jovanka5 09.03.06, 15:12 Chłopczyk lub dziewczynka, w wieku do ok. 1 roku, raczej spokojny, lubiący głaskanie i pieknie mruczacy.... Piszcie na prv i ślijcie zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0jo Re: kotka wezmę 09.03.06, 15:43 dobrze by bylo napisac jeszcze skad jestes. w schronach jest wiele mlodzieniaszkow pragnacych ciepla ludzkiego serduszka. i tutaj na gazeta.pl w tym dziale rowniez kilka ogloszen sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 Re: kotka wezmę 09.03.06, 15:46 oj, zarozumialstwo warszawskie ze mnie wyszło. Jasne, że z Warszawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: kotka wezmę 09.03.06, 15:51 Jovanka, skoro ze stolicy, to widze ponizej post forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=38053908 przeczytaj, tam masz nr-y kontaktowe. Mozesz rowniez popytac na forum MIAU, tam b.czesto maja sliczne kociaki odratowane od smierci. Albo schronisko, ktore osobiscie polecam .. koty b.czesto zapadaja na depresje siedzac w klatkach, zero ruchu, zero milosci.. Wybor nalezy do Ciebie :) Ja moge zyczyc powodzenia i prosic o info jesli sie zdecydujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: kotka wezmę 09.03.06, 18:55 Joivanko a moze taka sliczna koteczke tricolorke? z tego co wiem ma ok 6 miesiecy, zdrowa zaszczepiona jest w pruszczu gdanskim ale transport na pewno by sie zorganizlowalo napisz czy jestes zainteresowana (ale ktos inny jesli to przeczyta) powiem szczerez ze o niehj slyszalam juz tydzien temu byc moze sie juz cos zmienilo?: Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 Re: kotka wezmę 09.03.06, 21:46 Śliczna! Syn zachwycony! A wiesz, jaki ma charakter? Spokojna czy raczej energiczna? No, i trochę daleko... Ale kolory piekne. I spojrzenie też, takie rozumne... Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: kotka wezmę 09.03.06, 23:24 Jovanko - info o kotce mam od znajomej z innego forum wyslalam do niej maila - mysle ze jutroi bede wiedziala co sie z nia dzieje czy znalazla juz jakis dom czy nadal szuka bo ostatnio gadalysmy o kotce jakis tydzien temu jesli okaze sie ze sprawa aktualna to dam ci znac - z tego co wiem to transport by sie zorganizowało;) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: kotka wezmę 09.03.06, 22:12 slicznaaa kicia :D woow jak sie na nia patrzy to do glowy przychodza slowa: 'nic dwa razy sie nie zdarza..' :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: kotka wezmę 09.03.06, 23:26 rewelacyjna prawda?:) ps. hmmm o charakterku nic nie wiem , ale sama mam koty wiec z mojego doswiadczenia jest tak ze nawet jak na poczatku troche lobuzuja to zwykle wyrastaja (i kotki i kocurki) na takie przylepy wolace polasic sie i pospac na kolanach niz szalec po firankach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jopop Re: kotka wezmę 15.03.06, 14:24 Mam do oddania 2 7-8 miesieczne kicie, przepiękne, za dwa dni bedą wykastrowane. Przymilne, nakolankowe. Tu jest ich wątek i zdjęcia: forum.miau.pl/viewtopic.php?t=40647 kontakt: jopop@wp.pl (rzadko zaglądam na forum gazety!) Odpowiedz Link Zgłoś
daansa Re: kotka wezmę 17.03.06, 12:39 Rodzeństwo - Warszawa (nr 4505) Województwo: mazowieckie 2005-12-01 Mam do oddania koteczkę i kocurka (2-miesięczne, czarne). Kocięta czekają na kochającego własciciela. Kontakt: Sylwia Troczewska, e-mail: anna_misiak@mennica.com.pl, telefon: 507977824 Odpowiedz Link Zgłoś
daansa Re: kotka wezmę 17.03.06, 13:16 To jest link do stronki z kotkami do wziecia . www.miau.pl Polecam . kotki sa wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kota7 Re: kotka wezmę IP: 82.146.248.* 17.03.06, 15:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=38374210 Kotka ciągle do wzięcia. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daansa Re: kotka wezmę IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 20.03.06, 10:40 Oddam rudego kocurka w wieku ok. 6 miesięcy. Kocurek przebywa z nami od listopada. Przyszedł do nas jako bardzo chore zwierzątko, w chwili obecnej jest już wyleczony. Zainteresowanych, tylko kochające koty osoby, proszę o kontakt tel: 507 716 749. Kotek mieszka w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś