kachna.bubu 21.09.06, 08:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=48570581 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaszar POZNAŃ: Zaginęła suczka - Nuka 21.09.06, 23:13 Dziękuję Kachna za skopiowanie wątku do działu zwierzęta. Nigdy nie wiadomo, gdzie akurat kto zajrzy i co może wiedzieć... To już 11 dni, jak nie ma Nuki :( Czy są jeszcze szanse na odnalezienie? Wielu ludzi mówi, że tak, ale nie wiem, czy naprawdę tak myślą, czy może tylko nas pocieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.bubu Re: POZNAŃ: Zaginęła suczka - Nuka 22.09.06, 20:37 Joasiu , szanse są zawsze, nie poddawaj się! Wiele piesków odnalazło się po dłuższym czasie od zaginięcia - zabiedzone, wychudzone, wystraszone, ale w końcu wróciły do właścicieli. Czy po informacji w "Fakcie" był jakiś odzew? Mam pewien pomysł - napisałam w tej sprawie do Ciebie masz wiadomośc w "gazetowej" poczcie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
joaszar Re: POZNAŃ: Zaginęła suczka - Nuka 23.09.06, 00:20 Dzięki, już zaglądam do poczty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missieek Re: POZNAŃ: Zaginęła suczka - Nuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:16 umiescilam na forum dogomania www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31486 Odpowiedz Link Zgłoś