Gość: AnubiZz IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 12:13 Było genialnie, ten wyjazd dał mi jeszcze więcej motywacji do pracy nad swoimi marzeniami. Pozdrawiam wszystkich, korzy byli tam ze mną oraz całą redakcję GW i TOK FM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vooya Re: Klub z XI LO u Michnika IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 12:18 Hehe, znam kilku z nich, więc wiem, że mają niezapomniane wrażenia z tej wycieczki. Szczerze powiem, że im zazdroszczę, nie kazdy może mieć okazję zwiedzić takie miejsca. Zapracowali sobie na to, więc im się należało. I dobrze.... Oby tak dalej! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_wyb U Michnika i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:37 Było świetnie, nie powiem :) Właśnie pije sobie herbatę w kupku, który dostaliśmy :P Ekstra wrażenia, pozdrawiam tych co byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoLo Re: U Michnika i nie tylko... IP: *.icpnet.pl 24.01.04, 16:36 Eheh Dok .. pisze sie kuBek nie kupek ;p .. No ale ortografia nie jest istotna w pracy dziennikarza ;p Pozdrawiam .. PS. Moj jest juz brudny od osadu z herbaty ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_wyb KuBek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 15:03 Oficjalnie oświadczam, że wiem jak pisze się słowo "kubek", nie jest ze mną aż tak źle. Była to literówka, którą natychmiast zauważyłem i poprawiłem o czym świadczy porównanie dat tego postu z "kuPek" i tego z "kuBek". Nie domagam się przeprosin :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_wyb U Michnika i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:37 Było świetnie, nie powiem :) Właśnie pije sobie herbatę w kubku, który dostaliśmy :P Ekstra wrażenia, pozdrawiam tych co byli. Odpowiedz Link Zgłoś