Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:37 Dwa chłopaki - jeden rudzielec i jeden popielato-biały, zdjęcia są na www.kocie-zycie.prv.pl tu wklejam po jednym. Kociaczki są pogodne, domowe. W razie zainteresowanie proszę o kontakt na gatito@epf.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruda-Anka Re: 5-tyg kocurki WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:59 No to ja biorę rudego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: 5-tyg kocurki WROCŁAW 15.05.05, 22:20 Gość portalu: Ruda-Anka napisał(a): > No to ja biorę rudego :) Koniecznie napisz do Miki na adres mailowy, który podała w poscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: 5-tyg kocurki WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:45 sęk w tym, że one są jeszcze takie tycie, że obedność braciszka daje im poczucie bezpieczeństwa, same płaczą i zależy mi by poszły razem, zapewniam, że nie ma nic piękniejszego niż dwa zgrane ze sobą kociaczki - można godzinami patrzeć na ich zabawy lub jak rozkosznie śpią wtulone w siebie proszę pomyśl nad dwoma... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: 5-tyg kocurki WROCŁAW 15.05.05, 22:51 Gość portalu: miki napisał(a): > sęk w tym, że one są jeszcze takie tycie, że obedność braciszka daje im > poczucie bezpieczeństwa, same płaczą i zależy mi by poszły razem, zapewniam, że > > nie ma nic piękniejszego niż dwa zgrane ze sobą kociaczki - można godzinami > patrzeć na ich zabawy lub jak rozkosznie śpią wtulone w siebie > > proszę pomyśl nad dwoma... Potwierdzam! Maleńki kociaczek będzie płakał całymi dniami, bał się nowego miejsca, trudno go będzie zostawić samego w domu...W dwójkę maluchy będą się wzajemnie ogrzewać, dodawać sobie otuchy, bawić się, "walczyć" na niby, gonić i przewracać - to jest dopiero widok :-)))! Bardzo wielu ludzi biorąc jednego kota zarzeka się, że na pewno nie potrzebuje drugiego, ale po paru miesiącach dojrzewa do tej decyzji - najlepiej więc wziąć od razu dwa kotki - nie będzie problemu z wzajemną akceptacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda-Anka Re: 5-tyg kocurki WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:01 Mialam juz malego kotka i doskonale wiem co to znaczy maly samotny kotek w domu. Niestety przyzwyczail sie tak do domku moich rodzicow ze tam teraz chce pozostac a ja go na sile nie chce zabierac. Ale choc moje srce ma duze poklady milosci to przymie tyko jednego kotka! Wiec jesi jednak sie namyslisz to ja nadal chciala bym zaopiekowac sie tym Rudym. Wysylalam Ci maila wiec masz do mnie kontak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naticzek Re: 5-tyg kocurki WROCŁAW 17.05.05, 14:01 Ja wziełabym szarego. Jesli sie namyślisz daj znać.Nie będzie sam w domu bo jestem z córeczką całe dnie w domku:) Odpowiedz Link Zgłoś
pchliczek Re: 5-tyg kocurki WROCŁAW 17.05.05, 18:17 napisałam do Ciebie maila :)) miki Odpowiedz Link Zgłoś