mcjovit 26.01.07, 18:45 Bury kocurek i czrna koteczka.2 miesiace. Do domkow niewychodzacych. Umowa adopcyjna mcjovit@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiasikorka Re: kociaki Wroclaw 27.01.07, 18:56 Witam! Jestem zainteresowana adopcją kotka..Bardziej interesuje mnie ten bury, ale czarna koteczka też może być.Oferuje duży dwupiętrowy domek na Ołtaszynie..Kotka nie zamierzam wypuszczać z domku..Oferuje napawde ciepła i dobrą opiekę, poniewaz kocham zwierzęta, od dziecka zawsze było u mnie jakies zwierzątko.. nigdy zadnego bym nie skrzywdziła.Kotek miałby u mnie naprawde dobrze... Prosze o szybką odpowiedź! Pozdrawiam! Katarzyna Sikorowska Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: kociaki Wroclaw 28.01.07, 06:21 Kasiu,moze wezmiesz dwa,sa takie sliczne, jeden kotek w domu bardzo sie nudzi,pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasikorka Re: kociaki Wroclaw 28.01.07, 16:57 Witam! Narazie chcę jednego kotka...Chciałabym miec wiecej ale moja mama na to nie pojdzie :) Ale myśle ze nie bedzie problemu z adopcją drugiego, poniewaz małych kotków w zimie jest "jak kot napłakał" :-) i wiem ze np.pewna pani która dała ogłoszenie do gazety wyborczej z 2-miesięczną kotką miała około 20 telefonów!wystraczy dac ogłoszenie na stronach interenetowych i w gazecie a dobry wlasciciel napewno się znajdzie :) .. można prosić o jakis telefon kontaktowy?? pozdrawiam! Katarzyna Sikorowska Odpowiedz Link Zgłoś
mcjovit Re: kociaki Wroclaw 28.01.07, 21:35 Juz z Kasia rozmawialam.Jutro jestesmy umowione na spotkanie z buraskiem:) Zostaje jeszcze czarne malensto,ktore okazalo sie byc kocurkiem. Sa tak malutkie,ze dopiero dzisiaj to zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: kociaki Wroclaw 29.01.07, 12:55 Hej może zamieść ogłoszenie o kociakach na allegratce, allegro i innych tego typu serwisach. Moje adoptusie dzieki nim znalazły nowe domki (oczywiście z adnotacja o kastracji i domku nie wychodzącym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanulla Re: kociaki Wroclaw IP: *.Skarbowcow.korbank.pl 29.01.07, 14:52 podaj prosze adres mail albo tel., napisze jak najszybciej. jestem bardzo zainteresowna maleństwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanulla Re: kociaki Wroclaw IP: *.Skarbowcow.korbank.pl 29.01.07, 15:21 juz nieaktualne, rozmawiałysmy przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś