marffa 08.07.09, 15:53 Hej Niedługo wyjeżdżam ze znajomymi na parę dni pod namiot. I mam pewien problem... nie mam zielonego pojęcia co ze sobą zabrać. Macie może jakieś rady dla mnie z własnych doświadczeń? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hilary.duff Re: Biwak?? 08.07.09, 19:29 Hmm..nie mam pojęcia Jakieś koce ,coś do jedzenia ,preparaty na komary i kleszcze,jakieś przenośne na baterie radyjko..? Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Biwak?? 08.07.09, 20:09 Jedzenie to jeden z większych moich problemów. Muszę ze sobą zabrać żarcie i muszą to być produkty które się nie popsują zbyt szybko, no bo lodówki tam nie będzie... No i ciuchy nie wiem co zabrać, a muszę wybrać konkretnie bo bagaż też nie może być zbyt duży. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Biwak?? 08.07.09, 20:24 Z jedzenia :jakieś paluszki,chrupki,żelki,ciasteczka,batony,7 Days'y . A ubrania..to jakąś ciepłą bluzę ,przeciwdeszczówkę..zależy na ile dni tam jedziesz..jak na kilka ,to wiadomo ,że bielizna ,bluzki na krótki i długi rękaw i spodnie na zmiane Odpowiedz Link Zgłoś