aga_ska1 05.11.05, 22:49 Witam! Niestety nie stać mnie na kupno, więc jeśli będzie taka możliwość chętnie zaopiekuję się pieskiem. Nr tel 0693 638485 Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leaa Re: Z chęcią przyjmę szczeniaka rasy Golden Retri 05.11.05, 22:58 Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: NC (za darmo to wiesz...) 06.11.05, 10:46 Poszukaj dobrze w Internecie, bylo w tych dniach ogloszenie, ze jesli nie znajda sie chetni na wziecie szczeniat goldenow , to miot zostanie uspiony. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: NC (za darmo to wiesz...) 06.11.05, 11:33 krolik-ok napisała: > Poszukaj dobrze w Internecie, bylo w tych dniach ogloszenie, ze jesli nie > znajda sie chetni na wziecie szczeniat goldenow , to miot zostanie uspiony. Ciekawe, ile razy jeszcze będzie mowa o tym ogłoszeniu???To SPAM, czy naprawdę tak trudno to zrozumieć??? A swoją drogą to jeśli ktoś nie ma na psa, to skąd weźmie na jego utrzymanie? Chcesz małego goldenka za darmo? No, to może go w końcu znajdziesz - z dysplazją, alergią czy czym innym i na leczenie tego darmowego goldenka będziesz płacić majątek, a jak dorośnie, to okaże się, że charakter też ma mało goldenkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: NC (za darmo to wiesz...) IP: *.clubnet.pl 06.11.05, 11:33 Boshe.......ile razy już wałkowało się...to ogłosznie o Goldenach to zwykły spam i głupi dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis_gość Re: Z chęcią przyjmę szczeniaka rasy Golden Retri IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 06.11.05, 17:47 Głupoty gadacie i tyle.Ja ma goldena i dostałem go za darmo.Obecnie miałem do wzięcia boksery również za darmo.Wiem że niewiele jest takich ofert ale bywają więc nie gnojcie takich osób które o to pytają.Mnie stać na utrzymanie psa ale.. po co mam za niego dodatkowo płacić ok 800-1200zł jak moge miec za darmo? Pozdrawiam normalnych i jak tylko będe miał namiary na rasowe pieski (za free of course:)) to dam znać na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Z chęcią przyjmę szczeniaka rasy Golden Retri 06.11.05, 17:55 Gość portalu: jakis_gość napisał(a): >> więc nie gnojcie takich osób które o to pytają.Mnie stać na utrzymanie psa > ale.. po co mam za niego dodatkowo płacić ok 800-1200zł jak moge miec za darmo? widac ze jestes czlowieku niezwykle szczery, DODATKOWO placic, przeciez k... goldeny to sie walaja po ulicach, nikt ich nie chce, te z rodowodem to wyjatkowo malo popularne sa ale przeciez po co DODATKOWO placic jak mozna wyzulic za darmo a co najwyzej butle wodki???!!! poza tym te psy kosztuja ponad 1500... ale TO DODATKOWE KOSZTY PRZECIEZ STAC CIE NA WSZYSTKO ALE DODATKOWO PO CO WYDAC TE DODATKOWE PIENIADZE SKORO MOZNA MEIC ZA DARMO buziaczki dla adminkow :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Z chęcią przyjmę szczeniaka rasy Golden Retri IP: *.clubnet.pl 06.11.05, 21:41 Jakiś gość a masz psa od hodowcy czy od zwykłego rozmnażacza co? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir darmo darmo darmo 06.11.05, 22:49 Gość portalu: jakis_gość napisał(a): > Mnie stać na utrzymanie psa > ale.. po co mam za niego dodatkowo płacić ok 800-1200zł jak moge miec za >darmo? Pewnie, ze tak! Powiem wiecej: po co DODATKOWO placic za veta na przyklad? Jak "golden" zdechnie, zawsze mozna wziac drugiego. ZA DARMO oczywiscie :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: darmo darmo darmo IP: *.crowley.pl 07.11.05, 10:02 Ja mialam owczarka niemieckiego ZA DARMO i bylo mnie stac na to zeby zapewnic mu odpowiednie warunki.Pewnie gdybym wydala na niego 1000 zl to nie byloby mnie stac na pozniejsze bardzo drogie leczenie mojego pieska(od razu zaznaczam ze nie byl leczony z powodu "wady wrodzonej"). Wiec prosze nie badzcie tacy pewnie ze ktos kogo nie stac na kupno rasowego pieska nie bedzie go pozniej mogl wychowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: darmo darmo darmo IP: *.clubnet.pl 09.11.05, 10:52 Mam wrażenie, że niektórzy nic nie rozumieją. Zazwyczaj pieski za darmo są rozdawane przez pseudohodowców (sporadycznie hodowla rozdaje psy rodowodowe) Takie psy sa z nienznanego źrodła, nic nie wiesz o pochodzeniu, chorobach...dostajesz psiaka za darmo super.......Ale on nagle zaczyna chorowac i..leczenie przewyższa czasem koszt 2 rasowych psów! Wiele osób pisze że nie stać je na kupno psa ale czy będzie je stać na leczenie? Nie kazdy pies zachoruje ale założ ze tak moze być......i co wtedy. Psa do schroniska?Wiesz ile w schroniskach jest takich psów bo ludzi nie było stać na leczenie! Mika wychowac a leczyć to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś