Dodaj do ulubionych

Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowych

IP: *.class146.petrotel.pl 22.10.03, 21:47
W następnym losowaniu "szczęśliwego numerka"
proponuję numery:
1- szwagier(ka) Sylwestra W
2- brat(anek) Sylwestra W
3- stryj(enka) Sylwestra W.
...
49 szwagier(ka) - tutaj wpisać nazwisko radnego(ej) z PiS,
Samoobrony i innych wchodzących w skład koalicji
....
80 Brat(anek) Violetty K
Pamiętam w czasach komunizmu losowania toto-lotka
odbywały się w ten sposób 1-bobsleje, 2-bojery ... 49 żużel
Jakie to szczęście, że wymyślono multi lotka.
Na lata 2004-2006 mamy zapewnione wyniki losowań bez powtórzeń.
W sensie matematycznym idealna losowość.
Pytanie - z ilu członków składa się rodzina Sylwestrów W ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wawa Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 22:13
      Gazeta Wyborcza w końcu wzięła się za rodzinę wysławionego
      biedaka z Winiar ( dla nie wtajemniczonych Sylka W.)Wielkie
      gratulacje
      Tak pozatym Mirek zawsze miał szczęście biorąc barek i umowę z
      Gancem też
      Apropos Ganca jak długo jeszcze Sylwek będzie go trzymał
    • Gość: towarzysz Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 22:47
      Drogi Kolego Mirku!
      Nie wiedziałem, że jesteś taki pragmatyczny. Wykalkulowałeś, że
      teraz lepiej trzymać ze szwagrem i wypisałeś się z SLD. Bisnes
      jest bisnes. Żeby tylko Zenon (bo tak ma na pierwsze) nie
      wyszedł Ci bokiem!
      • Gość: kolega Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.pt-2.petrotel.pl 22.10.03, 23:00
        Gość portalu: towarzysz napisał(a):

> Drogi Kolego Mirku!
        > Nie wiedziałem, że jesteś taki pragmatyczny. Wykalkulowałeś, że
        > teraz lepiej trzymać ze szwagrem i wypisałeś się z SLD. Bisnes
        > jest bisnes. Żeby tylko Zenon (bo tak ma na pierwsze) nie
        > wyszedł Ci bokiem!

Widzisz Ludwiku zkim trzymałeś, Tobie zenek tez odbił się czkawką.
    • Gość: mu Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.pt-2.petrotel.pl 22.10.03, 22:51
      milewski znowu sie skompromitowal czy posel jasinski nie powinien
      interweniowac co sie dzieje w plockim pisie czy ktos ma wplyw na milewskiego
      czy moze czeka nas bialorus
      • Gość: prof.Ciekawski Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.wirba.net / *.wirba.net 23.10.03, 16:08
        Białoruś !!! dopiero teraz na to wpadłeś, przecież to rodzony brat Łukaszenki,
        nie zauważyłeś jeszcze podobieństwa????? Jaką dużą masz wadę wzroku i jak
        rzadko nosisz okulary?? pozdr :)
    • Gość: nieznajomy Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.class144.petrotel.pl 22.10.03, 23:33
      czy piotruś kędzierski nie jest również skorumpowany z gazetą wyborcza???o
      wydaje mi sie że jada na tym samym wózku!!!
      • Gość: gosc Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:04
        pan Kędzierski poza holowaniem aut ma również warsztat blacharsko -
        lakierniczny. oczywiscie sytuacje wkorzystuje do oferowania swoich usług,a
        naiwni, czesto bezradni i zszokowani po wypadkach ludzie ulegaja namowom i
        propozycjom tzw. pomocy i naprawienia auta. niestety uslugi naprawcze sa
        fatalnej jakosci i tak naprawde to o to tutaj chodzi. p. kedzierski odciety od
        cycka w postaci dostepu ( jako pierwszy ! ) do uszkodzonych aut z taka renoma
        napraw w jego warsztacie po prostu przestaje istniec. Kombinatorstwo i
        cwaniactwo na dłuzsza mete nie poplaca, a raz oszukany klient nie wraca juz
        nigdy.
        • Gość: Ludź Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: 212.244.82.* 23.10.03, 07:50
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> pan Kędzierski poza holowaniem aut ma również warsztat blacharsko -
          > lakierniczny. oczywiscie sytuacje wkorzystuje do oferowania swoich usług,a
          > naiwni, czesto bezradni i zszokowani po wypadkach ludzie ulegaja namowom i
          > propozycjom tzw. pomocy i naprawienia auta. niestety uslugi naprawcze sa
          > fatalnej jakosci i tak naprawde to o to tutaj chodzi. p. kedzierski odciety
          od
          > cycka w postaci dostepu ( jako pierwszy ! ) do uszkodzonych aut z taka renoma
          > napraw w jego warsztacie po prostu przestaje istniec. Kombinatorstwo i
          > cwaniactwo na dłuzsza mete nie poplaca, a raz oszukany klient nie wraca juz
          > nigdy.

Klasyczny przykład na odbijanie piłeczki!
          Niech nam żyje nasz prezyden i jego ferajna z Zenkiem na czele!
          Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezyden naszego klubu (miasta)

Pozdrowienia
        • Gość: poszkodowany Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.class144.petrotel.pl 23.10.03, 10:21
          to prawda, ja nie dosc ze musiałem zapłacic 2x więcej za holowanie to jeszcze
          tak mi spiep...li auto ze az wstyd nim jeździć. odradzam wszystkim warsztat
          p.kedzierskiego!dobrze wam radze.
    • Gość: ws Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.obr.pl / *.gazeta.pl 23.10.03, 08:44
      Ludzie kochani - losowanie firmy zamiast dobrze zoranizowanego
      przetargu !.Pójdźmy dalej - losujmy premiera, prezydenta, posłów.
      Przypuszczam, że efekt nie byłby gorszy a jakie oszczędności na
      wyborach
    • Gość: bob Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.pt-2.petrotel.pl 23.10.03, 08:51
      Nie było żadnego przetargu bo nie musiało być.Ustawowo prezydent wskazuje
      podmiot do usuwania pojazdów i to zrobił.Ból dotychczas zainteresowanych
      polega na tym,że to nie ich wybrano-i dobrze.Pewnie nikogo by to nie
      obchodziło gdyby p.Kędzierski pobierał stawki ustalone przez Radę Miasta a nie
      dwukrotnie wyższe.Jako klient w sytuacji nie zbyt przyjemnej-kolizji wolę żeby
      wezwano Hossę wyznaczoną przez Prezydenta,przynajmniej zaoszczędzę trochę
      forsy na naprawę auta-nie u Kędzierskiego-i znowu zaoszczędzę.
      • Gość: do "bob"-a Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: 193.59.95.* 23.10.03, 09:49
        "Ból dotychczas zainteresowanych
        > polega na tym,że to nie ich wybrano-i dobrze". drogi "wierny
        sługo" wiadomo kogo, otóz ból polega na tym, że takie "coś" to
        nic innego jak nepotyzm - a to jest bardzo brzydka rzecz.
        • Gość: Komuch Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 10:41
          Co Wy chcecie od Pana Kędzierskiego? Swoje wymiociny zachowajcie dla siebie.
          Ja mialem wypadek i jestem bardzo zadowolony z usług pana Kędzierskiego. Jest
          to fachowiec bardzo dobry. Jest jednym z dłuzej dzialajacym rzemeślnikiem w
          tej branzy w Płocku. Jest to jeden z lepszych blacharzy w Plocku.śwoj zaklad
          prowadzi profesjonalnie. A wiadomo,że każdemu nie dogodzi.Jak się komuś nie
          podoba to nie musi korzystac z jego usług.Ale nie oczerniajcie publicznie
          porządnego i szanowanego fachowca.Panie Piotrze to nieudacznicy żygają na pana
          wymiocinami- niech Pan się nie przejmuje tym tylko robi swoje. Moje wyrazy
          szacunku.
          • Gość: były klient Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: 217.96.48.* 23.10.03, 14:02
            Gość portalu: Komuch napisał(a):

> Co Wy chcecie od Pana Kędzierskiego? Swoje wymiociny
            zachowajcie dla siebie.
            > Ja mialem wypadek i jestem bardzo zadowolony z usług pana
            Kędzierskiego. Jest
            > to fachowiec bardzo dobry. Jest jednym z dłuzej dzialajacym
            rzemeślnikiem w
            > tej branzy w Płocku. Jest to jeden z lepszych blacharzy w
            Plocku.śwoj zaklad
            > prowadzi profesjonalnie. A wiadomo,że każdemu nie dogodzi.Jak
            się komuś nie
            > podoba to nie musi korzystac z jego usług.Ale nie oczerniajcie
            publicznie
            > porządnego i szanowanego fachowca.Panie Piotrze to
            nieudacznicy żygają na pana
            > wymiocinami- niech Pan się nie przejmuje tym tylko robi swoje.
            Moje wyrazy
            > szacunku.

No nie widze ze pan jest chyba kolega pana Kedzierskiego bo JA
            akurat robiłem u tego "mistrza"samochod i uwazam ze mnie
            odzukał!!!zle wszystko pomalowal a zebym tej fuszerki nie
            widział to oblał go wodą ze niby go umył i przez to nie
            widziałem zaciekow jakich mi narobił na samoohodzie. To jest
            koles ktory tylko dobrze bajeruje i a na malowaniu zna sie "jak
            wól na malowanych wrotach"Z mojego doświadczenia wynika ze
            policja bardzo go lubi.Ciekawe dlaczego??(moze ktos prezenty
            dostaje, badz ktos z kims wodke pije??)Ja słyszałem ze od
            wezwania dostaje sie jakas gratyfikacje!Wiec czas juz skonczyc z
            układami Kedzierskiego i jeo kolegów z"świętej Komedy"!!
            • Gość: prof. Ciekawski Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.wirba.net / *.wirba.net 23.10.03, 16:16
              z tymi gratyfikacjami to prawda - nie mam na myśli konkretnie zakładu
              Kędzierskiego, tylko w ogóle wszystko - też miałem taki przypadek, że
              potrzebny był hol i zanim jeszcze zdążyłem pomyśleć o telefonie do firmy
              holowniczej, juz przeyjechała na miejsce!!! WEZWANA PRZEZ GLINIARZY!! A na
              jakiej podstawie ta a nie inna firma holowała mi samochód????? Już dawno
              słyszałem o gratyfikacjach dla "psów" od firm holowniczych i po swojej
              przygodzie mogę to potwierdzić :)
              • gosc_gazety Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc 24.10.03, 17:33
                Gość portalu: prof. Ciekawski napisał(a):

> z tymi gratyfikacjami to prawda - nie mam na myśli konkretnie zakładu
                > Kędzierskiego, tylko w ogóle wszystko - też miałem taki przypadek, że
                > potrzebny był hol i zanim jeszcze zdążyłem pomyśleć o telefonie do firmy
                > holowniczej, juz przeyjechała na miejsce!!! WEZWANA PRZEZ GLINIARZY!! A na
                > jakiej podstawie ta a nie inna firma holowała mi samochód????? Już dawno
                > słyszałem o gratyfikacjach dla "psów" od firm holowniczych i po swojej
                > przygodzie mogę to potwierdzić :)

Jeżeli faktycznie miał Pan taki przypadek, to bardzo prosze o bezpośredni
                kontakt z Gazetą. To apel do wszystkich, którym policja sama wzywała firmę
                holowniczą, a samochód nie był zatrzymany do jej potrzeb.

sebastian.smietanowski@plock.agora.pl
                Gazeta Wyborcza w Płocku
                tel. 267 10 33
                • Gość: ghost Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:31
                  mysli pan że sie do pana zgłosi??? Przciez to zwykły krzykacz który miał tylko
                  z tym styczność a napewno nie wie kiedy można samemu wezwać sobie holownik i
                  tylko mysli ze zawsze.
                • Gość: wy oszusci Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.class144.petrotel.pl 25.10.03, 11:17
                  GAZETA WYBORCZA nigdy nie pisze prawdy więc nikt sie do niej nie zgłosi
                  osobiscie no chyba ze jest samobojca.a jej dziennikarze to jedna wielka nędza!
            • Gość: Komuch Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 16:37
              Gość portalu: były klient napisał(a):

> Gość portalu: Komuch napisał(a):
              >
              > > Co Wy chcecie od Pana Kędzierskiego? Swoje wymiociny
              > zachowajcie dla siebie.
              > > Ja mialem wypadek i jestem bardzo zadowolony z usług pana
              > Kędzierskiego. Jest
              > > to fachowiec bardzo dobry. Jest jednym z dłuzej dzialajacym
              > rzemeślnikiem w
              > > tej branzy w Płocku. Jest to jeden z lepszych blacharzy w
              > Plocku.śwoj zaklad
              > > prowadzi profesjonalnie. A wiadomo,że każdemu nie dogodzi.Jak
              > się komuś nie
              > > podoba to nie musi korzystac z jego usług.Ale nie oczerniajcie
              > publicznie
              > > porządnego i szanowanego fachowca.Panie Piotrze to
              > nieudacznicy żygają na pana
              > > wymiocinami- niech Pan się nie przejmuje tym tylko robi swoje.
              > Moje wyrazy
              > > szacunku.
              >
              >
              >
              > No nie widze ze pan jest chyba kolega pana Kedzierskiego bo JA
              > akurat robiłem u tego "mistrza"samochod i uwazam ze mnie
              > odzukał!!!zle wszystko pomalowal a zebym tej fuszerki nie
              > widział to oblał go wodą ze niby go umył i przez to nie
              > widziałem zaciekow jakich mi narobił na samoohodzie. To jest
              > koles ktory tylko dobrze bajeruje i a na malowaniu zna sie "jak
              > wól na malowanych wrotach"Z mojego doświadczenia wynika ze
              > policja bardzo go lubi.Ciekawe dlaczego??(moze ktos prezenty
              > dostaje, badz ktos z kims wodke pije??)Ja słyszałem ze od
              > wezwania dostaje sie jakas gratyfikacje!Wiec czas juz skonczyc z
              > układami Kedzierskiego i jeo kolegów z"świętej Komedy"!!
              Ja tylko napisałem,że jestem zadowolony z uslugi Pana Kędzierskiego.Uważam go
              za dobrego fachowca. To jest moje zdanie i go nie zmienię,a ze pan jest nie
              zadowolony to pana problem ale nie oczerniaj pan człowieka i nie rób z niego
              pijaka. Z tego co mi wiadomo to on jest akurat abstynentem. A może ma uklady u
              Pana Boga?
              • Gość: były klient Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: 217.96.48.* 23.10.03, 20:08
                sorry stary ale nie wiem czy Ty czytasz to forum ale wydaje Mi sie ze nie za
                bardzo!To ja ci wytłumacze ze nie mam tu zdan pochlebnych dla Pana
                Kędzierskiego.Kazdy kto z nim przynajmiej raz "wspolpracowal"wie ze to jest
                koles ktory za kase zrobi wszytko!a nawet oszuka!!Bo nie tylko mnie oszukał ale
                i moich kolegów!Wiec jak to jest twoja rodzina to rozumiem ze go bronisz!poza
                tym ja nie napisałem ze on jest alkoholikiem!
                ps:dawno temu wysłałem emaila do Janusza Weissa ktorego poinformowałem o
                układach naszych "fajnych"policiantow z ludzxi,mi od lawet!szkoda ze nie
                poruszyl tego tematu bo juz dawno bylo by o panu Kędzierskim!!
                • Gość: Komuch Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 20:58
                  A dlaczega zaraz Pan Kędzierski ma być moją rodziną. Że napisałem ,że jestem
                  zadowolony z jego uslugi i że jest dobrym fachowcem.A Ty czyją rodziną
                  jesteś,że tak brzydkie zdanie masz o Panu Kędzierskim? Lepiej napisz nam z
                  czym Ciebie oszukał i dlaczego jest taki be.Ja uważam,że Pan Kędzierski to
                  fachowiec i zdania nie zmienię a nie lubię jak ktoś oczernia porządnego
                  czlowieka. A za usługę pobrał tyle ile się należało. Trzeba bylo o cenę spytać
                  przed usługą a nie płacic i póżniej po czasie biadolić. To Ty klient jesteś
                  frajer a teraz na forum nie oczerniaj. A może Ty jeszcze jestes dalej
                  komuchem? To się zreformuj tak jak ja. Pozdrawiam.
                  • Gość: gosc Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 13:55
                    Gość portalu: Komuch napisał(a):

Trzeba bylo o cenę spytać
                    > przed usługą a nie płacic i póżniej po czasie biadolić. To Ty klient jesteś
                    > frajer a teraz na forum nie oczerniaj.

No własnie i to jest prawda . tylko ze w polowie. cena od ustalonej roznila sie
                    prawie o 40 % na korzysc tego pana, a o jakosci wykonania wole nie wspominac.
                    niby czesc wymieniona na nowa a okazalo sie ze tylko kilogramy szpachli. i to
                    jeszcze nedznie polakierowanej. niestety nie kazdy musi znac sie na
                    lakiernictwie i blacharstwie, ale nieuczciwe gowno zawsze wyplywa , predzej -
                    czy pozniej . I faktycznie, klient to frajer i sam sobie winien, ze sie nie
                    poznal na przekretach.
                    • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:49
                      ty tez jesteś śmieszny tak samo jak "były klijent" jeżeli ci nawalił kilogramy
                      szpachli zamiast nowej części i lakierowanie było takie tragiczne to czemu nie
                      interweniowaliście w tej sprawie udowadniając mu przekret i żądając poprawy ??
                      Przecież mogliscie do niego pojechać zrobić więlką awanture w dodatku przy
                      jakimś innym klijencie i jaki by miał wybór????????? Ale wy tylko potraficie
                      pokazywać na forum jacy wy mocni jesteście!! hehehehehhehe
                • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:42
                  śmieszny jesteś gościu. Skoro ci "zwalił" samochód to czemu nie poszłeś i nie
                  zareklamowałeś?? tylko potrafisz sie napinać w necie mogłeś iść i jego
                  opieprzyć i niech poprawia bo takie jest twoje prawo, a ty co?? schowałeś głowe
                  w piasek i jesteś twardzielem na forum?? Jezeli cie oszukał to dupa z ciebie że
                  dałeś sie oszukać i nie potrafisz z tym nic zrobić tylko płakać na forum. Albo
                  napisz jak cie oszukał?? tylko nie wymyślaj za dużo bo sie spocisz!!
                  Aha jeżeli twierdzisz ze kolega wyżej go broni bo jest z jego rodziny to może
                  sam jesteś z rodziny Milewskiego albo Wawera ??
                  • Gość: gosc Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:27
                    Gość portalu: hehe napisał(a):

> śmieszny jesteś gościu. Skoro ci "zwalił" samochód to czemu nie poszłeś i nie
                    > zareklamowałeś?? tylko potrafisz sie napinać w necie mogłeś iść i jego
                    > opieprzyć i niech poprawia bo takie jest twoje prawo, a ty co?? schowałeś
                    głowe
                    >
                    > w piasek i jesteś twardzielem na forum?? Jezeli cie oszukał to dupa z ciebie
                    że
                    >
                    > dałeś sie oszukać i nie potrafisz z tym nic zrobić tylko płakać na forum.
                    Albo
                    > napisz jak cie oszukał?? tylko nie wymyślaj za dużo bo sie spocisz!!
                    > Aha jeżeli twierdzisz ze kolega wyżej go broni bo jest z jego rodziny to może
                    > sam jesteś z rodziny Milewskiego albo Wawera ??

nie widze w tym nic smiesznego, bronisz kedzerskiego bo masz w tym widac jakis
                    interes osobisty. ja po prostu korzystam z okazji i przestrzegam przed
                    tym ,,warsztatem". a koligacje rodzinne obu wymienionych tutaj mnie nie
                    interesuja.
                    a co do egzekfowania oszustwa ,a raczej nieuczciwosci i naciagania klientów to
                    sam jestes smieszny. mialem po kilku miesiacach przyjsc do tego pana i
                    powiedziec ze lakier odpada a blotnik sie ledwie kupy trzyma ??
                    skad wiesz ze nie bylem z reklamacja?. jesli warsztat sie wypiera ,
                    to jest nie do udowodnienia, a raczej jest - tylko straci sie mnostwo czasu,
                    pieniedzy, nerwów, a efekt moze byc mizerny. bo po zliczeniu wszystkich kosztow
                    udawadniania pozostac moze tylko satysfakcja.
                    w jednym sie zgadzam, latwiej to opisac na forum.
                    a Tobie zycze dalszych sukcesów w opisywaniu zaslug Kedzierskiego. jesli jest
                    tak uczciwy jak piszesz, to niech sobie odpusci uklady w holowaniu i zajmie sie
                    rzemioslem ,ponoc jest rzetelnym rzemieslnikiem. w koncu to klienci ocenia jego
                    rzemioslo.

• Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 21:49
                      > nie widze w tym nic smiesznego, bronisz kedzerskiego bo masz w tym widac
                      jakis
                      > interes osobisty. ja po prostu korzystam z okazji i przestrzegam przed
                      > tym ,,warsztatem". a koligacje rodzinne obu wymienionych tutaj mnie nie
                      > interesuja.

Zapewniam cie że nie mam w tym żadnego interesu a skoro koligacje cie nie
                      interesują to czemu piszesz że "komuch" (ten co broni Kędzierskiego) jest
                      najpewniej z nim po rodzinie ??

> a co do egzekfowania oszustwa ,a raczej nieuczciwosci i naciagania klientów
                      to
                      > sam jestes smieszny. mialem po kilku miesiacach przyjsc do tego pana i
                      > powiedziec ze lakier odpada a blotnik sie ledwie kupy trzyma ??

właśnie tak!! powinienes iść nawet po kilku miesiącach.

> skad wiesz ze nie bylem z reklamacja?. jesli warsztat sie wypiera ,
                      > to jest nie do udowodnienia, a raczej jest - tylko straci sie mnostwo czasu,
                      > pieniedzy, nerwów, a efekt moze byc mizerny. bo po zliczeniu wszystkich
                      kosztow udawadniania pozostac moze tylko satysfakcja.

Właśnie sie domyślam że nie byłeś czytając twoje wyjaśnienie (powyzszy akapit
                      który zacytowałem) bo według ciebie reklamacja jest nie opłacalna ale ty sie o
                      tym nie przekonałes skoro nie poszłeś i dlatego też nie możesz byc pewny że
                      zakład by sie wyparł to są tylko twoje przypuszczenia.

> a Tobie zycze dalszych sukcesów w opisywaniu zaslug Kedzierskiego. jesli
                      jest
                      > tak uczciwy jak piszesz, to niech sobie odpusci uklady w holowaniu i zajmie
                      sie
                      >
                      > rzemioslem ,ponoc jest rzetelnym rzemieslnikiem. w koncu to klienci ocenia
                      jego
                      >
                      > rzemioslo.

Ale zaraz przecież ja nigdzie nie opisałem jego żadnej zasługi tylko chce od
                      ciebie żebyś udowodnił że jest tak jak piszesz, ale widze że jednak nie
                      potrafisz!
                      A układów w holowaniu nie ma tylko wygrał na to przetarg a potem jakimś dziwnym
                      trafem okazało sie że Milewski wybrał sobie szwagra bo tak mu sie podobało.
                      • Gość: gosc Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:22

> Zapewniam cie że nie mam w tym żadnego interesu a skoro koligacje cie nie
                        > interesują to czemu piszesz że "komuch" (ten co broni Kędzierskiego) jest
                        > najpewniej z nim po rodzinie ??

je tego nie twierdzilem. nie czytasz dokladnie postow. wiecej faktów, mniej
                        emocji.

> właśnie tak!! powinienes iść nawet po kilku miesiącach.

no i bylem, tylko nikt nie chcial ze mna rozmawiac. oczywiscie placone bylo bez
                        faktur wiec moglem sobie tylko pokrzyczec. inne byly ustalenia , wykaz
                        elementów do wymiany byl ,ale tylko dla warsztatu. ja o tym ze mam ,,stare"
                        wyklepane elementy dowiedzialem sie pozniej.

> A układów w holowaniu nie ma tylko wygrał na to przetarg a potem jakimś
                        dziwnym
                        > trafem okazało sie że Milewski wybrał sobie szwagra bo tak mu sie podobało.

to juz nie moj problem, tylko jak widac Twoj.
                        ja na p.Kedzieskiego sie nacialem , Ty mozesz go wychwalac i przekonywac
                        wszystkich ze jest inaczej. zycze powodzenia.
                        • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 17:54
                          Baa no widzisz, skoro placiłeś i nie wziąłeś za to faktury to do kogo Ty masz
                          pretensje ?? sam chciałes na tym zarobić (czyt. zrobic jak najtaniej) a teraz
                          masz pretensje??
                          • Gość: STACHU Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.class146.petrotel.pl 25.10.03, 18:13
                            Umowa słowna jest też wiążąca, mówimy tu o rzetelnosci zawodowej. Pan
                            Kędzierski nie ma jej za grosz, i bardzo dobrze że ktoś się na tym poznał.
                            • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 23:14
                              Jasne że umowa słowna jest tez wiążąca, ale przecież on nawet nie poszedł z tą
                              reklamacją bo z góry wiedzial że nic z tego nie będzie. A teraz potrafi na
                              forum wypisywać jaki ten pan kędzierski blee.
            • Gość: widziałem.... Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.class144.petrotel.pl 25.10.03, 11:00
              no właśnie ktoś tu wreszcie napisał całą prawde! czy p.kędzierski lubi dawać
              prezenciki swoim kolegom??? a moze lubi organizować pikniki dla kolegów
              polic...tów, gdzie strumieniami leje sie wódka. a moze lubi telefonie
              komórkową ?? oj wyszlo szydło z worka oj wyszło....
              • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 17:56
                A może Ty ich lubisz i tak poprostu mu zazdrościsz ??
    • Gość: ciekawski Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.pt-2.petrotel.pl 23.10.03, 11:33
      A może Szanowna Gazeta Wyborcza zainteresuje się również i tym,
      gdzie , a raczej w czyjej hurtowni robią zakupy środków
      chemicznych gminne spółki, zakłady i jednostki budżetowe . Czy
      aby ta hurtownia nie nazywa się "Ewa", a jej właścicielem jest
      niejaka Pani Ewa Wiśniewska, żona Zenona Sylwestra
      Wiśniewskiego? Działalność Pana Radnego nakierowana jest na
      własny ,często z pominięciem prawa biznes. Zal mi tylko
      jednego, zmiany nazwy miasta z Płocka na Wiśniówka. Bo po
      wyczynach Pana radnego, niestety to już nastąpiło.
    • Gość: bob Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.pt-2.petrotel.pl 23.10.03, 16:10
      Czy argument cen do was nie dociera.Dlaczego zawzięty obrońca K.do tego się
      nie ustosunkuje???MY WIEMY.Nie ładnie.
    • Gość: Dociekliwy Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:19
      Po przeczytaniu artykułu zastanawia mnie następująca rzecz.Już
      nie chodzi o to że, pociotek Wiśniewskiego dzienym zbiegiem
      okoliczności znalazł się wśród tych którzy wygrali
      ten "konkurs".Zastanawia mnie jakimi kryteriami kierowała się
      komisja konkursowa? Wiadomo mi że na terenie powiatu jest kilka
      firm które zajmują się tego typu usługami{czego sam
      doświadczyłem)Jestem przekonany że sprzęt wysokiej klasy odgrywa
      tu wielką role,co przekłada sie na szybkość usunięcia pojazdu z
      drogi.Czy komisja brała ten aspekt pod uwage,czy też odegrały tu
      rolę powiązania rodzinne.Myślę że temat ten nadal trzeba
      poruszać.
      • Gość: kwd Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 20:04
        fakt.
        sytuacja jest ciekawa, z jednej strony dlaczego szwagier radnego, z drugiej
        p.Kedzierski i jego niejasne uklady z policja i biznes ,,warsztatowy".
        zeby nie bylo jak w zyciu. gdzie dwoch sie bije...
    • Gość: Iwan Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 20:03
      Gość portalu: Bogdan napisał(a):

> Pytanie - z ilu członków składa się rodzina Sylwestrów W ?

Mam takiego kolegę który ma nieszczęście byc właścicielem firmy a w dodatku
      znajomym kilku radnych a nawet rodziną z najwyższymi władzami.
      Dlaczego jest nieszczęśliwy ?
      Bo szlag go trafia że NIE MOŻE handlować z ratuszem, brać udziału w
      przetargach, aby nie narobić im swoim (zasłużonym - to dobry fachowiec)
      zwycięstwem w przetargu kłopotów.
      Przyjdzie potem jakiś ciołek czy inna przekupa i będą na Forum albo w Gazecie
      roztrząsać że to układy, układziki, plecki i koperty.
      Widać nie wiedział o tym ten człowiek co wygrał. teraz bedzie mądrzejszy. Wy
      tez byście mogli być.
      • Gość: rasmus do sywka i jego kolesi IP: *.class146.petrotel.pl 23.10.03, 23:50
        Chłopaki dajcie na spoko całe miasto przeczytało w papierowej gazecie o
        numerze sylwka i mirka. mozecie wpisac jescze 1500 postow na policje i
        porzadnych ludzi a smieszny wawer wyrzekac siostry (tez oryginał)to i tak
        miasto sie smieje z was. zenek pomysl o mopsie kogo tam wstawisz masz jescze
        baciszka po zawodowce bedzie sie nadal
    • Gość: Segal Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.petrotel.com.pl 24.10.03, 07:22
      Od lat prowadzę firmę. Był etap rozwoju , potem szło żle . Trwała walka aby
      utrzymać się na rynku.Kosztowało to wiele wyrzeczeń. W tej chwili znowu stoję
      na nogach a moi ludzie wiedzą że jutro będą mieli pracę.Prowadzenie firmy w
      obecnych czasach to wielka walka.

Wokól widzę "rzutkich" biznesmenów , którzy prawie nie mają kapitału , a
      prowadzenie firmy traktują jak serię "złotych strzałów". Najlepiej robi im się
      interesy kiedy można kogoś oszukać , albo wykorzystać układ aby dorwać się do
      państwowej kasy.

Pieniadze nie śmierdzą i nikt nie pyta skąd się wzięły ( a może powinien), ale
      zawsze pozostaje POGARDA. Ze spokojem sumienia patrząć na wyczyny opisanych i
      nie opisanych osób lekceważę ich. To oni będą kiedyś biegać wokół rzetelnego
      biznesu i podświadomie zazdrościć tego że można działać i niekoniecznie
      odnależć sie na łamach DGazety w rubryce : skandale ; przekręty ,itp.

Znam obu Panów - sami jesteśmy winni że są we władzach ( jeden , ale drugi już
      się ubiega ). Zresztą ich "przyjaźń" miewa też wzloty i upadki. Przypominam
      aferę ze sprzedażą alkoholu na "podolance". Szwagier wtedy bruździł - prawda p.
      Mirku...........

Chłopcy biznesmeni w krótkich majtkach.
      • Gość: Komuch Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 11:07
        Masz rację. Popieram. To nie sa <<bizmeseni<< tylko złodzieje oszuści. I tacy
        nie maja racji bytu w tym kraju jak tylko stanie sie normalnym krajem. Tacy
        ludzie jak Ty czy Pan Kędzierski,który od dziecka prowadzi biznes zawsze będą
        istnieć i żaden oszołom ich nie zniszczy.A bizmeseni mogą tylko co najwyżej na
        tym forum dziamać bo tylko na to ich stać lub pokolejnych wyborach przymilac
        się do zwycięzcy i żebrać jak pies o kolejne mozliwosci okradania podatników i
        dzielenia sie łupem z pryncypałami.Pozdrawiam Ciebie tak trzymaj.
        • Gość: gosc Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 13:48
          jesli do ,,biznesmenów" od zawsze zalicza sie Kędzierski i ma słuzyc za wzór
          prowadzenia interesu, to chyba myli sie tutaj pojecia. człowieka który zeruje
          na naiwnosci innych nie nazwałbym w ogóle ,,biznesmenem" tylko po prostu
          cwaniakiem.
          • Gość: Komuch Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 14:26
            Ja nie mówię,że pan Kędzierski ma służyć za wzór dla biznesmenów pewnie,że są
            od niego lepsi. Ale myslę,że Pan Kędzierski wcale nie uważa sie za biznesmena
            tylko za solidnego rzemieślnika,który swój fach od lat wykonuje dobrze.
            Złodziejem ani oszustem nie jest bo inaczej nie prowadziłby działalności
            gospodarczej tylko siedział w więzieniu.A jak pisałem nie kazdemu musi
            dogodzić. Dziś jest w jego branży duza konkurencja.A ja i wielu ludzi uważa
            tego Pana za solidnego rzemielśnika.I on nie jest nowobogackim.
            • Gość: gosc Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 17:23
              ja mu zlodziejstwa nie zarzucam, tylko wykorzystywanie sytuacji i zerowanie na
              naiwnosci poszkodowanych. gdybym sie osobiscie nie nacial, nie dopisywal bym
              swoich postow. swoj przyklad opisalem wyzej.
              a z uslug tego pana juz mam nadzieje nigdy nie bede musial korzystac.
              pod zadna forma.
              • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:59
                następny twardziel hehe. No prosze bardzo jak cie naciął w jaki sposób?? za
                malo wydał ci reszty??? Napisz też w jaki sposób żeruje na nieszczęściu innych
                też z przyjemnością poczytam.
                Mam jescze coś do napisania na temat żerowania ale poczekam aż mi odpiszesz bo
                jestem strasznie ciekawy jak na tobie żerował.
                • Gość: gosc Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:31

> następny twardziel hehe. No prosze bardzo jak cie naciął w jaki sposób?? za
                  > malo wydał ci reszty??? Napisz też w jaki sposób żeruje na nieszczęściu
                  innych
                  > też z przyjemnością poczytam.
                  > Mam jescze coś do napisania na temat żerowania ale poczekam aż mi odpiszesz
                  bo
                  > jestem strasznie ciekawy jak na tobie żerował.

zapraszam do gory.
                  • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 21:51
                    aaa to ty :-)) nie spojrzałem na nick sory.
                    no napisz jak na tobie żerował nie wstydź sie.
                    • Gość: Komuch Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:22
                      Nie napisze. Bo on tylko paple byle paplać i człowiekowi opinie psuć. To sie
                      nazywa niereformowalny komuch.Takich w tym kraju jest większosć.
                      • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:00
                        Właśnie wiem że nie napisze bo juz był na stronie i to napewno przeczytał, ale
                        odpisal tylko wyżej. Mi sie wydaje że jednak chciał Kędzierskiego tylko
                        oczernić a kontaktu z nim nie miał żadnego, tylko zmyslał bo widocznie miał w
                        tym jakiś interes.........
                        • Gość: STACHU Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.class146.petrotel.pl 25.10.03, 18:18
                          A ŁADNIE TO TAK PISAĆ SAM ZE SOBĄ ?
                          WSTYD PANIE KOLEGO KEDZIERSKIEGO
                          JAK MAŁE DZIECI . DO PIASKOWNICY CHŁOPCZE, DO PIASKOWNICY....
                          • Gość: Komuch Re: Kontrowersje Do Stacha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:02
                            Po czym sadzisz, że to ta sama osoba? Ja biorę odpowiedzialność za siebie i z
                            całą świadomością i odpowiedzialnościa piszę.I cieszy mnie,że nie tylko ja mam
                            dobre zdanie o panu Kędzierskim.Ty Stachu Komuchu uważasz,że jak ktoś dobrze
                            pisze to musi zaraz być kolegą Pana Kędzierskiego.I to Wam niereformowalnym
                            Komuchom psuje oczernianie porządnego fachowca. Ja jeszcze raz powtarzam nie
                            jestem kolegą Pana Kędzierskiego tylko jego klijentem dobrze obsłużonym.I
                            uważam,że firma Pana Kędzierskiego jest najbardziej profesjonalną w tej branży
                            w Płocku. Pozdrawiam Panie Piotrze.
                          • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 23:18
                            A ładnie to tak nie mieć pojęcia i IP i sie wypowiadać panie kolego Milewskiego
                            albo Wawera ??
                            Przecież tu jest podany tylko host a nie dokladny adres ip a każdy kto ma łącze
                            dsl host ma taki sam podobnie jak ktoś ma sdi i inne. dokładny adres ip składa
                            sie z cyferek.
                            • Gość: STACHU Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.10.03, 04:58
                              UDERZ W STÓŁ A NOZYCE ....HEHEHEHE !
                              • Gość: hehe Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 10:50
                                A co ty jakiś półgłówek jsteś?? jesli "gość" ma racje i ty tak uważasz to bron
                                go!! na co czekasz?? argumentów abrakło?? no ale jak ty potraisz tylko zwrocić
                                uwage na IP i rzucić przyslowiem to nie mamy o czym gadać. Śmieszny jesteś
                                stachu :-))
                                • Gość: adolf Re: Kontrowersje wokół holowania aut powypadkowyc IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.10.03, 11:25
                                  W następnym losowaniu "szczęśliwego numerka"
                                  proponuję numery:
                                  1- szwagier(ka) Sylwestra W
                                  2- brat(anek) Sylwestra W
                                  3- stryj(enka) Sylwestra W.
                                  ...
                                  49 szwagier(ka) - tutaj wpisać nazwisko radnego(ej) z PiS,
                                  Samoobrony i innych wchodzących w skład koalicji
                                  ....
                                  80 Brat(anek) Violetty K
                                  Pamiętam w czasach komunizmu losowania toto-lotka
                                  odbywały się w ten sposób 1-bobsleje, 2-bojery ... 49 żużel
                                  Jakie to szczęście, że wymyślono multi lotka.
                                  Na lata 2004-2006 mamy zapewnione wyniki losowań bez powtórzeń.
                                  W sensie matematycznym idealna losowość.
                                  Pytanie - z ilu członków składa się rodzina Sylwestrów W ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka