Dodaj do ulubionych

ulubione knajpy dzidki

IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 18.01.04, 22:52
dzidka lubi knajpy z klasą, takie do których chodzi kwiat inteligencji oraz
gdzie można kupić tani, rozwodniony browar
odwiedza miejsca, gdzie jej dowcip zostanie zrozumiany
np. "mam spódnicę za kolano nawet na rowerze!!!!!!" hahahah doskonały
podam listę dla zainteresowanych:
"Pod fioletowym żulem"
"Rozbrat Pub"
"Caramba Bistro"
"Trzy wesołe rowery i jedna sukienka"
"Pogoda w radiu"
osoby znające dzidkę i jej ulubione miejsca, proszę o dorzucenie tu swoich
opinii
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: herbaciarz Re: ulubione knajpy dzidki IP: *.icpnet.pl 18.01.04, 22:57
      witam gogle
      z tego co wiem dzidka miala klopoty w jednej z knajp. ochrona w swetrach BOYS
      nie chciala jej wpuscic z rowerem...
      • the_dzidka Podli jesteście 18.01.04, 23:10
        Szkoda, że nie potraficie dać mi spokoju, kiedy proszę na forum o pomoc w
        ważnej dla mnie sprawie.
        Jesteście zwyczajnie podli. Brak mi słów. Po prostu brak.
        • Gość: herbaciarz Re: Podli jesteście IP: *.icpnet.pl 18.01.04, 23:15
          jak mam ci pomoc skoro tam nie bylem, rozumiem zal po stracie zwierzecia, tym
          bardziej jesli to ty mialas wypadek. nie wpisuje ci sie w tramtym temacie i
          nie zasmiecam go. kiedys gadalismy juz i stwierdzilas, ze nie czytasz naszych
          postow. sama widzisz, ze sa one pisane z jajem i nie maja raczej na celu
          obrazenia cie...
          • the_dzidka Re: Podli jesteście 18.01.04, 23:23
            > jak mam ci pomoc skoro tam nie bylem, rozumiem zal po stracie zwierzecia, tym
            > bardziej jesli to ty mialas wypadek. nie wpisuje ci sie w tramtym temacie i
            > nie zasmiecam go.

Oczywiście, nie, przypadkiem jest, że rozpoczynasz wątek n/t dzidki akurat
            teraz, kiedy wpisałam się po raz pierwszy od chyba trzech tygodni... I nie ma
            żadnego znaczenia, że nagle zaczynasz na mój temat, mimo że nie miałeś żadnego
            powodu, bo nigdzie indziej się nie odzywałam? Jesteś PODŁY. Wykorzystałeś
            okazję, kiedy się odezwałam, żeby mi dopieprzyć - zupełnie bez związku....
            Jak przypuszczam, zachowasz się podobnie, jeśli napiszę, że jestem smutna, bo
            właśnie umarła bliska mi osoba...

> kiedys gadalismy juz i stwierdzilas, ze nie czytasz naszych
            > postow.

Ciekawe. Ja myślałam, że stwierdziłam, że nie będę czytać postów niejakiego
            george'a? Och, to zapewne przypadek, że george pisywał z hosta icpnet.pl...

Dzidka
            • Gość: herbaciarz Re: Podli jesteście IP: *.icpnet.pl 18.01.04, 23:26
              dzidko
              1. zawsze pisze jako herbaciarz
              2. sprawa hosta juz przerabialismy, 3/4 poznania na nim siedzi
              3. smierc bliskiego jest zawsze smutna i bylbym skonczonym kretynem,
              wykorzystujac to przeciwko tobie
              4. to nie ja zaczelem ten temat
              5. to ze sie wpisalas, zauwazylem dopiero, po twoim wpisie w tym temacie
              • the_dzidka Re: Podli jesteście 18.01.04, 23:32
                1-5 o tak tak, jasne!
                • magda_s4 Re: Podli jesteście 18.01.04, 23:45
                  Dzidka, już to wszystko przerabialiśmy. Wiem, że to bardzo ciężkie, ale nie
                  zwracaj na gnoi uwagi. Pamiętaj, że wiele osób CIę tu lubi, a ja to po prostu
                  za Tobą przepadam. Pozdrawiam, uprzedzając, że mogę zrobić manifestację w
                  Twojej obronie.
                  • wojtekwojtek Re: Podli jesteście 19.01.04, 01:43
                  • wojtekwojtek Re: Podli jesteście 19.01.04, 01:43
            • Gość: george Re: Podli jesteście IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 11:56
              > Ciekawe. Ja myślałam, że stwierdziłam, że nie będę czytać postów niejakiego
              > george'a? Och, to zapewne przypadek, że george pisywał z hosta icpnet.pl...

Nie było mnie tu parę dni i widzę, że popełniłem błąd, bo podejrzewany jestem o
              jakieś niecne teksty.
              Dzidko Najdroższa, liczę na Twą wyrozumiałość i pozostaję pełen nadziei, że
              jednak zmienisz zdanie. Nie ma gorszej kary dla forumowicza, niż świadomość, że
              jest się nie czytanym. Łączę się z Tobą w smutku, życzę lepszych dni
              george
    • Gość: VIPunia - Iwona Re: ulubione knajpy dzidki IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 23:39
      hmm ja chyba naprawdę nie wiem o co chodzi...
      • Gość: gogle Re: ulubione knajpy dzidki IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 19.01.04, 00:45
        naprawdę przykro mi, że nie masz humoru dzidko i nie chcesz rozmawiać z nami,
        forumowiczami GW - ale może znam recepte na twój zły humor- opowiedz sobie
        jeden z twoich genialnych dowcipów, najlepiej nad czymś miękkim - tak na
        wszelki wypadek, dla dobra szczęki oczywiście...
    • wojtekwojtek Re: ulubione knajpy dzidki 19.01.04, 01:41

sie mamy dzidka tu na drucie pyra aaale z toronto jak sie ma wiara
      do uslyszenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka