Dodaj do ulubionych

internet kraków

19.07.07, 17:32
Jakie najlepsze łącze w Krakowie. Podzielcie sie swoimi doświadczeniami :)
Obserwuj wątek
    • fakit Re: internet kraków 20.07.07, 08:49
      w pracy używam netii, w domu niestety neostrady; spokojniej i pewniej chodzi mi
      netia; livebox neostrady wiecznie sie zawiesza, choć juz raz wymieniałem w tp
      • Gość: Greg Re: internet kraków IP: *.acn.waw.pl 20.07.07, 14:05
        Piszę to już kolejnej osobie - oddziel problemy z łączem od kłopotów ze
        sprzętem. Nie musisz korzystać z LB, żeby móc się łączyć bezprzewodowo z I-
        netem, możesz kupić router ADSL, np. Linksys.
        • fakit Re: internet kraków 20.07.07, 22:43
          posłuchaj greg, cenne jest to co mowisz, ale jak swiadczy o firmie jej
          sztandarowy sprzet? sprzet za wypożyczenie którego płacę; zdania nie zmienię;
          livebox dla mnie to dziadostwo;
          • Gość: Andy Re: internet kraków IP: *.acn.waw.pl 20.07.07, 22:59
            Nie rozumiem - wypozyczasz sprzet, ktory jest - jak twierdzisz - dziadowski
            zamiast kupic cos porzadnego i nie miec klopotow? Gdzie tu logika?
            • fakit Re: internet kraków 23.07.07, 20:40
              no własnie nie ma tu logiki ;| ale dałem się złapać tepsie na "promocję"; teraz
              już wiem, że livebox sie nie nadaję, ale jak rok temu brałem to nie byłem
              jeszcze taki wyjadacz :P
              teraz to bym wziął w jakiejś netii BSA; zwykly modem sagem i do tego dobry
              router i bym smigal bezstresowo; jak to moj dziadek mawiał: za frycowe sie płaci...
    • Gość: chp Re: internet kraków IP: *.chello.pl 20.07.07, 14:12
      gdziebys nie byl/a to najlepiej zapryjaznic sie z netia. idzie po kablach tepsy,
      ale juz na socjalnym abonamencie, cenowo tez sie lepiej prezentuje, biorac pod
      uwage, ze do konca miecha masz promo - rok netu za darmo ;)
    • Gość: Marcin Re: internet kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 20:02
      Najlepsza obecnie jest Netia. Oferuje rok internetu za darmo, i całkiem niezła jakośc usług, dlatego warto ją wziąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka