Dodaj do ulubionych

chemik szuka pracy - kraków

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:28
Witam
Szukam pracy w charakterze chemika. Jestem już trochę zmęczony brakiem odpowiedzi ze strony pracodawców. Myślę, że najgorsze jest to, że miałem przerwę około roku po ukończeniu studiów ze względów osobistych, przez co mnie mogłem podjąć żadnej pracy, dorobiałem jako korepetytor. Mógłby mi ktoś pomóc odpowiadając na pytanie czy w ogóle mam szanse jako chemik: wykształcenie wyższe (ukończone studia na wydziale Chemii UJ z oceną 4.5, stypendium naukowe przez 4 lata, praca magistarska pisana w instutucie PAN, specjalizacja fizykochemia powierzchni i elektrochemia, biegła opsługa komputera, Office, programy do modelowania molekularnego napisane w fortranie), ponadto kilkuletnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji, angielski dobrze, biegle w piśmie. Chętnie podejmę pracę jako analityk.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Dav Re: chemik szuka pracy - kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:58
      Grr za późno się zorientowałem, że na to jest osobne forum. Skasujcie, dzięki.
    • Gość: Jakub Kolek Re: chemik szuka pracy - kraków IP: *.satkol.pl 20.01.15, 21:56
      Witam

Ogłoszenie nadal aktualne ? Jeżeli tak mielibyśmy dla Pana propozycje w pomocy zrobienia , wytłumaczenia jak to wszyskto działa itp. w produkowaniu różnych środków chemiczych .
      Dobrze płatne .

Pozdrawiam i czekam na odzew
    • Gość: OFIR GROUP Re: chemik szuka pracy - kraków IP: *.static.ip.netia.com.pl 29.06.15, 14:28
      W związku z dynamiczny rozwojem naszej firmy produkującej płyny do napełniania papierosów elektronicznych.
      Firma OFIR GROUP Sp.z.o.o zatrudni na stanowisko:
      CHEMIK
      miejsce pracy: Ostrzeszów, wielkopolska

Zakres obowiązków:
      opracowywanie receptur dla nowych lub modyfikowanych produktów ich transfer na skalę produkcyjną.
      planowanie i prowadzenie badań nowych produktów.
      opracowanie dokumentacji produkcyjnej.
      współpracę z instytutami badawczymi oraz firmami zewnętrznymi.
      przygotowywanie  produkcji.
      przygotowywanie i archiwizacja dokumentacji technologicznej.
      Oczekiwania:
      wykształcenie  wyższe chemiczne lub pokrewne.
      min. kilkuletnia praktyka zawodowa na podobnym stanowisku.
      mile widziana dobra znajomość języka angielskiego.
      umiejętność samodzielnego recepturowania i rozwiązywania problemów technologicznych.
      bardzo dobra organizacja czasu pracy i skrupulatność
      zaangażowanie, odpowiedzialność, samodzielność i konsekwencja w działaniu.
      Oferta:
      ciekawą, pełną wyzwań pracę.
      stabilność zatrudnienia.
      Atrakcyjne wynagrodzenie

KONTAKT: rekrutacja@ofir.com.pl
    • simonx2110 Re: chemik szuka pracy - kraków 29.12.15, 19:21
      Hej szukam chemika ktory odplatnie nauczy mnie kilku rzeczy l... miejscem jest norwegia , szukam raczej dyskretnej osoby jestem w stanie dobrze zaplacic za konkretna nauke jestem uczciwy.
      • Gość: Skielet Re: chemik szuka pracy - kraków IP: *.1.200.37.customer.cdi.no 29.12.16, 22:19
        bergen?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka