roxi100708 08.06.09, 07:46 wyniki pe2009.pkw.gov.pl/PUE/PL/WYN/W/146201.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sobol Re: Wybory w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 08:13 nadal nie znasz wyników ? my znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp Re: Wybory w Plocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 10:24 A gazeta nawet się nie zająknęła? Rozumiem, że nie mogli podać wyników, ale przypuszczalna frekwencja? preferencje wyborcze? atmosfera? Eeeeeee... kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Wybory w Plocku IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 11:04 Mam mieszane uczucia.: -nie jestem dumny z frekwencji w Płocku - była niska, niestety, co dowodzi, że statystycznie jako społeczność i obywatele jesteśmy dobrą reprezentacją ciemnego i zacofanego Mazowsza. -PO uzyskała w Płocku wynik lepszy niż w całej Polsce, co wskazuje na znaczący udział w wyborach "wykształciuchów" i młodszego pokolenia oraz że jednak głos takich ludzi przeważa w Płocku a to daje jakąś nadzieję na przyszłość. -PiS może liczyć już tylko na Polskę B (ściana południowo-wschodnia i Mazowsze)z jej starszymi, słabo wykształconymi, biedniejszymi, zdominowanymi przez KK grupami społecznymi. Ale ponieważ tam idą spore środki z UE i zmiany na lepsze też zachodzą widoki perspektywy PiS nie są zbyt optymistyczne, co tylko dobrze wróży Polsce. -Sumaryczny wynik Lewicy oddaje jej aktualny potencjał, podobna ocena wyniku PSL. -Egzotyka: Samo-obrona, Libertas, PR itp po raz kolejny zobaczyły, że ich miejsce jest na śmietniku. -gdzieś się zapodział(czytaj: przepadł) ten plakatowy "najlepszy" Jasiński, z czego wniosek, że ludzie myślący patrzą, widzą, oceniają i reagują logicznie, co również napawa optymizmem na przyszłość. Słowem nie jest źle, choć mogłoby być sporo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha,ha Re: Wybory w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 11:27 słowem menel jesteś menel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Wybory w Plocku IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 11:34 Gość portalu: ha,ha napisał(a): > słowem menel jesteś menel to mój wybór i dobrze mi z tym buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co z tym Re: do menela i buraka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:10 czy jego /was/ mozna jakos obrazic, do tego trzeba miec honor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menela od menela i buraka IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 16:27 Gość portalu: co z tym napisał(a): > czy jego /was/ mozna jakos obrazic, do tego trzeba miec honor musisz sobie dobrze zakarbować w rozumie tę prostą i starą prawdę: żaden pies ani psiarczyk, żeby nie wiadomo jak głośno ujadali, nigdy nie będą w stanie i nie mogą obrazić Pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: od menela i buraka IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 16:30 oczywiście powyższe napisałem ja menel, przepraszam za pomyłkę w nicku Odpowiedz Link Zgłoś
pies.pawlowa Re: do menela 08.06.09, 14:13 ciffan napisał: > Nie każdemu psu Burek na imię. zgadza się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: do menela IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 16:19 ciffan napisał: > Nie każdemu psu Burek na imię. i tu masz świętą rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: do burasa-buraczanego IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 16:17 buras_buraczany napisał: > Nie obrażaj mnie gdzież bym śmiał, Panie Szanowny Odpowiedz Link Zgłoś
buras_buraczany Re: do burasa-buraczanego 08.06.09, 16:46 No to zgoda Panie menel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z Jaru Re: Wybory w Plocku IP: *.plock.mm.pl 08.06.09, 15:13 Zaskakująco "mądra" dyskusja na temat wyborów do najważnieszego organu ustawodawczego w Europie. Poziom dyskusji adekwatny do frekwencji wyborczej.Gratuluję! Zawsze mówiłem i mówię nadal, że ta osada to zaścianek, można by rzec...zadupie. Aż wstyd! Poraża postawa redakcji Gazety. Ale to już jest inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja z Jaru Re: Wybory w Plocku IP: *.plock.mm.pl 08.06.09, 15:43 Gość portalu: ja z Jaru napisał(a): > Zawsze mówiłem i mówię nadal, że ta osada to zaścianek, można by > rzec...zadupie. Aż wstyd! To co robisz na tym zadupiu ? Co zrobiłeś aby to zadupie nie było zadupiem ??? Najlepiej usiąść i narzekać. Skoro ten zaścianek się nie podoba to zwijaj tobołki i jedź do którejś z metropolii. Uważaj tylko żebyś pod koła jakiegoś pojazdu nie wpadł zaściankowy malkontencie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plo Re: Wybory w Plocku IP: *.090.c71.petrotel.pl 08.06.09, 16:55 Plock swoim wyborem pokazal ze jest miastem ludzi myslacych. Populisci przegrali. A teraz mozecie sobie pluc jadem. Pozdrawiam myslacych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z Jaru Re: Wybory w Plocku IP: *.plock.mm.pl 08.06.09, 17:50 Gość portalu: do ja z Jaru napisał(a): > To co robisz na tym zadupiu ? Co zrobiłeś aby to zadupie nie było > zadupiem ??? Najlepiej usiąść i narzekać. Odpowiadam: Nie trzymasz tematu. Watkiem sa wybory, a dokładniej frekwencja osadników. A tej brakowało. A co robiłem? Sporo, sąsiedzie, sporo. Ostatnio spełniłem aswój nie byle jaki obowiązek i glosowałem. Ba! Głosowała cała moja rodzina i ujawnię,że każde z nas na inne nazwisko z listy. I nie wyganiaj mnie z tej osady. Jestem tu zakorzeniony bardzo. A, że narzekam (może jako malkontent...) to dlatego , że widzę taką organiczną potrzebę wobec postaw wielu osadników. Złą, antyspołeczna postawę. I teraz pytanie do ciebie mój sąsiedzie. Czy ty oddałem swój głos na jakiegoś naszego lub nie osadnika? Nie musisz glośno wyznać. Powiedz to sobie. I niech ci , miły, nie gnije watrąba bowiem nie chodzi o to, żeby się zlościć ale żeby pwoedziec co by tu jeszcze poprawić w tej osadzie by stała się miastem ludzi świadomych, czynnych. Takich pięknoduchów jak ...ty jeżeli oczywiście głosowałeś. A jak nie głosowałeś, to stań, tam w kącie i nie pyskuj bo nie masz wtedy prawa. Ps. Acha, posprzątaj swój balkon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja z Jaru Re: Wybory w Plocku IP: *.plock.mm.pl 08.06.09, 20:23 Gość portalu: ja z Jaru napisał(a): >Nie trzymasz tematu. Watkiem sa wybory, a dokładniej frekwencja >osadników. A tej brakowało. Dokładnie rozumiem temat wątku a moje pytania nie były z kosmosu i dotyczyło tematu. Skoro oddanie głosu w wyborach uważasz za szczyt obowiązków obywatelskich to jestem kontent, że spełniam wszystkie przesłanki aby być dobrym obywatelem. Głosuję zawsze od lat "dziestu" ja i moja rodzina. I nie uważam, że to jest aż taki powód do dumy jak Ty to traktujesz w odniesieniu do siebie i swojej rodziny. Ja uważam to za obowiązek a nie zasługę. Ty swoimi wpisem pokazujesz jaki z Ciebie hipokryta plujący we własne gniazdo. > nie chodzi o to, żeby się zlościć ale żeby pwoedziec co by tu > jeszcze poprawić w tej osadzie by stała się miastem ludzi >świadomych,czynnych. To powiedz a nie albo się chwalisz swoim patriotyzmem albo opluwasz krajan. > Ps. Acha, posprzątaj swój balkon... Błąd. Nie mam balkonu. Ale Twój widzę dobrze - to jest dopiero zadupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Lipa Re: Wybory w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:40 No,dobrze. A kto wygrał te nasze wybory? Kto w Płocku został wybrany do Europarlamentu? Czy nasz Pan Jasiński został Euro - Posłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro Re: Wybory w Plocku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.06.09, 23:14 Jasiński przegrał w Płocku z Gapińską która z płockich polityków dostała najwięcej głosów.Gapińska 3046, Iwaniak 1431, Jasiński 1334,Kwiatkowski476.Wyniki tylko z miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z Jaru do IP: *.plock.mm.pl 08.06.09, 21:51 Stary, o patriotyżmie nie było ani słowa. Szczyt tez nie jest akurat w tym miejscu... Nie strzelaj zaraz z armaty. Zaś wątkiem jest słaba frekwencja wyborcza (vide też całe Mazowsze). I tu jest dopiero katastrofa. Dlaczego? Ano choćby nadal zjawisko "przywożonych w teczce". Ot co!! O innych stratach nie wspomnę. Ale jest OK. Może masz szersze horyzonty do obskoczenia?... Niech ci będzie.Nie musisz się zaraz tak bardzo indyczyć. Grunt to zapas luzu. Bywaj! Ps. A balkon jest u mnie jak w pudełeczku. Słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: do Opiekuna 08.06.09, 22:57 Pierwszy wpis powinien być usunięty bo jest tylko link a brak komentarza - chyba że niektórzy forumowicze są traktowani inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie do kwisniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:44 obraz sie i nie pisz tu wiecej, masz swoje forum Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: do Opiekuna 09.06.09, 21:35 Przyjrzyj się uważniej pierwszemu wpisowi z tego wątku. Znów spojrzałeś tylko po łebkach. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wybory w Plocku IP: *.c158.petrotel.pl 09.06.09, 09:13 Jestem pod wrażeniem rozmiarów porażki PiS z PO w Płocku (26% do 47%). No i bardzo dobry rezultat szefowej klubu radnych PO Elżbiety Gapińskiej która w Płocku zdecydowanie wygrała nawet z posłem Jasińskim. Czuję że idą zmiany w płockim Ratuszu. Brawo Pani Elżbieto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wybory w Plocku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.06.09, 09:23 najwyższa pora wypierd.... tych nierobów i alkoholików z ratusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut Brawo Gapińska IP: *.c158.petrotel.pl 09.06.09, 09:37 A pamiętacie sondaż przedwyborczy płockiej Gazety: "Nikt z ankietowanych nie deklaruje poparcia dla płockiej radnej Elżbiety Gapińskiej". Ciekawe czy redaktorzy Adamkowski i Woźniak zjawili się już u pani radnej z bukietem kwiatów i przeprosinami :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Wybory w Plocku IP: 194.177.100.* 09.06.09, 14:07 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > najwyższa pora wypierd.... tych nierobów i alkoholików z ratusza ... zaczniemy od pana kierownika G.?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sera Re: Wybory w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 11:43 moze Gapińska weźmie sie teraz za robote w szkole, wałkoń jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Wybory w Plocku IP: *.225.c85.petrotel.pl 09.06.09, 12:31 i taka nie za bardzo dla oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Wybory w Plocku IP: *.183.c80.petrotel.pl 09.06.09, 12:55 Jak nie możecie wygrać to plujecie jadem na ludzi . Jeszcze nie zauważyliście , że to nic nie daje?Tak boli przegrana pana Jasińskiego z płocką radną?Zauważ kolego ,że na osiedlu , gdzie pracuje miała super wyniki.Odkąd jest szefem klubu poprawił sie też wynik płockiej PO w stosunku do PIS.Tak trzymać!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Wybory w Plocku IP: *.225.c85.petrotel.pl 09.06.09, 12:57 ty chyba jesteś gapińską, która ukrywa się na forum pod nickiem pytia_plocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops taki Re: Wybory w Plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 13:55 Wyczytałem,że są żądania dymisji Kierownictwa PiSu w Płocku z powodu marnego wyniku. Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
pytia_plocka Re: Wybory w Plocku 09.06.09, 14:14 Szukajcie ......... a i tak ........nie znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: Wybory w Plocku IP: 188.33.114.* 09.06.09, 13:56 A mnie się bardzo nie podoba, że pani J. Hibner jedzie na plecach pani D. Hubner - bo inaczej tego nie można nazwać. Ja poczułam się oszukana wystawieniem tej kandydatki, to takie samo zagranie jak dopisek w umowie małym druczkiem - żerowanie na ludzkiej niewiedzy/ naiwności/ wierze w ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Wybory w Plocku IP: 194.177.100.* 09.06.09, 14:11 Gość portalu: dafne napisał(a): > A mnie się bardzo nie podoba, że pani J. Hibner jedzie na plecach pani D. Hubne > r > - bo inaczej tego nie można nazwać. Ja poczułam się oszukana wystawieniem tej > kandydatki, to takie samo zagranie jak dopisek w umowie małym druczkiem - > żerowanie na ludzkiej niewiedzy/ naiwności/ wierze w ludzi. Skoro masz nauczkę, to czemu nie czytasz małego druczku - ze zrozumieniem? Nie każdemu było dane nazywać się Kowalski. Jest Hubner jest i Hibner - nie ma za to żadnej teorii spiskowej, żerowania, naiwności, niewiedzy, etc. Trzeba czytać co się podpisuje albo na kogo się stawia krzyżyk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmił Za rok skończy się epoka MM. Uffff IP: *.c158.petrotel.pl 09.06.09, 15:51 Coraz bardziej realna staje się zmiana za rok szefostwa w płockim Ratuszu. Brawo płocka PO. Brawo radna Gapińska. Wyrósł kolejny poważny kontrkandydat dla MM. Reakcją na "przetarg" w MTBS-ie pokazała że nie da się zastrzaszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Za rok skończy się epoka MM. Uffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:06 Gdzie się podziało 4 mln elektoratu PO z 2007 roku dlaczego tak liczny elektorat partii którą wszyscy kochają w ciagu 2 lat zamilkł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Za rok skończy się epoka MM. Uffff IP: *.c152.petrotel.pl 09.06.09, 20:28 Elektorat PO czeka na...następne wybory. Elektorat PO w Płocku czeka by głosować za... zmianami na płockim podwórku. Po takim wyniku PO w Płocku, zmiany w Płocku są chyba już oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: Za rok skończy się epoka PO. Uffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:50 śpieszno wam do miodu , aferki, kaska, wiem, wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbtm Za rok skończy się epoka MM. Uffff IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.09, 22:11 Najwyraźniej dużo wiesz o aferach. Pewnie o "Złotym przetargu" również... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.M. Re: Za rok skończy się epoka MM. Uffff IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.09, 22:29 Ja nie od was i nie od tamtych. W tym waszym bagnie nie siedzę (to do tych co plują i szydzą). Taka zwykła Płocczanka jestem i zwyczajnie gratuluję Pani Gapińskiej. Dla mnie i chyba dla wielu Płocczan wynik świadczy o wszystkim. Chyba nikt się nie spodziewał takiego wyniku i stąd ten jad. A Pani Gapińskiej życzę wytrwałości i znieczulenia się na szczeniackie wpisy. Pozdrawiam. Dobrosława M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Za rok skończy się epoka PO. Uffff IP: *.c158.petrotel.pl 09.06.09, 22:31 lato znam takie stare przysłowie ,że każdy sądzi po sobie.Czy ty je też znasz?I jeszcze jedno słowko.Skoro wiesz to podziel się tą wiedzą z odpowiednimi służbami ścigającymi aferki i inne przestępstwa.Jeśli nie wiesz to nie pyszcz na forum i nie rób z forum magla.Sesje rady nam wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z jaru Popieram ixa! IP: *.plock.mm.pl 10.06.09, 13:23 Racja. Nie pyszczaj. Ale ...obecność przy urnach słaba i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kola z jaru i i i do xów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 22:51 Od Paszczaka to się gamoniu odwal jeden z drugim, bości nic nie warci z tą swoją "bogatą" eruducją. Odpowiedz Link Zgłoś