Dodaj do ulubionych

Oddam ślicznego sznaucerka

10.09.06, 07:24
Czesc. mamy sznaucerka miniaturowego (6,5 msc) czarno-srebrny! Piesio jest
sliczny, grzeczny, ufny i bardzo przyjacielski! maluch pochodzi z dobrej
rodziny (piesek ma dokumenty potwierdzajace pochodzenie i jest swietnym
kandydatem na wystawy), niestety nie mozemy go zatrzymac! Nasze zycie od 2
msc pokrecilo sie maksymalnie! W najblizszej przyszlosci zmieniamy prace!
Zona ma kontrakt w Afryce ja wyjezdzam do Anglii! nie przewidzielismy tego w
kwietniu. Od dwoch dni analizujemy wszystkie mozliwosci.,....niestety piesek
gdyby zostal z nami spedzalby zycie na ciaglych kwarantannyach i badaniach!
Nie chce zeby jego zycie bylo ciaglym koszmarem. Wiem ze Maluch ma szanse na
szczesliwy dom!Piesek jest mlodziutki wiec powinien szybko zapomniec i
pokochac nowa rodzine. Oddamy go za darmo i bedziemy lozyc na jego jedzonko!
Oboje czujem sie wstretnie, zwiazalismy sie z naszym malym
Diabelkiem..niestety zasrana proza zycia wywrocila nam swiat do gory nogami!
Bardzo prosze o pomoc, jestesmy z Olsztyna, hope znajdzie sie ktos, kto
bedzie mogl dac pieskowi szczesliwy dom!Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • crusk Re: Oddam ślicznego sznaucerka 10.09.06, 08:52
      napisałam na priv
      pozdrawiam
      • peadar Re: Oddam ślicznego sznaucerka 19.09.06, 07:54
        jestem zainteresowana maluszkiem. (jeśli oferta jest aktualna) mam dom z
        ogrodem , kotkę i już niestety starszego psa i myśleliśmy o wzięciu młodego ,
        bo nasz juz nie ma ochoty na zabawy woli odpoczywać( ma już naście lat) proszę
        o kontakt na adres peadar@o2.pl
      • Gość: paulinka Re: Oddam ślicznego sznaucerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:51
        aktualna jest jeszcze ta oferta? z miła checia zaopiekuje sie sznaucerkiem:) mój
        meil paulusia.15@op.pl pozdrawiam i czekam na odpowiedź:)
      • Gość: Melania Re: Oddam ślicznego sznaucerka IP: *.chello.pl 22.10.06, 10:27
        To chyba nic złego,że ktoś chce mieć takiego pieska i nie stać go na tak duży
        wydatek.Krytyka ludzi ,którzy chcą przygarnąć terrierka jest nie na miejscu.
    • malawaszka Re: Oddam ślicznego sznaucerka 10.09.06, 12:39
      Prowadzę stronę adopcyjną sznaucerów www.sznaucery.rix.pl - mogę umieścić na
      niej psiaka - proszę o kontakt na adopcje{at)sznaucery.rix.pl
    • Gość: anna Re: Oddam ślicznego sznaucerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:59
      Jeżeli Pana oferta jest nadal aktualna, poproszę o kontakt. Od jakiegoś czasu
      mysle nad kupnem pieska własnie tej rasy. Mam dom z dużym ogrodem i maluchowi
      na pewno będzie dobrze. I oczywiście o łożeniu na jedzenie nie może być mowy.

Prosze się odezwać jeśli piesek jeszcze nie znalazł nowego domku :)
      • marian_koniuszko1313 Re: Oddam ślicznego sznaucerka 10.09.06, 19:37
        Moge wyslac Pani na maila zdjecia pieska. Na razie jestem po wstepnych
        rozmowach z osoba, ktora odpowiedziala jako pierwsza. gdyby jednak cos nie
        wyszlo bede o Pani pamietal. Prosze o jakis namiar, maila lub tel! Pozdrawiam
        • marian_koniuszko1313 Re: Oddam ślicznego sznaucerka 10.09.06, 20:39
          Rozmawialem z Pania, ktora zglosila sie pierwsza! Niestety pojawily sie male
          trudnosci! Tym samym jestesmy w punkcie wyjscia!Prosze o kontakt Pania ktora
          logowala sie jako gosc.Ania - dziekuje pozdrawiam
          • marian_koniuszko1313 Re: Oddam ślicznego sznaucerka 10.09.06, 20:41
            marian_koniuszko1313@gazeta.pl-to moj adres mailowy, mozna podrzucac mi
            informacje na poczte lu odpisywac bezposrednio na forum, pozdrawiam
            • Gość: anna Re: Oddam ślicznego sznaucerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:07
              Napisałam na maila :)
              • marian_koniuszko1313 Re: Oddam ślicznego sznaucerka 11.09.06, 20:54
                Up
    • tolcia81 Re: Oddam ślicznego sznaucerka 13.09.06, 22:41
      witajcie nie wiem czy to dalej aktualne ale bylabym bardzo zainteresowana
      psiakiem nie dawno stracilam swojego przyjaciela umarl ze starosci i bardzo bym
      chciala zastapic go drugim psiaczkiem prosze was o kontakt na moj numer email
      tolcia81@wp.pl badz na gg4788705
    • akata1 Re: Oddam ślicznego sznaucerka 21.09.06, 20:39
      Przy tego typu ogłoszeniach zawsze nachodzi ,nie pewna refleksja: jak to jest,
      że kiedy prosi sie o pomoc dla psa mieszańca w dodatku po przejściach to odzew
      jest w zasadzie niewielki, a natomiast kiedy pojawia się ogłiszenie właśnie
      tego typu, że do oddania jest piesek rasowy i w dodatku z rodowodem to nagle
      pojawia się tylu chętnych, tylu "wielbicieli" psów gotowi w każdej chwilii
      pomóc tebu "biednemu stworzeniu". Podejrzewam, że Ci sami "ludzie", którze
      oferują temu pieskowi takie wspaniałe warunki gdyby zauważyli na ulicy jakiegoś
      biednego wychudzonego kundla to przeszliby koło niego obojętnie.
      • ollaboga77 Re: Oddam ślicznego sznaucerka 21.09.06, 22:26
        no a jak jest z ludzmi? POdobnie choć bywają jednka osoby którym nie zalezy na
        tym by człowiek był "rasowy" czy mniej.....

ech...... dziwne jest to zycie......
    • Gość: gość (Beata) Re: Oddam ślicznego sznaucerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:47
      Panie Marianie
      Chętnie przyjęlibysmy Państwa sznaucerka, bo otakim własnie piesku marzy moja
      córka. Nie wiem czy już nie za późno, ale gdyby Pan mógł odpowiedzieć, byłabym
      wdzięczna.
      Pozdrawiam
      • Gość: Korenia Re: Oddam ślicznego sznaucerka IP: *.static.korbank.pl 22.10.06, 00:48
        Akata1 zgadzam się w 100 %.
    • Gość: monika Re: Oddam ślicznego sznaucerka IP: *.chello.pl 28.10.06, 14:46
      Witam ;)) Czy ogłoszenie o oddaniu sznaucerka jest nadal aktualne??
      Mam doświadczenie w posiadniu psów tej rasy (posiadam 2letnbią suczke) dla
      której szukam towarzystwa . Prosze o kontakt m.pekacz@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka