Gość: Kasia IP: *.plock.mm.pl 26.01.12, 12:00 Co sądziecie o tym lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Norbi Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 22:38 Nie polecam!!! Jedzenie obrzydliwe , obsługa niemiła !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewer Re: Polski Dom Weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.12, 17:09 faceboo.com/hotel.ciechanow hotel-ciechanow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 10:30 Gorąco polecam lokal. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedzenie którego nie da się zapomnieć... Dziękujemy serdecznie za tak miłe przyjecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urząd Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 10:31 Bardzo pozytywne wrażenia. Dużo jedzenia i dobre. Polecam wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 10:32 Zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie pasuje... My jesteśmy zadowoleni i polecamy na każdą imprezę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc;-) Re: Polski Dom Weselny IP: *.class96.petrotel.pl 27.12.12, 17:01 pozytywne bo nikt z was nie widział jak sie tam robi od kuchni ja wiem i nie polecam pies spi w kuchni gdzie przygotowywane sa potrawy przez byle kogo z ulicy aby wiecej rak do pracy było!!!!szczerze odradzam powinni zamknac gdzie jest sanepid ja sie pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 01:12 O widzę że zakompleksiona była pracownica dodała kolejny kłamliwy wpis? kochana po twoim id i godzinie widać od razu , że to jedna i ta sama osoba dodała kolejno 2 wpisy więc możesz się nie wysilać. Skoro cię zwolnili to pewnie sama byłaś przypadkową babą z ulicy wziętą, która do niczego się nie nadawała? Żal mi cię, swoje konflikty związane z pracą załatwiaj osobiście a nie na forum, no chyba że nieźle tam nawywijałaś. Ja sama pracuję tam dorywczo i nie powiem złego słowa no ale ja nie jestem zawistną i wredną babą zwolnioną za głupotę z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Polski Dom Weselny IP: *.196.0.3.gost.mdi.pl 03.01.13, 14:37 dokładnie tak jest - MASAKRA! zaś wszystkim vegetożercom serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Polski Dom Weselny IP: *.class102.petrotel.pl 05.01.13, 16:21 Przeczytaj sobie to kobieto i wez sobie to do swojej głowy tępej ja tam pracowalam i wiem jak jest naprawdę jedzenie jest robione ze świerzych produktów i żaden pies nie spi na kuchni to ty spałas na kuchni i podpierałaś blaty kuchenne i nie wypisuj takich oszczerstw byłas w trudnej sytuacji i szefowa ci pomogła ponieważ dawała ci zarobić .Nikt sie jeszcze nie urodził aby kazdemu dogodził ale jeśli nie wierzycie to jedzcie i zobaczcie sami jak wyglada kuchnia podczas przygotowań.ze szczerym sumieniem polecam Wam wszystkim ten lokal i pozdrawiam a pani podziękujemy niech inne Domy Weselne opisuje a najlepiej swój . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Polski Dom Weselny IP: *.class97.petrotel.pl 30.01.13, 16:03 Jestem ciekawa czy jesteś tak odważna dlatego że jesteś anonimowa .Ja pracowałam na tej kuchni i zapewniam cię że nigdy, ale to nigdy nie widziałam żeby pies tam spał.Jedno mogę ci powiedzieć jesteś ŻAŁOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polski Dom Weselny IP: *.080.c66.petrotel.pl 09.02.12, 21:17 Wszystkie odpowiedzi z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 23:52 Kasiu Byłam tam niedawno na uroczystości z okazji Jubileuszu i muszę Ci powiedzieć że swoje wesele będę robić właśnie tu.Tak zdecydowaliśmy z moim nażeczonym. Wystrój jest bardzo ładny pałacowy,parkiet do tańca , no i jedzenie.Jedzenie palce lizać.Ja nie przepadam za flakami ,ale jak zobaczyłam jak wszyscy wcinają to i ja się skusiłam ,i żeczywiście były wyśmienite.Reszta potraw też bardzo dobra .Ważne dla mnie było to że nie żałują tu przypraw.Potrawy są bardzo wyraziste .Powiem Ci jeszcze jedno.Nie zwracaj uwagi na to co napisał jakiś Norbi.Moim zdaniem ten facet jest jakiś nie tego ,albo napisała to konkurencja.Naprawdę gorąco polecam.Nie będziesz żałowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polski Dom Weselny IP: *.cable.mindspring.com 10.02.12, 05:21 właściciel już może przestać się chwalić, wszystkie pozytywne wypowiedzi z jednego numeru IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------- Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 23:17 Bardzo słuszna uwaga a jeszcze co ciekawe to godziny o której było pisane mógł zrobić troche większe przerwy a nie co minutę strasznie kole to w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 21:30 każdy kto ma internet w neostradzie bedzie mial to samo ip . hahahahaha. boze co za ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 12:45 to są niedouki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 22:19 Najlepszy lokal w mieście. Jedzenie pyszne, miła obsługa. Gorąco polecam. Bawiłam się tam kilka razy i zawsze było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Polski Dom Weselny IP: *.plock.mm.pl 15.02.12, 10:25 Lokal a przede wszystkim obsługa to totalna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 00:02 Czyżby konkurencja znowu się wysiliła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Polski Dom Weselny IP: *.mmpnet207.tnp.pl 20.02.12, 21:27 Wspaniała atmosfera i jedzenie. Wszystko na najwyższym poziomie... I w centrum miasta. Nie trzeba się tułać taksówkami spod i z poza Płocka. Polecam ten lokal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 22:33 Byłam w Polskim Domu Weselnym na tegorocznym sylwestrze i muszę powiedzieć, że dawno tak dobrze się nie bawiłam. Atmosfera wspaniała, pyszne jedzenie i dużo- widać,że nie odgrzewane albo kupowane w biedronkach jak to robią inne lokale. Bardzo dobry dojazd co jest dużym plusem. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Polski Dom Weselny IP: *.class96.petrotel.pl 27.12.12, 16:51 jedzenie przeterminowane z poprzednich imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 19:10 Siedzisz im w lodówkach żeby wiedzieć co jest przeterminowane? Odezwała się konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 18:22 Tegoroczny sylwester spędziłem w Polskim Domu Weselnym i bardzo sobie chwalę. Szczególnie do jedzenia nie można się przyczepić, wszytsko smaczne i świeżutkie. Bardzo ładna sala, muzyka też niczego sobie. Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 16:55 Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 22:56 Panie Pawle a czemuż to pan nie poleca? Bo napisać NIE gażdy głupi potrafi. Ja byłem ostatnio w Polskim Domu Weselnym na imprezie integracyjnej i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony. Bardzo ładny wystrój, dogodny dojazd no i przede wszytskim bardzo smaczne jedzenie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 11:07 Zdecydowanie polecam. Byłam tam niedawno na imprezie organizowanej przez moją firme i jestem baardzo zadowolona, świetnie zorganizowana impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 14:13 A ja polecam na wesele nową salę MAGDALENA w Koszelówce. Naprawdę się starają, sala i zaplecze piękne i na nic nie mogłam narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: Polski Dom Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 22:32 A ja byłam w Magdalence na weselu kumpla, w czerwcu .Sala nowa ,ale podłoga taka że można zęby sobie wybić.Jedzenie takie sobie ,jadłam lepsze.Żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś