mision 29.10.03, 21:57 Widziałem billboard z reklamą f-my Reserved na ul. Piłsudskiego, na którym dodatkowo napisano - że już w grudniu na Tumskiej w Płocku, ciekawe w jakim miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder Wreszcie 29.10.03, 23:05 Moze skoro ta siec zdecydowala sie zainwestowac w naszym miescie, skloni to i innych inwestorow do poszukiwan lokalu dla swojej dzialalnosci. Co do miejsca to nie wiem, ale zazwyczaj ich sklepy maja dosc duza powierzchnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Wreszcie 30.10.03, 00:20 Bardzo fajnie , lubię ciuchy tej firmy. A ja i tak czekam na Kappahl i Cubusa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Wreszcie 04.11.03, 10:26 Niewykluczone, że sklep ten powstaje na parterze w Argentum. Butik "Taranko" został przeniesiony na Królewiecką i trwają tam już jakieś prace przygotowawcze. Jest to duża powierzchnia w nowoczesnym budynku, tak więc jest to bardzo prawdopodobne. Pożyjemy, zobaczymy... A co do ekskluzywnych butików w galerii handlowej to pewnie jeszcze sobie długo poczekamy, skoro naszym mieszkańcom tak łatwo wmówić, że Kaufland to hipermarket (vide artykuł w GW :). Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Wreszcie 12.11.03, 10:52 Jednak miałem rację. Dziś na parterze Argentum widziałem już plakaty "Reserved". Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Sklep "Reserved" w grudniu na Tumskiej... 04.12.03, 13:27 Reserved otwarty, więcej takich sklepów na tej ulicy, a Tumska nie umrze. Uważam, że teraz kiedy w Argentum powstał Re, jest to najbardziej reprezentacyjny budynek w tej części miasta. Do tego bardzo podoba mi się jego oprawa świąteczna... Odpowiedz Link Zgłoś