jammarta79 19.07.07, 17:32 Jakie najlepsze łącze w Krakowie. Podzielcie sie swoimi doświadczeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fakit Re: internet kraków 20.07.07, 08:49 w pracy używam netii, w domu niestety neostrady; spokojniej i pewniej chodzi mi netia; livebox neostrady wiecznie sie zawiesza, choć juz raz wymieniałem w tp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: internet kraków IP: *.acn.waw.pl 20.07.07, 14:05 Piszę to już kolejnej osobie - oddziel problemy z łączem od kłopotów ze sprzętem. Nie musisz korzystać z LB, żeby móc się łączyć bezprzewodowo z I- netem, możesz kupić router ADSL, np. Linksys. Odpowiedz Link Zgłoś
fakit Re: internet kraków 20.07.07, 22:43 posłuchaj greg, cenne jest to co mowisz, ale jak swiadczy o firmie jej sztandarowy sprzet? sprzet za wypożyczenie którego płacę; zdania nie zmienię; livebox dla mnie to dziadostwo; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: internet kraków IP: *.acn.waw.pl 20.07.07, 22:59 Nie rozumiem - wypozyczasz sprzet, ktory jest - jak twierdzisz - dziadowski zamiast kupic cos porzadnego i nie miec klopotow? Gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
fakit Re: internet kraków 23.07.07, 20:40 no własnie nie ma tu logiki ;| ale dałem się złapać tepsie na "promocję"; teraz już wiem, że livebox sie nie nadaję, ale jak rok temu brałem to nie byłem jeszcze taki wyjadacz :P teraz to bym wziął w jakiejś netii BSA; zwykly modem sagem i do tego dobry router i bym smigal bezstresowo; jak to moj dziadek mawiał: za frycowe sie płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chp Re: internet kraków IP: *.chello.pl 20.07.07, 14:12 gdziebys nie byl/a to najlepiej zapryjaznic sie z netia. idzie po kablach tepsy, ale juz na socjalnym abonamencie, cenowo tez sie lepiej prezentuje, biorac pod uwage, ze do konca miecha masz promo - rok netu za darmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: internet kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 20:02 Najlepsza obecnie jest Netia. Oferuje rok internetu za darmo, i całkiem niezła jakośc usług, dlatego warto ją wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś