Dodaj do ulubionych

PRZYJMĘ PIESKA RASOWEGO - WROCŁAW

20.07.05, 08:39
Przyjmę pieska/suczkę rasowego (najchętniej jamnik, bokser, posokowiec,
labrador) do 2-3 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: PRZYJMĘ PIESKA RASOWEGO - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:29
      a ja przyjme samochód (najlepiej porsche,jaguara,mercedesa lub audi) najlepiej
      do 2-3 lat.
    • Gość: ja:) Re: PRZYJMĘ PIESKA RASOWEGO - WROCŁAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:21
      aaa to był dobry odzew,piękne zagranie:)
    • Gość: sitonia Re: PRZYJMĘ PIESKA RASOWEGO - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:03
      www.allegro.pl/show_item.php?item=58136025
      www.allegro.pl/show_item.php?item=58589225
      www.allegro.pl/show_item.php?item=58663769
      www.allegro.pl/show_item.php?item=58053457
      www.allegro.pl/show_item.php?item=58065709
      www.allegro.pl/show_item.php?item=58803749
      Przejrzyj dokładnie, może wybierzesz jakiegoś psiaka dla siebie :)
    • mysiam1 Re: PRZYJMĘ PIESKA RASOWEGO - WROCŁAW 27.07.05, 12:07
      Patrząc na rozpiętość ras i charakterów, masz zaiste szerokie zainteresowania.
    • Gość: miki Re: PRZYJMĘ PIESKA RASOWEGO - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:44
      rasowe zwierzęta się kupuje a nie przyjmuje ;) przyjąc to możesz kundelka
      najlepiej przejdź się do schroniska może tam jakiś pies chwici cie za serce...
      • Gość: BoUnTy Re: PRZYJMĘ PIESKA RASOWEGO - WROCŁAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:23
        W schronisku także trafiają się rasowe pieski (najczęściej bernardyny i jamniki :)) Jestem wolontariuszką w pewnym schronisku i wiem, ze rasowe pieski to już nie rzadkość. Jamniki i bernardyny to prawie codzienność. Od czasu mojego wolontariadu (pół roku) przez schronisko przewineły się takie pieski asowe jak: owczarki szkodzkie, jamniki, bernadyny, dużo dobermanów, byl też chichułchula (czy jak to się pisze), bokser, podhalany, i też byl jeden czystej krwi - bez rodowodu, ale pewniak - golden retriver - szczeniak 7 miesięczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka