwalić. Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia Płocka które możnaby umieścić na tej stronie to bardzo proszę o przesłanie na maila - karpisz@pl.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś