Dodaj do ulubionych

Pies strózujący podejmie pracę w domu z ogródkiem

IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 12:18
Pysiek, ok. 3 lat, b. ładny mieszaniec owczarka kaukaskiego, 27 kg, po
przejściach na kilku budowach i w schroniskach, kochający bardzo opiekunów i
bardzo ostry dla intruzów na pilnowanej posesji zaopiekuje się nowym domem.
Sprawa pilna, ponieważ właśnie został usunięty z kolejnej budowy.
Ma niewielkie wymagania - ciepła buda i kluski z resztkami mięsa.
Zainteresowanych proszę o kontakt: emilia.burakowska@wp.pl
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś b/txt 03.01.06, 12:29
      • Gość: EB Re: uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś b/txt IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 12:43
        jestem z Warszawy, ale jestem gotowa dostarczyć psa w promieniu 50 km od
        Warszawy, byle w dobre ręce
        • Gość: EB Re: uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś b/txt IP: *.acn.waw.pl 03.01.06, 21:51
          Chhciałam dołączyć zdjęcia, ale niestety mają za duży rozmiar i wiadomość nie
          chce się nadać. Sprawa jest naprawdę pilna.Pies może po raz 3 może wylądować w
          schronisku
          • pierozek_monika Re: uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś b/txt 03.01.06, 21:57
            prześlij je na mail pierozek_monika@gazeta.pl
            Zmniejszę je i opublikuję
    • pierozek_monika Zdjęcia: 04.01.06, 08:59

• pierozek_monika jeszcze zdjęcia: 04.01.06, 08:59

• Gość: raptorek Re: jeszcze zdjęcia: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:00
          ... no i znowu tak jak w przypadku bileusia napisze ze szkoda ze tak daleko....
          szukamy psa do opustoszałej po rusłanie (dzielna pisna) budy :-(
          • Gość: EB Re: jeszcze zdjęcia: IP: *.acn.waw.pl 06.01.06, 16:17
            tzn. jak daleko??
            • sastrading Re: jeszcze zdjęcia: 16.01.06, 12:33
              czy ktos sie zdecydowal?
          • sastrading Re: jeszcze zdjęcia: 16.01.06, 12:34
            jesli problemem jest wylacznie odleglosc to moge pomoc. prosze o kontakt na
            forum.
    • Gość: Jozef Maleszewski Re: Pies strózujący podejmie pracę w domu z ogród IP: 80.48.230.* 18.01.06, 20:49
      Dziendobry jeste zainteresowany pana/pani pieskiem chcial bym wiedziec gdzie
      mieszka moj email to jakubm@vp.pl dziekuje Jozef Maleszewski
      • Gość: EB Re: Pies strózujący podejmie pracę w domu z ogród IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 14:19
        Wysłałam Panu maila z zapytaniem, gdzie Pan mieszka i jakie ma warunki?? na
        adres wp.pl. Czyżby nie doszło?
        • Gość: ap77 Re: Pies strózujący podejmie pracę w domu z ogród IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 16:25
          chyba chodzi o vp. (to taki nowy portal)
          Super jesli sie uda :)
          • Gość: EB Re: Pies strózujący podejmie pracę w domu z ogród IP: *.acn.waw.pl 26.01.06, 19:12
            Wysłałam odpowiedź na portal vp i wp , ale nikt się już więcej nie zgłosił
    • Gość: ja Re: Pies strózujący podejmie pracę w domu z ogród IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 14:50
      co nowego?
      • Gość: EB Re: Pies strózujący podejmie pracę w domu z ogród IP: *.acn.waw.pl 04.02.06, 09:55
        Piesek zadomowił się w mieszkaniu ochroniarza, który jest już jego ukochanym
        panem. W styczniu musiał co 3 dni siedzieć 24 godz. w mieszkaniu sam ( ja
        dojeżdżałam , żeby o raz wyprowadzć i nakarmić).
        Niestety znów nastąpiło kolejne zawirowanie. Jego Pan stracił pierwszego lutego
        z dnia na dzien pracę i oboje pozostali bez środków do życia. Teraz nie
        wiadomo,kiedy i gdzie znajdzie pracę i czy pogodzi ją z opieką nad psem.
        Sąsiedzi są podobno bardzo niezadowoleni, jak pies sam zostaje w domu i
        sugerowali uśpienie Pysiaczka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka