kiedys_plock 22.09.08, 04:21 A teraz echo w tym lesie szydzi Ze ziemia nosić mnie się wstydzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Kilkuset fanów na koncercie Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 13:34 kiedyś, co ty zrozumiałes z tego koncertu, moim zdaniem nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 14:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Kilkuset fanów na koncercie Lao Che IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 14:41 nie byłem na kocercie bo nie lubie tego zespołu, dla tych co lubią prosze tinylink.pl/tuut Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Kilkuset fanów na koncercie Lao Che 23.09.08, 04:43 Gość portalu: darek napisał(a): > kiedyś, co ty zrozumiałes z tego koncertu, moim zdaniem nic Masz rację nic nie zrozumiałem z tego koncertu. Nic nie mogłem zrozumieć bo nie byłem na tym koncercie. Natomiast zacytowałem fragment jednej z najbardziej, przynajmniej w moim odczuciu, niezwykłej piosenki grupy Lao Che. Miałem nadzieję, że zainicjuje to dyskusję na temat twórczości Lao Che. Po raz kolejny nadzieja okazała się matką głupich, a właściwie jednego głupiego czyli mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Oleum [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 14:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem do kiedys_plock 22.09.08, 17:50 kiedys_plock napisał: > A teraz echo w tym lesie szydzi > Ze ziemia nosić mnie się wstydzi Czytając Twe posty, kiedys_plock, odnosi się wrażenie, że Twoja psychika cierpi. Co Cię uwiera? Co Cię gnębi? Co się stało, że z rozsądnego forumowicza stałeś się forumowiczem niskich lotów? Czy to celne uderzenia Romana? Przecież to nie jest problem, bo nie jednemu Roman 'przyłożył' na forum i żyją. Weź się w garść. O to apeluję, ze względu na szacunek do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: do kiedys_plock 23.09.08, 04:51 maciek.zwany.jajem napisał: > kiedys_plock napisał: > > > A teraz echo w tym lesie szydzi > > Ze ziemia nosić mnie się wstydzi > > Czytając Twe posty, kiedys_plock, odnosi się wrażenie, że Twoja psychika cierpi > . Co Cię uwiera? Co Cię gnębi? Co się stało, że z rozsądnego forumowicza stałeś > się forumowiczem niskich lotów? Czy to celne uderzenia Romana? Przecież to nie > jest problem, bo nie jednemu Roman 'przyłożył' na forum i żyją. Weź się w garś > ć. O to apeluję, ze względu na szacunek do Ciebie. Jaki jest związek między tym wierszem a moją cierpiącą psychiką? Jaki jest związek między tym wierszem a tym co mnie uwiera i gnębi? Dlaczego na podstawie tego wiersza uważasz, że z rozsądnego forumowicza stałem się forumowiczem niskich lotów? Jaki jest związek między tym wierszem i celnym uderzeniem Romana? Dlaczego na podstawie tego wiersza uważasz, że przecież to nie jest problem, bo nie jednemu Roman 'przyłożył' na forum i żyją? Dlaczego na podstawie tego wiersza mam wziąć się w garść? Dlaczego na podstawie tego wiersza apelujesz o to, ze względu na szacunek dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: do kiedys_plock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 17:38 żeby komus przyłożyc jak to nazywasz to trzeba mieć klase a tej brak twoja sygnaturka świadczy o tobie, bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: do kiedys_plock 24.09.08, 04:56 Gość portalu: darek napisał(a): > żeby komus przyłożyc jak to nazywasz to trzeba mieć klase a tej brak > twoja sygnaturka świadczy o tobie, bez odbioru Wydaje mi się, że ten wpis kierowałeś do maćka.zwanego.jajem. To on pierwszy napisał o "przykładaniu". Ponieważ już raz w tym wątku popełniłem błąd bo coś mi się wydawało to nie mogę wykluczyć, że jednak było to kierowane do mnie. Gdybym w sygnaturce umieścił cytat z Emanuela Kanta to zapewne nie wywołałoby to takiego Twojego zniesmaczenia. Ale czyż Roman_j nie jest unikalny? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do kiedys_plock 24.09.08, 09:38 kiedys_plock napisał: > Ale czyż Roman_j nie jest unikalny? Ależ Kiedys_plock, nie musisz mi się tak podlizywać. To wręcz jest niesmaczne. ;-)) Zresztą każdy jest unikalny na swój sposób. Ty także. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz do romana, piszesz nie na temat, łamiesz prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 19:37 unikalny zdaniem wielu jesteś wyjątkowo Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: do kiedys_plock 25.09.08, 04:53 roman_j napisał: > Ależ Kiedys_plock, nie musisz mi się tak podlizywać. To wręcz jest niesmaczne. > ;-)) Zresztą każdy jest unikalny na swój sposób. Ty także. :-)) Jeżeli uważasz, że chcę Ci się podlizać to jest to Twoja interpretacja, która się ma nijak do moich zamiarów. Bliższy moich zamiarów jest ktoś kto się podpisuje jako "lekarz". Jeżeli chcesz poznać coś co ja uważam za niesmaczne to zapoznaj się z zawartością mojej sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: do kiedys_plock 25.09.08, 04:56 kiedys_plock napisał: > Jaki jest związek między tym wierszem a moją cierpiącą psychiką? Spod mojej kanapy wychyliła się mała biała flaga i dało się słyszeć cienkim głosikiem wykrzyczane "poddaję się". To był maciek.zwany.jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do kiedys_plock 25.09.08, 09:27 kiedys_plock napisał: > Spod mojej kanapy wychyliła się mała biała flaga i dało się słyszeć cienkim głosikiem wykrzyczane "poddaję się". To był > maciek.zwany.jajem. Masz wizje halucynogenne, a zapewne słyszysz również 'głosy' w głowie. Moja rada-> pomimo próbek opisywania Twych wizji i związanych z nimi myśli szanse, żeby okrzyknięto Cię prorokiem-wizjonerem masz raczej marne. Zbyt kiepski PR forumowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealista Re: do kiedys_plock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 17:45 kiedys sie dobrze zapowiadał ale sie skonczył raz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do kiedys_plock IP: *.plock.mm.pl 25.09.08, 20:20 Dla mnie tacy, jak kiedys_plock uosabiają trolla. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do kiedys_plock 25.09.08, 21:29 Forum bez trolli byłoby nudne. W każdym razie ja nie chciałbym, żeby ich tu nie było. Są jak bakterie w ekosystemie: jedne wywołują gnicie, ale inne robią z mąki żurek. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: do kiedys_plock i trolla romana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 21:43 oto "dorobek" twój szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=roman_j&y=6&x=8 Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do kiedys_plock i trolla romana 25.09.08, 21:54 Niestety, nie mogę się w równie prosty sposób podzielić z innymi Twoim dorobkiem, bo trzymam go w szufladzie w postaci wydruków. Z niektórymi z nich zapoznałem panów z ulicy Słowackiego. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do kiedys_plock IP: *.plock.mm.pl 25.09.08, 21:49 roman_j napisał: > Forum bez trolli byłoby nudne. W każdym razie ja nie chciałbym, żeby ich tu nie było. Są jak bakterie w ekosystemie: jedne wywołują gnicie, ale inne robią z > mąki żurek. ;-)) hahahahahahahahahahaahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg do trolli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:26 roman_j napisał: > Forum bez trolli byłoby nudne. W każdym razie ja nie chciałbym, > żeby ich tu nie było. Są jak bakterie w ekosystemie: jedne wywołują > gnicie, ale > inne robią z mąki żurek. ;-)) Ostatnio dzienikarz wyborczej napisał, że duże portale zatrudniają trolli jako opiekunów forów. Po przeczytaniu tego artykułu zobaczyłem Twoją osobę jako opiekuna forum w innym świetle :))))).Najbardziej przypominasz mi Arnolda Buzdygana, chyba najbardziej znanego w Polsce trolla, on też na poważnie wypowiada się na wszelkie możliwe tematy, o których nie ma pojęcia oczywiście. Niemniej jednak brakuje Ci jeszcze do wiodocego prym w trollowaniu na tym forum maćka.zwanego.jajem, jego pierwowzoru dopatrywałbym się w onetowym Czułym Wojtku. Może chłopaki, jak jeszcze trochę po trollujecie to też doczekacie się notek na swój temat w wikipedii :)))). Życzę powodzenia i rozwijania się w dalszym trollowaniu. Potęcjał macie ( nie mylić z potęcją ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: do trolli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:28 oczywiście potencja - potencjał Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do trolli 25.09.08, 22:32 Gość portalu: ggg napisał(a): > po trollujecie > Potęcjał macie Błędów było znacznie więcej, ale te dwa na tyle rażące by pokazać, że ich autorem jest internetowy troglodyta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frameset Re: do trolli 25.09.08, 22:47 Aż w głowie się kręci :) Od błędów, oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do trolli 25.09.08, 23:03 frameset napisała: > Aż w głowie się kręci :) > Od błędów, oczywiście :) Typowy troglodyta, typowe błędy. Chciałem go oszczędzić, ale sam prosił się o kopniaka w du..e [niedouczoną] :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: do trolli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:11 maciek.zwany.jajem napisał: > frameset napisała: > > > Aż w głowie się kręci :) > > Od błędów, oczywiście :) > > Typowy troglodyta, typowe błędy. Chciałem go oszczędzić, ale sam prosił się o k > opniaka w du..e [niedouczoną] :-) Szczęściarz, ktoś mu to uświadomił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do trolli 25.09.08, 23:18 Gość portalu: *** napisał(a): > Szczęściarz, ktoś mu to uświadomił :))) Raczej nieszczęśnik.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: do trolli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:22 Zaraz nieszczęśnik, takie małe nieszczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 10:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do trolli 25.09.08, 22:48 Dziękuję za miłe słowa i życzenia na przyszłość. :-)) Z porównaniami się nie zgadzam, skłaniam się raczej do opinii kiedys_plock, że jestem unikalny. :-)) Co zaś do opinii, że wypowiadam się na tematy, na których się nie znam, to zapraszam Cię serdecznie do wykazywania mojej ignorancji za każdym razem, kiedy się z nią ujawnię. Korzyść z tego będzie podwójna: utrzesz mi nosa, a ja się czegoś dowiem (bo żeby udowodnić komuś niewiedzę, trzeba samemu wiedzą dysponować). Ograniczenie się do stwierdzenia, że ktoś nie ma o czymś pojęcia bez poparcia tego stwierdzenia argumentami, jest pustosłowiem, które wbrew intencjom autora takiego zarzutu obraca się przeciw niemu. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hero_nim Re: do kiedys_plock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:08 Jajciu, Wizje nie mogą być halucynogenne, bo halucynogenne może być coś, co te halucynacje/omamy tworzy. halucynogenne - oznacza: "dające" omamy/halucynacje. Dobrze chciałeś, źle wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juda Re: do donosiciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:19 na wszystkich juz doniosłes z tego forum ? to mocno dziecinne bedziesz zdumiony co my na ciebie mamy ale sam chciałes Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do donosiciela 25.09.08, 22:25 Gość portalu: juda napisał(a): > na wszystkich juz doniosłes z tego forum ? Nie. Tylko na tych, którzy mi wybitnie naubliżali. I pech chciał, że to zawsze była ta sama osoba: Ty. > to mocno dziecinne bedziesz zdumiony co my na ciebie mamy ale sam > chciałes Pisząc "my" masz na myśli zapewne żonę? Pozdrów ją ode mnie ciepło. Ma z Tobą prawdziwy krzyż pański. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do kiedys_plock 25.09.08, 22:26 Gość portalu: Hero_nim napisał(a): > Jajciu, > > Wizje nie mogą być halucynogenne, bo halucynogenne może być coś, co te halucyna > cje/omamy tworzy. Brawo, właściwa interpretacja. Przyznaję się do świadomego błędu. Sa czujni furomowicze. To mnie cieszy. > Dobrze chciałeś, źle wyszło. Wyszło dobrze. Pokazało, że myślisz. A chyba nie chciałbyś przeciwnego efektu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Do artystów z zespołu Lao Che. 26.09.08, 04:09 Panowie. Dałem się wplątać na tym wątku w głupawe wojenki a nie było to moim zamiarem kiedy go zakładałem. Ponieważ tworzycie rzeczy niezwykłe to chciałem uhonorować Waszą twórczość. Przepraszam Was za to, że w wątku który w tytule zawiera nazwę Waszej grupy znalazły się takie karczemne wpisy, których ja również byłem współautorem. Przepraszam za siebie i tylko za siebie. Na koniec jeszcze jeden fragment Waszej najbardziej niesamowitej piosenki: "Tył Jego głowy wybrałem, tych Jego oczu się bałem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Do artystów z zespołu Lao Che. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 09:57 kiedys_plock napisał: > Panowie. Dałem się wplątać na tym wątku w głupawe wojenki a nie było > to moim zamiarem kiedy go zakładałem. Ponieważ tworzycie rzeczy > niezwykłe to chciałem uhonorować Waszą twórczość. Przepraszam Was za > to, że w wątku który w tytule zawiera nazwę Waszej grupy znalazły > się takie karczemne wpisy, których ja również byłem współautorem. > Przepraszam za siebie i tylko za siebie. > > Na koniec jeszcze jeden fragment Waszej najbardziej niesamowitej > piosenki: > "Tył Jego głowy wybrałem, tych Jego oczu się bałem" Niesamowity kawałek. Wygląda na autobiografię albo tchórza, albo zdrajcy. Trzeba mieć odwagę spojrzeć w oczy, radzę poćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś