miodzio_k 03.01.06, 14:28 czy to ta pogoda? Dopiero 14.30 a ja juz jestem tym marudzeniem zmeczona! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: przechodzi samą siebie-czyli jak wyłączyć mar 03.01.06, 15:20 witaj w klubie - od rana jęczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kolagulka Re: przechodzi samą siebie-czyli jak wyłączyć mar 03.01.06, 22:45 Ja włączam suszarkę. Zawsze się uspokaja, a czasem nawet zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylabar Re: przechodzi samą siebie-czyli jak wyłączyć mar 13.01.06, 09:53 my odkurzamy mieszkanie i mały się wycisza...dziwne to wszystko,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: przechodzi samą siebie-czyli jak wyłączyć mar 14.01.06, 17:14 Nasza też od jakiegoś czasu bardziej marudna, wszystko jest be Chyba chodzi o to, że im większa tym coraz bardziej ciekawa świata i domaga się pokazywania... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zi Re: przechodzi samą siebie-czyli jak wyłączyć mar 04.01.06, 22:26 sama bym chciała wiedzieć jak wyłączyć marudzenie jak się zdarzy... choć zazwyczaj znam przyczynę bo zdarza się kiedy boli brzuch bo najadlam się glupich rzeczy lub kiedy mała ma katar. Poza tym generalnie, na szczęście, ok. Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: przechodzi samą siebie-czyli jak wyłączyć mar 14.01.06, 20:30 u nas chyba zęby w dzien wogole nie spi chociaz trze oczka i juz by poszedl spac zajrzec do buzki sobie nie pozwala jak dotklelam palcem to czuje ze troche opuchniete te dziaslo ale nie wiem dokonca posmarowalam go teraz na noc bobodentem i zobaczymy zasna sam w lozeczku i juz nie plakal przed kapiela troche mu sie humor poprawil bo zasikal mamusie jak go nioslam do wanny smial sie jak jakby zapomnial o tych zebach zobaczymy ile pospi czy nadal bedzie marudzil w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: przechodzi samą siebie-czyli jak wyłączyć mar 14.01.06, 21:06 Julia też w ciągu dnai teraz trze oczka ale nie zaśnie. Dziś np. spała aż!! 3 godziny przez cały dzień ale za to już poszła spać na noc i jak tylko ja położyłam to zasnęła bez gawozrenia jak zawsze ma w zwyczaju. Nawet nie była marudna. Zuch dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś