Dodaj do ulubionych

oddam ubranka

IP: *.ar.wroc.pl 18.05.11, 15:53
witam, poszukuję rodziny (lub osoby ktora o takiej wie) badz informacji na temat domu samotnej matki lub tym podobnej instytucji, ktorej moglabym przekazac ubranka dla dzieci, czasem tez dla matki. interesuje mnie 'faktyczna' pomoc a nie tylko pozbycie sie rzeczy dlatego zwracam sie z prosba o pomoc w udzieleniu informacji. jestem w stanie nawiazac staly kontakt z rodzina/matka/domem w celu pomocy na miare mozliwosci. mieszkam w warszawie, ale moge w miare potrzeb wyslac paczkę. jesli sa tutaj Panie zajmujace sie pomoca dlugofalowa, chetnie nawiaze kontakt.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anka-40 Re: oddam ubranka 18.05.11, 16:00
      witam ja chetnie bym przyjeła ubranka jestem w ciezkiej sytuacji mam juz dwoch synków a w sierpniu rodzi sie kolejne dziecko i ubranka bardzo by sie przydały mój e-mail
      anka-40@gazeta.pl
    • malutka106 Re: oddam ubranka 20.05.11, 21:46
      witam!!!chetnie przyjmniemy ubranka dla naszych smykow a jest ich 4.
    • gabi683 Re: oddam ubranka 21.05.11, 08:18
      Gość portalu: jaspis napisał(a):

> witam, poszukuję rodziny (lub osoby ktora o takiej wie) badz informacji na tema
      > t domu samotnej matki lub tym podobnej instytucji, ktorej moglabym przekazac ub
      > ranka dla dzieci, czasem tez dla matki. interesuje mnie 'faktyczna' pomoc a nie
      > tylko pozbycie sie rzeczy dlatego zwracam sie z prosba o pomoc w udzieleniu in
      > formacji. jestem w stanie nawiazac staly kontakt z rodzina/matka/domem w celu p
      > omocy na miare mozliwosci. mieszkam w warszawie, ale moge w miare potrzeb wysla
      > c paczkę. jesli sa tutaj Panie zajmujace sie pomoca dlugofalowa, chetnie nawiaz
      > e kontakt.
      > pozdrawiam

Witam serdecznie jeśli chcesz komuś naprawdę pomoc forum.gazeta.pl/forum/f,42644,Oddam_przyjme_reaktywacja_.html
      Wejdź do dziewczyn one maja sprawdzone osoby ,może znajda ci rodziną z twojej okolicy.Pozdrawiam serdecznie
    • funial Re: oddam ubranka 21.05.11, 22:40
      Witaj.
      Nie wiem na jaki wiek masz ubranka, ale jedną z potrzebujących mam jest napewno aleksandra1981 z Warszawy.
      • Gość: Pomoc Re: oddam ubranka IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.13, 15:11
        Witam. Mam na imię Żaneta. "Współpracuję" z pielęgniarką która zawsze ode mnie bierze ubranka dla potrzebujących rodzin, które są w jej szkole. Jest uczciwa i bardzo oddana swojej pracy. Najbardziej pomaga rodzinie z okolic Wrocławia, która ma około 6 dzieci w tym 3 w domu dziecka, bo nie są w stanie utrzymać rodziny. Dałam już im łóżeczko, wózek, które sama dostałam od kuzynki, ale zawsze pytają o ubranka. Jeśli byłaby Pani chętna na taką współpracę to mogę podać namiary do tej pielęgniarki. Rozmawiałam z nią na ten temat i jest ona w stanie opłacać wszelkie przesyłki, a nawet płacić symboliczne kwoty.
        Pani Małgosia mieszka pod Wrocławiem i pracuje w dwóch szkołach - biednych szkołach na wsi. Pomaga jak może więc zwracam się z pytaniem do Pani... Widzę, że jest pani zainteresowana taką formą współpracy. Czy chchiałaby Pani pomóc
        • Gość: aneczka0410 Re:poszukuje IP: *.centertel.pl 07.06.13, 16:32

Witam jestem samotna matka mieszkam w domu samotnej matki i mam synka ktory skonczyl 8 miesiecy.Potrzebuje ubranek od 86 w zwyz jesli sa ludzie ktorzy maja dobre serce i pomagaja to ja tylko prosze o ubranka dla mojego synka bardzo bym byla wdzieczna nawet za najmniejsza pomoc.Jesli by byla mozliwosc wysylki za ktora bym nie musiala placic tez bym byla wdzieczna.Z gory bardzo dziekuje. Moj numer 514159439
    • Gość: Kasia Re: oddam ubranka IP: *.rdns.sun-net.pl 16.06.11, 22:09
      Witam. Chętnie przyjmę ciuszki dla dziewczynki na 98/104 cm, mogą być jesienno-zimowe. POracuje tylko mąż i nie zawsze na wszystko wystraczy. Jestem z Katowic. mój mail to kasia_rosa@poczta.onet.pl Czekam na odpowiedź a za pomoc dziękuje. Kasia R.
    • 1.klaudia19911988 Re: oddam ubranka 23.06.11, 16:56
      witam mam 2 letnia córeczke i potrzebuje dla niej cichów jak by mialam pani do oddania to chetnie przyjme.
    • Gość: gość Re: oddam ubranka IP: *.skawsoft.com.pl 23.06.11, 20:16
      Witam Panią proszę o e-maila bym mógł przesłać dane rodziny potrzebna dłuższa pomoc rodzina z małopolski mieszkająca na wsi po powodzi w maju 2011 (3 dzieci w tym 2 niepełnosprawnych i ja również z orzeczeniem niepełnosprawności w stopniu Umiarkowanym).
      mój e-mail wawrzek169@wp.pl
      tel.664989126.
    • Gość: karolina2685 Re: oddam ubranka IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 14:08
      witam czy Pani ogloszenie jest aktualne
    • Gość: kasia Re: oddam ubranka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 12:14
      Witam bardzo potrzebuje ubranek dla moich dzieci,byłabym wdzięczna za ubranka
    • bozena515 Re: oddam ubranka 01.01.12, 17:11
      chętnie przyjęła bym rzeczy na wiek 17,14,12.7 lat.Mamy trudną sytuację,czworo dzieci w tym dwoje niepełnosprawnych.bozena5154@o2.pl
      • anna.k777 Re: oddam ubranka 01.01.12, 18:47
        Kobieta dała ogłoszenie w czerwcu i do tej pory nie odezwała się.
    • 1angelika1995 Re: oddam ubranka 07.01.12, 23:06
      Mam 17lat,jestem sama wychowuja mnie dziadkowie ktorzy juz nie sa w stanie az tyle mi pomoc,rodzicow nie mam,cala rodzina sie ode mnie odwrocila,jestem w 4 miesiacu ciazy...zostawil mnie chlopak bez niczego.
      nie chce oddawac tego dziecka tak bardzo je pokochalam,sama wychowywalam sie bez matki wiem jak to jest i nie chce tak skrzywdzic swojego dziecka....blagam o pomoc;( moj e-mail angelika9559@wp.pl prosze o odp
    • Gość: Irena Re: oddam ubranka IP: *.cdma.centertel.pl 12.01.12, 09:34
      Witam!Mam kuzynkę której niedługo urodzi się dzidziuś i myślę że byłaby bardzo wdzięczna za taką pomoc sama mam dziecko ale większość ubranek juz wydałam dlatego proszę Panią o pomoc.Pozdrawiam
    • Gość: MagdaLena Re: oddam ubranka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 21:24
      witam nazywam się magda. szukam pomocy dla mojego wujka i jego małej córeczki. nie stac go na nowe rzeczy a mnie by mu w tym pomoc poniewaz sama mam 21 lat i ucze sie nie pracuje. wujek dorabia to tu to tam. gdzie sie da. z małą jest jej mama ktora ma 22 lata i nie pracowala nigdzie i nigdy. jest po szkole specjalnej. jednak jest to fajna dziewczyna. chce im pomoc dlatego pisze do takich ludzi jak pani ktorzy mają możliwości. bardzo liczę na pomoc. mają trudną sytuacje. jedyne stale zrodlo dochodu to skromna renta babci. ktora nie wystarcza na to by mała mogla miec wszystko czego jej potrzeba. oprócz tego dziewczyna ma rodzinę konkretnie siostrę ktora ma 9 dzieci a teraz jest w ciązy z bliźniakami. prosze o kontakt .504738527
    • patrycjaolsztyn123 Re: oddam ubranka 06.05.12, 17:15
      witam czy oferta pomocy jest aktualna ?
    • Gość: estera Re: oddam ubranka IP: 80.53.244.* 08.05.12, 11:52
      Witam.Chetnie wezme te ubranka od Pani.B.prosze , o wyslanie tych wszystkich ubranek / tak jak Pani pisze w ogloszeniu - w internecie, ze ma Pani taka mozliwosc/ - zwroce pani koszt wysylki przy odbiorze paczki na poczcie-Na adres: Marzena KUlesza, ul. 1-go maja 30/ 2'B" 58-500 jelenia gora., pomagam rowniez i bratowej z 4-a dzieci.serd. pozdrawiam i czekam rowniez na Pani odpowiedz na e-maila/ bo przyjezdzac osobiscie, to by mnie kosztowal b. drogo bilet na pociag, czy autobus- jak na moja b. mala rente.
    • 4patrycjaolsztyn123 Re: oddam ubranka 09.05.12, 21:33
      witaam mam na imie patrycja mam nie cale 18 lat i mieszkam w franknowie ( okolice olsztyna ) wychowuje wraz z moim chlopakiem 5 miesieczna oliwke bardzo potrzebna nam pomoc w formie ciuszków . naprawde nie oczekuje nic wiecej . chlopak dorabia przy obrzdkach i zarabia 500 zl i to tez nie zawsze mu tyle babka zaplaci . nasza sytuacja wyglada naprawde ciezko , w obecnej chwili mieszkamy u babci chlopaka ale ona nas zbytnio nie toleruje ( mnie i corki ) . bardzo prosze pania o pomc
      ja dostaje z opieki tylko 230 zl ( rodzine + 170 poniewaz samotnie wychowuje jak narazie corke bo narazie do ukonczenia18 ma moje nazwisko ) pozdrawiam
      patrycja
      • missmiriam1 Re: oddam ubranka 09.05.12, 21:57
        Przecież to ogłoszenie ma rok, dat nie czytacie? Pewnie dawno nieaktualne, jeśli kiedykolwiek było, bo autorka się nawet nie zalogowała.
        • bj32 Nie zrozumieją n/t 09.05.12, 22:32

• Gość: ana23 prosze o chwilkę uwagi IP: *.play-internet.pl 31.08.12, 10:34
      Witam piszę do pani choć trochę się krępuję. Jesteśmy 4 osobową rodziną mam męza 2 dzieci 4 latka córka a synek 1,5 roku. Mąż tylko pracuje bo ja zajmuję się dziećmi mieszkamy u rodziców mieszka też z nami brat z żoną i córką spodziewają się kolejnego dzidziusia. Rodzice nie pracuja ojciec choruję na cukrzycę pomagamy im jak mozemy. Czasami z wypłaty męza nie starczy na opłaty zadłużyliśm się nawet w banku gdzie mamy właśnie komornika. Nie chcę nic wyłudzić ale może pani nam pomoże jeśli miałaby Pani mozliwość przesłania ubrań mój kontakt e-mail to ; aniulka20@onet.pl pozdrawiam i będę czekać na wiadomośc ania
      • bj32 Re: prosze o chwilkę uwagi 31.08.12, 12:41
        Pani miała możliwość w maju ubiegłego roku...
    • lizkacz Re: oddam ubranka 04.10.12, 11:11
      witam serdecznie,sama wychowuję dwóch chorych przewlekle synów i jeśli mogłaby nam pani pomóc to bardzo byśmy byli wdzięczni,chodzi o ubranka dla synów,głównie chodzi o rozmiar 146,ale jakby coś pani miała na młodszego mojego synka to też bardzo byśmy byli wdzięczni(116 rozm)
      to mój link z moim ogłoszeniem,proszę przeczytać jeśli może pani
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,138881078,138881078,samotna_mama_prosi_o_pomoc.html
      • missmiriam1 Re: oddam ubranka 04.10.12, 11:25
        Ogłoszenie jest z maja ubiegłego roku. Autorka nawet się nie zalogowała.
        • Gość: annika Re: oddam ubranka IP: *.lebork.vectranet.pl 04.10.12, 12:28
          żal czytać,jak to inni czytać nie umieją,daty,daty i jeszcze raz daty.Do tego swoje osobiste dane na forum publiczne podawać toż to wielkie ryzyko,czy moderator może usunąć ten wpis z danymi?szkoda kobity,bo może nieprzyjemności mieć:(
    • Gość: daniel Re: oddam ubranka IP: *.pl 15.11.12, 10:35
      witam paniom czytałem pani oglaszenie ze chce pani pomuc rodzinie ja znam takom na prawde potrzebujom pomocy majom trudnom sytuacie som tam 4 dzieci w tym domu i osoby niepelnosprawne i jest jm cierzko ,bo moja mama tez jm pomaga odaje tam ciuchy i ine zeczy jesli chce pani im pomuc to prosze napisac na emej to podam pani adres tej rodziny pozdrawiam daniel7.8@o2.pl
    • bj32 A odpowiedziała komuś? 15.11.12, 12:26
      Bo jakoś nie widzę przez te półtora roku. W dodatku bardzo jest z Warszawy...
    • Gość: MARTA Re: oddam ubranka IP: *.cdma.centertel.pl 14.12.12, 11:14
      Witam.
      ja w sprawie tych pomocy.
      czy można by było z przesyłką?
      mam 17 lat jeszczę nie pracuję zaszłam w ciążę i zbieram najpotrzebniejsze rzeczy dla mojego maleństwa chcemy z narzeczonym zrobić to w jak najtańszych kosztach by póżniej zapewnić dziecku jak najlepszy byt.
      z góry dziękuję
    • pawlikowskakamila [...] 14.12.12, 12:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • bj32 Zdecyduj się. 05.01.13, 15:20
        Masz 17 lat, ktoś się do Ciebie zgłosił, czy po prostu odwiedziłaś sama siebie?
    • hania3gwiazdki Re: oddam ubranka 05.01.13, 11:11
      Jedyną informacją w tym poście jest to,że mieszkasz na wsi( ani czy masz dzieci...ani jakiej pomocy ) ....czyli jak rozumiem oczekujesz pomocy w pracach polowych?
      Ale to chyba na wiosnę już ... teraz ziemia odpoczywa ;>
    • Gość: jaspis Nieaktualne od 2011r !!! IP: *.play-internet.pl 30.03.13, 19:46
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka