Dodaj do ulubionych

Oddam komputer z biurkiem, drukarką

20.01.12, 18:45
Witam. Jestem z Warszawy. Chętnie oddam komputer stacjonarny z monitorem, klawiaturą, biurkiem, drukarką. Oprogramowanie wgrane legalne windows 7. Chętnie odbiór osobisty, ale też po uzgodnieniu możemy dowieść. Chętnie oddam naprawdę potrzebującym.
Obserwuj wątek
    • anna.k777 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 20.01.12, 19:59
      Ja bardzo chętnie przyjęłabym komputer z monitorem,klawiaturą i myszką,biurko mamy.Proszę dać mi znać,jak zdecyduje pani.
      • wawrzek0 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 20.01.12, 20:40
        Witam Panią.
        Chętnie przyjął bym komputer dla córek Grażynki i Ewy które są w wieku 13 i 10 lat bardzo by się im przydał jeśli można było by wysłać (kurierem koszty mogę pokryć) a są to dzieci z niepełnosprawnością ale mieszkamy w małopolsce i sytuacja jest bardzo ciężka i znana przez forum slonko1335 jak również jesteśmy po powodzi w 2010r wszelkie dokumenty sytuacji materialnej i rodzinnej mogę dosłać na e-mail. mój e-mail wawrzek169@wp.pl Pozdrawiam.
        • 2-aleksandra1981 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 20.01.12, 21:25
          Witam. Nie ma problemu.Tylko to będzie kosztować. Jakim, którym kurierem wysłać ? Pan się orientuje ? Proszę podać wszelkie namiary na @ gazetową.
    • wawrzek0 [...] 21.01.12, 07:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 2-aleksandra1981 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 21.01.12, 10:11
        napisłam na priw
        • 2-aleksandra1981 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 08:25
          Czemu Pan nie odpowiada?
      • bj32 Wawrzeko 21.01.12, 13:02
        Nie publikuj swoich danych, bo się narażasz na ataki albo wizytę kretyna w domu.
    • wawrzek0 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 09:33
      Odpisałem Pani że najtańszy Kurier to UPS i że pokryję koszt przesyłki proszę odpowiedź na e-mail, który podałem wcześniej Pani.Pozdrawiam
      • wawrzek0 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 12:01
        Też nie kumam napisałem że przyjmę i pokryję koszt kuriera odpisałem e-maila na priva z podaniem imienia i nazwiska oraz cały adres zamieszkania oraz telefon kontaktowy, więc nie wiem o co tu chodzi.
        • 2-aleksandra1981 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 12:29
          Witam. mejla nie dostałam, nie wiem czy coś z pocztą. odaje inny majl kris_dom@op.pl
          • easyblue w spamie go nie ma? 24.01.12, 21:47

• sion2 Byłabym ostrożna z tym ogłoszeniem 24.01.12, 10:59
      Byłabym nieco ostrożna. Oprogramowanie Windows 7 to jest najnowsze dostepne na rynku. Baaaaaardzo podejrzane że ktos oddaje za darmo caly komputer jeszcze z biurkiem i drukarką. żeby zainstresowany nie otrzymal worka ze smieciami... Mam nadzieje że w razie oszustwa jest możliwośc wytropienia takiej osoby ktora tak nikczemnie oszukala potrzebujacych. Wawrzek - daj znac czy faktycznie otrzymasz sprawny komputer.
      Jesli sprawa jest uczciwa to nie sie darczynca nie obrazi ale ostatnio na forum wchodzi mnostwo trolli chcacych rozwalic cenne tutaj inicjatywy pomagajacych i zakpic sobie z czyjejs biedy albo checi pomocy.
      • wawrzek0 Re: Byłabym ostrożna z tym ogłoszeniem 24.01.12, 11:07
        Witam, dziękuję za ostrzeżenie, ale nie potrzebnie udostępniłem tej osobie adres. Wydaje mi się coś już podejrzanego bo chce podarować komputer a prosi o piżamki. Jeżeli otrzymam komputer to powiadomię.Dziękuję i Pozdrawiam.
      • anetchen2306 Re: Byłabym ostrożna z tym ogłoszeniem 24.01.12, 11:48
        "Byłabym nieco ostrożna. Oprogramowanie Windows 7 to jest najnowsze dostepne na
        > rynku. Baaaaaardzo podejrzane że ktos oddaje za darmo caly komputer jeszcze z b
        > iurkiem i drukarką."
        Windows 7 jest obecny na rynku juz od 3 lat, nie jest wiec "nowoscia" (faktem jest, ze nowszego systemu nie ma na czas obecny, w 2012 ma wejsc windows 8). Na moim starym, 10-letnim kompie tez mam windows 7 (plyte dostalam wraz z zakupem laptopa i wgralam nowy system na stary komp, bo w starym praktycznie wszystkie "bebechy" z czasem zmodernizowalam).
        I w zeszlym roku tez pozbywalam sie komputera stacjonarnego (10 letniego) oraz drukarki (jeszcze starszej, ale na pelnym chodzie, lexmark). I wiesz co? Nie znalazlam wsrod naszych znajomych basolutnie nikogo, kto by takie "pudlo" chcial (dzialalo bez zarzutu, tylko miejsce zajmowalo, nie to, co laptop, ktory mozna schowac w szufladzie). Maz zapakowal w auto i zawiozl do punktu utylizacji urzadzen elektrycznych.
        No wiec jesli ktos sprawil sobie nowego laptopa, z przenosna malenka drukareczka na podczerwien (wielkosci walka do ciasta) to biurko typowo pod komputer (z nadstawka) naprawde jest zawada.
        Moze wcale to nie zadna sciema.
      • anna.k777 Re: Byłabym ostrożna z tym ogłoszeniem 25.01.12, 23:35
        sion2 napisała:

> Byłabym nieco ostrożna. Oprogramowanie Windows 7 to jest najnowsze dostepne na
        > rynku. Baaaaaardzo podejrzane że ktos oddaje za darmo caly komputer jeszcze z b
        > iurkiem i drukarką. żeby zainstresowany nie otrzymal worka ze smieciami... Mam
        > nadzieje że w razie oszustwa jest możliwośc wytropienia takiej osoby ktora tak
        > nikczemnie oszukala potrzebujacych. Wawrzek - daj znac czy faktycznie otrzymasz
        > sprawny komputer.
        > Jesli sprawa jest uczciwa to nie sie darczynca nie obrazi ale ostatnio na forum
        > wchodzi mnostwo trolli chcacych rozwalic cenne tutaj inicjatywy pomagajacych i
        > zakpic sobie z czyjejs biedy albo checi pomocy.
        Tu sion byłaś bardzo niesprawiedliwa,a Aleksandra jest uczciwą osobą.To że ty dostałaś wór z starymi szmatami,to nie znaczy,że inni też dostają szmaty i powinnaś przeprosić Aleksandrę za posądzenie o niecny czyn oszustwa.
    • wieczorynka26 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 11:36
      Ja tu czegoś nie kumam...Tu na Pomocnych oddaje Pani komputer, biurko, oprogramowanie....itp a nie stać Panią na kombinezon dla dziecka i piżamy ( wątki na oddam/przyjmę )...Jakieś to wszystko grubymi nićmi szyte..
      • 2-aleksandra1981 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 12:26
        Ludzie są parszywi. Jest tak jak napisała anetchen2306, mąż dostał z pracy słuzbowego laptowa i pomyśleliśmy że ten możemy oddać. Po prostu niektórym nie może przyjść do głowy że można komuś coś dać nawet wartościowego za darmo. Otóż forum oddam/przyjmę nie raz mi pomogło (między innymi rzeczy dla dzieci ) więc jak mogę to i ja się rekompensuję. Można znaleść moich wiele watków w którym proszę o rzeczy ale i oddaję.
    • 2-aleksandra1981 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 12:55
      Szlag mnie zaraz trafii. Część w kompie były wymienione w zeszłym roku, monitor jest płaski hyundaja 48 cm przekatna, komp ma dodatkową kieszeń na Cd i ma R-DVD ma też "antenki" z tyłu wzmacniające sygnał internotowym. Klawiatura nie zdarta w pełni czytelna ( mój tato jest informatykiem ). Pamięć ma 2 Giga, indeks wydajności 4,9 , procesor 4200+ , 2,20 ghz, no i karta graficzna muzyczna i tak dalej. monitor kolorowy. Zadowoleni ?
      to dość śmieszne ja chce oddać i muszę się tłumaczyć jak dziecku
      • sion2 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 13:22
        Niepotrzebnie cie trafi szlag. To zupelnie normalne że ludzie się pytają. Wiele lat pomagam róznym rodzinom i to co czasami dostawałam jako "dar dla potrzebujących" było czysta kpiną. Smierdzące ubrania, wytarte z niespieralnymi plamami, podarte i ubrudzone jedzeniem książeczki dla dzieci, zabawki z brakującymi istotnymi częściami... Cóż, takich co to oddają rzeczy dobre jest naprawdę niewielu :(.
        Jesli komputer jest tak dobry jak piszesz a wy macie kłopoty finansowe to myślę że mogłabyś sprzedać go z dobrym skutkiem. To nie jest złosliwe choć nie mam złudzen że pewna osoba zaraz bluzgnie na nowo na mnie, ale po prostu rada, może nie wiesz że takie produkty zawsze znajdą właściciela. Oczywiście to bardzo szlachetne jesli oddasz komuś potrzebującemu i absolutnie nie mam nic przeciwko ale żeby ktoś potem ci niezaradności nie wypomniał, bo na pewno mimimum kilkaset złotych taki komp jest wart. Jeśli nie ponad 1000 zł.
        • bj32 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 13:54
          Proszę o poniechanie pyskówek i wróżenia.
    • aqua696 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 13:18
      Witam moze chcialabys oddac sprzet niestety obydwa wymagalyby zapakowania go, chetnie pokryje koszt wysylki.
      Jedna rodzina to samotna mama z dorosla niepelnosprawna corka, mysle ze jej siostra moglaby odebrac na terenie warszawy -ale musze sie upewnic, jak cos to pokryje koszt wysylki.
      Drugie miejsce to osrodek rehabilitacyjny gdzie jezdze, i wiem iz sprzet w sali terapii juz wlasciwie nie zipie...a dziewczyny fundusze ktorymi dysponuja przeznaczaja w pomoce do cwiczen, i rozwoju intelektualnego i przez to komputer jest niemodernozowany, a jest wykorzystywany takze, ale to juz takis staruszek ze nalezy mu sie emerytura.
      • anna.k777 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 13:19
        Pani Aleksandro,odpisałam.
    • szary_ludz Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 13:20
      Drogie Panie po co te przepychanki. Wymieniajcie pozdrowienia i uprzejmości może na priv.
      Szanowna autorko super że chce Pani ofiarować ten komputer, proszę nie przejmować się wpisami tylko wybrać jedną z osób które się zgłosiły i ofiarować ten sprzęt. :)
      • wawrzek0 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 24.01.12, 13:22
        Napisałem na priv
    • bj32 Komputer z przyległościami dotarł do odbiorcy n/t 25.01.12, 21:52

• anna.k777 Re: Pani Aleksandro 25.01.12, 22:20
        Pani Aleksandro bardzo dziękuję za komputer,monitor i nową drukarkę.Ps dla tych co wątpili i zarzucali ściemę pani,tylko dlatego,że poprosiła pani o piżamę dla dziecka.Do wiadomości dla niedowiarków,komputer właśnie odebrałam i dzieci bardzo się cieszą.Jeszcze raz bardzo dziękuję.
    • Gość: ROKA Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 12:26
      DZIEŃ DOBRY, JESTEM ZAINTERESOWANA PAŃSTWA OFERTĄ. SPRZĘT PRZEZNACZONY BĘDZIE DLA BIEDNYCH DZIECI Z FUNDACJI "OGNISKA WYCHOWAWCZE "BARDZO PROSZĘ O KONTAKT 504026959
      • Gość: anna Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką IP: 212.182.31.* 07.09.12, 13:13
        przecież jest napisane, że sprzet już dawno znalazł waściciela...
    • kasiazurawik Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 09.09.12, 11:58
      jeżeli ogłoszenie aktualne to chętnie przyjmę dla synka jestem z warszawy.mój meil kasiazurawik@gazeta.pl.pozdrawiam
      • bj32 Nie jest. n/t 09.09.12, 13:27

• beatrycze735 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 09.09.12, 14:15
      bardzo by mi sie przydal komputer nie koniecznie z biorkiem ale mieszkam w olsztynie
      • anna.k777 Re: komputer z biurkiem, drukarką ODDANY 09.09.12, 17:08
        Odebrałam od Aleksandry w lutym,za co jestem jej wdzięczna i dzieci zadowolone są.
    • lizkacz Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 13.09.12, 12:16
      Witam serdecznie czy nadal ta oferta jest aktualna?sama wychowuję dwóch chorych synów i z takiego prezentu moi synowie byliby zadowoleni
      • bj32 Oferta nieaktualna. 13.09.12, 17:44

• Gość: szymonrajcza275@wp Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką IP: *.net.e-net24.pl 27.10.12, 16:48
      witam mam na imię szymon mam 14 lat w moim domu jest bardzo zła sytuacja finansowa mam starego laptopa w którym juz piszcza kondensatory internet sciagam przez karte wifi od sonsiada nie stac nas na komputer :'( ludzie sie odemnie odrzucili bez kompa nic sie nei naucze i nikt mi nic nie wytłumaczy prosze o kontakt 690121175
      • julka-4 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 28.10.12, 10:35
        Wy czytacie coś oprócz tytułu wątku?Normalnie ręcę opadają:D
        • julka-4 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 28.10.12, 10:35
          Ręce miało być.Już sama niewiem co piszę:D
          • bj32 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 28.10.12, 12:48
            Nie czytają nic prócz tytułu startera. Reszta jest poza ich możliwościami. Zapewniam, ze za 4 lata dalej będą pisać rozmaite osoby, że chcą mieć ten cholerny komputer. I za 40 lat też...
            • julka-4 Bj 28.10.12, 15:30
              Bj a nie można jakoś tak blokować wątków tych nie aktualnych?Nie znam się zbytnio ale może jest coś takiego?
              • bj32 Re: Bj 02.11.12, 15:42
                Nie da się. Zresztą to by było niewychowawcze.
                A tak możemy sobie sobie popodziwiać inteligencję narodu i umiejętność rozpoznawania dat...

Chyba po prostu zacznę ciąć te prośby do już oddanych gadżetów...
            • julka-4 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 31.10.16, 20:43
              No nie pomyliłaś się :D Cztery lata minęły :D
      • Gość: jolaśka ech szymon... IP: 91.196.30.* 28.10.12, 17:09
        Szymon, jak tyle czasu miałeś komputer i dalej piszesz "sonsiada" to nowszy ci już nie pomoże.

Ludzie się odrzucili od ciebie? a co to znaczy?

Kup sobie chłopie słownik języka polskiego i lepiej na tym wyjdziesz ;)
    • andzia934 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 02.11.12, 13:03
      Witam pani olu,postanowilam odpowiedziec na pani ogloszenie poniewaz jestem bardzo powaznie zainteresowana.Jestem samotna matka dwojki maloletnich dzieci w wieku 8 i 4 latka,jestem na stalej recie socjalnej i na zasilkach,w obecnej chwili jestem w trakcie zalatwiania alimentow z funduszu alimentacyjnego.Moja coreczka sandra chodzi do 3 klasy szkoly podstawowe ,poszla jako 6 latek do 1 klasy,w maju 2013 roku ma pierwsza komunie św.W obecnej chwili korzysta z laptopa bardzo starego ,ktory psuje nam sie,niespodziewanie podczas urzytkowania wylącza nam sie.Coreczka bardzo czesto korzysta z niego jako pomocy naukowej ,nieraz gra sobie na nim w rozne gry.Niejestem w stanie kupic coreczce nowego komputera ani tym bardziel laptopa,dlatego jak zauwazylam pani ogloszenie zaraz postanowilam na nie odpowiedziec czy bylaby taka mozliwosc aby moja coreczka dostala ten komputer od pani w prezencie?Napewno by sie ogromnie ucieszyla z tego.Jesli sie pani zdecyduje ,to bardzo chetnie bym go wziela dla niej,tylko jest duzy problem ja jestem z chojnic i niebardzo by mi pasowalo go przewiezienie z tak daleka,niemam transportu.Pozdrawiam Anita
      • ula-35 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 02.11.12, 13:09
        Ja pierdzielę..ręce i cycki opadają....
        • Gość: aneta andzia i podobni-oddam okulary z duza moca! IP: *.giga-komputer.pl 02.11.12, 15:08
          • Gość: gosc Re: andzia i podobni-oddam okulary z duza moca! IP: *.gem.pl 27.12.12, 16:32
            Najciekawsze jest to, że piszą tez osoby, które po prostu chcą mieć nowszy... a nie po prostu mieć w ogóle jakiś.
            • bj32 Re: andzia i podobni-oddam okulary z duza moca! 28.12.12, 14:13
              Nie. Najciekawsze jest to, że pytają o rzeczy, które dwa lata temu zostały oddane i jest o tym informacja w wątku. Piszą, ale nie czytają. Nie wiem, czy to kwestia zidiocenia, czy karygodnego lenistwa, które nie powoduje u mnie chęci pomagania takim tumanom.
    • karolina21061986 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 13.08.13, 15:26
      witam, jestem samotna mama, mój synus był by przeszczęśliwy, ale czy wchodziła by w grę przesyłka kurierska? Nie stać mnie na tak daleka podróż, a mieszkamy pod wrocławiem. Pozdrawiam
      • diabollos29 DATY DATY ! 13.08.13, 21:59
        Naprawde myslisz ze ktos po roku ma jeszcze ten komputer do oddania? Patrz na daty ogloszen.
        • karolina21061986 Re: DATY DATY ! 13.08.13, 22:26
          przeoczyłam fakt :p
    • biednamama2dzieci Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 21.10.16, 08:39
      Do Słupska Pan też dowiezie bardzo aż mi się przydały te rzeczy mam 2dzieci i nie mogę se pozwolić na zakup jeśli to możliwe proszę o kontakt 697718431
      • claudel6 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 22.10.16, 14:33
        to jest ogłoszenie sprzed 4 lat...
    • biednamama2dzieci Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 31.10.16, 08:31
      Do Słupska też Pan dowiezie?
    • biednamama2dzieci Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 02.11.16, 08:49
      Ani i moim dzieciom bardzo aż mi się przydało biurko z drukarką tylko że jesteśmy że Słupska jak to jest możliwe proszę o telefon 697718431
      • renata.36 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 02.11.16, 14:36
        LUDZIE!!!! ogłoszenie z 2012 roku!!!!
        • julka-4 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 02.11.16, 18:59
          Wiesz co jest najlepsze, że kobieta nie przeczytała ani jednej odpowiedzi do swojego posta tylko klepie bezmyślnie w klawiaturę jedno i to samo. Ludzie są naprawdę tak bezmyślni :D Brak mi słów po prostu.
          • prochottka1 Re: Oddam komputer z biurkiem, drukarką 02.11.16, 19:16
            no własnie "biednamama2dzieci" odgrzebuje stare watki
            i wszędzie podaje nr telefonu
            i nie dociera do niej ze to ogłoszenia z przed kilku lat
            no ale nie wytłumaczysz :(
            ważne ze napisane jest ODDAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka