Dodaj do ulubionych

PRZYJMĘ PSA - KRAKÓW

IP: *.ghnet.pl 11.10.05, 17:06
Witam, z wielką chęcią przyjmę suczkę, golden retriver, labrador, lub podobna
rasa. Która ma dobry kontakt z innymi psami i malymi dziecmi. prosze o
powazne propozycje.
Obserwuj wątek
    • arie Napisz jak się z Tobą kontaktować b/t 11.10.05, 21:14
    • Gość: chiquitta24 Re: PRZYJMĘ PSA - KRAKÓW IP: *.itelekom.pl 12.10.05, 12:23
      Witam, opiekuję się w tej chwili psiakiem, który spełnia te kryteria. To
      suczka, miniaturka owczarka niemieckiego. Wiem,że to nie labek, ale proszę weź
      poprawkę na to,że psiak pilnie potrzebuje domu. a rasa, co by nie mówić, nie
      gwarantuje miłości do dzieci. Wiem, bo sama to przerabiałam. Saba jest drobnym,
      wyjątkowo ładnym owczarkiem. Przypałetała się do moich psów na spacerze. Jest
      już ładna, czyata, pachnąca. Bardzo potrzeba jej towarzystwa innych zwierząt,
      wyraźnie "ciągnie" do psiaków. Lubi dzieci - sprawdzałyśmy!!! Ma ogromny talent
      do stróżowania, broni terenu na którym jest zaledwie od trzech dni.
      Nieprzeciętnie inteligentna, mogłaby być szkolona. Nie mogę jej zatrzymać, bo
      sama mam dwa psy swoje i jeden współwłasność z rodzicami (kundel, dalmatynka i
      spanielka - wszystkie "z odzysku"). Saba przebywa na działce mojej przyjaciółki
      w okolicach Krakowa. Jeśli chciałabyś ją zobaczyć, proszę o kontakt 509314114
    • mar.gajko Re: PRZYJMĘ PSA - KRAKÓW 13.10.05, 09:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=28832350
    • Gość: k. Re: PRZYJMĘ PSA - KRAKÓW IP: *.cebit.com.pl 13.10.05, 12:44
      Goldeny czy labradory, wbrew powszechnej opinii, wcale nie maja genetycznie
      zakodowanego uwielbienia do dzieci... Sa to czasem psy trudne do prowadzenia.
      Przemysl to wiec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka